Προς το περιεχόμενο

Αγορές από χώρες εκτός Ε.Ε - Part 2

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 λεπτά πριν, MariosX είπε

Καλησπέρα

Αγόρασα από AliExpress ακουστικά αξίας 2,91€ και πέρασε από τελωνείο και τα ελάχιστα έξοδα εκτελωνισμού είναι 15 ευρώ.

Μπορώ να τα αποφύγω; Θέλω τα ακουστικά όμως.

Αν η αξία cif ειναι 2,91 εχει γινει λάθος, ΔΕΝ παραλαμβάνεις και καταθέτεις αίτηση για επαναδασμολογηση μαζί με την καταλληλη χαρτουρα, αποδεικτικά τραπεζας-paypal, παραγγελία, κλπ. Υπομονη μετα για κάποιες εβοδμάδες και θα δικαιωθείς. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

45 λεπτά πριν, MariosX είπε

Καλησπέρα

Αγόρασα από AliExpress ακουστικά αξίας 2,91€ και πέρασε από τελωνείο και τα ελάχιστα έξοδα εκτελωνισμού είναι 15 ευρώ.

Αν δεν σε πηραν τηλεφωνο να στειλεις αποδειξη αγορας τοτε στην χειροτερη να πληρωσεις το 3ε του τελωνειου.

Γενικα δεν μου εχει τυχει ποτε να αμφισβητει την τιμη ενος προιοντος το τελωνειο και να Μην επικοινωνησουν μαζι μου για αποδειξη αγορας.

1 ώρα πριν, MariosX είπε

Καλησπέρα

1 ώρα πριν, isay είπε

Αν η αξία cif ειναι 2,91 εχει γινει λάθος, ΔΕΝ παραλαμβάνεις και καταθέτεις αίτηση για επαναδασμολογηση μαζί με την καταλληλη χαρτουρα, αποδεικτικά τραπεζας-paypal, παραγγελία, κλπ. Υπομονη μετα για κάποιες εβοδμάδες και θα δικαιωθείς. 

Τώρα που το σκέφτομαι, πως καταλαβες οτι μπήκε τελωνειο και βγήκε κουστουμι 15 ευρω; Σου ηρθε ειδοποιηση να πληρώσεις και να παραλάβεις απο ταχυδρομείο;

Μηπώς απλώς ειδες στο tracking οτι μπήκε-βγήκε ΓΕΤΑ και θεωρείς οτι θα πληρώσεις;

Αυτο το 15 δεν μου αρεσει, μοιάζει με το τελος των ελτα για την διεκπεραίωση

Πηγαινε στα ελτα και ρωτα τους, αν επιμενουν πεστους να το επιστρέψουν και οτι δεν παραλαμβανεις.

Παιδια καλησπερα επειδη εχω κολλησει απο Ηνωμένο Βασίλειο θα πληρωσω τελωνειο?θελω να παρω κατι τακακια 

https://www.ebay.com/itm/Genuine-Vauxhall-GM-Insignia-Opel-Front-Brake-Pads-95520061-95514526-LB9-321mm/142830750635?hash=item2141604bab%3Ag%3AP6MAAOSw1WxbQxNb&_sop=15&_sacat=0&_nkw=FDB4208&_from=R40&rt=nc&LH_TitleDesc=0#viTabs_0

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, mynam3 είπε

Θήκη αξίας 11$ για κινητό, αν βάλω Belgium Registered από gearbest ειμαι Οκ?

Αν θυμάμαι καλα και αλλη φορα σου εχει απαντηθεί οτι η φορολογική ατέλεια ειναι στα 22 ευρω cif.  Αν κάνω λάθος, τοτε 22 ευρω ειναι το οριο. Αν τώρα ρωτάς για το αν εχεις μπελάδες με το gearbest, πάντα μα πάντα υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο με αυτό το μαγαζί.

Επεξ/σία από isay

On 27/07/2018 at 23:48, Salvation81 said:

Αν δεν σε πηραν τηλεφωνο να στειλεις αποδειξη αγορας τοτε στην χειροτερη να πληρωσεις το 3ε του τελωνειου.

Γενικα δεν μου εχει τυχει ποτε να αμφισβητει την τιμη ενος προιοντος το τελωνειο και να Μην επικοινωνησουν μαζι μου για αποδειξη αγορας.

Ηταν κατι που γινοταν λιγο παλαιοτερα. Το τελωνειο να αμφισβητησει τα παραστατικα και να μην υποχωρησουν στις αποδειξει, οποτε να μην γινει και μειωση της τιμης. Εαν επανηλθε αυτη η πρακτικη, τοτε υπαρχει σοβαρο ζητημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα .Ειχα κανει κανει μια παραγγελια απο Gearbest ,  ενα κινητο , η οποια αποσταλθηκε με Priority  6 ιουνιου . Στις 13 εφυγε για Ελλαδα και απο τοτε δεν εχω νεα του . 

Σε επικοινωνια με την DHL εδω μου λενε οτι δεν φαινεται να εχει ερθει Ελλαδα και δεν μπορουν να κανουν τπτ. Στα Ελτα παλι δεν φαινεται .Μιλισα με το Gearbest και μου ειπαν να περιμενω μεχρι τις 6/8 . Σημερα μου στειλανε e-mail που λεει οτι εχει σταματησει το δεμα στο τελωνειο και θελουν ταυτοτητα ! και ΑΦΜ! . (Το Τελωνειο) .Οσο και να ψαχνω δεν φαινεται καν οτι εχει ερθει η αποστολη Ελλαδα και ακομα δεν εχει επικοινωνησει κανενας απο το τελωνειο μαζι μου .

Τι κανουμε ? 

Το Tracking number ειναι CF510212842DE

image.png.3f2c42a6a8e63eb13b4c012ccab05535.png

Επεξ/σία από ELVOU

Γεια σας,

θα ηθελα την βοηθεια σας αφου γνωριζετε αρκετα πανω στο θεμα .

Αρκετα χρονια τωρα παραγγελνω προιοντα απο εξωτερικο κυριως κινα και δεν εχω πληρωσει τελωνειο περα απο 3 ευρω που χρεωνεται τωρα τελευταια. Θελω να παραγγειλω καποια ανιτκειμενα απο aliexpress και κανονικα θα χρησιμοποιουσα EMS αλλα με ολα αυτα που συμβαινουν με ΕΛΤΑ τωρα τελευταια δεν ξερω. Ποια πιστευτε οτι ειναι η καλυτερη μεθοδος και εταιρια αποστολης. Δεν θελω να παρει πανω απο μηνα λογω του οτι πρεπει να φυγω εξωτερικο.

1 λεπτό πριν, goyili είπε

καλησπερα παιδια..εκανα την πρωτη αγορα απο e-bay θηκες κινητων....8 ευρω περιπου...(κινα) να περειμενω δασμο η οχι?...

ευχαριστω

Εσένα θα έπρεπε να σου βάλουν, οπως και σε αυτους που ρωτάνε αν εχει τελωνειο για αποστολές απο Αγγλία

• Like 2

φιλε μου δεν ξαρω γιατι το λες αυτο...αλλα διαβαζω οτι και κατω απο 30ευρω βαζουν δασμους...δεν εχω και καμια εμπειρια σε τετοιες αγορες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...