Alphagamerz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 8 ώρες πριν, MessatsuRoku είπε Κριμα παει και το amazon uk... οσοι εχετε κανει παραγγελιες και δεν εχετε παραλαβει δεν θα υπαρξουν χρεωσεις επειδη μπηκαμε στο 2021. Ακομα και μια παραγγελια μου εκανα στις 24 Δεκεμβριου, το αντικειμενο preorder, μου ειπαν πως δεν θα εχω επιπλεον χρεωση. Το μονο προβλημα τωρα ειναι οτι πολλα ευρωπαικα amazon στελνουν απο αποθηκη αγγλιας, εκει δεν ξερω τι θα παιξει Πολύ καλά νέα το ότι δεν θα χρειαστεί να πληρώσουμε κάτι παραπάνω οσοι έχουμε παραγγείλει πριν τις 31/12. Σιγουρα ισχυει για οσες βρίσκονται σε διαμετακινηση. Σου ειπαν ομως εαν αυτό ισχύει και για τις παραγγελίες που ΔΕΝ έχουν σταλεί ακομα; Έχει βγει ανακοινωση του αμαζον για τους sellers που λέει ότι το πανευρωπαϊκό Δίκτυο fulfillment σταμάτησε να χρησιμοποιεί αγγλικές αποθήκες για αποστολή ευρωπαϊκών αποστολών.
MessatsuRoku Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 20 λεπτά πριν, Alphagamerz είπε Πολύ καλά νέα το ότι δεν θα χρειαστεί να πληρώσουμε κάτι παραπάνω οσοι έχουμε παραγγείλει πριν τις 31/12. Σιγουρα ισχυει για οσες βρίσκονται σε διαμετακινηση. Σου ειπαν ομως εαν αυτό ισχύει και για τις παραγγελίες που ΔΕΝ έχουν σταλεί ακομα; Έχει βγει ανακοινωση του αμαζον για τους sellers που λέει ότι το πανευρωπαϊκό Δίκτυο fulfillment σταμάτησε να χρησιμοποιεί αγγλικές αποθήκες για αποστολή ευρωπαϊκών αποστολών. Οι παραγγελιες πλεον θα ειναι οπως το amazon.com που πληρωνεις import fees στο check out. Στην δικια μου παραγγελια δεν εχω πληρωσει ακομα επειδη δεν στειλανε, και ειπαν πως δεν θα εχω επιπλεον χρεωση
Alphagamerz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, MessatsuRoku είπε Οι παραγγελιες πλεον θα ειναι οπως το amazon.com που πληρωνεις import fees στο check out. Στην δικια μου παραγγελια δεν εχω πληρωσει ακομα επειδη δεν στειλανε, και ειπαν πως δεν θα εχω επιπλεον χρεωση Και εγώ επειδή την έκανα τον Δεκέμβριο δεν πλήρωσα import fees. Εχουν δεσμευσει το ποσο αλλα δεν εχει γινει η πληρωμη γιατι δεν εφυγε ακομα οπως σε εσενα. Καλό το ότι δεν θα χρειαστει να πληρώσουμε εξτρα. Ελπίζω να κανονίσουν τις τελωνειακές δηλώσεις όπως πρέπει για να μην μπλέκουμε με τα τελωνεία μας μετά (οχι πληρωσα όχι δεν πληρωσες και τα γνωστα παραμυθια) και δεν παραλάβουμε ούτε του χρόνου.
andreas1gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 19 ώρες πριν, skar1983 είπε made in england και μόνο, εγώ αυτό κατάλαβα. αν θέλει κάποιος να με διορθώσει. Επίσης βρήκα το παρακάτω, και αν ισχύει ότι μετά τις 1 Ιουλίου 2021 θα έχουν και τα κάτω των 22 ευρώ δασμούς ειναι αρκετά άσχημα νέα . Γνωρίζει κανείς κάτι ; Η συνολική παραγγελία καλύτερα να παραμείνει κάτω από το όριο της τελωνειακής ατέλειας των 22€ που ισχύει για αγορές από τρίτες χώρες. Το όριο αυτό αναμένεται να καταργηθεί εντελώς από την 1η Ιουλίου 2021 και όλες οι αποστολές εκτός Ε.Ε. θα υπόκεινται σε χρεώσεις. Ανέβασε το άρθρο - απόφαση που το γράφει...
skar1983 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Ανέβασε το άρθρο - απόφαση που το γράφει... https://www.lagonika.gr/prosfores/παραγγελίες-από-amazon-co-uk-μετά-το-brexit/
burnin Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 πωπω γραφουν στο θρεντ στα λαγωνικα πως απο πρωτη ιουλη ολα εκτος ευρωπης θα εχουν φπα + 15 ευρω εξοδα εκτελωνισμου. αν ισχυει μας εσκισε. μπαι μπαι κινα. πρεπει ναπαρω οτι βλακεια καλωδιακια κτλ σκεφτω, απο τωρα
andreas1gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, skar1983 είπε https://www.lagonika.gr/prosfores/παραγγελίες-από-amazon-co-uk-μετά-το-brexit/ 2 ώρες πριν, burnin είπε πωπω γραφουν στο θρεντ στα λαγωνικα πως απο πρωτη ιουλη ολα εκτος ευρωπης θα εχουν φπα + 15 ευρω εξοδα εκτελωνισμου. αν ισχυει μας εσκισε. μπαι μπαι κινα. πρεπει ναπαρω οτι βλακεια καλωδιακια κτλ σκεφτω, απο τωρα Τον ήπιαμε…. 1
burnin Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, andreas1gr είπε περιμενω αντιδραση απο κινεζους κτλ. αυτο θα εχει αλυσιδωτες αντιδρασεις. πλατφορμες σαν το ιμπει καταστραφηκαν. οπως και τα μισα σκρουτζομαγαζα που πουλουσαν γκατζετακια και φθηνες βλακειες που επαιρναν ενα ευρω απο κινα και τις πουλαγαν 3 φορες πανω. ολα αυτα πανε. σιγουρα θα υπαρχουν αντιδρασεις. εικαζω θα ανοιξουν μεγαλες αποθηκες σε ευρωπη που θα πηγαινουν πολλα απο κινα εκει. για να δουμε Τον ήπιαμε….
prometheas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μην τρελλαίνεστε.. Θα γεμίσουν με Κινέζικες αποθήκες η Τσεχία, η Πολωνια η Λιθουανία κλπ.. Ηδη συμβαίνει.. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2021 από prometheas 3
burnin Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 μια απορια. απο 1η ιουλη, αυτες οι αλλαγες αφορουν μονο την ελλαδα ή ειναι γενικοτερη ευρωπαικη οδηγια που θα περιλαμβανει ολες τις χωρες? εννοωντας πως πχ και οι ολλανδοι αν τους ερθει κατι απο κινα θα πληρωνουν αντιστοιχα (εξοδα εκτελωνισμου συν το δικο τους φπα). γιατι αν ειμαστε μονο εμεις, που θα πληρωνουμε αυτα τα χαρατσια, πραγματικα δεν καταλαβαινω πως τους καρφωθηκαν τοσο μεγαλες αλλαγες
Alphagamerz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 36 λεπτά πριν, burnin είπε μια απορια. απο 1η ιουλη, αυτες οι αλλαγες αφορουν μονο την ελλαδα ή ειναι γενικοτερη ευρωπαικη οδηγια που θα περιλαμβανει ολες τις χωρες? εννοωντας πως πχ και οι ολλανδοι αν τους ερθει κατι απο κινα θα πληρωνουν αντιστοιχα (εξοδα εκτελωνισμου συν το δικο τους φπα). γιατι αν ειμαστε μονο εμεις, που θα πληρωνουμε αυτα τα χαρατσια, πραγματικα δεν καταλαβαινω πως τους καρφωθηκαν τοσο μεγαλες αλλαγες Απόφαση της ΕΕ 2
burnin Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, Alphagamerz είπε Απόφαση της ΕΕ σε ευχαριστω. αμα τα ιδιασυμβαινουν σε ολες τις ευρωπαικες χωρες, ειμα ιαισιοδοξος οτι θα βρεθει λυση μεσω priority direct mail ή κατι αντιστοιχο. δεν νοειται να χασει η κινα πχ την ευρωπαικη αγορα. οχι μονο οι μεγαλοπωλητες αλλα και οι μικροτεροι. θα βρεθει λυση πιστευω. ή τουλαχιστον θελω να πιστευω
skar1983 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 10 ώρες πριν, burnin είπε σε ευχαριστω. αμα τα ιδιασυμβαινουν σε ολες τις ευρωπαικες χωρες, ειμα ιαισιοδοξος οτι θα βρεθει λυση μεσω priority direct mail ή κατι αντιστοιχο. δεν νοειται να χασει η κινα πχ την ευρωπαικη αγορα. οχι μονο οι μεγαλοπωλητες αλλα και οι μικροτεροι. θα βρεθει λυση πιστευω. ή τουλαχιστον θελω να πιστευω Δεν είναι μόνο η Κίνα το πρόβλημα. Από Κίνα παίζει ήδη η τριγωνική αποστολή σε κινητοσάιτ. Από Αγγλία είναι το πρόβλημα και πολλά προϊόντα που προσφέρουν και σε καλές τιμές.
burnin Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, skar1983 είπε Δεν είναι μόνο η Κίνα το πρόβλημα. Από Κίνα παίζει ήδη η τριγωνική αποστολή σε κινητοσάιτ. Από Αγγλία είναι το πρόβλημα και πολλά προϊόντα που προσφέρουν και σε καλές τιμές. προφανως, ειδικα μεσω banggood ομως για ψιλολογια δεν παιζει. ολοι οι κινεζοι στο ιμπει τελειωσαν, αν δεν γινει κατι... για αγγλια εχεις δικιο. προφανως ομως θα δυναμωσουν τα υπολοιπα αμαζον. ανοιξε και το ολλανδικο. για να δουμε
skar1983 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, burnin είπε προφανως, ειδικα μεσω banggood ομως για ψιλολογια δεν παιζει. ολοι οι κινεζοι στο ιμπει τελειωσαν, αν δεν γινει κατι... για αγγλια εχεις δικιο. προφανως ομως θα δυναμωσουν τα υπολοιπα αμαζον. ανοιξε και το ολλανδικο. για να δουμε Από Ολλανδία το μόνο αρνητικό είναι ότι πχ 20 ευρώ μεταφορικά για συστημένο είναι πολλά. Δεν ξέρω αν μέσω αμαζον είναι φθηνότερα τα μεταφορικά. Μέχρι στιγμής τα καλύτερα μεταφορικά είναι από De 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα