hellraiser2030 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε Σου απαντούν και ξανά ρωτάς απλα ειχα ανχωθει παρα πολυ με αυτο το ζητημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Όλα κομπλέ με την DHL. Ήρθε τελωνειακώς ελεύθερο, με πράσινο αυτοκολλητάκι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 banggood με direct priority mail είπαμε ότι δεν περνάει τελωνείο; Γιατί έχω μια αγορά που είναι στα 22.50 , λίγο πάνω από το όριο του τελωνείου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, The_Judas είπε banggood με direct priority mail είπαμε ότι δεν περνάει τελωνείο; Γιατί έχω μια αγορά που είναι στα 22.50 , λίγο πάνω από το όριο του τελωνείου. Αν είναι με direct είσαι Οκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheTourist098 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, The_Judas είπε banggood με direct priority mail είπαμε ότι δεν περνάει τελωνείο; Γιατί έχω μια αγορά που είναι στα 22.50 , λίγο πάνω από το όριο του τελωνείου. Κατα 90% αν βαλει ο πωλητης λιγοτερη αξια(δλδ οριακα στα 20 ευρω ας πουμε) ακομα και με απλο δεν θα περασει ΜΑΛΛΟΝ καθως τα μικροδεματα τα περνανε αερα αυτη την περιοδο... Αλλα προφανως το PDM δεν εχει ρισκο,οσο κ ναναι το ποσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Professor Xavier Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω κάτι από το dhgate.com Η μόνη επιλογή για μεταφορικά είναι EUROPE PRIORITY LINE (HKW) Γνωρίζει κανείς αν με αυτό τον τρόπο γλυτώνω το Τελωνείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpectralQ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω κι εγώ. Για αγορά από Κίνα, στο πλαφόν των 22 ευρώ για το τελωνείο περιλαμβάνονται και τα μεταφορικά; Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2020 από SpectralQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, SpectralQ είπε Να ρωτήσω κι εγώ. Για αγορά από Κίνα, στο πλαφόν των 22 ευρώ για το τελωνείο περιλαμβάνονται και τα μεταφορικά; Yup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mar.pan. Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Γνωρίζει κάποιος αν η “UPS Mail Innovations” ειναι υπηρεσία ταχυδρομείου όπως η DHL e commerce? Θέλω να παραγγείλω κάτι απο ΗΠΑ το οποίο θα περάσει τελωνείο και δεν θελω να δωσω κάνα 80άρι στη UPS για έξοδα εκτελωνισμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessatsuRoku Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Εχει τυχει σε κανεναν να του στειλουν δεμα με YunExpress? Ξερουμε ποσες μερες κανει να ερθει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Έχει χαλαρώσει καθόλου το θέμα του τελωνείου; Θέλω να πάρω κάτι που το βρίσκω κίνα στα 46 και εδώ δυστυχώς είναι στα 90+ οπότε το σκέφτομαι, μικρό πακετάκι είναι αλλά δεν το έχει κανένας με τριγωνική αποστολή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Ίσα ίσα. Φουντώνει ακόμα περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosvet Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Στις 29/11/2020 στις 7:43 ΜΜ, MessatsuRoku είπε Εχει τυχει σε κανεναν να του στειλουν δεμα με YunExpress? Ξερουμε ποσες μερες κανει να ερθει? Ναι έχω πάρει εγώ.Έρχεται με courier σε 12-15 μέρες περίπου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessatsuRoku Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, giorgosvet είπε Ναι έχω πάρει εγώ.Έρχεται με courier σε 12-15 μέρες περίπου. Ευχαριστω και κατι ακομα, εσενα με ποια courier σου ηρθε? Ο κωδικος παρακολουθησης δουλευει μονο στο track17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosvet Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Αν θυμάμαι καλά ήταν με acs. Δες κι εδώ www.parcelapp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα