Expertr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Giorgos20177 είπε επρεπε να τραβηξεις βιντεο γτ σιγουρα οταν το επιασες στα χερια σου θα ηταν πουπουλο το κουτι , επισης αν το πολυμετρο ζυγιζει 359 γραμαρια αποκλιεται να ζυγιζει μαζι με συσκευασια κ κουτι 361 , θα ηταν καπου στα 400+ μην σου πω 500 , οποτε κ ο κινεζος μαλακιες σου λεει . απο οσα λενε οι χρεωσεις της 60 ευρο + 24% φπα , + δασμοι εκτελονισμου , Δεν τραβηξα βιντεο γιατι και εγω δεν πονηρευτηκα εκεινη την ωρα και γιατι δεν ειναι η μονη παραγγελια που περιμενω απεξω...Ο κινεζος δεν λεει μαλακιες γιατι το πολυμετρο μαζι με καλωδια κτλ ζυγιζει οσο σου ειπα!! Ενα αδειο κουτακι με με μια σακουλα δεν ειναι πανω δυο 2-3 γραμμαρια..Το ζυγισα και εγω μονος μου σπιτι...Οπως και να εχει ο κινεζος θα μπορουσε να στειλει 360 γραμμαρια πετρες αν ηθελε να με κλεψει...Και εστειλε 360 γραμμαρια, εδω ομως σε εμενα εφτασαν σχεδον 0...Αρα ο κινεζος δεν φταιει σε αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 5.85 για ΔΩΡΕΑΝ δεμα απο Αγγλια να χεσω το brexit και τα ΕΛΤΑ ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aios Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 10/3/2022 στις 3:51 ΜΜ, mar.pan. είπε Τώρα είδα ότι το iherb τελικά διέγραψε την επιλογή αποστολής με "Local Post Plus"! Αντί να διορθώσουν το θέμα με το IOSS και τους διπλούς φόρους, προτίμησαν να αφαιρέσουν την επιλογή των ΕΛΤΑ. Οπως έχω γράψει έχουν προσθέσει επιλογή με Speedex η οποία είναι αρκετά οικονομική. Περιμένω ένα πακέτο με speedex μέσα στις επόμενες μέρες. Απ' οτι βλέπω βρίσκεται Ολλανδία, οπότε λογικά θα εκτελωνίζεται εκεί και θα το παραλαμβάνεις εδώ ελευθερο στη δ/νση σου. Καλησπέρα, παρέλαβα σήμερα με Speedex, πακέτο με τρία συμπληρώματα από iherb. Η παραγγελία έγινε 24 Φεβρ. (κόστος προιόντων 36 ευρώ, μεταφορικά 8 και φόροι 6 ευρώ, αν θυμάμαι καλά). Δεν έλαβα κανένα μύνημα από τελωνείο και έφεραν σήμερα το πακέτο στο σπίτι μου. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από aios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totis13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα, Έχει κανείς εικόνα τί και αν χρεώνεσαι στο τελωνείο αν σου στείλουν από Ηνωμένο Βασίλειο ένα δέμα ως δώρο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Στις 6/3/2022 στις 12:26 ΜΜ, Nnoutas είπε Γενικά νομίζω έχουν αρχίσει να αργούνε τα δέματα πάλι. Ο ένας μήνας που τα περνάνε μέχρι το τέλος του 2021 έχει γίνει δύο και τρεις σε μερικές περιπτώσεις. Τα ίδια κι εγώ. Αρχές Γενάρη παρέλαβα σε 3 βδομάδες με Αliexpress Standard Shipping και εκτελωνισμό στην Ουγγαρία. Μόλις έφυγε από Βουδαπέστη σκαναρίστηκε Ελλάδα σε 2 μέρες και παρέλαβα μετά από 7 μέρες. Επόμενη παραγγελία αρχές Φλεβάρη, εκτελωνίστηκε κι έφυγε πάλι γρήγορα από Ουγγαρία αλλά τώρα είναι άφαντο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 εχουμε καμια ιδεα τι θα χρεωσουν τελωνιο κτλ...ποσο θα παει συνολικα?μην με κυνηγα με τον πλαστη η γυναικα για μια μπλουζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 11 ώρες πριν, dalan2007 είπε εχουμε καμια ιδεα τι θα χρεωσουν τελωνιο κτλ...ποσο θα παει συνολικα?μην με κυνηγα με τον πλαστη η γυναικα για μια μπλουζα Κανονικα τίποτα, με την προϋπόθεση οτι εχει δηλωθεί απο τον πωλητή ο φπα στην πλατφόρμα. Αν οχι αλλα 7,82$ και τα έξοδα εκτελωνισμου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
J_F80 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να αγοράσω κάτι από Amazon Αμερικής και η τιμή είναι αρκετά φθηνή. Η μεταφορά είναι πολύ μεγαλύτερη. Θα ήθελα παρακαλώ να μου πείτε πως υπολογίζονται οι δασμοί του τελωνείου, μόνο με την τιμή του προϊόντος ή όλο το ποσό μαζί με τα μεταφορικά; Και χοντρικά ποσό θα πληρώσω περιπου; Ευχαριστώ! Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από J_F80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, J_F80 είπε Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να αγοράσω κάτι από Amazon Αμερικής και η τιμή είναι αρκετά φθηνή. Η μεταφορά είναι πολύ μεγαλύτερη. Θα ήθελα παρακαλώ να μου πείτε πως υπολογίζονται οι δασμοί του τελωνείου, μόνο με την τιμή του προϊόντος ή όλο το ποσό μαζί με τα μεταφορικά; Και χοντρικά ποσό θα πληρώσω περιπου; Ευχαριστώ! Δασμοί επιβάλλονται σε πόσα άνω των 150 ευρώ. Μέχρι 150 € πληρώνεις ΦΠΑ στη συνολική αξία της αγοράς (αξία προϊόντος + μεταφορικά) + έξοδα εκτελωνισμου που διαφέρουν πολύ, ανάλογα την εταιρία μεταφοράς που αναλαμβάνει τη διακίνηση στην Ελλάδα. Τα ΕΛΤΑ είναι (κατά πολύ) τα φθηνότερα σε αυτό. Αν ομως η πληρωμή του ΦΠΑ γίνει κατά την αγορά, δεν πληρώνεις τίποτα άλλο εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
J_F80 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 29 λεπτά πριν, Nnoutas είπε Δασμοί επιβάλλονται σε πόσα άνω των 150 ευρώ. Μέχρι 150 € πληρώνεις ΦΠΑ στη συνολική αξία της αγοράς (αξία προϊόντος + μεταφορικά) + έξοδα εκτελωνισμου που διαφέρουν πολύ, ανάλογα την εταιρία μεταφοράς που αναλαμβάνει τη διακίνηση στην Ελλάδα. Τα ΕΛΤΑ είναι (κατά πολύ) τα φθηνότερα σε αυτό. Αν ομως η πληρωμή του ΦΠΑ γίνει κατά την αγορά, δεν πληρώνεις τίποτα άλλο εδώ. Να'σαι καλά φίλε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kingster Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Έκανα αγορά από το ebay αξίας κάτω από 3€ (ναι οκ κινεζιά γιατί τα foam eartips δεν τα βρίσκεις εύκολα και σε λογική τιμή στο εσωτερικό) και μου ρχεται εκτελωνισμός περι στην αξία τους. Πρώτον: Γιατί; Αφού το VAT ήταν πληρωμένο και η αξία είναι χαμηλή. Δεύτερον: Πως μπορώ να αποφύγω την πληρωμή του εύκολα; Πχ υπάρχει τρόπος να αποδείξω ότι είναι το εν λόγω αντικείμενο; Ξέρω ότι είναι αυτό γιατί μόνο αυτό είναι που περιμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaga1um3 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Στις 15/3/2022 στις 3:14 ΜΜ, aios είπε Καλησπέρα, παρέλαβα σήμερα με Speedex, πακέτο με τρία συμπληρώματα από iherb. Η παραγγελία έγινε 24 Φεβρ. (κόστος προιόντων 36 ευρώ, μεταφορικά 8 και φόροι 6 ευρώ, αν θυμάμαι καλά). Δεν έλαβα κανένα μύνημα από τελωνείο και έφεραν σήμερα το πακέτο στο σπίτι μου. Ακολούθησα τα βήματά σου. παραγγειλα 3 προιοντα και αποστολή με speedex. Μου βγηκε γυρω στα 24€ (μαζι με τις εκπτώσεις, κτλ). εδω και καιρό με τις προηγουμενες επιλογές μεταφοράς μου έβγαιναν πάνω απο 40€ τα ιδια προιοντα. Τωρα πληρωσα οσο πληρωνα και περυσι/προπερσυ τετοιο καιρό. αναμένω παράδοση τελη μαρτίου-αρχές απριλιου. ωστοσο δεν κοιταξα παραπέρα για χρεωσεις φπα,κτλ. Πρέπει να κάνω κατι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosutasu22 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Με την αποστολη AliExpress Saver Shipping ξερει κανεις ποσο καιρο παιρνει μεχρι να παραλαβω? Αν εχετε προσφατη εμπειρια πειτε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kosutasu22 είπε Με την αποστολη AliExpress Saver Shipping ξερει κανεις ποσο καιρο παιρνει μεχρι να παραλαβω? Αν εχετε προσφατη εμπειρια πειτε μου. Σχεδόν ένα μήνα. Ίσως και λίγο παραπάνω. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2022 από Nnoutas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosutasu22 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Nnoutas είπε Σχεδόν ένα μήνα. Ίσως και λίγο παραπάνω. Ok θενκς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα