MessatsuRoku Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Καποια στιγμη θα ερθει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drvanessa Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Στις 13/3/2021 στις 9:47 ΜΜ, nikosgiann78 είπε Η αλήθεια είναι ότι εξαρτάται τον πωλητή, για το τι θα γράψει στην τελωνειακή δήλωση! Έχεις το link του προϊόντος; https://www.ebay.com/itm/Nonin-9560-Onyx-II-Wireless-Finger-Pulse-Oximeter/333890755888?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2648 Όταν το πήρα εγώ, ήταν πιο φτηνό, είχε 90 λίρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, drvanessa είπε https://www.ebay.com/itm/Nonin-9560-Onyx-II-Wireless-Finger-Pulse-Oximeter/333890755888?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2648 Όταν το πήρα εγώ, ήταν πιο φτηνό, είχε 90 λίρες. Μικρό προϊόν και ελαφρύ! Λες τον πωλητή να γράψει 'switch' από έξω (διακόπτης) και να βάλει πχ. τιμή 8.92 λίρες Αγγλίας, και έχεις 99% να περάσει το τελωνείο έτσι!!! Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2021 από nikosgiann78 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drvanessa Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 12 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε Μικρό προϊόν και ελαφρύ! Λες τον πωλητή να γράψει 'switch' από έξω (διακόπτης) και να βάλει πχ. τιμή 8.92 λίρες Αγγλίας, και έχεις 99% να περάσει το τελωνείο έτσι!!! Αρνούνται πλέον οι πωλητές στο ebay κ σε βρίζουν ότι είσαι παράνομος! Παρακολουθεί λέει το ebay τη συνομιλία κ φοβούνται να δεχτούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 8 λεπτά πριν, drvanessa είπε Αρνούνται πλέον οι πωλητές στο ebay κ σε βρίζουν ότι είσαι παράνομος! Παρακολουθεί λέει το ebay τη συνομιλία κ φοβούνται να δεχτούν. Ο διάλογος μεσω της πλατφορμας αυτον το σκοπο εχει, να σε παρακολουθεί το εβαυ, χρόνια τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, drvanessa είπε Αρνούνται πλέον οι πωλητές στο ebay κ σε βρίζουν ότι είσαι παράνομος! Παρακολουθεί λέει το ebay τη συνομιλία κ φοβούνται να δεχτούν. Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο!!!! Τι σόι πωλητές έχεις βρει;;; Τόσα χρόνια μέσα από την πλατφόρμα του eBay έχουμε συζητήσει ένα σωρό εναλλακτικές για την αποφυγή τελωνείου… Σήμερα είχα άλλη μια συζήτηση για δέμα 85 ευρώ…. Ποτέ κανένας δεν είχε κάποιο θέμα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drvanessa Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Ο διάλογος μεσω της πλατφορμας αυτον το σκοπο εχει, να σε παρακολουθεί το εβαυ, χρόνια τώρα 2 ώρες πριν, andreas1gr είπε Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο!!!! Τι σόι πωλητές έχεις βρει;;; Τόσα χρόνια μέσα από την πλατφόρμα του eBay έχουμε συζητήσει ένα σωρό εναλλακτικές για την αποφυγή τελωνείου… Σήμερα είχα άλλη μια συζήτηση για δέμα 85 ευρώ…. Ποτέ κανένας δεν είχε κάποιο θέμα!!! Παλιά το ζητούσα άνετα σε όλους, μέχρι πριν 2 χρόνια περίπου. Μετά δεν ξέρω γιατί άλλαξαν αλλά μου έχει τύχει τουλάχιστον 3 φορές, η μια πρόσφατα μάλιστα κ δεν είπα η καημένη καν να γράψουν ψέμματα, ότι δε θέλω DHL express είπα γιατί έχει ακριβό τελωνείο κ μου την είπε ότι θέλω να γλιτώσω τελωνείο. Ο,τι να'ναι.. Γενικά τα τελευταία 2 χρόνια μετά το βρισίδι που έφαγα αρχικά, σταμάτησα να το ζητάω μέσα στο ebay, νόμιζα ότι πλέον αρνούνται όλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δεμα κολλημένο 1 μηνα στη φαση "ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" ποσες ειναι η πιθανοτητες να το κλεψανε και αυτη τη στιγμη να το εχει βαλει στο κ**ο του ο ελτατζης? Δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχει κλαπει ετσι δεν ειναι?Στην χειροτερη μου εχει τυχει να μείνει 4 μερες σε αυτο το σημειο,τι γινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosutasu22 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μην πετατε ανυποστατες χαζομαρες. Αν καποιος φταιει αυτη ειναι η διοικηση των ελτα και οχι ο ελτατζης. Βλεποντας το παρακατω δελτιο τυπου θα πρεπει να καταλαβεις γιατι υπαρχουν καθυστερησεις στο δυκτιο των ελτα. Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Εθελούσια Έξοδος στα Ελληνικά Ταχυδρομεία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 26 λεπτά πριν, kosutasu22 είπε Μην πετατε ανυποστατες χαζομαρες. Αν καποιος φταιει αυτη ειναι η διοικηση των ελτα και οχι ο ελτατζης. Βλεποντας το παρακατω δελτιο τυπου θα πρεπει να καταλαβεις γιατι υπαρχουν καθυστερησεις στο δυκτιο των ελτα. Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Εθελούσια Έξοδος στα Ελληνικά Ταχυδρομεία ενα αλλο δεμα εφτασε εκει την ακριβως επομενη μερα και το εχω παραλαβει πριν ενα μηνα. κυριολεκτικα μια μερα εμεινε εκει και την επομενη ηταν στο τοπικο ελτα 24/2/2021, 13:09 Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 24/2/2021, 13:07 Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 24/2/2021, 11:00 Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 24/2/2021, 08:45 Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, DYEL είπε Δεμα κολλημένο 1 μηνα στη φαση "ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" ποσες ειναι η πιθανοτητες να το κλεψανε και αυτη τη στιγμη να το εχει βαλει στο κ**ο του ο ελτατζης? Δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχει κλαπει ετσι δεν ειναι?Στην χειροτερη μου εχει τυχει να μείνει 4 μερες σε αυτο το σημειο,τι γινεται? Έχει τύχει για περίπου κανένα 20ήμερο σε φίλο, γιατί απλά δεν υπήρχε ταχυδρόμος εκείνο το διάστημα για το σημείο που μένει, για να το βγάλει 'ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ'. Άργησε, αλλά το πήρε τελικά! 34 λεπτά πριν, DYEL είπε ενα αλλο δεμα εφτασε εκει την ακριβως επομενη μερα και το εχω παραλαβει πριν ενα μηνα. κυριολεκτικα μια μερα εμεινε εκει και την επομενη ηταν στο τοπικο ελτα 24/2/2021, 13:09 Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 24/2/2021, 13:07 Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 24/2/2021, 11:00 Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 24/2/2021, 08:45 Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ξέχασαν απλά να το scanαρουν στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ που πήγε! Έχει τύχει και σε μένα Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2021 από nikosgiann78 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, nikosgiann78 είπε Έχει τύχει για περίπου κανένα 20ήμερο σε φίλο, γιατί απλά δεν υπήρχε ταχυδρόμος εκείνο το διάστημα για το σημείο που μένει, για να το βγάλει 'ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ'. Άργησε, αλλά το πήρε τελικά! Ξέχασαν απλά να το scanαρουν στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ που πήγε! Έχει τύχει και σε μένα και δεν στελνουν ουτε ειδοποιηση ουτε τιποτα? και να παω στο τοπικο ελτα θα μου πουν οτι βρισκεται στο μ.δ,σιγα μην ασχοληθουν. αν εχει γινει ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, kosutasu22 είπε Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Εθελούσια Έξοδος στα Ελληνικά Ταχυδρομεία Αναφορά σε κείμενο «1.968 εργαζόμενοι υπέβαλαν αίτηση για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα, το οποίο πέτυχε πλήρως το στόχο του. Απρόσκοπτα θα συνεχιστεί η παροχή υπηρεσιών απ’ όλα τα σημεία εξυπηρέτησης των ΕΛΤΑ. Η Διοίκηση έχει λάβει ειδική μέριμνα ώστε η αποχώρηση των εργαζομένων που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα, να πραγματοποιηθεί ομαλά, το προσεχές διάστημα, χωρίς να επηρεασθεί η εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας και ταυτόχρονα εκφράζει τη δέσμευσή της ότι όλα τα σημεία εξυπηρέτησης των ΕΛΤΑ θα συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα και να εξυπηρετούν τους πολίτες και τις επιχειρήσεις κανονικά.» Ας γελάσουμε ελεύθερα όλοι μαζί.🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, DYEL είπε και δεν στελνουν ουτε ειδοποιηση ουτε τιποτα? και να παω στο τοπικο ελτα θα μου πουν οτι βρισκεται στο μ.δ,σιγα μην ασχοληθουν. αν εχει γινει ετσι. Η Μ.Δ. δυτικής Θεσσαλονίκης είναι πίσω από το ΕΛΤΑ Σταυρούπολης (το ξέρω, αφού και μένα εκεί πάνε, αφού είμαι από Εύοσμο). Νομίζω ότι μπορείς να πας εκεί! Υπάρχει και μια άλλη σκέψη: να το 'πέταξαν' μέσα σε σάκο που έχει unregistered, οπότε δεν το scanαραν μετά! Μου έχει τύχει δέμα συστημένο, που στο αεροδρόμιο όταν ήρθε το έβαλαν μαζί με τα απλά, και ήρθε κανονικά! 3 λεπτά πριν, Aurumnus είπε Ας γελάσουμε ελεύθερα όλοι μαζί.🤣 Βασικά, το πρόβλημα το 'χοντρό' φαίνεται να είναι στις Μονάδες Διανομής. Από το Γ.Ε.Τ.Α. μέχρι εκεί, κουτσά στραβά, καλά πάνε τα δέματα! Και το περίεργο είναι όταν φτάνουν στην Μονάδα διανομής πχ. 6 δέματα, ο ταχυδρόμος βγάζει προς παράδοση τα 2 από αυτά, τα άλλα 2 άλλη μέρα, και τα υπόλοιπα άλλη μέρα! Παλιά, έφευγαν και τα 6 με την μία! Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2021 από nikosgiann78 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Παράγγειλα έναν "Τεμπέλη" για το αυτοκίνητο μου, από AliExpress με συστημένο δέμα με NL post. 36€ τελική τιμή και μεγάλο σαν δέμα (οι φωτογραφίες είναι από φίλο που παρέλαβε και αυτός). Πέρασε από τελωνείο αέρα... Αν και ήμουν απόλυτα σίγουρος ότι θα πλήρωνα τελωνείο....!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα