MessatsuRoku Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Εγω την Πεμπτη παραλαβα 3 μικρα δεματακια με yawen και cainiao untracked απο αρχες Δεκεμβριου... 2 δεματα απο 26 Νοεμβριου αγνωουνται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα, Θέλω να πάρω από Αγγλία μια χειροποίητη κατασκευή με ξύλο και ύφασμα. Ξέρουμε σε ποια δασμολογικη κατηγορία ανήκουν τα χειροποίητα; Ο πιο safe τρόπος για να έρθει τουλάχιστον με ΕΛΤΑ και όχι κάποια κούριερ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 6 ώρες πριν, Finn είπε Καλημέρα, Θέλω να πάρω από Αγγλία μια χειροποίητη κατασκευή με ξύλο και ύφασμα. Ξέρουμε σε ποια δασμολογικη κατηγορία ανήκουν τα χειροποίητα; Ο πιο safe τρόπος για να έρθει τουλάχιστον με ΕΛΤΑ και όχι κάποια κούριερ; Δεν έχω δει ποτέ τελωνείο κατω από 24% σε οποιοδήποτε αντικείμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 25 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δεν έχω δει ποτέ τελωνείο κατω από 24% σε οποιοδήποτε αντικείμενο 24% είναι ο ΦΠΑ. Αλλά λόγω αξίας (πάνω από 150 ευρώ) θα υπάρξουν μάλλον και δασμοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iparou Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παραγγελία Νοέμβριο (!!) απο aliexpress, έκανα dispute στο 3μηνο και το aliexpress αρνήθηκε να επιστρέψει χρήματα και μάλιστα αποδέσμευσε την πληρωμή προς των πωλητή γιατί φαίνεται πως το δέμα έφτασε Ελλάδα και μου είπαν να το αναζητήσω στο ταχυδρομείο εδώ ! Το τράκινγκ δείχνει αυτό. Tο ίδιο ακριβώς έχει γίνει και με άλλες 2 παραγγελίες που έφυγαν από αλι την ίδια μέρα (από άλλους πωλητές, με άλλα τρακινγκ number) Τι συνέβη άραγε ? Που αναζητώ το δέμα ? Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2021 από iparou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, iparou είπε Παραγγελία Νοέμβριο (!!) απο aliexpress, έκανα dispute στο 3μηνο και το aliexpress αρνήθηκε να επιστρέψει χρήματα και μάλιστα αποδέσμευσε την πληρωμή προς των πωλητή γιατί φαίνεται πως το δέμα έφτασε Ελλάδα και μου είπαν να το αναζητήσω στο ταχυδρομείο εδώ ! Το τράκινγκ δείχνει αυτό. Τι συνέβη άραγε ? Που αναζητώ το δέμα ? Αναμένεις. Ακόμη δεν άνοιξε ο σάκος στο αεροδρόμιο λογικά. Εγώ με δέμα που απεστάλη αρχές Νοέμβρη πήρα τα λεφτά μου πίσω προχθές και το δέμα ακόμη Ολλανδία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iparou Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Finn είπε Αναμένεις. Ακόμη δεν άνοιξε ο σάκος στο αεροδρόμιο λογικά. Εγώ με δέμα που απεστάλη αρχές Νοέμβρη πήρα τα λεφτά μου πίσω προχθές και το δέμα ακόμη Ολλανδία. Το άλι αποδέσμευσε ήδη τις πληρωμές προς τον πωλητή, δεν μπορώ να πάρω χρήματα πίσω. 2 μήνες αναμονή στο αεροδρόμιο, μάλλον δεν υπάρχουν πιθανότητες να έρθει.... Ποτέ ξανά από αλι. Το αμαζον είναι πολύ πιο τίμιο στο refund. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 23 λεπτά πριν, iparou είπε Παραγγελία Νοέμβριο (!!) απο aliexpress, έκανα dispute στο 3μηνο και το aliexpress αρνήθηκε να επιστρέψει χρήματα και μάλιστα αποδέσμευσε την πληρωμή προς των πωλητή γιατί φαίνεται πως το δέμα έφτασε Ελλάδα και μου είπαν να το αναζητήσω στο ταχυδρομείο εδώ ! Το τράκινγκ δείχνει αυτό. Tο ίδιο ακριβώς έχει γίνει και με άλλες 2 παραγγελίες που έφυγαν από αλι την ίδια μέρα (από άλλους πωλητές, με άλλα τρακινγκ number) Τι συνέβη άραγε ? Που αναζητώ το δέμα ? Έχω μια παρόμοια περίπτωση... Δέμα 60€ από 10 Ιανουαρίου κολλημένο στο τελωνείο... Έκανα dispute και περιμένω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, iparou είπε Παραγγελία Νοέμβριο (!!) απο aliexpress, έκανα dispute στο 3μηνο και το aliexpress αρνήθηκε να επιστρέψει χρήματα και μάλιστα αποδέσμευσε την πληρωμή προς των πωλητή γιατί φαίνεται πως το δέμα έφτασε Ελλάδα και μου είπαν να το αναζητήσω στο ταχυδρομείο εδώ ! Το τράκινγκ δείχνει αυτό. Tο ίδιο ακριβώς έχει γίνει και με άλλες 2 παραγγελίες που έφυγαν από αλι την ίδια μέρα (από άλλους πωλητές, με άλλα τρακινγκ number) Τι συνέβη άραγε ? Που αναζητώ το δέμα ? Δεν φταίει το αλι ούτε κανένα αλι, η μοίρα μας φταίει που γεννήθηκαμε σε αυτη την χώρα η οποια είναι μόνο για χαβαλε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, iparou είπε Παραγγελία Νοέμβριο (!!) απο aliexpress, έκανα dispute στο 3μηνο και το aliexpress αρνήθηκε να επιστρέψει χρήματα και μάλιστα αποδέσμευσε την πληρωμή προς των πωλητή γιατί φαίνεται πως το δέμα έφτασε Ελλάδα και μου είπαν να το αναζητήσω στο ταχυδρομείο εδώ ! Το τράκινγκ δείχνει αυτό. Tο ίδιο ακριβώς έχει γίνει και με άλλες 2 παραγγελίες που έφυγαν από αλι την ίδια μέρα (από άλλους πωλητές, με άλλα τρακινγκ number) Τι συνέβη άραγε ? Που αναζητώ το δέμα ? Έχω και εγώ 2-3 τέτοια σαν το δικό σου. Καταρχή βλέπεις τα updates της εταιρίας yanwen logistics που πολλές φορές δείχνει ότι να'ναι. Λογικά θα το πάρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 28/2/2021 στις 5:26 ΜΜ, iparou είπε Παραγγελία Νοέμβριο (!!) απο aliexpress, έκανα dispute στο 3μηνο και το aliexpress αρνήθηκε να επιστρέψει χρήματα και μάλιστα αποδέσμευσε την πληρωμή προς των πωλητή γιατί φαίνεται πως το δέμα έφτασε Ελλάδα και μου είπαν να το αναζητήσω στο ταχυδρομείο εδώ ! Παραγγελία 20/11/20 Κόστος 56,58€ Το δέμα στάλθηκε με aliexpress standard shipping (NL) Το δέμα κολλημένο από 10/1/21 στο τελωνείο... Πέρασαν οι 90 μέρες προστασία... Έκανα dispute ανεβάζοντας το αποδεικτικό του tracking ότι είναι κολλημένο στο τελωνείο και ότι δεν παρέλαβα.... Σήμερα μου ήρθε ολόκληρη η επιστροφή των χρημάτων. Εννοείτε ότι όταν και αν έρθει το δέμα θα του στείλω τα χρήματα... Απλα τώρα προστάτευσα τον εαυτό μου... Τέλος καλό, όλα καλά... Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2021 από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessatsuRoku Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Aliexpress πλεον δεν δινει επιστροφες σε untracked αντικειμενα που χανονται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 44 λεπτά πριν, MessatsuRoku είπε Aliexpress πλεον δεν δινει επιστροφες σε untracked αντικειμενα που χανονται... Από που προκύπτει αυτό; Χθες πήρα refund για 2 δέματα που ξεπέρασαν το 3 μηνο + 15 μέρες. Μή λέμε ότι θέλουμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessatsuRoku Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Nnoutas είπε Από που προκύπτει αυτό; Χθες πήρα refund για 2 δέματα που ξεπέρασαν το 3 μηνο + 15 μέρες. Μή λέμε ότι θέλουμε. 2 δεματα απο 26 Νοεμβριου, ανοιξα dispute και τα εχασα... που ειπαν πως τα δεματα παραδοθηκαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 6 λεπτά πριν, MessatsuRoku είπε 2 δεματα απο 26 Νοεμβριου, ανοιξα dispute και τα εχασα... που ειπαν πως τα δεματα παραδοθηκαν. Δε διαφωνώ, απλά δεν είναι ο κανόνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα