Nnoutas Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 11 λεπτά πριν, Crybal είπε Επειδη τα τελευταια 4-5 χρόνια δεν εχω αγορασει τιποτα απο κινα, εαν παραγγείλω κατι στα 13$ απο banggood, τι πληρωνω?Λεει Vat included. Πρεπει να επιλέξω καποιο συγκεκριμενο τροπο αποστολής για να αποφυγω το τελωνείο? Τίποτα δεν πληρώνεις. Όλες οι Priority αποστολές από bangood είναι safe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 55 λεπτά πριν, Nnoutas είπε Τίποτα δεν πληρώνεις. Όλες οι Priority αποστολές από bangood είναι safe Εχει τρεις επιλογες,τι μαρκαρουμε? 1.Δωρεάν αποστολή May 20th-28th,2022 Banggood Express 2.Δωρεάν αποστολή May 25th-Jun 6th,2022 Άμεση αλληλογραφία προτεραιότητας 3. 8,85€ May 20th-Jun 2nd,2022 Γραμμή προτεραιότητας ΕΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, Crybal είπε Εχει τρεις επιλογες,τι μαρκαρουμε? 1.Δωρεάν αποστολή May 20th-28th,2022 Banggood Express 2.Δωρεάν αποστολή May 25th-Jun 6th,2022 Άμεση αλληλογραφία προτεραιότητας 3. 8,85€ May 20th-Jun 2nd,2022 Γραμμή προτεραιότητας ΕΕ Το 1 συνήθως έρχεται γρηγορότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, Nnoutas είπε Το 1 συνήθως έρχεται γρηγορότερα Το θεμα ειναι να μην περάσει τελωνείο.Η μια εβδομάδα διαφορά ειναι αμελητέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 6 ώρες πριν, Crybal είπε Το θεμα ειναι να μην περάσει τελωνείο.Η μια εβδομάδα διαφορά ειναι αμελητέα. Καμία μέθοδος από το banggood δεν περνάει τελωνείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlitzSKG Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους, Προφανως και εχει απαντηθει αλλα ενα double check δεν βλαπτει. Θελω να αγορασω μια καρτα γραφικων απο amazon.com (shipped and sold by amazon.com) μου βγαζει import deposit fees στο τελικο ποσο, αποτι καταλαβαινω εφοσον πληρωνω στο amazon τα import deposit fees δεν θα προκυψουν αλλα εξοδα (πχ τελωνειου, φπα κτλπ)? Ρωταω διοτι στο tax δεν βγαζει τιποτα. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από BlitzSKG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Στις 1/5/2022 στις 3:04 ΜΜ, Nnoutas είπε Καμία μέθοδος από το banggood δεν περνάει τελωνείο Ευχαριστω πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 19 ώρες πριν, BlitzSKG είπε Καλησπερα σε ολους, Προφανως και εχει απαντηθει αλλα ενα double check δεν βλαπτει. Θελω να αγορασω μια καρτα γραφικων απο amazon.com (shipped and sold by amazon.com) μου βγαζει import deposit fees στο τελικο ποσο, αποτι καταλαβαινω εφοσον πληρωνω στο amazon τα import deposit fees δεν θα προκυψουν αλλα εξοδα (πχ τελωνειου, φπα κτλπ)? Ρωταω διοτι στο tax δεν βγαζει τιποτα. Σωστά, τα προπληρώνεις, και παραλαμβάνεις χωρίς να πληρώσεις τίποτα επιπλέον. Το έχω κάνει δεκάδες φορές. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Barberis88 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Εμένα πάλι σήμερα με υποχρέωσαν να πληρώσω 15.5 ευρώ δασμούς τελωνείου, 8 ευρώ τέλη ΕΛΤΑ και 2 ευρώ ΦΠΑ (σύνολο 25.5 ευρώ), για δύο βινύλια αξίας 65 ευρώ από την επίσημη σελίδα του συγκροτήματος.. Προσπαθώ εδώ και ώρες να βγάλω άκρη και δεν μπορώ να βρω πουθενά ΠΩΣ δικαιολογούνται αυτά τα έξοδα. Δεν είχε καμία πρόσθετη επιβάρυνση η απόδειξη και ο εκτελωνισμός έγινε σε λίγες ώρες σύμφωνα με την ιχνηλάτηση. (UPS->USPS->Βρετανία->Τελωνείο->ΕΛΤΑ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Barberis88 είπε Εμένα πάλι σήμερα με υποχρέωσαν να πληρώσω 15.5 ευρώ δασμούς τελωνείου, 8 ευρώ τέλη ΕΛΤΑ και 2 ευρώ ΦΠΑ (σύνολο 25.5 ευρώ), για δύο βινύλια αξίας 65 ευρώ από την επίσημη σελίδα του συγκροτήματος.. Προσπαθώ εδώ και ώρες να βγάλω άκρη και δεν μπορώ να βρω πουθενά ΠΩΣ δικαιολογούνται αυτά τα έξοδα. Δεν είχε καμία πρόσθετη επιβάρυνση η απόδειξη και ο εκτελωνισμός έγινε σε λίγες ώρες σύμφωνα με την ιχνηλάτηση. (UPS->USPS->Βρετανία->Τελωνείο->ΕΛΤΑ) Ελτα Δέματα Ίδιας αξίας άνω των 50 ευρώ έως και 100 ευρώ, το τέλος ΕΛΤΑ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) διαμορφώνεται στα 10,00 € ενώ το τέλος ΕΛΤΑ προ ΦΠΑ στα 8,06 € Για τους δασμούς ρωτά στο τελωνείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Barberis88 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 35 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ελτα Δέματα Ίδιας αξίας άνω των 50 ευρώ έως και 100 ευρώ, το τέλος ΕΛΤΑ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) διαμορφώνεται στα 10,00 € ενώ το τέλος ΕΛΤΑ προ ΦΠΑ στα 8,06 € Για τους δασμούς ρωτά στο τελωνείο Δεν μου απαντούσαν στο τηλέφωνο από τελωνείο και από την έρευνα που έκανα, κατάλαβα πως δεν θα έπρεπε να έχει δασμούς. Βέβαια, μπορεί να μην κατάλαβα καλά και ας ξόδεψα ένα καλό 3ωρο να ψάχνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 ΜΙα ερώτηση και από εμένα. Η κουνιάδα μου θέλει να μου στειλει από αυστραλια 4 τεμάχια από ανταλλακτικα μικρου όγκου και βάρους (περίπου 100 γραμμάρια έκαστο) αλλά μεγάλης αξίας (400 εκαστο στην Ελλάδα). Αν τα σπάσουμε σε δύο απόστολες με κανονικο ταχυδρομείο τα αποστείλει σε δυο φάκελα με ενδειξη ότι είναι μεταχειρισμένα, υπάρχει περίπτωση να γλυτώσουμε παντελώς τελωνεία και τον οποιο επιπλέον κόστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MamoGirl Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Καλησπερα και απο μενα!! Δεν ξερω αν το εχετε αναφερει πιο παλια γιατι δεν μπορεσα να τα δω ολα αλλα περιμενω ενα δεμα απο νοτια κορεα και σημερα στα ΕΛΤΑ μου βγαζει αυτο και επειτα οτι βρισκεται σε σταδιο μεταφορας, ξερει κανεις τι ειναι? Το αντικείμενο έχει πάρει διασάφηση Αποστολή βρίσκεται σε στάδιο μεταφοράς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosutasu22 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 7 λεπτά πριν, MamoGirl είπε Καλησπερα και απο μενα!! Δεν ξερω αν το εχετε αναφερει πιο παλια γιατι δεν μπορεσα να τα δω ολα αλλα περιμενω ενα δεμα απο νοτια κορεα και σημερα στα ΕΛΤΑ μου βγαζει αυτο και επειτα οτι βρισκεται σε σταδιο μεταφορας, ξερει κανεις τι ειναι? Το αντικείμενο έχει πάρει διασάφηση Αποστολή βρίσκεται σε στάδιο μεταφοράς Οτι ειναι στο δρομο για τα τοπικα ελτα. Καποια στιγμη θα σου ερθει μνμ που θα λεει "annyeong, ελα να πληρωσσεις το τελωνειο για να παρεις το δεμα" Μπορει να παρει και καμια βδομαδα βεβαια, αναλογα που μενεις κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MamoGirl Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 13 ώρες πριν, kosutasu22 είπε Οτι ειναι στο δρομο για τα τοπικα ελτα. Καποια στιγμη θα σου ερθει μνμ που θα λεει "annyeong, ελα να πληρωσσεις το τελωνειο για να παρεις το δεμα" Μπορει να παρει και καμια βδομαδα βεβαια, αναλογα που μενεις κλπ Καλημερα!!! το τελωνειο μας εχει γινει συνηθεια πλεον, δεν το φοβομαστε χαχα!! ευχαριστω!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα