Nnoutas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, tobindax είπε Τι μαλακίες είναι αυτές; Αφού ξεκάθαρα φαίνεται στο "Financial" ότι ΔΕΝ είναι χρήματα αλλά έκπτωση. Γκαβοί είναι; Αυτή είναι η πολιτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, tobindax είπε Τι μαλακίες είναι αυτές; Αφού ξεκάθαρα φαίνεται στο "Financial" ότι ΔΕΝ είναι χρήματα αλλά έκπτωση. Γκαβοί είναι; Μπορείς να τους στείλεις απόδειξη από κάρτα που να φαίνεται το ποσό που πλήρωσες και να κάνεις ένσταση. Ομως θα πάρει χρόνο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tobindax Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, spartak1 είπε Μπορείς να τους στείλεις απόδειξη από κάρτα που να φαίνεται το ποσό που πλήρωσες και να κάνεις ένσταση. Ομως θα πάρει χρόνο Που; Το ΕΛΤΑ λέει ότι δεν υπάρχει τέτοια αίτηση. Επίσης ήταν αγενέστατοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosutasu22 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, tobindax είπε Που; Το ΕΛΤΑ λέει ότι δεν υπάρχει τέτοια αίτηση. Επίσης ήταν αγενέστατοι. Διαφωνία για τις Τελωνειακές Χρεώσεις Σε περίπτωση που διαφωνείτε για τις τελωνειακές χρεώσεις που καλείσθε να καταβάλλετε και επιθυμείτε αυτές να επανεξεταστούν από την αρμόδια τελωνειακή Αρχή, δεν παραλαμβάνετε το αντικείμενο σας, αλλά καταθέτετε στο Κατάστημα παραλαβής αιτιολογημένη αίτηση https://www.elta.gr/Portals/0/pdf/ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ 2.pdf για τον επανυπολογισμό των δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων, συνυποβάλλοντας υποχρεωτικά όλα τα απαραίτητα αποδεικτικά παραστατικά σχετικά με τη δασμολογητέα αξία,όπως εμβάσματα πληρωμής, απόδειξη πιστωτικής κάρτας, Paypal, κλπ. Στη συνέχεια, τα ΕΛΤΑ υποβάλλουν το αίτημά σας, στο αρμόδιο Τελωνείο, όπου έγινε ο αρχικός εκτελωνισμός, για εξέταση με τις κατά περίπτωση προβλεπόμενες από τον Εθνικό Τελωνειακό Κώδικα διαδικασίες. Μετά το πέρας της διαδικασίας και στην περίπτωση που η απάντηση του Τελωνείου στο αίτημά σας είναι θετική, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία προωθούν προς παράδοση το ταχυδρομικό αντικείμενο και σας ενημερώνουν σχετικά με ηλεκτρονικό μήνυμα εφόσον είναι διαθέσιμη η ηλεκτρονική σας διεύθυνσή. Σε περίπτωση αρνητικής απάντησης, τα ΕΛΤΑ σας πληροφορούν σχετικά, με συστημένη επιστολή, ενημερώνοντάς σας για τις εναλλακτικές της περαιτέρω διαχείρισης του αντικειμένου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosvet Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Έκανα μια αγορά από Aliexpress 36,5 ευρώ με αποστολή από Ισπανία.Σήμερα στέλνω στο πωλητή μήνυμα να μου στείλει το tracking number, και αυτό που μου στέλνει δείχνει ότι το έχει στείλει από Κίνα.Του απαντάω ότι έχω επιλέξει αποστολή από Ισπανία και μου λέει ότι η αποθήκη στην Ισπανία έχει κλείσει(!!) και γιαυτό το έστειλε από Κινα. Όταν του είπα ότι έτσι θα πληρώσω τελωνείο μου λέει τα κλασσικά οτι λυπάται πολύ και ότι μπορεί να μου επιστρέψει 2-3 δολάρια 😄.Το θέμα είναι τι κάνω τώρα .Ανοίγω dispute τώρα ?,πληρώνω το τελωνείο και τα ζητάω μετά με dispute? Κάποιος μια βοήθεια? Επίσης να πω ότι αν δεν παραλάβω μέχρι τις 22/10 μπορώ να κάνω dispute και να πάρω όλα τα χρήματα πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, giorgosvet είπε Έκανα μια αγορά από Aliexpress 36,5 ευρώ με αποστολή από Ισπανία.Σήμερα στέλνω στο πωλητή μήνυμα να μου στείλει το tracking number, και αυτό που μου στέλνει δείχνει ότι το έχει στείλει από Κίνα.Του απαντάω ότι έχω επιλέξει αποστολή από Ισπανία και μου λέει ότι η αποθήκη στην Ισπανία έχει κλείσει(!!) και γιαυτό το έστειλε από Κινα. Όταν του είπα ότι έτσι θα πληρώσω τελωνείο μου λέει τα κλασσικά οτι λυπάται πολύ και ότι μπορεί να μου επιστρέψει 2-3 δολάρια 😄.Το θέμα είναι τι κάνω τώρα .Ανοίγω dispute τώρα ?,πληρώνω το τελωνείο και τα ζητάω μετά με dispute? Κάποιος μια βοήθεια? Επίσης να πω ότι αν δεν παραλάβω μέχρι τις 22/10 μπορώ να κάνω dispute και να πάρω όλα τα χρήματα πίσω. Τα τελωνειακά είναι γενικά ευθύνη του πελάτη. Οπότε αν θέλει ο πωλητής να στα δώσει στα δίνει. Αν δε θέλει δύσκολα τα πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 45 λεπτά πριν, giorgosvet είπε Έκανα μια αγορά από Aliexpress 36,5 ευρώ με αποστολή από Ισπανία.Σήμερα στέλνω στο πωλητή μήνυμα να μου στείλει το tracking number, και αυτό που μου στέλνει δείχνει ότι το έχει στείλει από Κίνα.Του απαντάω ότι έχω επιλέξει αποστολή από Ισπανία και μου λέει ότι η αποθήκη στην Ισπανία έχει κλείσει(!!) και γιαυτό το έστειλε από Κινα. Όταν του είπα ότι έτσι θα πληρώσω τελωνείο μου λέει τα κλασσικά οτι λυπάται πολύ και ότι μπορεί να μου επιστρέψει 2-3 δολάρια 😄.Το θέμα είναι τι κάνω τώρα .Ανοίγω dispute τώρα ?,πληρώνω το τελωνείο και τα ζητάω μετά με dispute? Κάποιος μια βοήθεια? Επίσης να πω ότι αν δεν παραλάβω μέχρι τις 22/10 μπορώ να κάνω dispute και να πάρω όλα τα χρήματα πίσω. Dispute για τελωνείο το εχεις χαμενο. Εκτός αν αιτιολογήσεις στο αλι οτι ηταν να έρθει απο Ισπανία, ίσως τοτε κατι να γίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosvet Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Eκτός αν αιτιολογήσεις στο αλι οτι ηταν να έρθει απο Ισπανία, ίσως τοτε κατι να γίνει E με αυτή τη λογική θα κάνω dispute. Εγώ παράγγειλα αποστολή από Ισπανία για να μην πληρώσω τελωνείο και ο πωλητής μου το στέλνει από Κίνα γιατί λέει έχει κλείσει τη αποθήκη στην Ισπανία.Η επιλογή όμως ship from Spain είναι ενεργή. Εξάλλου φαίνεται στις λεπτομέρειες της παραγγελίας στο ali ότι είναι να έρθει από Ισπανία Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2020 από giorgosvet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grfurby Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Παραγγειλα απο Κινα. Μου στειλαν tracking που τελειωνει σε BE. Το δεμα έρχεται με τρένο και τώρα ειναι πολωνία. Περίεργο για δεμα 300 γρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tobindax Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Αν δεν πληρώσεις πακέτο τελωνείου, γυρίζει στην κίνα, και στο Aliexpress φαίνεται ότι το παρέλαβε ο αποστολέας του (ώστε να είμαστε όλοι κύριοι με επιστροφή χρημάτων); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
risingsun Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 32 λεπτά πριν, risingsun είπε Καλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα ή κατάσταση φαίνεται να βγαίνει από το 3μηνο τέλμα λόγω covid. Παρέλαβα σήμερα πακέτο από ali σε 25 μέρες και έρχονται και τα επόμενα σύντομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwertyuiop2 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Παιδιά το banggood πώς στέλνει Ελλάδα από Τσεχία; Παρήγγειλα πριν 20 μέρες με εγγυημένη παράδοση σε 5-10 εργάσιμες, δηλαδή στη χειρότερη θα έπρεπε να φτάσει χθες. Και δεν ήρθε ούτε σήμερα; Είναι σύνηθες αυτό ή να αρχίσω να ανησυχώ; Δεν έχουν tracking. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tobindax Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Όταν παρατήσεις πακέτο με τελωνείο και δεν το παραλάβεις, επιστρέφει στον κινέζο; Το aliexpress το αναγνωρίζει ως επιστραμμένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, tobindax είπε Το aliexpress το αναγνωρίζει ως επιστραμμένο; ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα