andreas1gr Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 6 ώρες πριν, Tommygre είπε Καλημέρα στην παρέα, Μου ζητησαν τιμολογιο η αποδειξη πληρωμης απο τα ΓΕΤΑ για ενα δεμα με πριζες-διακοπτες απο aliexpress. Ζητησα απο τον εμπορο το τιμολογιο και τους το στειλα την Πεμπτη που περασε, αλλα ακομη καμια αλλαγη δεν βλεπω στο tracking (αναμονη αποδειξης αγορας) Ξερετε ποσο καιρο κανουν για να το προχωρήσουν? Σχεδον ενα μηνα στο Ελ. Βενιζέλος βρισκεται!! 8 έως 10 ημέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessatsuRoku Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Αντε ρε ελλαδα τα ζωα μου αργα τι κανετε 23 μερες. 18 μερες εκανε το Κινα - Ελλαδα αλλα ενας απλος εκτελωνισμος 1 μηνα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
draculias Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Συμπάσχω φίλτατε, από 6 Απριλίου κι εγώ δυστυχώς αναμονή παρουσίασης στο τελωνείο... λες να έχει συγκεκριμένο dress code και να το καθυστερούν;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δέματα από αρχές Μαρτίου τώρα ξεκολλησανε αλλά περάσανε σφαίρα όμως οπότε συνιστώ υπομονή είναι να μην σου κάτσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Εντάξει το δικαιολογώ. Τόσο ταξίδι έκανε να έρθει από Κίνα. Να μην ξεκουραστεί στο τοπικό κατάστημα, ένα χιλιόμετρο από το σπίτι μου, μερικές μερούλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessatsuRoku Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Στις 28/4/2021 στις 12:37 ΜΜ, Nnoutas είπε Εντάξει το δικαιολογώ. Τόσο ταξίδι έκανε να έρθει από Κίνα. Να μην ξεκουραστεί στο τοπικό κατάστημα, ένα χιλιόμετρο από το σπίτι μου, μερικές μερούλες; Ποσο καιρο εκανε να περασει τελωνειο? Στις 28/4/2021 στις 10:05 ΠΜ, 4son είπε Δέματα από αρχές Μαρτίου τώρα ξεκολλησανε αλλά περάσανε σφαίρα όμως οπότε συνιστώ υπομονή είναι να μην σου κάτσει Δεν ειναι να μην σου κατσει, ειναι τεμπελιδες του δημοσιου... 12 δεματα εχω και ολα φαγανε σκαλωμα στο τελωνειο πανω απο 20 μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, MessatsuRoku είπε Ποσο καιρο εκανε να περασει τελωνειο? 2 μήνες. Σήμερα το παρέλαβα τελικά. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2021 από Nnoutas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grfurby Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Μου την ειπανε και στο eBay γιατι κανω λεει πολλες αναφορές για δέματα που δεν έρχονται. Τερμα λοιπον τα ψώνια απο Κινα και γυρω γιατί χωρις κάλυψη θα μου στοιχίζει περισσότερα απο Ευρωπη και Ελλάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, grfurby είπε Μου την ειπανε και στο eBay γιατι κανω λεει πολλες αναφορές για δέματα που δεν έρχονται. Τερμα λοιπον τα ψώνια απο Κινα και γυρω γιατί χωρις κάλυψη θα μου στοιχίζει περισσότερα απο Ευρωπη και Ελλάδα Δηλαδη, τι σου ειπανε; Τι πρεπει να κανεις; Να πληρωνεις και να μην παραλαμβανεις ποτε; Να το κανεις γαργαρα; Επεξ/σία 3 Μαΐου 2021 από mindreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 14 λεπτά πριν, mindreader είπε Δηλαδη, τι σου ειπανε; Τι πρεπει να κανεις; Να πληρωνεις και να μην παραλαμβανεις ποτε; Να το κανεις γαργαρα; Πάντα γινόταν αυτό Αν υπερέβαινες ενα όριο στο εβαυ αλλα και στο παυπαλ σου στελνουν παρατήρηση. Αν συνεχίσεις σε κλειδώνουν Υπόψιν το ππ εχει 180 μερες αναμονή Εκείνες οι καλές μέρες των 45 ημερών παρήλθαν ανεπιστρεπτί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 5 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Υπόψιν το ππ εχει 180 μερες αναμονή Εκείνες οι καλές μέρες των 45 ημερών παρήλθαν ανεπιστρεπτί Αναμονή σε τι ακριβώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1551 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους , προχθές παράγγειλα κάτι από Banggood με Priority Direct Mail και μου το στέλνουν με CometHellas , την έχει κάποιος υπόψιν του ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 8 ώρες πριν, george1551 είπε Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους , προχθές παράγγειλα κάτι από Banggood με Priority Direct Mail και μου το στέλνουν με CometHellas , την έχει κάποιος υπόψιν του ? Πολύ γρήγορη αποστολή. Παρέλαβα με speedex σε 13 μέρες. Απλά δεν έχει ενημέρωση το τρακιν μέχρι να παραλάβει εδώ η speedex. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) καλησπερα. ενας δισκος απο αμερικη που περιμενω, εινα ιαπο πρωτη Μαη, για αναμονη παρουσιασης σε τελωνειο. ειναι πολλες οι μερες ή καθυστερει παραπανω μεχρι να το ελεγξουν? θα με παρουν τηλεφωνο ή θα στειλουν καποιο ιμειλ (αν το εχουν ή ειδοποιητηριο για να στειλω αποδεικτικα? μπορω να κανω κατι εγω, να επικοινωνησω προκαταβολιακ να τους στειλω οτι θελουν?(αποδειξη απο τραπεζα που πληρωσα). εχετε καποιο τηλεφωνο να τους παρω? me ascendia ερχεται το οποιο το παραδιδει ο ελτα αποτι ξερω. (υγ. ειμαι κατω απο 22, φανταζομαι το οτι θα το τσεκαρουν δεν σημαινει οτι θα φαω καπελο το 15αρι... αναρωτιεμαι μη νεχει αλλαξει κατι που δεν το πηρα χαμπαρι) Επεξ/σία 7 Μαΐου 2021 από burnin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Μια ερωτηση, στο bangood το ΕU Priority Line περναει τελωνειο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα