Προς το περιεχόμενο

Αγορές από χώρες εκτός Ε.Ε - Part 2

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, hami21 είπε

Το μπορώ να κάνω???? Η μόνη λύση είναι το Paypal πραγματικά! Εκεί στηρίζομαι! Στις 21 έχουν θέσει ως περιθώριο για να απαντήσει!

Αυτό.

Το είχα γράψει και πιο πάνω ότι δύσκολα θα τους πείσεις ότι ήρθε έτσι (με βάση το βίντεο). Επίσης, όπως πάλι έγραψα και πιο πάνω, δεν έπρεπε να παραλάβεις. Το κουτί κάνει μπαμ από χιλιόμετρα ότι είχε ανοιχτεί πριν το unboxing. Έπρεπε να τραβήξεις βίντεο την κατάσταση του κουτιού πριν το παραλάβεις και να τους ενημερώσεις και να ρωτήσεις τι θέλουν να κάνεις. Με αυτό και η Banggod να αρνούνταν την επιστροφή (δεν το πιστεύω) η paypal θα την έκανε σίγουρα. Τώρα φοβάμαι ότι και από την paypal θα πάρεις την ίδια απάντηση που πήρες από το Banggood.

Επειδή έρχομαι σε δύσκολη θέση να απαντήσω στο πρόβλημα σου (λογικά δεν θα σου αρέσουν αυτά που γράφω) Θέλω να επισημάνω πως δεν παίρνω καμία πλευρά, απλώς εκφράζω την ειλικρινή μου άποψη.

Απλώς γράφω τι θα έπρεπε να γίνει για κάποιον άλλον που θα το διαβάσει να ξέρει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει.

Επεξ/σία από sakisgri
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Κατανοητό αυτό που λες και θέτεις φίλε μου αλλά έτσι το παρέλαβα! Δεν το είχα ανοίξει ακόμα! Τι να έκανα να έβγαζα φωτογραφίες με τον κούριερ μα έτσι το πήρα δεν πρόλαβα καν να ανοίξω την κάμερα του κινητού για να το βγάλω :( ήταν ήδη έτσι!! Αφού βγάζει μάτι η εικόνα και ότι ήταν ήδη ανοιχτό απο άλλον είχαν μια ταινία πρόχειρα στον διαμήκη άξονα του....! Καταλαβαίνω απόλυτα και την θέση σου εσύ να βοηθήσεις θέλεις όπως μπορείς και δεν είσαι υποχρεωμένος κιόλας :/ απλά εγώ έτσι το παρέλαβα! Ακριβώς όπως το είδες και εσύ! 😩 Με με ρωτούσαν αν ήθελα αλλά αυτοκόλλητα και το ότι είναι η σωστή εκδοχή του αντικειμένου! Αν είναι δυνατόν! Μέχρι χθες μου έλεγαν αν θέλω 200 πόντους και σήμερα μου λένε αν θέλω αυτοκόλλητα σετ? Μου φαίνεται ότι οι Κινέζοι το παίζουν Κινέζοι κυριολεκτικά!! Αν είναι τότε γιατι τοσο καιρό (μια βδομάδα) δέχτηκαν την ιστορία μου? Και αν ήτανε ετσι αλήθεια ποσο χαζός θα ήμουν αν αγόραζα δύο διαφορετικα προϊόντα από αυτούς με ταμπέλακια δικά τους !!! Το τονίζω!!!! Και να το έβαζα το ένα μέσα στο άλλο? Είναι δυο διαφορετικά προϊόντα σταλμενα από τους ίδιους αλλά χωρίς την απόδειξη απ' το μέρος τους ότι εγώ παρήγγειλα κάτι τέτοιο! Δεν μπορούν να το αποδείξουν δλδ ότι εγώ παρήγγειλα το δεύτερο προϊόν από αυτούς κατάλαβες τι εννοώ? Έχω και τα ταμπέλακια κανονικά! Δεν το πείραξα καν το κουτί! Όπως ήταν το αφήσα! Για να μην σε κουράζω όμως πιστεύω ότι το paypal θα με δικαιώσει γιατί δεν αυτόι δεν έχουν απόδειξη ότι μου στείλαν ένα αντικείμενο που δεν είχε καμία σχέση και με εμφανές το SKU number και για τα δύο δέματα! Θα τους επισηναψω και βίντεο και φωτός εκ νέου ότι είναι σταλμένα απ' αυτούς σε ένα δέμα χωρίς να παρήγγειλα κάν εγώ αυτο....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, hami21 είπε

Μου φαίνεται ότι οι Κινέζοι το παίζουν Κινέζοι κυριολεκτικά!! Αν είναι τότε γιατι τοσο καιρό (μια βδομάδα) δέχτηκαν την ιστορία μου? Και αν ήτανε ετσι αλήθεια ποσο χαζός θα ήμουν αν αγόραζα δύο διαφορετικα προϊόντα από αυτούς με ταμπέλακια δικά τους !!! Το τονίζω!!!! Και να το έβαζα το ένα μέσα στο άλλο? Είναι δυο διαφορετικά προϊόντα σταλμενα από τους ίδιους αλλά χωρίς την απόδειξη απ' το μέρος τους ότι εγώ παρήγγειλα κάτι τέτοιο! Δεν μπορούν να το αποδείξουν δλδ ότι εγώ παρήγγειλα το δεύτερο προϊόν από αυτούς κατάλαβες τι εννοώ? Έχω και τα ταμπέλακια κανονικά! Δεν το πείραξα καν το κουτί! Όπως ήταν το αφήσα! Για να μην σε κουράζω όμως πιστεύω ότι το paypal θα με δικαιώσει γιατί δεν αυτόι δεν έχουν απόδειξη ότι μου στείλαν ένα αντικείμενο που δεν είχε καμία σχέση και με εμφανές το SKU number και για τα δύο δέματα! Θα τους επισηναψω και βίντεο και φωτός εκ νέου ότι είναι σταλμένα απ' αυτούς σε ένα δέμα χωρίς να παρήγγειλα κάν εγώ αυτο....

Κοίτα, προσωπικά, δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση η Banggood έστειλε το δέμα έτσι, δλδ το έξω κουτί να ειναι από το προϊόν που παράγγειλες και μέσα να ειναι κάτι διαφορετικό. Η Banggood δεν ειναι ένα μικρο μαγαζάκι που παλεύει να επιβιώσει, έχει 37 αποθήκες σε διάφορες χώρες και ότι πουλάει τα πουλάει η ίδια η Banggood (δεν έχει άλλους πωλητές) δλδ αγοράζει μαζικά προϊόντα από τους κατασκευαστές σε καλή τιμή και τα πουλάει σε εμάς.  Έχει 66 εκατομμύρια+ εγγεγραμμένοι χρήστες και έχει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ κέρδος κάθε χρόνο.

Με αυτά πιστεύω ότι ότι έγινε έγινε αφού έφυγε το δέμα από αυτούς. Επίσης πολύ πιθανόν και οι ίδιοι να έχουν βίντεο με το πακετάρισμα και πως έφυγε το δέμα από αυτούς.

Το κουτί που αφορά το πραγματικό προϊόν γράφει απ' έξω 2600g (2,6kg) στο parcelsapp γράφει ότι το δέμα ειναι 2,8 kg https://parcelsapp.com/en/tracking/CI052651660DE Στο ένα αυτοκόλλητο που μπόρεσα να δω στο βίντεο αν δεν κάνω λάθος γιατι δεν φαινεται καθαρά γράφει επίσης 2,8 kg.

Ζύγισε το δέμα όπως ήρθε.

Κάθε μεταφορική που αναλαμβάνει ένα δέμα το ζυγίζει και βάζει το βάρος του δέματος στο αυτοκόλλητο τους. Δεν ξέρω αν αυτό το αυτοκόλλητο που είδα ειναι από την τελευταία courier που σου παρέδωσε το δέμα, αν όχι, δες πόσα κιλά γράφει το αυτοκόλλητο από την τελευταία courier. Αν ειναι κάτι διαφορετικό αυτό θα επιβεβαιώσει τα όσα λες, το στέλνεις στην paypal και πιστεύω θα δικαιωθείς.

Επεξ/σία από sakisgri

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου είσαι και ο πρώτος! Το ζύγισμα μόλις και είναι 1995! Ούτε καν 2.6 ούτε 2.8!αλλά 1.9!! 🫢🫢 Θα το βγάλω αμέσως βίντεο να το στείλω και σε αυτούς!

Και με το SKU παράλληλα πως το δικαιολογείς ότι είναι δύο διαφορετικά που προφανώς το έστειλαν αυτοί...! Γιατί σε ερώτηση προς τους ίδιους μου είπαν ότι ποτέ κανένα δέμα δεν φεύγει χωρίς SKU!! Που σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να στείλει ένα δέμα χωρίς τον κωδικό αυτό και εξίσου δεν υπάρχει απ' την αποθήκη στο όνομα μου ο κωδικός που πήρε κατόπιν παραγγελίας προφανώς! Οπότε αφού δεν το παρήγγειλα εγώ τότε έτσι το έστειλαν αυτοί! Δεν υπάρχει στο σύστημα κάποια παραγγελία με το δικό μου όνομα και αυτόν τον κωδικό...θεέ μου πρέπει να δικαιωθώ είναι άδικο πραγματικά αυτό που συμβαίνει 165€ είναι αυτά δεν είναι χαρτοπετσέτες 😩😮‍💨

Επεξ/σία από hami21

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με δουλεύουν δεν εξηγείται διαφορετικά 😩 δεν έχει καν αυτοκόλλητα αυτό που Παρήγγειλα εγώ! Επίσης αν δεν κλείσω εγώ το ticket μπορούν να το κλείσουν αυτοί?

Screenshot_20241020-083619.png

Επεξ/σία από hami21

4 ώρες πριν, hami21 είπε

Με δουλεύουν δεν εξηγείται διαφορετικά 😩 δεν έχει καν αυτοκόλλητα αυτό που Παρήγγειλα εγώ! Επίσης αν δεν κλείσω εγώ το ticket μπορούν να το κλείσουν αυτοί?

Screenshot_20241020-083619.png

Λένε πως από την φωτογραφία φαινεται να στάλθηκε το σωστό προϊόν με λάθος sticker και σου ζητάνε να βγάλεις τα αντικείμενα από το κουτί και να τα τραβήξεις με 1 φώτο και θα επιβεβαιώσουν τη λύση με βάση αυτό. Θα έλεγα όμως να τραβήξεις και βίντεο την διαδικασία.

The item seems like the correct one with wrong sticker on the item.

Μεταφραση: Το αντικείμενο φαίνεται σαν το σωστό (λογικά με βάση το κουτί) με λάθος αυτοκόλλητο στο αντικείμενο.

So please kindly take the parts out and show it one by one in 1 photo. And we will confirm the solution for you based on it.

Μεταφραση: Επομένως, παρακαλούμε να βγάλετε τα εξαρτήματα και να τα δείξετε ένα προς ένα σε 1 φωτογραφία. Και θα επιβεβαιώσουμε τη λύση για εσάς με βάση αυτήν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό έκανα μόλις το τράβηξα βίντεο βασικά φίλε μου να το δούνε και με τα στραβά τους ότι δεν ειναι αυτό! Έχω τρελαθεί 😮‍💨😩 έχω σκάσει με αυτήν την κατάσταση! Τώρα ανεβάζω το βίντεο να το δούνε και πολύ ευγενικα να το....!! ✌️ Θα τρελαθώ απλά! 

Επεξ/σία από hami21

Μόλις μου ζήτησε το Paypal να στείλω το δέμα πίσω και όταν το πάρει ο τραχανάς να μου στείλουν τα λεφτά πίσω! Το ετοιμάζω τώρα αμέσως να το στείλω από εκεί που ήρθε! 

Έκανα ότι ακριβώς μου είπες! Φωτός και βίντεο τι ακριβώς έβαλα στο δέμα και βίντεο το ζύγισμα εξίσου! Όταν πάω ΕΛΤΑ θα ζητήσω και το υπόλοιπο της διαδικασίας εξίσου όπως είπαμε! Μια ερώτηση όμως....τα έξοδα ποιός τα πληρώνει? Το ίδιο το Paypal? Γιατί δέχτηκε να βαλει πίσω το ποσό 165€ δλδ! Οουφφφ! Επιτέλους ησύχασα! Και ποτέ ΜΑ ΠΟΤΕ ΑΓΟΡΈΣ ΑΠΟ Banggood είναι οι μεγαλύτεροι κλέφτες το αλι ποτέ δεν μου το έκανε αυτό και έχω χρόνια που ψωνίζω απ' αυτούς με πάνω απο 250 παραγγελίες! Γι'αυτό μονο aliexpers ακούστε με! Τους είπα τέλος ότι θα κατοπιν επικοινωνίας μου με την τράπεζα μου ότι θα κάνω (πέρα από το paypal) αμφισβήτηση πληρωμής αμέσως μου κάναμε αίτηση να γυρίσω το προϊόν πίσω αμέσως όμως! I οπότε τέλος με τους ξεφτίλες! Μου ηπιαν το αίμα κυριολεκτικά τοσες μέρες αμφισβήτησης!! 

Δεν αναγνωρίζαν και το αντικείμενο ως δικό τους αν είναι δυνατόν τι ζω ρε φίλε! Τέλος καλο όλα καλά!   

Απλά μακριά ΜΑΚΡΙΆ ΑΠΟ ΤΟ BANNGOOD!Screenshot_20241021-111111.png.a164572b0ada4b894ed1225863b2df9a.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, hami21 said:

Μόλις μου ζήτησε το Paypal να στείλω το δέμα πίσω και όταν το πάρει ο τραχανάς να μου στείλουν τα λεφτά πίσω! Το ετοιμάζω τώρα αμέσως να το στείλω από εκεί που ήρθε! 

Έκανα ότι ακριβώς μου είπες! Φωτός και βίντεο τι ακριβώς έβαλα στο δέμα και βίντεο το ζύγισμα εξίσου! Όταν πάω ΕΛΤΑ θα ζητήσω και το υπόλοιπο της διαδικασίας εξίσου όπως είπαμε! Μια ερώτηση όμως....τα έξοδα ποιός τα πληρώνει? Το ίδιο το Paypal? Γιατί δέχτηκε να βαλει πίσω το ποσό 165€ δλδ! Οουφφφ! Επιτέλους ησύχασα! Και ποτέ ΜΑ ΠΟΤΕ ΑΓΟΡΈΣ ΑΠΟ Banggood είναι οι μεγαλύτεροι κλέφτες το αλι ποτέ δεν μου το έκανε αυτό και έχω χρόνια που ψωνίζω απ' αυτούς με πάνω απο 250 παραγγελίες! Γι'αυτό μονο aliexpers ακούστε με! Τους είπα τέλος ότι θα κατοπιν επικοινωνίας μου με την τράπεζα μου ότι θα κάνω (πέρα από το paypal) αμφισβήτηση πληρωμής αμέσως μου κάναμε αίτηση να γυρίσω το προϊόν πίσω αμέσως όμως! I οπότε τέλος με τους ξεφτίλες! Μου ηπιαν το αίμα κυριολεκτικά τοσες μέρες αμφισβήτησης!! 

Δεν αναγνωρίζαν και το αντικείμενο ως δικό τους αν είναι δυνατόν τι ζω ρε φίλε! Τέλος καλο όλα καλά!   

Απλά μακριά ΜΑΚΡΙΆ ΑΠΟ ΤΟ BANNGOOD!

Μα το Bangood, ali-μπαμπας, εχουν το λιβανισμα του αιωνα.

Εγω ειμαι .... που προτιμω ebay (εκει δεν φτανεις καν να βρεις το δικιο σου στο paypal, καθαριζει το ιδιο το ebay) και shein (επισης αψογοι σε ολα τους).

Κι ευτυχως που πληρωσες με Paypal, κι οχι αλλα νεα 'φρουτα' που εχουν λανσαριστει για πληρωμες τελευταια...

Επεξ/σία από mindreader

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mindreader είπε

Διεύθυνση επιστροφής παραγγελίας

CHINA,Guangdong Province,Dongguan City,Huangjiang Town

Dongguan Chuanjing electric machinery factory, No.20 Qinglong Road

523750 

Αν και διαβάσα σε φορούν ότι τα πακέτα έκαναν γύρω γύρω και δεν το παραλαμβάναν ποτέ....με αποτέλεσμα να μην κάνουν και το refund....! Η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο! 

3 ώρες πριν, mindreader είπε

Μα το Bangood, ali-μπαμπας, εχουν το λιβανισμα του αιωνα.

Εγω ειμαι .... που προτιμω ebay (εκει δεν φτανεις καν να βρεις το δικιο σου στο paypal, καθαριζει το ιδιο το ebay) και shein (επισης αψογοι σε ολα τους).

Κι ευτυχως που πληρωσες με Paypal, κι οχι αλλα νεα 'φρουτα' που εχουν λανσαριστει για πληρωμες τελευταια...

Ότι νάνε φίλε μου για τα πανηγύρια... απορώ πως τους εμπιστεύονται ο κόσμος πραγματικά!! Ευτυχώς υπάρχει και το Paypal αλλιώς....

Επεξ/σία από hami21
  • Like 1

3 ώρες πριν, hami21 είπε

Μια ερώτηση όμως....τα έξοδα ποιός τα πληρώνει? Το ίδιο το Paypal? Γιατί δέχτηκε να βαλει πίσω το ποσό 165€ δλδ!

Καταρχάς χαίρομαι που βρέθηκε λύση και θα πάρεις τα χρήματα σου πίσω.

Εφόσον δεν φταις εσύ, κανονικά ο πωλητής (Banggood) αλλά από την στιγμή που δεν παραδέχεται το λάθος, μάλλον δεν βλέπω να τα παίρνεις πίσω.

1 ώρα πριν, hami21 είπε

Ότι νάνε φίλε μου για τα πανηγύρια... απορώ πως τους εμπιστεύονται ο κόσμος πραγματικά!! Ευτυχώς υπάρχει και το Paypal αλλιώς....

Δεν εμπιστεύεσαι κανέναν όταν αγοράζεις κάτι από οπουδήποτε, εμπιστεύεσαι τον τρόπο πληρωμής, αν γίνει καποια στραβή θα σε καλύψει, και τον εαυτό σου, δλδ να είσαι διαβασμένος τι πρέπει να κάνεις όταν και πριν παραλαμβάνεις κάποιο δέμα για να εχεις ισχυρές αποδείξεις ότι ήρθε όπως η ότι ήρθε.

Εσύ έκανες καποια λάθη που αν δεν τα είχες κάνει, θα είχες ξεμπερδέψει πολύ πιο νωρίς και χωρίς άγχος.

Πρώτον, δεν έπρεπε να παραλάβεις το δέμα σε αυτή τη κατάσταση, έπρεπε να τραβήξεις βίντεο την κατάσταση του δέματος (ας περιμένει λίγο ο courier δεν θα πάθει κάτι) και να το στείλεις στην Banggood και να τους ρωτήσεις τι θέλουν να κάνεις.

Δεύτερον, το βίντεο, έπρεπε να τραβήξεις βίντεο το κουτί από όλες τις πλευρές πριν το ανοίξεις (πάντα το κάνουμε αυτό όχι μόνο στην περίπτωση σου) και έπρεπε να συνεχίζεις να τραβάς βγάζοντας το/τα λάθος προϊόν μέσα από το κουτί και να εστιάσεις και στα αυτοκόλλητα.

Προσωπικά δεν πιστεύω να έγινε αυτό από την Banggood ούτε από υπάλληλο της Banggood πιστεύω να έγινε (γιατι έτσι πως ήταν το δέμα δεν θα το έπαιρνε καν η courier), πιστεύω να έγινε από καποια courier (λογικά η τελευταία που σου παρέδωσε το δέμα) παράδειγμα, είδε ο courier τι περιέχει το δέμα (αφού το έγραφε απ' έξω) λογικά θα είχε και αυτός κάποιο κατώτερο μοντέλο και πήγε μια βόλτα από το σπίτι και το έκανε τράμπα, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Αλλά μου έκανε εντύπωση πως δεν έκλεισε πιο καλά το δέμα (ίσως να μην είχε ταινία και να ξεκόλλησε μια στα μακριά και να έβαλε πάλι την ίδια), θα μπορούσε να το κάνει να μη φαινεται καν ότι έχει ανοίξει από κάποιον. Από την άλλη αν ήταν λάθος από την Banggood, δλδ έστειλε λάθος προϊόν, το δέμα δεν θα ήταν μισό ανοιχτό, θα ήταν κλεισμένο τέλεια.

Με αυτά, αν εγώ ήμουν πωλητής (πιστεύω και οποιοσδήποτε άλλος, ακόμα και εσύ) και ξέρω σου έστειλα το σωστό προϊόν και μου έστελνες αυτό το βιντεο που είδα, θα πίστευα ότι εσύ άνοιξες το κουτί, άλλαξες το προϊόν και προσπαθείς να με κλέψεις. Νομίζω το ίδιο σκέφτεται και το Banggood. Αν όμως είχες κάνει αυτά που γράφω πιο πάνω δεν θα υπήρχε καμία αμφιβολία.

Δεν συμφωνώ απόλυτα με την λογική σου και πιστεύω ότι έχω το δικαίωμα να μην συμφωνώ απόλυτα φιλικά έτσι ✌️😎

Εξήγησε μου τότε τα εξής..

-Σταλμενα από την ίδια αποθήκη και τα δύο δέματα στην περίπτωση μου ένα! 

-SKU code ότι είναι και απο το ίδιο Warehouse CZ 

-Βιντεο απ' το δέμα στο ζύγισμα του και με μειωμένο βάρος κατά 600γρμ

-Καμια παραγγελία στο ΌΝΟΜΑ ΜΟΥ με το παρών αντικείμενο!! Και το χειρότερο δεν μπορούσαν να αποδείξουν ότι το είχα παραγγείλει πράγμα που δεν έκανα! Και σταλμενα και τα δύο δέματα από την ίδια αποθήκη και με SKU code επάνω τους!

-Το είπε ξεκάθαρα ο Agent ότι δεν φεύγει από την αποθήκη κανένα δέμα αν προηγουμένως δεν έχει ΕΚΔΟΘΕΊ SKU!

Πιστεύω ότι αυτό και μόνο έφτανε να αποδείξη ότι δεν ήθελαν να με εξυπηρετήσουν για τους δικούς τους λόγους. Απλά ένα scan το SKU έφτανε για να δουν ποιο δέμα πάει πού και πόιος έπρεπε να πάρει τί.

Ααα και το καλύτερο...! Εφόσον μέχρι πριν κάποιες ώρες δεν δέχονταν ότι το δέμα δεν ανταποκρίνονταν σε πώληση τους απο ΑΠΟΘΉΚΗ τους ξαφνικά δέχτηκαν το δέμα πίσω χωρίς κανένα θέμα?

Απλά ΜΑΚΡΙΆ ΑΠΟ ΤΟ Bangood για μένα για να γλυτώσει ο κόσμος....! 

Φέρθηκαν "βρώμικα" σε πολύ κόσμο και σε συζητήσεις από το εξωτερικό δεν είχαν την διάθεση να συνεργαστούν ούτε να κάνουν refund! Aπλα ΜΑΚΡΙΆ! Τουλάχιστον δικαιώθηκα και αυτό είναι που μετράει! Και άσε τους Κινέζους να κάνουν τους Κινέζους....! Από το αλιεξπρες δεν είχα ποτέ θέμα! Για 200€ δέμα και μου έκανα refund αμέσως! Χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτά τα λίγα...! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως που ψωνίζω από banggood πολλά χρόνια δεν είχα ποτέ πρόβλημα, ούτε όταν χρειάστηκε να στείλω πίσω (2 φορές) προβληματικό ή λάθος προϊόν. Ναι ο παραπάνω φίλος ταλαιπωρηθηκε, αλλά έχω περιπτώσεις που συνέβη το ίδιο και από ελληνικό μαγαζί. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα μαγαζιά που διαχειρίζονται εκατομμύρια παραγγελίες παγκοσμίως, όπως τα banggood, aliexpress κ.α., ίσως να έχουν και ένα μικρό ποσοστό failure. Σίγουρα όμως δεν είναι ο κανόνας και σίγουρα δεν υπάρχει δόλος σε καμία περίπτωση. Τώρα όλα τα άλλα, περί πονηρών Κινέζων, Γερμανών  κτλ μόνο ως ρατσιστικά μπορώ να τα εκλάβω 

Επεξ/σία από Nnoutas
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, hami21 είπε

Δεν συμφωνώ απόλυτα με την λογική σου και πιστεύω ότι έχω το δικαίωμα να μην συμφωνώ απόλυτα φιλικά έτσι ✌️😎

Εννοείται πως εχεις δικαίωμα να διαφωνήσεις. Συζήτηση κάνουμε μήπως καταλάβουμε τι μπορεί να έγινε.

2 ώρες πριν, hami21 είπε

Εξήγησε μου τότε τα εξής..

-Βιντεο απ' το δέμα στο ζύγισμα του και με μειωμένο βάρος κατά 600γρμ

-Καμια παραγγελία στο ΌΝΟΜΑ ΜΟΥ με το παρών αντικείμενο!! Και το χειρότερο δεν μπορούσαν να αποδείξουν ότι το είχα παραγγείλει πράγμα που δεν έκανα! Και σταλμενα και τα δύο δέματα από την ίδια αποθήκη και με SKU code επάνω τους!

-Αυτό και μόνο δείχνει ότι δεν έγινε από την Banggood, αφού το δέμα έφυγε από αυτούς 2,8kg. Και όπως εγώ στο έγραψα, και στο parcelsapp και στο αυτοκόλλητο έγραφε 2,8kg που σημαίνει η μεταφορική παρέλαβε ένα δέμα 2,8kg από την Banggood. Αν έφυγε από την Banggood 2,8kg και έφτασε σε εσένα 2,2kg σημαίνει ότι κάτι άλλαξε στη διαδρομή. Με αυτή την λογική πιστεύω ότι δεν το έκανε η Banggood. Επισης να ξέρεις κατά 99% αυτό σε έσωσε και πήρε το μέρος σου η paypal.

-Νομίζω κάπου το έχασες στη μετάφραση, αν δεν κάνω λάθος εννοούν το δεύτερο δέμα μέσα στο μεγάλο κουτί.

Τέλος πάντων, τέλος καλά όλα καλά, νομίζω αρκετά κουράσαμε με το θέμα, έχουν γραφτεί αρκετά και ο κάθε ένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Εγώ έγραψα τι πιστεύω θα μπορούσε να κάνει κανείς για να γίνει πιο εύκολο για αυτόν αν γίνει καποια στραβή και όχι μόνο από την Banggood αλλά γενικά από παντού.

2 ώρες πριν, hami21 είπε

Και άσε τους Κινέζους να κάνουν τους Κινέζους....! Από το αλιεξπρες δεν είχα ποτέ θέμα! Για 200€ δέμα και μου έκανα refund αμέσως! Χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτά τα λίγα...! 

Ξέρεις ότι και στο Aliexpress Κινέζοι ειναι, σωστά?

Επεξ/σία από sakisgri

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...