tasarass77 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 2 πακέτα από Planet Express έφυγαν αρχές Φεβρουάριου με USPS και και δεν έχουν μπει καν Ελλάδα. Πρώτη φορά τόσο μεγάλη καθυστέρηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Αναφορά σε κείμενο Dear iHerb Customer, Great news! Shipping to Greece is now cheaper and better! FREE SHIPPING: orders over 40 EUR with Speedex and DPD. FLAT under: 4 EUR with Speedex and DPD. Ωραια νεα! Επιτελους! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfanisk Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα! Σκέφτομαι να κάνω μια παραγγελία αξίας 105 δολαρίων, η οποία ωστόσο, με μεταφορικά κοστίζει παραπάνω από 150 ευρώ. Αρχικά δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει ακόμη πως αν είναι κάτω από 150 ευρώ η παραγγελία δεν πληρώνεις καθόλου τελωνείο, αλλά και αν εννοείται 150 ευρώ με μεταφορικά ή 150 ευρώ καθαρή αξία παραγγελίας. Δηλαδή αν η καθαρή αξία είναι κάτω από 150 ευρώ και συνολικά βγαίνει 200 ευρώ με μεταφορικά, μπορεί και να μην προκύπτει τελωνείο; Τέλος, στην περίπτωση μου είναι βιβλίο το προϊόν και η μεταφορική είναι η UPS. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, kfanisk είπε Καλησπέρα! Σκέφτομαι να κάνω μια παραγγελία αξίας 105 δολαρίων, η οποία ωστόσο, με μεταφορικά κοστίζει παραπάνω από 150 ευρώ. Αρχικά δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει ακόμη πως αν είναι κάτω από 150 ευρώ η παραγγελία δεν πληρώνεις καθόλου τελωνείο, αλλά και αν εννοείται 150 ευρώ με μεταφορικά ή 150 ευρώ καθαρή αξία παραγγελίας. Δηλαδή αν η καθαρή αξία είναι κάτω από 150 ευρώ και συνολικά βγαίνει 200 ευρώ με μεταφορικά, μπορεί και να μην προκύπτει τελωνείο; Τέλος, στην περίπτωση μου είναι βιβλίο το προϊόν και η μεταφορική είναι η UPS. Ευχαριστώ Αξία προϊόντος + μεταφορικά πρέπει να είναι κάτω από 150 ευρώ. Στην περίπτωσή σου χρεώνεσαι κανονικά στο τελωνείο, (ΦΠΑ, έξοδα εκτελωνισμού και δασμούς). Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από Nnoutas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfanisk Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Nnoutas είπε Αξία προϊόντος + μεταφορικά πρέπει να είναι κάτω από 150 ευρώ. Στην περίπτωσή σου χρεώνεσαι κανονικά στο τελωνείο, (ΦΠΑ, έξοδα εκτελωνισμού και δασμούς). Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Κρίμα πάντως για το όριο αυτό, θα μπορούσε να είναι έστω 200 ευρώ, από την στιγμή που τα μεταφορικά βγαίνουν τόσο ακριβά από μόνα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, kfanisk είπε Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Κρίμα πάντως για το όριο αυτό, θα μπορούσε να είναι έστω 200 ευρώ, από την στιγμή που τα μεταφορικά βγαίνουν τόσο ακριβά από μόνα τους. It is what it is 🙂 Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από Nnoutas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webm0nst3r Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα, Θα ήθελα να θέσω και εγώ ένα ερώτημα με την σειρά μου, έκανα μια αγορά από Αγγλία, το κατάστημα είναι στο σύστημα IOSS και χρεώθηκα το ΦΠΑ 24% στο checkout, όλα καλά μέχρι εδώ έχω αγοράσει αρκετές φορές με IOSS ποτέ κανένα θέμα με τα ΕΛΤΑ. Στην προκειμένη περίπτωση όμως το δέμα έρχεται με DHL και προσωπικά με DHL έχω τις χειρότερες εμπειρίες ειδικά ότι αφορά το τελωνείο, αλλά είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ DHL με το νέο καθεστώς, οπότε μήπως έχει κάποιος κάποια εμπειρία ; Θα περάσει το δέμα κανονικά (αξία μαζί με μεταφορικά και ΦΠΑ ήταν περίπου 130€, κάτω από το όριο των 150€) θα περάσει λοιπόν κανονικά χωρίς να με ενοχλήσουν και θα έρθει στην πόρτα μου ή θα ξεκινήσουμε τις ιστορίες με δράκους, τύπου, ξέρετε είναι 60€ ο εκτελωνισμός και ότι κόψει το τελωνείο κλπ. κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grfurby Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Eχουν σταματησει και οι εμπορικες πτήσεις απο Ρωσσια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaga1um3 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Μολις παρελαβα παραγγελια απο iherb με speedex κ όλα κομπλέ. πάμε για την επόμενη!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XghosT7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 καλησπέρα, δεν έχω αγοράσει πότε από χώρα εκτός Ε.Ε. Βρήκα ένα Monitor στην καλύτερη τιμή (ακόμα και με τα fees) από το αγγλικό Amazon. Θέλω να μάθω αν υπάρχει περίπτωση να πληρώσω κάτι παραπάνω από τα Import Fees που μου έχουν βάλει και τι γίνετε στην περίπτωση που χρειαστώ εγγύηση? όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει παρακαλώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 ^ Το φπα που λεει εκει δεν ειναι σωστο, αν το δουν στο τελωνείο θα σου χρεώσουν το επιπλέον και έξοδα εκτελωνισμού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Στις 2/4/2022 στις 4:35 ΜΜ, XghosT7 είπε καλησπέρα, δεν έχω αγοράσει πότε από χώρα εκτός Ε.Ε. Βρήκα ένα Monitor στην καλύτερη τιμή (ακόμα και με τα fees) από το αγγλικό Amazon. Θέλω να μάθω αν υπάρχει περίπτωση να πληρώσω κάτι παραπάνω από τα Import Fees που μου έχουν βάλει και τι γίνετε στην περίπτωση που χρειαστώ εγγύηση? όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει παρακαλώ. Τίποτα παραπάνω δε θα πληρώσεις. Έχω αγοράσει δεκάδες φορές από Amazon.co.uk με προπληρωμή Φ.Π.Α. και μου τα έχει φέρει κατευθείαν η κούριερ σπίτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totis13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Καλησπέρα, Έχω έναν κολλητό στο Λονδίνο που θέλει να μου στείλει τον παλιό του (made in uk) σκελετό ποδηλάτου να του τον στήσω σε ολοκληρωμένο ποδήλατο και όταν έρχεται Ελλάδα τα καλοκαίρια να τον χρησιμοποιεί . Θα δηλωθεί ως δώρο κατά την αποστολή όπως φαίνεται . Εϊναι κάτι άλλο που πρέπει να προσέξουμε για να μην πληρωθούν κερατιάτικα ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellghan Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 καλησπέρα, έχω ένα δέμα που περιμένω τόσο καιρό και βλέπω ότι είναι 15 μέρες τελωνείο στην Ρωσσία έχει και άλλος τέτοιο πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, hellghan είπε καλησπέρα, έχω ένα δέμα που περιμένω τόσο καιρό και βλέπω ότι είναι 15 μέρες τελωνείο στην Ρωσσία έχει και άλλος τέτοιο πρόβλημα; τι δουλειά έχει να είναι στο τελωνείο του Σερεμέτγεβιο και τι δουλειά έχει το εκει τελωνείο να το κόψει; Μήπως είναι καμία ουκρανική σημαία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα