L-Griever Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, Nnoutas είπε Μίλησε με τον πωλητή ώστε να σε διαβεβαιώσει ότι κάνει σωστά τη διαδικασία απόδοσης του ΦΠΑ και δεν θα έχεις έξτρα χρεώσεις εδώ. Είχα μιλήσει με τον πωλητή και μου είπε ότι θα το στείλει μέσω Fedex από Korea's logistics (Rincos) και ότι τα taxes συλλέγονται και πληρώνονται στο ebay. Πριν πάω στην ολοκλήρωση πατώντας το vat βγάζει "Vat added to prices based on delivery address. No additional custom charges will apply." Να προχωρήσω άφοβα; Ευχαριστώ για το χρόνο και τον κόπο σου που απαντάς. Το εκτιμώ.
Nnoutas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, L-Griever είπε Είχα μιλήσει με τον πωλητή και μου είπε ότι θα το στείλει μέσω Fedex από Korea's logistics (Rincos) και ότι τα taxes συλλέγονται και πληρώνονται στο ebay. Πριν πάω στην ολοκλήρωση πατώντας το vat βγάζει "Vat added to prices based on delivery address. No additional custom charges will apply." Να προχωρήσω άφοβα; Ευχαριστώ για το χρόνο και τον κόπο σου που απαντάς. Το εκτιμώ. Τίποτα φίλε μου. Εδώ ήμαστε για να βοηθήσουμε με βάση τις εμπειρίες μας οι περισσότεροι. Εγώ προσωπικά έχω κάνει άπειρες αγορές από Κίνα ποτέ όμως από ebay και δεν γνωρίζω τους τρόπους αποστολής. Υπήρξαν κάποιες περιπτώσεις που αγορές από ebay ξαναχρεωθηκαν φπα και έξοδα εκτελωνισμου εδώ. Το λογικό είναι να μην έχεις έξτρα χρεώσεις εδώ εφόσον το αναφέρει κιόλας στην παραγγελία. Νομίζω ότι το ρίσκο είναι μικρό.
L-Griever Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 48 λεπτά πριν, Nnoutas είπε Τίποτα φίλε μου. Εδώ ήμαστε για να βοηθήσουμε με βάση τις εμπειρίες μας οι περισσότεροι. Εγώ προσωπικά έχω κάνει άπειρες αγορές από Κίνα ποτέ όμως από ebay και δεν γνωρίζω τους τρόπους αποστολής. Υπήρξαν κάποιες περιπτώσεις που αγορές από ebay ξαναχρεωθηκαν φπα και έξοδα εκτελωνισμου εδώ. Το λογικό είναι να μην έχεις έξτρα χρεώσεις εδώ εφόσον το αναφέρει κιόλας στην παραγγελία. Νομίζω ότι το ρίσκο είναι μικρό. Έβαλα παραγγελία... Μακάρι να έρθει χωρίς πολλούς μπελάδες.. Μάλιστα στο εμαίλ γράφει ένα κωδικό VAT IOSS... Αν μπει τελωνείο, ελπίζω να μην ζητήσουν πάρα πολλά για ένα bluray...
Nnoutas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, L-Griever είπε Έβαλα παραγγελία... Μακάρι να έρθει χωρίς πολλούς μπελάδες.. Μάλιστα στο εμαίλ γράφει ένα κωδικό VAT IOSS... Αν μπει τελωνείο, ελπίζω να μην ζητήσουν πάρα πολλά για ένα bluray... Και εγώ νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα. Με το καλό να παραλάβεις και να μας ενημερώσεις εδώ. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2022 από Nnoutas
stel106 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα εχει παρατηρήσει μήπως κάποιος τις τελευταίες μερες στο alliexpress στο total order να μην βγαζει το vat Γιατι καποια προιοντα που ειχα wishlist δεν μου βγάζει φπα στο τελευταιο βήμα πριν την αγορά Αλλαξε κατι?
Nnoutas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stel106 είπε Καλημερα εχει παρατηρήσει μήπως κάποιος τις τελευταίες μερες στο alliexpress στο total order να μην βγαζει το vat Γιατι καποια προιοντα που ειχα wishlist δεν μου βγάζει φπα στο τελευταιο βήμα πριν την αγορά Αλλαξε κατι? Στην περιγραφή του προϊόντος λέει "vat included" Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2022 από Nnoutas 1
MoDeViL Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Στις 12/1/2022 στις 9:25 ΜΜ, SabotazNic είπε Ας επικοινωνησουν με της Ελβετιας. Για να το εκαναν εκει, σημαινει οτι γινεται. Φανταζομαι θα σταλθηκε με καποια επιβεβαιωση οτι προοριζεται σε υπαλληλο, οποτε και για αυτο στην Ελβετια το εκαναν αυτο. Αν οχι, επικοινωνεις με την εταιρεια να σου επιστρεψουν τα χρηματα του εκτελωνισμου Εντέλει η εταιρία ζήτησε από την UPS να επιστρέψει πίσω το δέμα(ελπίζω να μην "χαθεί" κάπου στην πορεία), για τους εξής λόγους: Ενώ είχε πληρωθεί ο ΦΠΑ στην Ελβετία, ζητούσαν να πληρωθεί +24% εδώ Ζητούσαν το συμβόλαιο που έχω με την εταιρία (το οποίο εν μέρει βγάζει νόημα, αλλά από την άλλη προσωπικά δεδομένα) Εκ των υστέρων, με τα λεφτά που έχουν δώσει στα μεταφορικά θα μπορούσαν να μου κλείσουν αεροπορικά να πάω από το γραφείο να το πάρω και θα είχαμε γλυτώσει και όλη την ταλαιπωρία. Τελοσπάντων, τα γράφω μπας και τύχει σε κανέναν κάτι παρόμοιο. 2
SabotazNic Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Απαντησαν οσον αφορα το email που τους ειχα στειλει για τα ελλιπη στοιχεια
haralabosg Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημερα και απο εμενα. Προκειται να αγορασω 2 adaptors απο Aliexpress. Η τελικη τιμη με τα μεταφορικα (AliExpress Saver shipping) και φορο ειναι 9€. Θα πληρωσω 24% ΦΠΑ και φορο εκτελωνισμου εδω...? Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2022 από haralabosg
Deu164 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, haralabosg είπε Καλημερα και απο εμενα. Προκειται να αγορασω 2 adaptors απο Aliexpress. Η τελικη τιμη με τα μεταφορικα και φορο ειναι 9€. Θα πληρωσω 24% ΦΠΑ και φορο εκτελωνισμου εδω...? Εάν στο Order Summary πάνω από το κουμπί Place Order γράφει VAT included in your Order όπως παρακάτω για παράδειγμα τίποτα, στην τιμή πληρώνεις και τον φόρο. Εκτελωνισμό θα πληρώσεις μόνο αν το συνολικό κόστος είναι απο 150 eu και πάνω Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2022 από Deu164
Nnoutas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Πληροφοριακά να πω ότι το ali για τις αποστολές standard shipping, εκτός από το ουγγρικό ταχυδρομείο, επιλέγει και το PostNL με τους ίδιους χρόνους και χωρίς φυσικά χρέωση στο εδώ τελωνείο.
MAITAI93 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα. Έκανα μια παραγγελία από Alibaba η οποία είχε τελικό ποσό 58€ μαζί με το φόρο όπως έλεγε στο τέλος πριν την πληρωμή.. Το δέμα στάλθηκε με Fedex και σταμάτησε στο τελωνείο από το οποίο μου ζητάνε να τους πληρώσω αλλά 68€. Τι ακριβώς γίνεται?
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, MAITAI93 είπε Καλησπέρα. Έκανα μια παραγγελία από Alibaba η οποία είχε τελικό ποσό 58€ μαζί με το φόρο όπως έλεγε στο τέλος πριν την πληρωμή.. Το δέμα στάλθηκε με Fedex και σταμάτησε στο τελωνείο από το οποίο μου ζητάνε να τους πληρώσω αλλά 68€. Τι ακριβώς γίνεται? Εεεμ με fedex τι περίμενες; 1
Deu164 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Οι αποστολές από USA με USPS - INTERNATIONAL First Class Mail shipping πόσο καιρό περίπου χρειάζονται?
skar1983 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 22 ώρες πριν, MAITAI93 είπε Καλησπέρα. Έκανα μια παραγγελία από Alibaba η οποία είχε τελικό ποσό 58€ μαζί με το φόρο όπως έλεγε στο τέλος πριν την πληρωμή.. Το δέμα στάλθηκε με Fedex και σταμάτησε στο τελωνείο από το οποίο μου ζητάνε να τους πληρώσω αλλά 68€. Τι ακριβώς γίνεται? Καλημέρα δυστυχώς είτε τα πληρώνεις και παραλαμβάνεις, είτε δεν πληρώνεις και ίσως γυρίσει πίσω στον παραλήπτη. Αν δεν θες να πληρώσεις μίλα με πωλητή μήπως και σου δώσει κάτι πίσω. Fedex γενικά και πρίν τα νέα μέτρα ήταν γδάρτες ..... 2 ώρες πριν, Deu164 είπε Οι αποστολές από USA με USPS - INTERNATIONAL First Class Mail shipping πόσο καιρό περίπου χρειάζονται? Συνήθως κάνανε 1 μήνα αλλά πλέον και μέχρι 2-3. Είναι το κόλλημα στο τελωνείο .... και η τύχη να το ανοίξουν γρήγορα. Περιμένω αποστολή Νοέμβρη, ενώ έχω παραλάβει από Δεκέμβρη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα