skar1983 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Θέλω να παραγγείλω έναν δίσκο από Άμαζον Αμερικής. Υπάρχει πιθανότητα να το γλυτώσω το τελωνεί ή να το πάρω από αλλού αν το βρω; Επεξ/σία 20 Απριλίου 2021 από skar1983 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 14 λεπτά πριν, skar1983 είπε Καλημέρα, Θέλω να παραγγείλω έναν δίσκο από Άμαζον Αμερικής. Υπάρχει πιθανότητα να το γλυτώσω το τελωνεί ή να το πάρω από αλλού αν το βρω; Από Amazon, πολύ δύσκολο να το γλυτώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisnik19911 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 με τα ελτα εχουμε τπτ νεοτερο?αλλα οπως το βλεπω τελη καλοκαιριου θα ξαναπαρει μπρος.περιμενω ακομα καποια πραγματα απο νοεμβριο που ειχα παραγγειλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessatsuRoku Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Το τελωνειο δουλευει με τυχαια σειρα? 1 λεπτό πριν, alexisnik19911 είπε με τα ελτα εχουμε τπτ νεοτερο?αλλα οπως το βλεπω τελη καλοκαιριου θα ξαναπαρει μπρος.περιμενω ακομα καποια πραγματα απο νοεμβριο που ειχα παραγγειλει Πριν απο 2 βδομαδες μου ηρθαν 5 δεματα Νοεμβριου, η κατασταση δεν φενεται να αλλαζει... δεν ξερουμε τι θα γινει μετα την πρωτη Ιουλιου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 παιδια να κανω μια ολιγον οφ τοπικ ερωτηση? πιστευω καποιοι θα ξερουν. παιρνεις κατι απο αλιεφπρες πχ. πληρωνεις σε δολλαρια. η τραπεζα σου σε χρεωνει ενα ευρω για μετατροπη συναλλαγματος. οταν το παρεις ριφαντ, σου επιστρεφει η τραπεζα το ευρω ή αυτο ειναι χαμενο? ευχαριστω (ξερω για την ρεβολουτ, και εχω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, burnin είπε παιδια να κανω μια ολιγον οφ τοπικ ερωτηση? πιστευω καποιοι θα ξερουν. παιρνεις κατι απο αλιεφπρες πχ. πληρωνεις σε δολλαρια. η τραπεζα σου σε χρεωνει ενα ευρω για μετατροπη συναλλαγματος. οταν το παρεις ριφαντ, σου επιστρεφει η τραπεζα το ευρω ή αυτο ειναι χαμενο? ευχαριστω (ξερω για την ρεβολουτ, και εχω) Σε αγορές με κάρτα από ALPHABANK μου επιστρέφει την προμήθεια. Σε αγορές με κάρτα από ΕΘΝΙΚΗ δεν μου επιστρέφει την προμήθεια Και τα δύο παραπάνω ισχύουν είτε η επιστροφή χρημάτων είναι από refund είτε από ακύρωση παραγγελίας. Γι'αυτό χρησιμοποιώ μόνο ALPHABANK. Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και με EUROBANK μία μικρή αγορά και θα την ακυρώσω να δω τι θα επιστρέψει. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2021 από Aurumnus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mando Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 το aliexpress υποστηριζει χρεωση απευθειας σε Ευρω (συμφερει , ειδικα σε μικρες αγορες) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Mando είπε το aliexpress υποστηριζει χρεωση απευθειας σε Ευρω (συμφερει , ειδικα σε μικρες αγορες) Προσωπικά, όσες φορές το δοκίμασα αυτό, η συνολική χρέωση ήταν λίγο παραπάνω από την χρέωση της τράπεζας. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2021 από Aurumnus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FLOOFLIS Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Αν αγοράσει κάτι για εμένα φίλος μου στην Αγγλία, υπάρχει τρόπος να μου στείλει το δέμα χωρίς να πληρώσω δασμούς και φπα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, FLOOFLIS είπε Αν αγοράσει κάτι για εμένα φίλος μου στην Αγγλία, υπάρχει τρόπος να μου στείλει το δέμα χωρίς να πληρώσω δασμούς και φπα ? Μόνο αν στο στείλει unregistered! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Καλησπερα σας. Εκανα μια αγορα απο alibaba , εν γνωση μου οτι θα πληρωσω τελωνειο μιας και δεν υπηρχε αυτο που ηθελα ευρωπη. Το πληρωσα 300 δολαρια μεσω paypal ( 260 σε ευρω) O κινεζος το εστειλε με fedex Tι κουστουμι να περιμενω σε λιγες ημερες? Επειδη ειμαι επαρχια δεν μπορω μονος μου να παω να το εκτελωνισω, διαβασα ομως οτι μπορω να το εκτελωνισω ηλεκτρονικα η να στειλω καποιον να το εκτελωνισει για εμενα για να αποφυγω να πληρωσω το υπερογκο ποσο που θα ζητησει η fedex για να το εκτελωνισει Ισχυει κατι τετοιο? Και αν ναι που θα βρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 15 ώρες πριν, ababapanos είπε Καλησπερα σας. Εκανα μια αγορα απο alibaba , εν γνωση μου οτι θα πληρωσω τελωνειο μιας και δεν υπηρχε αυτο που ηθελα ευρωπη. Το πληρωσα 300 δολαρια μεσω paypal ( 260 σε ευρω) O κινεζος το εστειλε με fedex Tι κουστουμι να περιμενω σε λιγες ημερες? Επειδη ειμαι επαρχια δεν μπορω μονος μου να παω να το εκτελωνισω, διαβασα ομως οτι μπορω να το εκτελωνισω ηλεκτρονικα η να στειλω καποιον να το εκτελωνισει για εμενα για να αποφυγω να πληρωσω το υπερογκο ποσο που θα ζητησει η fedex για να το εκτελωνισει Ισχυει κατι τετοιο? Και αν ναι που θα βρω? Εγω που πριν 2 μήνες έκανα αγορά από alibaba, μίλησα με την κινεζα και για να αποφύγω το τελωνείο έστειλε το δέμα με FedEx και στο custom declaration είχε γράψει άσχετα πράγματα, με αποτέλεσμα να έχω στα χέρια μου το δέμα στην επαρχία, σε 5 ημέρες από την στιγμή που το παρέδωσε στην FedEx, χωρίς καμία χρέωση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 4 ώρες πριν, andreas1gr είπε Εγω που πριν 2 μήνες έκανα αγορά από alibaba, μίλησα με την κινεζα και για να αποφύγω το τελωνείο έστειλε το δέμα με FedEx και στο custom declaration είχε γράψει άσχετα πράγματα, με αποτέλεσμα να έχω στα χέρια μου το δέμα στην επαρχία, σε 5 ημέρες από την στιγμή που το παρέδωσε στην FedEx, χωρίς καμία χρέωση! οκ αυτο ισως ειναι μια ιδικη περιπωση, το δικο που ειναι μια ιδικη οθονη προβολης 100 ιντσες που εχει 2.40 μετρα μηκως το πακετο , δεν μπορει να περασει απαρατηρητο. Δεν με πειραζει να πληρωσω τελωνειο , απλα θελω μονο αυτο που πρεπει χωρις τα κερατιατικα του εκτελωνισμου απο fedex, γιαυτο ρωταω πως γινεται να στειλω δικο μου εκτελωνιστη να το κανει για να βγει φθηνοτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, ababapanos είπε οκ αυτο ισως ειναι μια ιδικη περιπωση, το δικο που ειναι μια ιδικη οθονη προβολης 100 ιντσες που εχει 2.40 μετρα μηκως το πακετο , δεν μπορει να περασει απαρατηρητο. Δεν με πειραζει να πληρωσω τελωνειο , απλα θελω μονο αυτο που πρεπει χωρις τα κερατιατικα του εκτελωνισμου απο fedex, γιαυτο ρωταω πως γινεται να στειλω δικο μου εκτελωνιστη να το κανει για να βγει φθηνοτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tommygre Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα στην παρέα, Μου ζητησαν τιμολογιο η αποδειξη πληρωμης απο τα ΓΕΤΑ για ενα δεμα με πριζες-διακοπτες απο aliexpress. Ζητησα απο τον εμπορο το τιμολογιο και τους το στειλα την Πεμπτη που περασε, αλλα ακομη καμια αλλαγη δεν βλεπω στο tracking (αναμονη αποδειξης αγορας) Ξερετε ποσο καιρο κανουν για να το προχωρήσουν? Σχεδον ενα μηνα στο Ελ. Βενιζέλος βρισκεται!! Επεξ/σία 26 Απριλίου 2021 από Tommygre Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα