NikosKallithea Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Α δλδ άλλο πράγμα ο φπα που είπε ο φίλος πιο πάνω και άλλο το τελωνείο? Από ποιο ποσό και πάνω περνάει τελωνείο και πως υπολογίζεται? Και δωρεάν να είναι περνά τελωνείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Λοιπον αφου εστειλα την υπευθυνη δηλωση που ζητουσαν για το i-herb, σημερα ηρθε μηνυμα να παραλαβω το δεμα απο τα ΕΛΤΑ και να πληρωσω φορους-τελη 22,22 ευρω. Η παραγγελια εχει κοστος 50 ευρω. Μας δουλευουν; Πανε καλα; Που κολλανε τα 22,22 ευρω στην παραπανω λιστα; Σε προηγουμενη παραγγελια ειχα πληρωσει 7.50 σε παραγγελια 40 ευρω, που συμφωνα με τον πινακα ειχε λογικη. Τωρα ομως; Μου φαινεται αλλη φορα μονο DHL και ας πληρωνω και 30 ευρω μεταφορικα. Αηδια πια. Τωρα ξεκινησαν παλι να κανουν τα κολπα τους. Τοσα χρονια παραγγελιες που περνουσαν δεν υπηρχε θεμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Τωρα ειδα οτι η προηγουμενη παραγγελια ηταν στα 60 ευρω και πληρωσα 7.50 τελη. Τωρα ειναι 50 ευρω και ζητανε 22.22 ευρω τελη. Τι να κανω; Αναφορά σε κείμενο What to do if asked to pay it again If you are being asked to pay this fee in order to receive your order, inform our shipping partners that you have already paid this fee already during the ordering process. However, if they insist you pay it again, please comply, ask for documentation from them to show you have paid it again, and then contact us with the receipt of payment. We will gladly refund you for any duplicate IOSS fees paid. We are working with our shipping partners to increase their training regarding IOSS fees and collection. We apologize for any inconvenience and appreciate your understanding. Αυτο που λεει να ζητησω εγγραφο που να δειχνει οτι το πληρωσα, ειναι η αποδειξη; Και σε ποιον ακριβως να πω οτι το εχω πληρωσει ηδη; Στον υπαλληλο στα ΕΛΤΑ; **Τα refund τα δινουν βεβαια. Πριν 10 λεπτα εστειλα e-mail και μολις τωρα ηρθε μηνυμα οτι το refund θα γινει μεσα σε λιγες ημερες. Τωρα βεβαια δε ξερω τι θα γινει με τα 22.22, ειναι τρελο ποσο για παραγγελια 50 ευρω. Σε λιγο θα μας αποκλεισει το Iherb απο τις παραγγελιες. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2022 από Witcher1st Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Αναφορά σε κείμενο About order 51120167, please pay the taxes and contact us with the receipt, we will refund you for those 22.22 EUR as well. Thank you for your time. Αφου με παρακαλανε, θα τα πληρωσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Τελικα ειδα πως το δεμα απο αλι ειναι λεει 24/2/2022, 10:25 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ Ειναι λογικη η καθυστερηση να περιμενω ή μπορει να χαθηκε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, ΠάρηςΓ είπε Τελικα ειδα πως το δεμα απο αλι ειναι λεει 24/2/2022, 10:25 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ Ειναι λογικη η καθυστερηση να περιμενω ή μπορει να χαθηκε; Αν είναι unregistered δεν θα δεις άλλη ενημέρωση στο tracking number. Το πότε θα παραλάβεις μπορεί να διαφέρει ανάλογα την περιοχή και το φόρτο εργασίας. Μπορεί να πάρει από μερικές μέρες έως και πάνω από ένα μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalotina75 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 51 δολλαρια με μεταφορικα αποστολη με usps 1.elta ερχεται? 2.τελικα τι θα χρεωθω στο τελνειο?ο αμερικανος δεν εχει χρεωσει φπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
James213 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Έχει παραγγείλει κανείς από Ιαπωνία να μου πει τι παίζει με τελωνείο? Θέλω να παραγγείλω 5-6 φιγούρες, θα βγουν σίγουρα πάνω από 100ε, και θέλω να ξέρω πρώτα. Γιατί τις ίδιες μπορώ να τις βρω στο Amazon Japan, στο οποίο είναι ήδη μέσα στη τιμή οι φόροι, αλλά πιο ακριβά. Η αποστολή θα γίνει με Japan Post Surface Οπότε ψάχνω να δω τι με συμφέρει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, kalotina75 είπε 51 δολλαρια με μεταφορικα αποστολη με usps 1.elta ερχεται? 2.τελικα τι θα χρεωθω στο τελνειο?ο αμερικανος δεν εχει χρεωσει φπα Αν δεν έχει σηκώσει φπα θα χρεωθείς έξοδα εκτελωνισμου και φπα εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosutasu22 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, James213 είπε Έχει παραγγείλει κανείς από Ιαπωνία να μου πει τι παίζει με τελωνείο? Θέλω να παραγγείλω 5-6 φιγούρες, θα βγουν σίγουρα πάνω από 100ε, και θέλω να ξέρω πρώτα. Γιατί τις ίδιες μπορώ να τις βρω στο Amazon Japan, στο οποίο είναι ήδη μέσα στη τιμή οι φόροι, αλλά πιο ακριβά. Η αποστολή θα γίνει με Japan Post Surface Οπότε ψάχνω να δω τι με συμφέρει! Θα πληρωσεις κανονικα φπα + εκτελωνισμο. θα κανει ομως 2-3 μηνες να φτασει με το καραβι. Απο αμαζον απο οσο ξερω αν ειναι sold and fulfilled by amazon τοτε θα παραλαβεις χωρις επιπλεον εξοδα. Θα δεις να αναφερει καποιο ποσο ως customs fees deposit η καπως ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
James213 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, kosutasu22 είπε Θα πληρωσεις κανονικα φπα + εκτελωνισμο. θα κανει ομως 2-3 μηνες να φτασει με το καραβι. Απο αμαζον απο οσο ξερω αν ειναι sold and fulfilled by amazon τοτε θα παραλαβεις χωρις επιπλεον εξοδα. Θα δεις να αναφερει καποιο ποσο ως customs fees deposit η καπως ετσι. Μήπως ξέρεις πόσο πάει ο εκτελωνισμός? Δηλαδή για 150ε παραγγελία πόσο επιπλέον μπορεί να πληρώσω? Για το amazon japan είναι ήδη μέσα στη τιμή. Μου ήρθε σήμερα, δεν πλήρωσα τίποτα και ήταν από τρίτο seller όχι από το amazon. Στο αμερικάνο, σε κάποια αντικείμενα γλυτώνεις τον εκτελωνισμό αλλά το γράφει στο check out Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zer0_ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Καλησπερα, για αγορα απο banggood, απο usa warehouse, με την κανονικη μεταφορικη ( US International Shipping ) και τελικο κοστος περιπου στα 25-26€ (με τα μεταφορικα μαζι) , περναει απο τελωνειο? Ευχαριστω για την βοηθεια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dompred Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Παραλαβή χθες μερικά μικροδεματάκια από Aliexpress, αξίες 3-5Ε και κωδικό αναζήτησης της μορφής UAxxxxxxxxHU, ήρθαν χωρίς κάποιο αυτοκόλλητο από τελωνείο και χωρίς να μου ζητήσουν να πληρώσω κάτι. Πάνω κάτω γύρω στον 1,5-2 μήνες μέχρι να φτάσουν, εκτός από ένα που ξεκίνησε από μέσα Νοεμβρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, dompred είπε Παραλαβή χθες μερικά μικροδεματάκια από Aliexpress, αξίες 3-5Ε και κωδικό αναζήτησης της μορφής UAxxxxxxxxHU, ήρθαν χωρίς κάποιο αυτοκόλλητο από τελωνείο και χωρίς να μου ζητήσουν να πληρώσω κάτι. Πάνω κάτω γύρω στον 1,5-2 μήνες μέχρι να φτάσουν, εκτός από ένα που ξεκίνησε από μέσα Νοεμβρίου Γενικά νομίζω έχουν αρχίσει να αργούνε τα δέματα πάλι. Ο ένας μήνας που τα περνάνε μέχρι το τέλος του 2021 έχει γίνει δύο και τρεις σε μερικές περιπτώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoannisSM Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Καλησπερα. Αγορα απο ebay. Αναφερει οτι ships from UK. Subtotal (1 item) EUR 17.27 Shipping EUR 1.64 VAT EUR 4.53 Order total EUR 23.44 Θα πληρωσω κι άλλα για τελωνειο ή αλλους φορους εδω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα