Lnk Hlk Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Παραλαβή σήμερα μια θήκη κινητού από αρχές Γενάρη.. Την είχα κλάψει ...αλλά υπάρχει ακόμα ελπίδα παιδιά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grfurby Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 με το speedpack ξερει κανεις τι παιζει? Εδω βλεπω εξοδο απο τελωνειο και μετα αναχωρηση για εξωτερικο. Πολυ περιεργο δεν είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλυτερα να αποφευγουμε αγορες απο εξωτερικο ειδικα εκτος Ε.Ε τωρα με τον ιο εκτος και αν εχουμε υπομονη 3-4 μηνες. Εγω περιμενω απο Aliexpress κατι καλωδια και εχουν περασει 3 μηνες ηδη. 20 Φεβ 2020 19:10 Item arrived to destination country Destination Country Turkey Post 20 Φεβ 2020 18:35 Item was uplifted to flight to destination country Istanbul, Turkey Turkey Post 17 Φεβ 2020 15:48 The item was forwarded to the destination country Başakşehir, Istanbul, Turkey Turkey Post 16 Φεβ 2020 15:06 Item arrived to Istanbul Destination Country Turkey Post 16 Φεβ 2020 05:19 Item departed from origin Origin Turkey Post 15 Φεβ 2020 15:38 Item is at agent warehouse Origin Turkey Post 12 Φεβ 2020 02:06 Assigned destination country post tracking number UHXXXXXXXXX Yanwen Logistics 12 Φεβ 2020 00:06 Departed from Yanwen Facility Yanwen Logistics 10 Φεβ 2020 17:48 Process completed in Yanwen Facility Yanwen Logistics 10 Φεβ 2020 07:09 Picked up Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από LLLEFTERIS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 7 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Καλυτερα να αποφευγουμε αγορες απο εξωτερικο ειδικα εκτος Ε.Ε τωρα με τον ιο εκτος και αν εχουμε υπομονη 3-4 μηνες. Εγω περιμενω απο Aliexpress κατι καλωδια και εχουν περασει 3 μηνες ηδη. 20 Φεβ 2020 19:10 Item arrived to destination country Destination Country Turkey Post 20 Φεβ 2020 18:35 Item was uplifted to flight to destination country Istanbul, Turkey Turkey Post 17 Φεβ 2020 15:48 The item was forwarded to the destination country Başakşehir, Istanbul, Turkey Turkey Post 16 Φεβ 2020 15:06 Item arrived to Istanbul Destination Country Turkey Post 16 Φεβ 2020 05:19 Item departed from origin Origin Turkey Post 15 Φεβ 2020 15:38 Item is at agent warehouse Origin Turkey Post 12 Φεβ 2020 02:06 Assigned destination country post tracking number UHXXXXXXXXX Yanwen Logistics 12 Φεβ 2020 00:06 Departed from Yanwen Facility Yanwen Logistics 10 Φεβ 2020 17:48 Process completed in Yanwen Facility Yanwen Logistics 10 Φεβ 2020 07:09 Picked up Το ίδιο συμβαίνει και με δικό μου δέμα από ebay (untracked, Κίνα). Έφυγε με Yanwen Logistics, άλλαξε tracking στην Τουρκία και από 6/02/2020 (Destination Country, Item arrived to destination country) περιμένω να έρθει. Βλέπω refund και αν έρθει να το πληρώσω ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, specre είπε Το ίδιο συμβαίνει και με δικό μου δέμα από ebay (untracked, Κίνα). Έφυγε με Yanwen Logistics, άλλαξε tracking στην Τουρκία και από 6/02/2020 (Destination Country, Item arrived to destination country) περιμένω να έρθει. Βλέπω refund και αν έρθει να το πληρώσω ξανά. Εγω εκανα ηδη να μου πεις κατι καλωδια ειναι 1.5 ευρω σιγα την αξια αλλα 500 σαν τα δικα μου refund να γινουν θα τους κανουν να πιεσουν λιγο την κατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Καλησπέρα θέλω να αγοράσω ένα αξεσουάρ κινητού που έχει 12 ευρώ από Αμερική και 26 ευρώ τα μεταφορικά.Γνωριζω ότι το σύνολο περνάει την Ατέλεια των 22 ευρώ αλλά στο eBay βγάζει ότι θα πληρώσω 0 στο import fees...Κινδυνεύει το δέμα να μπει τελωνείο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mando Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 10 ώρες πριν, karlito13 είπε Καλησπέρα θέλω να αγοράσω ένα αξεσουάρ κινητού που έχει 12 ευρώ από Αμερική και 26 ευρώ τα μεταφορικά.Γνωριζω ότι το σύνολο περνάει την Ατέλεια των 22 ευρώ αλλά στο eBay βγάζει ότι θα πληρώσω 0 στο import fees...Κινδυνεύει το δέμα να μπει τελωνείο ; ναι 100% περναει τελωνιο εαν ειναι απο ΗΠΑ (συνηθως δηλωνουν τις πραγματικες αξίες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Καλησπερα παιδια. Ειχα παρει απο το banggood ενα βιολι. Μεθοδος αποστολης, european railway direct mail. CP412389155CN. Ευτυχως ειχα κρατησει συνομιλια που μου ελεγαν πως δεν εχει τελωνειο. Σημερα εσκασε ειδοποιηση να στειλω αποδειξη, απο γετα. Εσγειλα. 27 ευρω στο κεφαλι. Μιλησα με μπανγκουντ. Αρχικα μου καναν τους κινεζους. Μου λενε " Σοθ ειχε υποσχεθει κανενας οως δεν εχει τελωνειο; τους εστειλα το ιμειλ και μου ειπαν να πληρωσω και θα μου δωσουν τα λεφτα πισω. 2 ερωτησεις. Την υποσχεση τους την τηρουν γενικα; ή να φοβαμαι; η αποδειξη οταν πληρωσω στο τελωνειο, γραφει καπου οτι ειναι για εξοδα εκτελωνισμου; ειναι ηλεκτρονικη ή χειρογραφη; γιατι φοβαμαι μηπως δεν την αναγνωρισουν οι τυποι του μπανγκουντ. Ποια η εμπειρια σας; Επισης, αν δεν ειχα τη συνομιλια, τι θα γινοτανε; αν σε direct αποστολες τρωμε και τελωνειο, κλαφτα χαραλαμπε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessatsuRoku Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 6/4/2020 στις 2:28 ΜΜ, grfurby είπε με το speedpack ξερει κανεις τι παιζει? Εδω βλεπω εξοδο απο τελωνειο και μετα αναχωρηση για εξωτερικο. Πολυ περιεργο δεν είναι? Κινα ---> Ελλαδα 10 μερες Ελλαδα ---> Σπιτι σου 1 μηνας Ελα ρε γαμωτο δεν γινεται να ειμαστε τοσο χαλια... 21 ώρες πριν, karlito13 είπε Καλησπέρα θέλω να αγοράσω ένα αξεσουάρ κινητού που έχει 12 ευρώ από Αμερική και 26 ευρώ τα μεταφορικά.Γνωριζω ότι το σύνολο περνάει την Ατέλεια των 22 ευρώ αλλά στο eBay βγάζει ότι θα πληρώσω 0 στο import fees...Κινδυνεύει το δέμα να μπει τελωνείο ; Στην αποδειξη φενεται απο το σιτε που αγορασες φενεται 12 ευρω η ολο το ποσο ? Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από MessatsuRoku Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TeMeTeRoN98 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω το IPA( International Priority Airmail) είναι το αντίστοιχο USPS? με αυτή την επιλογή το δέμα πάει καρφί για τελώνιο? Αυτό που ήθελα να πάρω είναι κάτι χορδές για ένα μουσικό όργανο, κοστίζουν 7 ευρώ + 5 αν επιλέξω το IPA (είναι κάπως σπάνιες να τις βρεις γι' αυτό και ψάχνω τόσο μακριά).... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, MessatsuRoku είπε Κινα ---> Ελλαδα 10 μερες Ελλαδα ---> Σπιτι σου 1 μηνας Ελα ρε γαμωτο δεν γινεται να ειμαστε τοσο χαλια... Στην αποδειξη φενεται απο το σιτε που αγορασες φενεται 12 ευρω η ολο το ποσο ? Δεν το έχω αγοράσει ακόμα , θα βάλει λες έξω από το πακέτο τα 26 ευρώ;έχω ρωτήσει και δεν μου έχει απαντήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 8/4/2020 στις 10:47 ΜΜ, MessatsuRoku είπε Κινα ---> Ελλαδα 10 μερες Ελλαδα ---> Σπιτι σου 1 μηνας Ελα ρε γαμωτο δεν γινεται να ειμαστε τοσο χαλια... Στην αποδειξη φενεται απο το σιτε που αγορασες φενεται 12 ευρω η ολο το ποσο ? Απο Κηφισια περιμενω πακετο με Speedex απο την Τεταρτη.....Σημερα και ακομα δεν το εχουν σκαναρει καν στο τοπικο υποκαταστημα..... Πακετο απο Γερμανια εφυγε με DHL Δευτερα και Τεταρτη το ειχα εδω...... Δεν ειναι μονο τα ΕΛΤΑ παιδες, ειναι η νοοτροπια των Ελληνικων επιχειρησεων, δεν νοειται πακετο απο Γερμανια μεσα σε 2 μερες (με ξενη εταιρεια) και πακετο απο Κηφισια (με Ελληνικη εταιρεια) να εχουν περασει 3 και ακομα τιποτα.....Δεν θα στρωσουμε ποτε σε αυτη την χωρα..... ΥΓ: 36 πακετα εχω ακομα απο μεσα Δεκεμβριου με ΕΛΤΑ, καλα κρασια. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από Salvation81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos20177 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 καλημερα παιδια μια βοηθεια , επειδη ψαχνω gaming laptop κ βρηκα κατι με 2060 rtx 1660ti με πολυ καλες τιμες μεταχειρισμενο βεβαια που δεν με απασχολη γτ δεντο θελω κ καινουριο . απο το amazon.de . επειδη μου φαινονται πολυ καλες τιμες αλλα ειναι απο πωλητες οχι απο το αμαζον γτ το αμαζον το ιδιο εχει διπλασια τιμη , ειμαι ασφαλης για αγορα ? να μην μου ερθει μονο κανακουτι χωρις το λαπτοπ ? καποια βοηθεια πλζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, Giorgos20177 είπε καλημερα παιδια μια βοηθεια , επειδη ψαχνω gaming laptop κ βρηκα κατι με 2060 rtx 1660ti με πολυ καλες τιμες μεταχειρισμενο βεβαια που δεν με απασχολη γτ δεντο θελω κ καινουριο . απο το amazon.de . επειδη μου φαινονται πολυ καλες τιμες αλλα ειναι απο πωλητες οχι απο το αμαζον γτ το αμαζον το ιδιο εχει διπλασια τιμη , ειμαι ασφαλης για αγορα ? να μην μου ερθει μονο κανακουτι χωρις το λαπτοπ ? καποια βοηθεια πλζ To Amazon εχει φοβερο support, απο εκει και περα ναι ολα ειναι πιθανα, να μην λαβεις αυτο που θα παραγγειλεις απο τριτο πωλητη και αν και 99% θα παρεις τα χρηματα σου μπορει να τρεχεις λιγο καιρο για να το κανεις. Βεβαια μεταχειρισμενο δεν εχω αγορασει ποτε απο Αμαζον οποτε ισως καποιος αλλος γνωριζει καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos20177 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, Salvation81 είπε To Amazon εχει φοβερο support, απο εκει και περα ναι ολα ειναι πιθανα, να μην λαβεις αυτο που θα παραγγειλεις απο τριτο πωλητη και αν και 99% θα παρεις τα χρηματα σου μπορει να τρεχεις λιγο καιρο για να το κανεις. Βεβαια μεταχειρισμενο δεν εχω αγορασει ποτε απο Αμαζον οποτε ισως καποιος αλλος γνωριζει καλυτερα. δεν ξερω ρε γμτ , οι αγορα ειναι σιγουρα safe φιλε μου ? γτ πληρωνω με καρτα δνε εχει paypal ? λεω να το ρισκαρω κας αργησω να τα παρω πισω αν κατι παει στραβα , αλλα θελω να ξερω οτι δεν θα χασω κ 600 δεν ειναι λιγα . αν ξερει κατι καποιο αλλο παιδι ευχαριστως η αποψη του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα