Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 11/7/2018 στις 12:09 ΜΜ, Salvation81 είπε

Μολις με πηραν τηλεφωνο, πακετο απο Taiwan με EMS κοστους 17ε και με χρεωσαν 3ε τελωνειο....... :)

Δεν το εχουν καταργήσει το 3ευρω?

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, georgep800 είπε

Δυστυχως το κατηργησαν για ενα διαστημα και το ξαναβαλαν (Δεν ειναι για ολα τα πακετα φυσικα).

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θελω να παρω αυτην την κιθαρα απο murica: https://www.allinoneguitars.com/product-page/wolf-wlp-750t-2018-trans-black-elecric-guitar

550$ με μεταφορικα βγαινει...Ποσο θα πληρωσω τελωνειο?....δεν θελω να βγει πανω απο 600 ευρω αν γινεται...

Επεξ/σία από geople
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, geople είπε

Θελω να παρω αυτην την κιθαρα απο murica: https://www.allinoneguitars.com/product-page/wolf-wlp-750t-2018-trans-black-elecric-guitar

550$ με μεταφορικα βγαινει...Ποσο θα πληρωσω τελωνειο?....δεν θελω να βγει πανω απο 600 ευρω αν γινεται...

113ε θα πληρωσεις μονο για ΦΠΑ, βαλε και τα εξοδα τελώνειου που ειναι αλλα 20ε οποτε θα πληρωσεις γυρω στα 135ε.

Εννοειται πως αν στην στειλουν με κουριερ θα πληρωσεις κανα 60αρι παραπανω τουλαχιστον.

Επεξ/σία από Salvation81
  • Moderators
Δημοσ.
18 ώρες πριν, georgep800 είπε

Στο επιστολικο ταχυδρομείο έχει καταργηθεί, το χρεώνουν ότι στέλνετε σαν δεμα (είναι λίγο λαχείο βέβαια)

Δημοσ.

Παρήγγειλα από Gearbest χθες το Redmi Note 5. Σήμερα μου στειλαν εμαιλ ότι έγινε shipped. Αλλά για κάποιο περίεργο λόγο όταν μπαίνω να δω τη πορεία στο tracking, μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα. Που κολλάει η DHL και που κολλάει η Γερμανία? Το παρήγγειλα με priority line.

image.png.cbf2ef90caf28efe469684cff75a2fb0.png

Δημοσ.

H DHL είναι τα γερμανικά ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) και έχουν ΚΑΙ την courier αλλά και το κλασσικό ταχυδρομείο, όπως εδω έχουμε τα κλασσικά ελτα και τα elta-courier.

Στη δική σου περιπτωση θα ερθει με γερμάνικα "απλα ΕΛΤΑ".

ΥΓ: Απο αυτό που βλέπω, το δέμα σου ΔΕΝ εχει ξεκινήσει ακομα, απλά πακετάρανε και "κρατήσανε" αριθμό αποστολής. Αυτό για να ξέρεις τι εννοεί ο gerabest shipped. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, isay είπε

H DHL είναι τα γερμανικά ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) και έχουν ΚΑΙ την courier αλλά και το κλασσικό ταχυδρομείο, όπως εδω έχουμε τα κλασσικά ελτα και τα elta-courier.

Στη δική σου περιπτωση θα ερθει με γερμάνικα "απλα ΕΛΤΑ".

ΥΓ: Απο αυτό που βλέπω, το δέμα σου ΔΕΝ εχει ξεκινήσει ακομα, απλά πακετάρανε και "κρατήσανε" αριθμό αποστολής. Αυτό για να ξέρεις τι εννοεί ο gerabest shipped. 

Μάλιστα. Δείχνει Γερμανία λόγω priority line για να μην περάσει τελωνείο; Και πότε θα καταλάβω ότι έγινε shipped; Η αποθήκη που το πήρα ήταν HK πάντως όχι Ευρωπαική.

Επεξ/σία από naruto14
Δημοσ.
22 ώρες πριν, naruto14 είπε

Μάλιστα. Δείχνει Γερμανία λόγω priority line για να μην περάσει τελωνείο; Και πότε θα καταλάβω ότι έγινε shipped; Η αποθήκη που το πήρα ήταν HK πάντως όχι Ευρωπαική.

Δεν νομιζω πως αυτη η φουστια υφισταται μεσω Γερμανιας παντως.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Γνωρίζει κάποιος τι παίζει με παραγγελία βιβλίων από amazon.com και τελωνείο ;;

Μου βγάζει "Estimated tax to be collected:     EUR 0,00" αλλά μετά από κάτω λέει "Please note that your country may charge import duties, taxes and fees that you may have to pay ahead of delivery. "

Screenshot_2018-07-21 Amazon com Checkout.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chrisarchon είπε

Καλησπέρα.

Γνωρίζει κάποιος τι παίζει με παραγγελία βιβλίων από amazon.com και τελωνείο ;;

Μου βγάζει "Estimated tax to be collected:     EUR 0,00" αλλά μετά από κάτω λέει "Please note that your country may charge import duties, taxes and fees that you may have to pay ahead of delivery. "

Η επιλογη ταχυδρομικων που έκανες δεν περιλαμβανει τους φόρους και θα κληθείς να τους πληρωσεις Ελλαδα. ΦΠΑ επί του συνόλου και 15ευρω  τέλος ΕΛΤΑ. Το amazon δε γνωριζει τι χρεωνουν στην Ελλαδα τα ταχυδρομεια και γιαυτο δε σου βγάζει εκτίμηση. Δοκίμασε και τη δεύτερη επιλογη να δεις(31,95$)

Δημοσ.
7 ώρες πριν, spartak1 είπε

Η επιλογη ταχυδρομικων που έκανες δεν περιλαμβανει τους φόρους και θα κληθείς να τους πληρωσεις Ελλαδα. ΦΠΑ επί του συνόλου και 15ευρω  τέλος ΕΛΤΑ. Το amazon δε γνωριζει τι χρεωνουν στην Ελλαδα τα ταχυδρομεια και γιαυτο δε σου βγάζει εκτίμηση. Δοκίμασε και τη δεύτερη επιλογη να δεις(31,95$)

Όντως, αν βάλω κάποιο από τα 2 "AmazonGlobal shipping", λέει ότι το εκτελωνίζουν αυτοί και βγάζει ποσό.

Οπότε έτσι δεν θα περάσει τελωνείο, σωστά ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, chrisarchon είπε

Όντως, αν βάλω κάποιο από τα 2 "AmazonGlobal shipping", λέει ότι το εκτελωνίζουν αυτοί και βγάζει ποσό.

Οπότε έτσι δεν θα περάσει τελωνείο, σωστά ;

Μην εμπιστευεσαι τι γραφει γιατι ενω λεει πως θελει 5ε για τα περι εισαγωγης λεει φορο 0 ευρω ενω με το 24% που εχουμε δεν ισχυει αυτο.

Βεβαια ολα ειναι πιθανα, εγω παντως οσες φορες εχω αγορασει ποτε δεν μου εχει δειξει 0 φορο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...