haris013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 παιδιά λίγο την βοήθεια σας γιατί θα σαλτάρω, έχει αγοράσει ένας κολητός μου που μένει UK μια κονσόλα και θέλει να μου την στείλει μαζί με κατι πράγματα άλλα πράγματα, θα τα βάλει με DHL, φυσικά σαν ιδιώτης, θα περάσουν τελωνείο; Πρέπει να προσέξει κάτι για να μην περάσει τελωνείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moutsa Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, haris013 είπε παιδιά λίγο την βοήθεια σας γιατί θα σαλτάρω, έχει αγοράσει ένας κολητός μου που μένει UK μια κονσόλα και θέλει να μου την στείλει μαζί με κατι πράγματα άλλα πράγματα, θα τα βάλει με DHL, φυσικά σαν ιδιώτης, θα περάσουν τελωνείο; Πρέπει να προσέξει κάτι για να μην περάσει τελωνείο; Ότι και να κανείς θα περάσουν τελωνείο ειδικά με DHL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, moutsa είπε Ότι και να κανείς θα περάσουν τελωνείο ειδικά με DHL. και πως θα υπολογισουν δασμους σε κατι μεταχειρισμενο; δηλαδη εαν ειχα ξεχασει πχ το λαπτοπ μου ή καποια συσκευή και μου την εστελναν πίσω, θα περνούσε τελωνείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moutsa Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, haris013 είπε και πως θα υπολογισουν δασμους σε κατι μεταχειρισμενο; δηλαδη εαν ειχα ξεχασει πχ το λαπτοπ μου ή καποια συσκευή και μου την εστελναν πίσω, θα περνούσε τελωνείο; Θα σου ζητήσουν απόδειξη αγοράς απο κάρτα η PayPal συνοδευόμενη από το τιμολόγιο αγοράς η την σελίδα του καταστήματος. Ο μόνος τρόπος για να μην πληρώσεις χωρίς να είμαι και απόλυτα σίγουρος είναι να στο φέρει ο ίδιος η να στο στείλει από χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, moutsa είπε Θα σου ζητήσουν απόδειξη αγοράς απο κάρτα η PayPal συνοδευόμενη από το τιμολόγιο αγοράς η την σελίδα του καταστήματος. Ο μόνος τρόπος για να μην πληρώσεις χωρίς να είμαι και απόλυτα σίγουρος είναι να στο φέρει ο ίδιος η να στο στείλει από χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης. αν μου στείλει τα πράγματα με μεταφορική; Επίσης εαν μετακόμισει ελλάδα ο φίλος μου και στείλει τα πράγματά του πίσω, θα πληρώσει τελωνείο; παράλογο μου ακούγεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moutsa Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, haris013 είπε αν μου στείλει τα πράγματα με μεταφορική; Επίσης εαν μετακόμισει ελλάδα ο φίλος μου και στείλει τα πράγματά του πίσω, θα πληρώσει τελωνείο; παράλογο μου ακούγεται Η Αγγλία πλέον δεν είναι χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης και οτιδήποτε κανείς εξαγωγή χρειάζεται τελωνειακή διασάφηση είτε είναι με μεταφορική είτε με ΕΛΤΑ courier κτλπ. Η μόνη περίπτωση να την σκαπουλάρεις είναι να το έχεις μαζί σου αν έρθεις οδικός η αεροπορικός και αυτό σχετικό είναι. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν αλλάζει. Τσέκαρε και αυτό εδώ https://itechnews.gr/2021/01/demata-apo-agglia-poia-exairoyntai-apo-toys-dasmoys/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 39 λεπτά πριν, moutsa είπε Η Αγγλία πλέον δεν είναι χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης και οτιδήποτε κανείς εξαγωγή χρειάζεται τελωνειακή διασάφηση είτε είναι με μεταφορική είτε με ΕΛΤΑ courier κτλπ. Η μόνη περίπτωση να την σκαπουλάρεις είναι να το έχεις μαζί σου αν έρθεις οδικός η αεροπορικός και αυτό σχετικό είναι. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν αλλάζει. Τσέκαρε και αυτό εδώ https://itechnews.gr/2021/01/demata-apo-agglia-poia-exairoyntai-apo-toys-dasmoys/ το διάβασα αλλά δεν έχω καταλάβει πως θα υπολογίσω τι θα πληρώσω. πχ θα μου στείλει μια κονσόλα και κάποια προσωπικά αντικείμενα για να τα δώσω στους γονείς του που μένουν ελλάδα, γιαυτά τα αντικείμενα προφανώς δεν υπάρχει κάποια απόδειξη. Πως θα ξέρω τι θα υπολογίσω; Μπορεί να προπληρώσει ο φίλος μου τους δασμούς; Θα του πουν από εκεί που θα τα στείλει το κόστος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moutsa Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, haris013 είπε το διάβασα αλλά δεν έχω καταλάβει πως θα υπολογίσω τι θα πληρώσω. πχ θα μου στείλει μια κονσόλα και κάποια προσωπικά αντικείμενα για να τα δώσω στους γονείς του που μένουν ελλάδα, γιαυτά τα αντικείμενα προφανώς δεν υπάρχει κάποια απόδειξη. Πως θα ξέρω τι θα υπολογίσω; Μπορεί να προπληρώσει ο φίλος μου τους δασμούς; Θα του πουν από εκεί που θα τα στείλει το κόστος; Με τα νέα μέτρα έχουν αλλάξει αρκετά και πλέον φορολογούνται τα πάντα ακόμη και τα εντός ευρωπαϊκής ένωσης προϊόντα υπόκεινται σε 24% φορολογία και όχι στην φορολογία της εκάστοτε χώρας που έγινε η αγορά όπως ήταν παλιότερα. Επίσης παλιότερα στα προϊόντα που δεν υπήρχε απόδειξη σου έκοβαν ένα κοστούμι με βάση την τρέχουσα τιμή του προϊόντος και την έτρωγες αλύπητα. Το ποιο πιθανό είναι να χρειαστεί να βάλεις κάποιο ιδιώτη εκτελωνιστή και να σου κάνει την δουλειά που για μένα αν θες κάνε μια ερώτηση να μάθεις περισσότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Ακομα να ερθει το Iherb, εχουν περασει 2.5 μηνες. Θα ληξουν τα συμπληρωματα σε λιγο.. Θα τους στειλω μηνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 DHL parcel priority σημαίνει ΕΛΤΑ για όταν φτάσει Ελλάδα, σωστά? Δεν με πειράζει ο εκτελωνισμός αν γίνει, απλά να γίνει από το ταχυδρομείο 😅 Μιας και είναι σε pre order η παραγγελία μου, μπορώ ακόμα να το αλλάξω σε usps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gto234 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα, πήρα αυτό το 4G usb wifi modem και επέλεξα να μου έρθει απο Ισπανία. Βλακεία έκανα; Βλέπω το logistics info στάσιμο εδω και 3 μέρες και υποτίθεται οτι ο πωλητής το έχει στείλει. Το συγκεκριμένο κατάστημα είχε επιλογή να σταλεί απο Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Τσεχία, Πολωνία. Έχει διαφορά σε ταχύτητα απο που θα το στείλουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christyval2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Στις 1/12/2021 στις 3:19 ΠΜ, SabotazNic είπε DHL parcel priority σημαίνει ΕΛΤΑ για όταν φτάσει Ελλάδα, σωστά? Δεν με πειράζει ο εκτελωνισμός αν γίνει, απλά να γίνει από το ταχυδρομείο 😅 Μιας και είναι σε pre order η παραγγελία μου, μπορώ ακόμα να το αλλάξω σε usps Νομίζω όχι. DHL με ο,τι κι αν γράφει είναι κούριερ κανονικά απλά αλλάζει η ταχύτητα αποστολής. USPS είναι ταχυδρομείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notisx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπερα, ξερει κανεις να με διαφωτισει στο τι σημαινει αυτο το τελευταιο? "The shipment is handed over in bulk, final acceptance of goods to be confirmed" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, notisx είπε Καλησπερα, ξερει κανεις να με διαφωτισει στο τι σημαινει αυτο το τελευταιο? "The shipment is handed over in bulk, final acceptance of goods to be confirmed" Οτι το πακέτο παραδόθηκε στον τελικό μεταφορέα και αναμένεται να παραδοθεί τις επόμενες μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notisx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ πολύ για την τόσο γρήγορη απάντηση😁 Και πως το παρακολουθώ από εδώ και πέρα; πρέπει να μιλήσω με ΕΛΤΑ για να πάρω κάποιο άλλο tracking number από το ήδη υπάρχον; υπάρχει περίπτωση να γλίτωσα το τελωνείο μετά απο αυτό? Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από notisx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα