ExTaCy1337 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, spartak1 είπε Αυτο που κοιτας δεν είναι τιμες συναλλάγματος που χρησιμοποιεί η τράπεζα όταν κάνεις αγορές με την κάρτα. Αρα μη βλέπεις αυτες. Η κάρτα σου (αν είναι χρεωστική) θα χρεωθείς προμήθεια 1% στην τιμή συναλλάγματος που βάζει η mastercard https://www.mastercard.gr/el-gr/consumers/get-support/convert-currency.html Απο εδω δηλαδη αν βαλω τα δολαρια αριστερα και δεξια 1% προμηθεια αυτο που βγαζει; Σιγουρα ειναι 1% το λεει καπου;Δεν το βρισκω. Η καρτα δεν γνωριζω τι ειναι, prepaid δεν ειναι παντως, ειναι αυτη που σου δινουν οταν ανοιγεις λογαριασμο ταμιευτηριου. προπληρωμενη-πιστωτικη-χρεωστικη ειναι ολες οι κατηγοριες; αν ναι τοτε ειναι χρεωστικη. EDIT: βρηκα αυτο https://www.nbg.gr/greek/pricing-of-products-and-services/Documents/Επιτόκια και Τιμολόγιο Προϊόντων[1]/Κάρτες[3]/web_portal_elliniko_epitokia-timologio_kartwn.pdf Αγορές σε νόμισμα διάφορο του € 2% επί του ποσού αγοράς Μηπως ειναι αυτο το 2%? EDIT²: Εκατσα ειδα την παραγγελια που εκανα 8/12, παλι καλα το tool της mastercard εχει επιλογη ημερομηνιας, εβαλα την ημερομηνια τις παραγγελιας και με υπολογισμους βγηκε 2%, αν και μετα που ειδα στο e-banking την συναλλαγη αναλυτικα (γιατι στην αρχη επεφτε Σ/Κ και απλα την ειχε στις δεσμευσεις), λεει 20.77€ και 0.42€ ξεχωριστα. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από ExTaCy1337 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickaras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 16/12/2018 στις 3:29 ΠΜ, idonthave είπε Αγορά από banggood 18/11 έφυγε 21/11, από 3/12 το πακέτο φάνηκε Ολλανδία και εστάλη 5/12 ακόμα το περιμένω. μέχρι 9/12 υποτίθεται έπρεπε να έχει παραδοθεί. Όσες παραγγελίες (παλιότερες) από banggood φάνηκαν Ολλανδία περίπου σε 8 μέρες τις είχα παραλάβει. επικοινώνησα μαζί τους και μου λένε μέχρι 60 μέρες, τους λέω μέχρι 14 εργάσιμες γράφει για PDM, μου απαντάει πάλι μέχρι 60 μέρες μπορεί να κάνει -- Παραγγελίες από gearbest, aliexpress που έχουν μπει αργότερα από την παραπάνω κάποιες τις έχω παραλάβει, Καλησπέρα έχω το ίδιο πρόβλημα.... Αγορά απο Banggood 26/11 αποστολή 09/12 και απο 14/12 Ολλανδία. Αριθμός: LXXXXXXXXXNL Κατάσταση πακέτου: Καθ' οδόν Προορισμός: Ελλάδα 2018-12-14 17:52 NETHERLANDS, DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE Προέλευση: Ολλανδία 2018-12-17 15:58 The item is on transport to the country of destination 2018-12-14 17:52 The item is at the PostNL sorting center 2018-12-14 17:52 The item is processed at the PostNL sorting center 2018-12-13 01:36 The item is pre-advised ====================================== Powered by www.17track.net Είχες κανένα νέο; Μου είπαν και μένα να περιμένω 60 μέρες. Εν το μεταξύ καταλάθος πάτησα confirm Delivery στο Banggood. Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν φαίνεται απο το tracking ότι δεν το έχω παραλάβει και δεν είναι πρόβλημα. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από nickaras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, ExTaCy1337 είπε https://www.mastercard.gr/el-gr/consumers/get-support/convert-currency.html Απο εδω δηλαδη αν βαλω τα δολαρια αριστερα και δεξια 1% προμηθεια αυτο που βγαζει; Σιγουρα ειναι 1% το λεει καπου;Δεν το βρισκω. Η καρτα δεν γνωριζω τι ειναι, prepaid δεν ειναι παντως, ειναι αυτη που σου δινουν οταν ανοιγεις λογαριασμο ταμιευτηριου. προπληρωμενη-πιστωτικη-χρεωστικη ειναι ολες οι κατηγοριες; αν ναι τοτε ειναι χρεωστικη. EDIT: βρηκα αυτο https://www.nbg.gr/greek/pricing-of-products-and-services/Documents/Επιτόκια και Τιμολόγιο Προϊόντων[1]/Κάρτες[3]/web_portal_elliniko_epitokia-timologio_kartwn.pdf Αγορές σε νόμισμα διάφορο του € 2% επί του ποσού αγοράς Μηπως ειναι αυτο το 2%? EDIT²: Εκατσα ειδα την παραγγελια που εκανα 8/12, παλι καλα το tool της mastercard εχει επιλογη ημερομηνιας, εβαλα την ημερομηνια τις παραγγελιας και με υπολογισμους βγηκε 2%, αν και μετα που ειδα στο e-banking την συναλλαγη αναλυτικα (γιατι στην αρχη επεφτε Σ/Κ και απλα την ειχε στις δεσμευσεις), λεει 20.77€ και 0.42€ ξεχωριστα. Ηταν 1% και από ότι φαίνεται το αύξησαν πρόσφατα. Αρα 2% επί των τιμών της mastercard για τη χρεωστική 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tobindax Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, nickaras είπε Καλησπέρα έχω το ίδιο πρόβλημα.... Αγορά απο Banggood 26/11 αποστολή 09/12 και απο 14/12 Ολλανδία. Αριθμός: LXXXXXXXXXNL Κατάσταση πακέτου: Καθ' οδόν Προορισμός: Ελλάδα 2018-12-14 17:52 NETHERLANDS, DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE Προέλευση: Ολλανδία 2018-12-17 15:58 The item is on transport to the country of destination 2018-12-14 17:52 The item is at the PostNL sorting center 2018-12-14 17:52 The item is processed at the PostNL sorting center 2018-12-13 01:36 The item is pre-advised ====================================== Powered by www.17track.net Είχες κανένα νέο; Μου είπαν και μένα να περιμένω 60 μέρες. Εν το μεταξύ καταλάθος πάτησα confirm Delivery στο Banggood. Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν φαίνεται απο το tracking ότι δεν το έχω παραλάβει και δεν είναι πρόβλημα. Σχεδόν καρμπόν είμαστε. Έχω preadvised στις 13 και έχει κολλήσει στο "on transport". Υποψιάζομαι ότι ΔΕΝ είναι ελληνική τεμπελιά αλλά τέχνασμα κινέζων. Για του λόγου το αληθές: (από σάιτ που υπολογίζει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ "Shipping times" (ΜΕ ΚΑΡΑΒΙ!)) Άρα υποψιάζομαι ότι όλα αυτά που λέμε τόσο καιρό (χρόνια) περί τεμπέληδων ελλήνων και εξονυχιστικών ελέγχων είναι μερικώς ανοησίες διότι μάλλον απλά περιμένουμε το βαπόρι να έρθει, στην κυριολεξία. Εξάλλου, 1) ο χρόνος είναι ο ίδιος (30+ μέρες) 2) ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ (δείτε σχόλια στα σάιτ αγορών) Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από tobindax 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickaras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Είμαι σχεδόν βέβαιος και εγώ ότι πρόκειται για τεχνάσμα των Κινέζων. Αλλά δεν μπορω να καταλάβω τον λόγο. Συνεπώς μας βλέπω παραλαβή τον Φεβρουάριο... και να φανταστεις την υπόλοιπη μισή παραγγελία μου την σπάσανε και την έστειλαν με απλό και ήδη έχω παραλάβει! Πάντως τους τα είπα λιγάκι.. Ολο κάτι ανεξήγητα back order (oneplus 6, digoo hama κλπ) πληρώνεις priority και το απλό έρχεται πιο γρήγορα, σπάει παραγγελίες κλπ. Κρίμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tobindax Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 29 λεπτά πριν, nickaras είπε Αλλά δεν μπορω να καταλάβω τον λόγο. Φαντάζομαι κάνουν νομοτεχνικές κομπίνες για να τους έρχεται φτηνά (ή και να κερδίζουν εμμέσως κάνοντας τους πελάτες τους να τα παίρνουν πιο φτηνά και άρα να τους προτιμούν). Το πιθανότερο είναι να μην κάνουν καν παρανομίες ή το πολύ να είναι σε γκρίζα ζώνη ως προς αυτό. Το σίγουρο είναι ότι πολύ αμφιβάλλω ότι όταν Κινέζος στέλνει σε σοβαρή δυτική χώρα και το δέμα κάνει 40 μέρες ότι κάποιος άργησε. Σκυλί να μπει σε καραντίνα ήταν; Είναι σχεδόν δεδομένο ότι απλά έπαιξε freighter. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idonthave Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, nickaras είπε Καλησπέρα έχω το ίδιο πρόβλημα.... Αγορά απο Banggood 26/11 αποστολή 09/12 και απο 14/12 Ολλανδία. Αριθμός: LXXXXXXXXXNL .....Μου είπαν και μένα να περιμένω 60 μέρες. Εν το μεταξύ καταλάθος πάτησα confirm Delivery στο Banggood. Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν φαίνεται απο το tracking ότι δεν το έχω παραλάβει και δεν είναι πρόβλημα. Το παρέλαβα χθες (από Δευτέρα θα το είχα αν δεν υπολειτουργούσαν οι δημόσιες υπηρεσίες). Είχα ανοίξει ticket στο banggood για την καθυστέρηση. Μου είπαν να επικοινωνήσω με local post και τελωνείο. Σε επικοινωνία (μετά) που είχα με τα ΕλΤΑ με βάση το tracking μου είπαν ότι έχει καθυστερήσει πολύ και μου είπαν να ζητήσω να κάνει ο αποστολέας αίτημα εντοπισμού του δέματος. Ως εκ θαύματος απ'την ώρα που τους έστειλα να κάνουν το παραπάνω αίτημα, μετά από ~1 ώρα το δέμα μου ξεκόλλησε (απ'όσο είχα διαβάσει εδώ και σε άλλους ξεκόλλησε μπορεί να έτυχε ή ήταν στον ίδιο σάκο...τέσπα) αγνόησε τα αγγλικά μου😋 αυτό που τους γράφω ότι επικοινώνησα με το τελωνείο επίσης αγνόησε το (δεν πήρα καν 😎) Spoiler **** Δευ 24/12/2018, 12:08 μ.μ. [email protected] Hello, I went to the local post but the couldn't find anything. I contact with the customs/center office and the told me that the sender (banggood) must apply a "search request" (if I translate correct) because the delay it's too big, to search where the package is! Thanks Από: cservice@banggood.com <cservice@banggood.com> Στάλθηκε: Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018 5:41 πμ Προς:******** Θέμα: Not received after the estimated shipping Time order******** Dear Sir/Madam, Thank you for your order. Could you please go to the local post office and customs to check the package with recipient name and number LX**********NL on the shipping label as soon as possible? 24 εμφανίστηκε Ελλάδα το δέμα 31/12 ήταν στα ΕΛΤΑ της περιοχής μου Spoiler Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από idonthave Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tobindax Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 ^Μάλλον σε σύμπτωση βλέπω να έπεσες όσον αφορά το ξεκόλλημα. Αυτό που συμπερασματικά βλέπω είναι ότι η "νόμιμη κομπίνα" του banggood είναι να υποκρίνεται ότι τα έστειλε υπερβολικά νωρίς από Ολλανδία και ότι "η Ελλάδα άργησε". Ανοησίες. Μάλλον έχουν έναν τύπο στην Ολλανδία να τα περνάει όλα σχεδόν άμεσα ως "απεσταλμένα", περιμένουν μετά το βαπόρι (στην κυριολεξία) να έρθει από την Ασία και όταν έρθει τα στέλνουν στην κυριολεξία Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idonthave Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, tobindax είπε ^Μάλλον σε σύμπτωση βλέπω να έπεσες όσον αφορά το ξεκόλλημα. Αυτό που συμπερασματικά βλέπω είναι ότι η "νόμιμη κομπίνα" του banggood είναι να υποκρίνεται ότι τα έστειλε υπερβολικά νωρίς από Ολλανδία και ότι "η Ελλάδα άργησε". Ανοησίες. Μάλλον έχουν έναν τύπο στην Ολλανδία να τα περνάει όλα σχεδόν άμεσα ως "απεσταλμένα", περιμένουν μετά το βαπόρι (στην κυριολεξία) να έρθει από την Ασία και όταν έρθει τα στέλνουν στην κυριολεξία Ελλάδα. Σε 14 παραγγελίες από banggood με PDM αποστολή (εκτός των 2 τελευταίων που αντιμετώπισα διαφορετικά προβλήματα αλλά κοινό τους ήταν η καθυστέρηση) κάνουν μ.ο. 3-4 μέρες από Κινα-Ολλανδία 2-3 μέρες από Ολλανδία-(Ελλάδα) Ελ.Βενζιέλος 3-4 από Ελ.Βενζιέλος-τοπικό ελτα (Αττική)με την παράδοση. Οπότε έχω λάβει τα πακέτα μου σε 8 έως 11 μέρες. ------------------------------------------------------------------ Με την συγκεκριμένη αποστολή PDM (μιλάω για μένα - που φέρνω τα πράγματα) δεν αναφέρθηκα κάπου ότι αργεί στην Ελλάδα, το μόνο που εικάζω είναι ότι επειδή ήταν η περίοδος από black friday & μετά (Ολλανδία εμφανίσθηκε 3/12), και πολύ θα παράγγειλαν πράγματα για να τα έχουν πριν τις γιορτές είτε για τους ίδιους είτε δώρα, βάλε τον αυξημένο αριθμό δεμάτων οπότε, είτε δεν ήταν διαχειρίσιμος είτε μπορεί να παράπεσε/μπερδεύτηκε ο σάκος ή κι εγώ δεν τι άλλο μέχρι να εντοπιστεί. ---------------------------------------------------- Να κάτσει ένα άτομο να κάνει όλα αυτά δεν....και να περιμένει το βαπόρι (από την Περσία 😋) Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από idonthave Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tobindax Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 4/1/2019 στις 9:20 ΠΜ, idonthave είπε Σε 14 παραγγελίες από banggood με PDM αποστολή (εκτός των 2 τελευταίων που αντιμετώπισα διαφορετικά προβλήματα αλλά κοινό τους ήταν η καθυστέρηση) κάνουν μ.ο. 3-4 μέρες από Κινα-Ολλανδία 2-3 μέρες από Ολλανδία-(Ελλάδα) Ελ.Βενζιέλος 3-4 από Ελ.Βενζιέλος-τοπικό ελτα (Αττική)με την παράδοση. Οπότε έχω λάβει τα πακέτα μου σε 8 έως 11 μέρες. ------------------------------------------------------------------ Με την συγκεκριμένη αποστολή PDM (μιλάω για μένα - που φέρνω τα πράγματα) δεν αναφέρθηκα κάπου ότι αργεί στην Ελλάδα, το μόνο που εικάζω είναι ότι επειδή ήταν η περίοδος από black friday & μετά (Ολλανδία εμφανίσθηκε 3/12), και πολύ θα παράγγειλαν πράγματα για να τα έχουν πριν τις γιορτές είτε για τους ίδιους είτε δώρα, βάλε τον αυξημένο αριθμό δεμάτων οπότε, είτε δεν ήταν διαχειρίσιμος είτε μπορεί να παράπεσε/μπερδεύτηκε ο σάκος ή κι εγώ δεν τι άλλο μέχρι να εντοπιστεί. ---------------------------------------------------- Να κάτσει ένα άτομο να κάνει όλα αυτά δεν....και να περιμένει το βαπόρι (από την Περσία 😋) Δεν ξέρω πως βγαίνουν αυτά τα νούμερα. Εμένα η ίδια μέθοδος αποστολής μου προέβλεψε από παραγγελία που έγινε στις 8/12 ότι θα ερχόταν υποτίθεται στις 29, άρα είχαν στο νερό ότι κάνει τουλάχιστον 21 μέρες κατά τη γνώμη τους. Άρα αποκλείεται να πίστευαν ότι κυριολεκτικά μπαίνει σε αεροπλάνο στη συγκεκριμένη περίπτωση και ότι "αν τύχει" ίσως το πάρεις και πολύ νωρίς. Γενικά από συγκεκριμένα μαγαζιά και συγκεκριμένες μεθόδους αποστολής βρωμάει από πολύ μακριά ότι δεν παίζει απλά "ελληνική τεμπελιά" ή "σάκοι ξεχασμένοι" όπως είναι η μυθολογία. Η μέθοδος μεταφοράς είναι απλά υπερβολικά αργή. Ίσως κάποιες μέθοδοι έχουν όντως το "σωρευτικό" που λένε κάποιοι (ότι υποτίθεται αν είσαι τυχερός θα τύχει να είσαι το τελευταίο πακέτο που "ξεχείλισε το σάκο" των κινέζων) αλλά αμφιβάλλω λόγω συστηματικής καθυστέρησης. Το πιθανότερο μάλιστα είναι ότι σε τέτοιες μεθόδους (που οι ίδιοι οι κινέζοι προβλέπουν 20ήμερα+), ότι αν το πάρει κάποιος από σπόντα πολύ νωρίς δεν είναι επειδή πήρε το "τελευταίο αεροπλάνο τυχαία" αλλά ότι το freighter δεν κατάφερε να το εξυπηρετήσει και το έστειλαν με ακριβότερη μέθοδο δωρεάν για να καλύψουν το συμβόλαιό τους. Γενικά, δεν πιστεύω ότι τέτοιες συστηματικές καθυστερήσεις - ειδικά όταν τις βλέπουν και άλλοι δυτικοί - σε συγκεκριμένες μεθόδους αποστολής ότι είναι εξαιρέσεις, ή τεμπελιές ή "ξεχασμένοι σάκοι". Αυτά είναι για να τα λένε οι Έλληνες κάνοντας την τυπική αυτολύπησή τους από παράδοση σε στυλ "σε όλα είμαστε χάλια". ΥΓ. Επίσης όπως ανέφερα σε άλλα μηνύματα ας αγνοήσουμε τις επιμέρους λεπτομέρειες των tracking data γιατί είναι προφανώς μαγειρεμένα και ανακριβή. Είναι αποδεδειγμένο όταν σου λέει το κατάστημα ότι δεν έχει EU stock αλλά υποκρίνεται ταχυδρομικά ότι έχει. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2019 από tobindax Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idonthave Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, tobindax είπε Δεν ξέρω πως βγαίνουν αυτά τα νούμερα. Στο γράφω από τις 14 παραγγελίες με PDM αν βγάλεις τις 2 τελευταίες για διαφορετικούς λόγους που καθυστέρησαν, από το ιστορικό των παραγγελιών που έχω κάνει με βάση το κάθε track number, ο μέσος όρος αποστολής ήταν (μιλάω για τις δικές μου παραγγελίες) 3-4 μέρες από Κινα-Ολλανδία 2-3 μέρες από Ολλανδία-(Ελλάδα) Ελ.Βενζιέλος 3-4 από Ελ.Βενζιέλος-τοπικό ελτα (Αττική)με την παράδοση. ---- το πως να κάτσουν και να μαγειρέψουν τα track number.... πως να τα αγνοήσω τα track number όταν και στις 12 παραγγελίες ήταν μέσα/σωστά! Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2019 από idonthave Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tobindax Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, idonthave είπε Στο γράφω από τις 14 παραγγελίες με PDM αν βγάλεις τις 2 τελευταίες για διαφορετικούς λόγους που καθυστέρησαν, από το ιστορικό των παραγγελιών που έχω κάνει με βάση το κάθε track number, ο μέσος όρος αποστολής ήταν (μιλάω για τις δικές μου παραγγελίες) 3-4 μέρες από Κινα-Ολλανδία 2-3 μέρες από Ολλανδία-(Ελλάδα) Ελ.Βενζιέλος 3-4 από Ελ.Βενζιέλος-τοπικό ελτα (Αττική)με την παράδοση. ---- το πως να κάτσουν και να μαγειρέψουν τα track number.... πως να τα αγνοήσω τα track number όταν και στις 12 παραγγελίες ήταν μέσα/σωστά! Άκου να δεις τι πιστεύω ότι παίζει στην πράξη σε πολλές περιπτώσεις. Αυτοί κάνουν την κομπίνα να υποκρίνονται στο tracking ότι τα πάντα έρχονται από Ευρώπη (ενώ το ίδιο το σάιτ τους έλεγε Κίνα) ΑΛΛΑ σε συγκεκριμένα προϊόντα (πολύ δημοφιλή) μπορεί απλά να έχουν στείλει παραπάνω stock και η Ευρωπαϊκή τους πλευρά να τα στέλνει όντως γρήγορα αν είστε τυχερός. Σε κάθε περίπτωση εγώ δεν είχα πρόβλεψη από αυτούς ότι θα κάνει 10 μέρες, 21 μέρες μου είπαν επισήμως τουλάχιστον. Άρα το PDM δεν είναι δεδομένα "Αεροπλάνο Κίνα-Ευρώπη". Μάλιστα αυτό που πήρα ήταν αντικείμενο που αμφιβάλλω αν ποτέ το έχει πάρει άλλος στην Ελλάδα και είναι μάλλον 2-3 τη βδομάδα που πάνε Ευρώπη το πολύ. Μήπως παίρνεις πράγματα που είναι πολύ δημοφιλή (και άρα παίζει να έχουν Ευρωπαϊκό στοκ;). Το σάιτ προέβλεψε μόνο ~10 μέρες στην περίπτωσή σου; (εμένα όπως είπα προβλέπει πάνω από 20 επισήμως) ΥΓ. Το tracking δεν το παίρνω στα σοβαρά διότι όπως είπα οι ίδιοι λένε στο σάιτ ότι δεν έχουν Ευρωπαϊκό στοκ αλλά το tracking υποκρίνεται ότι δεν υπήρξε ποτέ στην Κίνα. Δείτε πόσες μέρες κάνει να έρθει Πειραιά freighter Coincidence οι "21 μέρες"; I think not! Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2019 από tobindax Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickaras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω κάνει μια παραγγελία απο Banggood. Ένα κινητό και έναν φορτιστή. Πληρωμή με Paypal. Πλήρωσα την παραγγελία shipping insurance και priority direct mail. Το παρήγγειλα στις 20 Δεκέμβρη. Μου κάνανε split order (χωρίς να με ρωτήσουν) γιατί δεν είχαν το κινητό. Μου είπαν θα το έχουν 27 Δεκέμβρη. Στείλανε τον φορτιστή. Σε νεότερη επικοινωνία μου είπαν ότι σε 5 εργάσιμες θα είχαν stock το κινητό. Δεν το είχαν. Τώρα μου λένε 15 Δεκέμβρη. Δεν είμαι σε θέση να περιμένω τόσο καιρό. Τους είπα ότι επιθυμώ ακύρωση στο chat. Μου είπαν σε 1-3 ημέρες για refund αλλά όχι για το insurance και το shipping γιατί έχει φύγει το άλλο αντικείμενο της παραγγελίας και να περιμένω e-mail. Παρόλο αυτά στα invoice των sub order δεν φαίνεται πουθενά το insurance και το shipping.Τι μπορώ να κάνω στην προκειμένη περίπτωση; Dispute? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2019 από nickaras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Κι εγώ νομίζω ότι κάτι πρέπει να παίζει, σε κάποιες περιπτώσεις τουλάχιστον Παραγγελία από Gearbest 3/12/18. Στις 6/12 έρχεται email οτι έγινε shipped. Έκτοτε έχω την παρακάτω εικονα από 17track με την πληροφορία να σταματάει στις 24/12, από εκεί και μετά τίποτα 2018-12-24 10:31:00 The item is on transport to the country of destination. 2018-12-18 17:41:00 The item is at the PostNL sorting center. 2018-12-18 17:41:00 The item is processed at the Postnl sorting center. 2018-12-17 01:23:00 The item is pre-advised. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Γιατί κάθεστε και ασχολείστε με το τι κάνουν οι Κινέζοι ; Η ουσία είναι μία ... και ο μπακλαβάς γωνία Αποφεύγουμε το Τελωνείο με το PDP του Banggood ; 👀 Αφου δουλεύει το σύστημα τι το σκαλίζετε; Μακάρι να έβρισκαν τρόπο αποφυγής τελωνείου και τα υπόλοιπα κινεζομάγαζα ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα