nikosgiann78 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Στις 19/3/2022 στις 4:33 ΜΜ, Kingster είπε Έκανα αγορά από το ebay αξίας κάτω από 3€ (ναι οκ κινεζιά γιατί τα foam eartips δεν τα βρίσκεις εύκολα και σε λογική τιμή στο εσωτερικό) και μου ρχεται εκτελωνισμός περι στην αξία τους. Πρώτον: Γιατί; Αφού το VAT ήταν πληρωμένο και η αξία είναι χαμηλή. Δεύτερον: Πως μπορώ να αποφύγω την πληρωμή του εύκολα; Πχ υπάρχει τρόπος να αποδείξω ότι είναι το εν λόγω αντικείμενο; Ξέρω ότι είναι αυτό γιατί μόνο αυτό είναι που περιμένω. Καταρχήν το έστειλε με Sunyou logistics. Το σύστημα της Sunyou logistics, από όσο ξέρω, δέχεται κανονικά τον IOSS number. Για ρώτα τον.... έβαλε τον IOSS number όταν τύπωσε το tracking number; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laxanoulis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Παιδιά, μια ερώτηση. Έχει παραγγείλει κάποιος από το danobee? Λένε ότι στέλνουν από US, Australia, Hong Kong ή Singapore ανάλογα με το ποια χώρα είναι πιο κοντά στην χώρα παράδοσης. Πιστεύετε ότι θα έχω θέμα με τελωνεία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kingster Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 23 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε Καταρχήν το έστειλε με Sunyou logistics. Το σύστημα της Sunyou logistics, από όσο ξέρω, δέχεται κανονικά τον IOSS number. Για ρώτα τον.... έβαλε τον IOSS number όταν τύπωσε το tracking number; Καταρχήν σ ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και μπράβο που το βρήκες. Πριν μου απαντήσει καταλαβαίνω ότι μάλλον έκανε λάθος. Το θέμα είναι τώρα αν μπορώ να κάνω κάτι για να γλιτώσω το κόστος (του γελοίου) εκτελωνισμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, Kingster είπε Καταρχήν σ ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και μπράβο που το βρήκες. Πριν μου απαντήσει καταλαβαίνω ότι μάλλον έκανε λάθος. Το θέμα είναι τώρα αν μπορώ να κάνω κάτι για να γλιτώσω το κόστος (του γελοίου) εκτελωνισμού. Όχι, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Πρέπει να ενημερώνεται το IOSS σύστημα ότι πληρώθηκε το ΦΠΑ, όταν τυπώνεται το tracking number. Αν δεν το κάνει ο seller αυτό, πρακτικά μετά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalotina75 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Οι αποστολές usps από ΗΠΑ μπαίνουν Ευρώπη αεροπορικώς ή με καράβι? Γιατί έφυγε από νέα Υόρκη στις 17μαρτιου και ακόμα καμία ειδοποίηση για άφιξη Ευρώπη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosutasu22 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 33 λεπτά πριν, kalotina75 είπε Οι αποστολές usps από ΗΠΑ μπαίνουν Ευρώπη αεροπορικώς ή με καράβι? Γιατί έφυγε από νέα Υόρκη στις 17μαρτιου και ακόμα καμία ειδοποίηση για άφιξη Ευρώπη Προσφατα παραγγειλα απο Αμερικη και το εστειλαν με usps. Μετα την αποστολη στο εξωτερικο σε δυο μερες εφτασε Αγγλια και μια μερα μετα εφτασε Ελλαδα. Απο την Κυριακη δεν υπαρχει ενημερωση στο σαϊτ των ελτα γιατι δεχτηκαν ιντερνετικη επιθεση στα πληροφοριακα συστηματα και το εχουν κλεισει προσωρινα αλλα ισως να δεις αποτελεσματα στην αναζητηση του ελτα κουριερ. Ισως να υπαρχει και επιλογη αποστολης με καραβι αλλα αυτο δεν το ξερω, ο αποστολεας σου γνωριζει. Λογικα ομως αεροπορικως θα ερθει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
draculias Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 14 ώρες πριν, kalotina75 είπε Οι αποστολές usps από ΗΠΑ μπαίνουν Ευρώπη αεροπορικώς ή με καράβι? Γιατί έφυγε από νέα Υόρκη στις 17μαρτιου και ακόμα καμία ειδοποίηση για άφιξη Ευρώπη Καλημέρα, αεροπορικώς. Μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει να υπερβαίνει τις 4 ημέρες από Η.Π.Α. σε ευρωπαϊκό έδαφος (αναφέρομαι σε updated ενημέρωση σε tracking πλατφόρμα βεβαίως, όχι στην φυσική πορεία του δέματος ότι έφτασε -έτσι κι αλλιώς νωρίτερα- Ευρώπη). Πάντα Άμστερνταμ έφτανε πρώτα, τώρα τελευταία από London Heathrow (όπως λέει και kosutasu22) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalotina75 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, draculias είπε Καλημέρα, αεροπορικώς. Μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει να υπερβαίνει τις 4 ημέρες από Η.Π.Α. σε ευρωπαϊκό έδαφος (αναφέρομαι σε updated ενημέρωση σε tracking πλατφόρμα βεβαίως, όχι στην φυσική πορεία του δέματος ότι έφτασε -έτσι κι αλλιώς νωρίτερα- Ευρώπη). Πάντα Άμστερνταμ έφτανε πρώτα, τώρα τελευταία από London Heathrow (όπως λέει και kosutasu22) Καλησπερα από νέα Υόρκη πήγε σήμερα ξημερώματα Βελιγράδι κι 3 ωρα ήρθε Αθήνα. Φυσικά είναι ανύπαρκτο στο σαιτ των ΕΛΤΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Αλλαγή από το iHerb στο θέμα του VAT. Θα δείξει αν αυτή η αλλαγή φτιάξει και τα πράγματα όσον αφορά το ελληνικό τελωνείο. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2022 από Aurumnus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
draculias Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, kalotina75 είπε Καλησπερα από νέα Υόρκη πήγε σήμερα ξημερώματα Βελιγράδι κι 3 ωρα ήρθε Αθήνα. Φυσικά είναι ανύπαρκτο στο σαιτ των ΕΛΤΑ Βελιγράδι; καινούργιο κι αυτό, μια χαρά βέβαια. Επόμενο βήμα απευθείας Αθήνα, και χωρίς να φαίνεται στο site των ΕΛΤΑ 😆 Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2022 από draculias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rembo420 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Στις 20/3/2022 στις 9:50 ΜΜ, laxanoulis είπε Παιδιά, μια ερώτηση. Έχει παραγγείλει κάποιος από το danobee? Λένε ότι στέλνουν από US, Australia, Hong Kong ή Singapore ανάλογα με το ποια χώρα είναι πιο κοντά στην χώρα παράδοσης. Πιστεύετε ότι θα έχω θέμα με τελωνεία? Καλησπέρα αδερφέ. Δυστυχώς εγώ προσωπικά έβαλα παραγγελία σε αυτό το σαιτ πριν δύο εβδομάδες και έπεσα θύμα scam. Η παραγγελία φαίνεται στη σελίδα ότι δεν έχει γίνει καν ship και έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω μαζί τους δίχως αποτέλεσμα. Δεν το συνιστώ σε κανένα. Ελπίζω να βοήθησα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laxanoulis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, rembo420 είπε Καλησπέρα αδερφέ. Δυστυχώς εγώ προσωπικά έβαλα παραγγελία σε αυτό το σαιτ πριν δύο εβδομάδες και έπεσα θύμα scam. Η παραγγελία φαίνεται στη σελίδα ότι δεν έχει γίνει καν ship και έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω μαζί τους δίχως αποτέλεσμα. Δεν το συνιστώ σε κανένα. Ελπίζω να βοήθησα. Το φαντάστηκα ότι μπορεί να είναι σκαμ και γι αυτό ρώτησα. Να σαι καλά για την απάντηση σου. Έχασες και χρήματα ή απλά δεν παρέλαβες ποτέ τα προϊόντα που παραγγείλεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rembo420 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, laxanoulis είπε Το φαντάστηκα ότι μπορεί να είναι σκαμ και γι αυτό ρώτησα. Να σαι καλά για την απάντηση σου. Έχασες και χρήματα ή απλά δεν παρέλαβες ποτέ τα προϊόντα που παραγγείλεις? Παρήγγειλα ένα φωτιστικό αστροναύτη των 20 ευρώ. Στην ουσία το έχω πληρώσει και δεν θα το παραλάβω ποτέ οπότε κλαίω το 20μπαλο. Τουλάχιστον τώρα ξέρω να μην εμπιστεύομαι τέτοιου είδους σαιτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos20177 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, rembo420 είπε Παρήγγειλα ένα φωτιστικό αστροναύτη των 20 ευρώ. Στην ουσία το έχω πληρώσει και δεν θα το παραλάβω ποτέ οπότε κλαίω το 20μπαλο. Τουλάχιστον τώρα ξέρω να μην εμπιστεύομαι τέτοιου είδους σαιτ. κλαις το 20μπαλο γτ εκανες λαλακια, γτ δεν πληρωσες με paypal , ΝΟΜΟΣ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laxanoulis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 45 λεπτά πριν, Giorgos20177 είπε κλαις το 20μπαλο γτ εκανες λαλακια, γτ δεν πληρωσες με paypal , ΝΟΜΟΣ ! Δεν έχει επιλογή PayPal το εν λόγω website. Μόνο Google Pay και άλλη μία που δεν την θυμάμαι τώρα, αλλά δεν την ήξερα κιόλας μέχρι τότε. Αυτός ήταν ένας λόγος να μην συνεχίσω με την αγορά προϊόντων από το εν λόγω website, το ότι δεν έχει PayPal. 6 ώρες πριν, rembo420 είπε Παρήγγειλα ένα φωτιστικό αστροναύτη των 20 ευρώ. Στην ουσία το έχω πληρώσει και δεν θα το παραλάβω ποτέ οπότε κλαίω το 20μπαλο. Τουλάχιστον τώρα ξέρω να μην εμπιστεύομαι τέτοιου είδους σαιτ. Κ εγώ αυτό ήθελα να πάρω. Το φωτιστικό αστροναύτη. Αλλά ο κύριος λόγος που έγραψα εδώ και δεν προχώρησα σε αγορά ήταν το ότι δεν έχει επιλογή PayPal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα