panos4tw Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παρηγγειλα κατι απο ali express (vat included) στις 10 Σεπτεμβρη με ημερομηνια παραδοσης ~10 Οκτωβριου. Το δεμα εφυγε 14/9 και ηδη 20/9 ειχε κανει clear customs και ηταν "out for delivery with local company" ...κι απο τοτε εχει μενει εκει. Ειναι λογικο αυτο? Πιο πολυ μου κανει εντυπωση οτι εφτασε τοσο γρηγορα~ Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2022 από panos4tw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, panos4tw είπε Παρηγγειλα κατι απο ali express (vat included) στις 10 Σεπτεμβρη με ημερομηνια παραδοσης ~10 Οκτωβριου. Το δεμα εφυγε 14/9 και ηδη 20/9 ειχε κανει clear customs και ηταν "out for delivery with local company" ...κι απο τοτε εχει μενει εκει. Ειναι λογικο αυτο? Πιο πολυ μου κανει εντυπωση οτι εφτασε τοσο γρηγορα~ Ναι, άλλες φορες προχωράνε πιο γρήγορα σε κάποια στάδια. Η παράδοση θα είναι κοντά, ίσως και συντομότερα από στις 10 Οκτώβρη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cubicolor Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) θέλω να αγοράσω το συγκεκριμενο προιον απο το αμαζον τις αμερικής μου λέει οτι κοστίζει συνολικά Order Summary Items: $399.99 Shipping & handling: $26.62 Total before tax: $426.61 Estimated tax to be collected: $0.00 Import Fees Deposit: $109.72 Order total: $536.33 Το θέμα ειναι οτι οταν έρθει ελλαδα θα πληρώσω εχτρα φορους, τελωνεία; περα απο τα 536 ευρω; Τά 536 ευρω που θα πληρώσω πέριλάμβανονται και οι εχτρα φοροι , τελωνεία κτλ; Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2022 από Cubicolor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Παιδιά καλησπέρα. Δεύτερη φορά παραγγελία από iherb και ενώ η πρώτη ήρθε σφαίρα, η δεύτερη μας κάνει νερά... Επισυνάπτω μια φοτο αν έχει κανείς εμπειρία σε κάτι ανάλογο...Να αρχίσω να τα "κλαίω";;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 13 ώρες πριν, Cubicolor είπε θέλω να αγοράσω το συγκεκριμενο προιον απο το αμαζον τις αμερικής μου λέει οτι κοστίζει συνολικά Order Summary Items: $399.99 Shipping & handling: $26.62 Total before tax: $426.61 Estimated tax to be collected: $0.00 Import Fees Deposit: $109.72 Order total: $536.33 Το θέμα ειναι οτι οταν έρθει ελλαδα θα πληρώσω εχτρα φορους, τελωνεία; περα απο τα 536 ευρω; Τά 536 ευρω που θα πληρώσω πέριλάμβανονται και οι εχτρα φοροι , τελωνεία κτλ; Το λέει ξεκάθαρα, προπληρώνεις import fees και VAT και δεν πληρώνεις τίποτα εδώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Για αγορά αντικειμένου 450€ απο Ελβετία και αποστολή με ελβετικό ταχυδρομείο-->ΕΛΤΑ πληρώνω τέλος εκτελωνισμού 20€+Ελληνικό ΦΠΑ 24% 108€+δασμούς;(πόσο είναι);; Αν το στείλουν με UPS χρεώνουν επιπλέον έξοδα αποθήκης και λοιπά κερατιάτικα, σωστά; Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2022 από kgian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Ισχύει ακόμα το μέχρι 22€ χωρίς τελωνείο από Κινα (ebay)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 39 λεπτά πριν, adi32 είπε Ισχύει ακόμα το μέχρι 22€ χωρίς τελωνείο από Κινα (ebay)? ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε ΟΧΙ Οποτε θα ερθει και καποιος φπα που θα πρεπει να πληρωθει στο ταχυδρομειο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 54 λεπτά πριν, adi32 είπε Οποτε θα ερθει και καποιος φπα που θα πρεπει να πληρωθει στο ταχυδρομειο? Oτι λεει το χαρτί των ελτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boombastik Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω ένα δέμα που ήρθε από taiwan και είναι 10 μέρες κολλημένο όπως φαίνεται στην photo. Νόμιζα μετά από το Γ.Ε.Τ.Α. ο προορισμός είναι γρήγορος. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2022 από boombastik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosutasu22 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) LOL οχι, και εμενα μετα απο δεκα μερες στο τελωνειο εφτασε στο ταχυδρομειο 😅 Κανονικα ομως ναι θα επρεπε να φτανει πιο γρηγορα Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2022 από kosutasu22 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stav13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα, Κάπου είχα διαβάσει ότι τα βιβλία δεν υπόκεινται σε τελωνείο κ φόρους...ισχύει κάτι τέτοιο? Πρόκειται να αγοράσω ένα βιβλίο από Αγγλικό eBay συνολικής αξίας μαζί με μεταφορικά κ ΦΠΑ ~90 ευρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cubicolor Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Στις 7/10/2022 στις 9:43 ΠΜ, bill_viper είπε Το λέει ξεκάθαρα, προπληρώνεις import fees και VAT και δεν πληρώνεις τίποτα εδώ! Δηλαδη εδω στην ελλάδα οταν ερθει δεν θα πληρωσω απολυτος τιποτα οταν περασει απο το τελωνειος της ελλαδας; μεχρι να ερθει στο σπιτι μου? Order Summary Items: $399.99 Shipping & handling: $26.62 Total before tax: $426.61 Estimated tax to be collected: $0.00 Import Fees Deposit: $109.72 Order total: $536.33 απλα δεν θελω να πληρωσω κατι παραπανω απο τα 536 ευρω οταν ερθει σπιτι μου. επειδη αυτο θα ερθει απο το αμερικανινικο αμαζον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα