James213 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα! Θέλω πρώτη φορά να αγοράσω από USA Amazon. https://www.amazon.com/Banpresto-One-Punch-Dxf-Premium-Figure-Saitama-BP17692/dp/B0915SJ1CT/ref=sr_1_1?crid=20IC23E4JKXIN&keywords=Tsume+Saitama&qid=1643745000&sprefix=tsume+saitama%2Caps%2C146&sr=8-1 Γράφει No Import Fees Deposit, όταν έρθει πρέπει να πληρώσω ΦΠΑ/εκτελωνισμό ή όχι? Πρακτικά είμαι μπερδεμένος αν θα είναι ένα 30αρι μαζί με τα μεταφορικά, ή αν όλα τα αδικείμενα που γράφουν No Import Fees Deposit, πληρώνεις μόνο όσα λέει το amazon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Για αγορά από Ιαπωνία 40e από ebay θα πληρώσω κάτι άλλο??? Αποστολή με τα ιαπωνικά ΕΛΤΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuperUnknownn Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 15 ώρες πριν, James213 είπε Καλησπέρα! Θέλω πρώτη φορά να αγοράσω από USA Amazon. https://www.amazon.com/Banpresto-One-Punch-Dxf-Premium-Figure-Saitama-BP17692/dp/B0915SJ1CT/ref=sr_1_1?crid=20IC23E4JKXIN&keywords=Tsume+Saitama&qid=1643745000&sprefix=tsume+saitama%2Caps%2C146&sr=8-1 Γράφει No Import Fees Deposit, όταν έρθει πρέπει να πληρώσω ΦΠΑ/εκτελωνισμό ή όχι? Πρακτικά είμαι μπερδεμένος αν θα είναι ένα 30αρι μαζί με τα μεταφορικά, ή αν όλα τα αδικείμενα που γράφουν No Import Fees Deposit, πληρώνεις μόνο όσα λέει το amazon Το amazon ερχεται παντα προπληρωμενο, εμενα μου τα φερνει συνηθως η ACS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
James213 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 28 λεπτά πριν, SuperUnknownn είπε Το amazon ερχεται παντα προπληρωμενο, εμενα μου τα φερνει συνηθως η ACS Δεν εχεις πληρωσει ποτε δηλαδη τενωλειο, εχτρα φορους κτλπ? Μιλάω πάντα για το αμερικάνικο αμαζον, στο γερμανικο ναι δεν πληρωσα τιποτα και μου το εφερε η acs ή η speedex δεν θυμαμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuperUnknownn Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, James213 είπε Δεν εχεις πληρωσει ποτε δηλαδη τενωλειο, εχτρα φορους κτλπ? Μιλάω πάντα για το αμερικάνικο αμαζον, στο γερμανικο ναι δεν πληρωσα τιποτα και μου το εφερε η acs ή η speedex δεν θυμαμαι Και εγω για το Αμερικάνικο λέω, εφόσον ο πωλητής είναι το ίδιο το amazon και όχι τρίτος δεν πληρώνεις τίποτα εξτρά, ότι βλέπεις στο ταμείο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wakabanka Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, fsbmaniac είπε Για αγορά από Ιαπωνία 40e από ebay θα πληρώσω κάτι άλλο??? Αποστολή με τα ιαπωνικά ΕΛΤΑ Εξαρτάται αν έχουν προπληρωθεί τα τέλη/φπα. Αν ο πωλητής αναφέρει global shipping program σαν τρόπο αποστολής είσαι καλυμένος και στο checkout πριν πληρώσεις σου εμφανίζει τα import charges. Αν δεν είναι στο πρόγραμμα πρέπει να έχει μεριμνήσει ο ίδιος ο πωλητής να συμπεριλάβει τη χρέωση του ΦΠΑ αναλόγως τη χώρα και στο checkout να υπάρχει κάποια χρέωση VAT(ΦΠΑ) πέρα από το απλό shipping cost. Aν αναφέρει μόνο shipping cost περιμένεις ραβασακι απο ΕΛΤΑ 15-20 ευρώ (για ΦΠΑ και τέλη εκτελωνισμου). Γενικά ότι αγγελιά απο εξωτερικό εκτός ΕΕ βλέπεις με free η έως 5-10 ευρώ μεταφορίκα έιναι πια επίφοβη. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2022 από wakabanka 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, wakabanka είπε Εξαρτάται αν έχουν προπληρωθεί τα τέλη/φπα. Αν ο πωλητής αναφέρει global shipping program σαν τρόπο αποστολής είσαι καλυμένος και στο checkout πριν πληρώσεις σου εμφανίζει τα import charges. Αν δεν είναι στο πρόγραμμα πρέπει να έχει μεριμνήσει ο ίδιος ο πωλητής να συμπεριλάβει τη χρέωση του ΦΠΑ αναλόγως τη χώρα και στο checkout να υπάρχει κάποια χρέωση VAT(ΦΠΑ) πέρα από το απλό shipping cost. Aν αναφέρει μόνο shipping cost περιμένεις ραβασακι απο ΕΛΤΑ 15-20 ευρώ (για ΦΠΑ και τέλη εκτελωνισμου). Γενικά ότι αγγελιά απο εξωτερικό βλέπεις με free η έως 5-10 ευρώ μεταφορίκα έιναι πια επίφοβη. Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου .free μεταφορικά έλεγε. Πάντως πριν 2 μηννες μου ήρθε χωρίς τίποτα. Περίεργο. Τα έκαναν σκατα πλέον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wakabanka Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, fsbmaniac είπε Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου .free μεταφορικά έλεγε. Πάντως πριν 2 μηννες μου ήρθε χωρίς τίποτα. Περίεργο. Τα έκαναν σκατα πλέον Ίσως αν μιλάμε για μικροαντικέιμενα που μπορούν να σταλούν σε φάκελο σαν επιστολή/γράμμα ώστε να μην δίνουν στόχο και τα έστειλε ο πωλητής "συγκεκαλυμμένα" ας πούμε χωρίς να δηλώσει στοιχεία,αξία κτλ να πέρασε στο φλού αν και οτιδήποτε έρχεται απο Ασία και ειδικότερα από Κίνα φαντάζομαι οτί εκ προοιμίου είναι red alert πια. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2022 από wakabanka Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 54 λεπτά πριν, fsbmaniac είπε Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου .free μεταφορικά έλεγε. Πάντως πριν 2 μηννες μου ήρθε χωρίς τίποτα. Περίεργο. Τα έκαναν σκατα πλέον Αφού έχεις ξαναπαραγγειλει πριν δύο μήνες όπως λες, το ίδιο θα ισχύει και τώρα λογικά. Δεν έχει αλλάξει τίποτα τους τελευταίους μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dioz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Θέλω να αγοράσω από ebay αμερικής 5 ανταλλακτικά (μπαρέτα) για λουράκι ρολογιού όπου έχω την παρακάτω χρέωση Subtotal US $5.75 Shipping US $2.95 VAT US $2.09 Order total US $10.79 στο VAT έχει σημείωση οτι "VAT added to prices based on delivery address. No additional customs charges will apply" Μένω ήσυχος οτι δεν θα έχω άλλες χρεώσεις στην Ελλάδα (φπα / δασμούς) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavouras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Καλημέρα παιδιά. Παρακαλώ μια βοήθεια για να μην κάνω καμία πατάτα… Πρέπει να αγοράσω ανταλλακτικές πλακέτες led για φώτα κήπου. Τα παρασκευάζει συγκεκριμένο εργοστάσιο στην Κίνα, που υπάρχει και στο alibaba. Το κόστος τους είναι 1 δολλάριο/τεμάχιο και θέλω 100 τεμάχια, και τα μεταφορικά 75 δολλάρια. Οπότε σύνολο 175 δολλάρια. Μου έφτιαξαν στο alibaba ενα “trade assurance order link” αλλα η σελίδα του alibaba βγάζει: 403 ORDER_USER_MISSMATCH. Έφτιαξα και καινούριο λογαριασμό στο alibaba, πάλι τα ίδια. Αφου δεν βγάλαμε άκρη μου έστειλαν proforma για να κάνω απευθείας κατάθεση. Δυο απορίες έχω: Για 175 δολλάρια τα τραπεζικά έξοδα είναι 25 δολλάρια, το οποία επιμερίζονται υποχρεωτικά. Δεν υπάρχει επιλογή να τα πληρώσω όλα εγω. Έτσι όμως θα λάβει λιγότερα ο Κινέζος, δεν θα υπάρξει πρόβλημα με αυτό; Το σημαντικότερο ερώτημα είναι τι θα γίνει με τελωνείο κτλ. Στην proforma γράφει shipment: by Express, δεν ξέρω τι εννοεί. Μήπως πρέπει να του υποδείξω εγω πως να το στείλει, και αν ναι με ποιόν τρόπο συμφέρει; Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Θα του βαλεις περισσότερα ετσι ωστε να εισπράξει ολο το ποσον ο Κινέζος. Με το τελωνείο τι να γίνει δηλαδή θα το πληρώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavouras Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 10/2/2022 στις 4:46 ΜΜ, NikosKallithea είπε Θα του βαλεις περισσότερα ετσι ωστε να εισπράξει ολο το ποσον ο Κινέζος. Με το τελωνείο τι να γίνει δηλαδή θα το πληρώσεις Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Μήπως υπάρχει τρόπος να πληρώσω λιγότερα στο τελωνείο; Πχ αν σταλεί με άλλο τρόπο; Ή αν ο πωλητής δηλώσει μικρότερη αξία, έτσι και αλλιώς ανταλλακτικά είναι... Γιατι διάβασα οτι μπορεί να πληρώσω άλλα τόσα (150 ευρώ περίπου) για τελωνείο! Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2022 από kavouras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Καλημερα και sorry αν εχει αναφερθει προσφατα, Θελω να αγορασω ενα MIYOO Mini απο banggood και βλεπω το εξης: About the European Union VAT: Goods purchased from Banggood and delivered to a destination in the European Union (EU), VAT and applicable duties (if applicable) have been included in their sales prices and you do not have to pay additional tax. Contact the tax and customs authorities in your country for more information on these costs. Γνωριζει κανεις τι ισχυει πλεον; Εχω να αγορασω ~4 χρονια απο Κινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos20177 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, Σαϊνόμπι είπε Καλημερα και sorry αν εχει αναφερθει προσφατα, Θελω να αγορασω ενα MIYOO Mini απο banggood και βλεπω το εξης: About the European Union VAT: Goods purchased from Banggood and delivered to a destination in the European Union (EU), VAT and applicable duties (if applicable) have been included in their sales prices and you do not have to pay additional tax. Contact the tax and customs authorities in your country for more information on these costs. Γνωριζει κανεις τι ισχυει πλεον; Εχω να αγορασω ~4 χρονια απο Κινα. δεν πληρωνεις τπτ εξτρα τελωνειο , αφου διαλεξεις μεθοδο , eu priority /riority Direct Mail , εκτελονιζεται σε ευρωπαικη χωρα και μετα ερχεται στην ελλαδα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα