Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 ώρες πριν, omokas είπε

Εγω περιμενω απο 12 Ιανουαριου ενα ανταλλακτικο για κολλητηρι και εχει κολλησει απο 5 Φεβρουαριου στο τελωνειο με το κλασικο μηνυμα "ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ".

Γιατι τοση καθυστερηση?

Καλεσα την εξυπηρετηση των ΕΛΤΑ την προηγουμενη Παρασκευη και οι τυποι ειναι τραγικοι, μου ειπε ο εκπροσωπος οτι το τελωνειο δεν μπορει να το κρατησει παραπανω απο Τριτη 3 Μαρτιου και πως θα προωθηθει, δεν υπηρχε καμια κινηση στις 3 του μηνα οποτε λεω θα καλεσω σημερα. Σημερα λενε πως δεν ξερουν αν εχει μπει Ελλαδα καν και να πω στον Κινεζο να ξεκινησει ερευνα απο το ταχυδρομειο της χωρας αποστολης 🤣

Περιοχή Κατάσταση
  ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ

Και πως γίνεται να συμβαίνει αυτό αφού στο tracking φαίνεται το παραπάνω;;;

Που σημαίνει ότι όχι μόνο βρίσκεται στην Ελλάδα αλλά και ότι έχει σκαναριστεί, διαφορετικά δεν θα υπήρχε αυτό το status.

Μάλλον έπεσες σε κανέναν επαγγελματία αρχιμακάκα που ήθελε να σε ξεφορτωθεί.

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lnk Hlk είπε

Εγώ στη θέση σου θα περίμενα να παραλάβω και να ξαναστείλω τα χρήματα.

Η επιστροφη των χρηματων εγινε με paypal οποτε αν γινει η στραβη μπορω να ξανακανω dispute. Θελω να πιστευω οτι δε θα ξαναχρειαστει αλλα τουλαχιστον ειμαι καλυμμενος. Το δεμα μου εφτασε σημερα στο τοπικο ΕΛΤΑ οποτε ειμαι αισιοδοξος πως οταν η απεργια των διανομεων τελειωσει θα παραλαβω :) 

Δημοσ.

Εγω εκανα προσφατα dispute απο Paypal,βγηκε υπερ μου και εντωμεταξυ απο 17/2 φαινονται τα χρηματα στο αφορολογητο οτι μπηκανε αλλα δεν τα εχω ακομη στην καρτα.Σαν πολυ να αργουνε.Εχει συμβει και σε αλλον?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, terkos2 είπε
  Περιοχή Κατάσταση
  ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ

Και πως γίνεται να συμβαίνει αυτό αφού στο tracking φαίνεται το παραπάνω;;;

Που σημαίνει ότι όχι μόνο βρίσκεται στην Ελλάδα αλλά και ότι έχει σκαναριστεί, διαφορετικά δεν θα υπήρχε αυτό το status.

Μάλλον έπεσες σε κανέναν επαγγελματία αρχιμακάκα που ήθελε να σε ξεφορτωθεί.

Αυτο ακριβως ρωτησα "Πως γινεται να μην εχει φτασει Ελλαδα και να εχει σκαναριστει στο Αεροδρομιο?".

Η απαντηση ηταν ακρως παρανοικη "ισως να μην το συμπεριλαβανε στο σακο, αλλα ο σακος να σκαναριστηκε χωρις το δεμα να υπαρχει μεσα"

Τους ειπα οτι δεν εχει καμια λογικη αυτο που μου λετε φαινετε πως ειναι στο αεροδρομιο και εχω εκνευριστει που καθε μερα κανω refresh και ειναι στο ιδιο status 30 μερες και μου λεει θα σας συνδεσω με την υπευθυνη, που οντως με συνδεσε διοτι χτυπαγε αλλα δεν το σηκωσε ποτε κανεις.

Τι να πω.. οντως να με ξεφορτωθει ηθελε. Επισης μου ειπε κατι πως 30 μερες το πολυ επιτρεπεται το τελωνειο να το κρατησει. Αυτο ισχυει ομως? Διοτι εχω δει απο αλλους συμφορουμιτες να περιμενουν και περισσοτερο

kolitiri.png.65ef9d75da456a8053d2166d504ab90d.png

Δημοσ.

Οταν ειναι στην κατασταση ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ

σημαινει πως το κοντεϊνερ (σακος κλπ) βρισκεται στο αεροδρομειο και δεν εχει ακομη ανοιχθει απο τους τελωνειακους.

Δεν υπαρχει χρονικο περιθωριο στο ποσο μπορει να μεινει εκει. ΑΝ ανοιχθει και προωθηθει προς παραδοση η μπει τελωνειο λογικο ειναι να υπαρχει χρονικο οριο.

Απλα πρεπει να περιμενεις οπως και οι υπολοιποι.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπερα .
Σημερινη ενημερωση απο ελτα , καθιερωσαν χρεωση αποθηκευσης 0,20€ την μερα  για πραγματα που μενουν στο ταχυδρομειο και δεν εχουν παραληφθει .....

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, kosutasu22 είπε

Οταν ειναι στην κατασταση ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ

σημαινει πως το κοντεϊνερ (σακος κλπ) βρισκεται στο αεροδρομειο και δεν εχει ακομη ανοιχθει απο τους τελωνειακους.

Δεν υπαρχει χρονικο περιθωριο στο ποσο μπορει να μεινει εκει. ΑΝ ανοιχθει και προωθηθει προς παραδοση η μπει τελωνειο λογικο ειναι να υπαρχει χρονικο οριο.

Απλα πρεπει να περιμενεις οπως και οι υπολοιποι.

Σε ευχαριστω οπως τα λες εχει λογικη! Υπομονη λοιπον :P

12 λεπτά πριν, villasg είπε

Καλησπερα .
Σημερινη ενημερωση απο ελτα , καθιερωσαν χρεωση αποθηκευσης 0,20€ την μερα  για πραγματα που μενουν στο ταχυδρομειο και δεν εχουν παραληφθει .....

Να δειτε που θα ξεκινησουν και τα ΕΛΤΑ τα "ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΑΡΑΔΩΣΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ" για να τσιμπανε νομιμα 20λεπτα απο τον καθενα για να βγαλουν τα σπασμενα..

Τοσες πολλα δεματα που ερχονται θα βγαλουν απειρα λεφτα εις βαρος του κοσμου..

Κριμα που δεν γινεται το αντιθετο να περνουμε κατιτις για τις καθυστερησεις απο πλευρας τους :P  

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, villasg είπε

Καλησπερα .

Υποθετω πως μιλας για αυτο

"Τέλη Αποθήκευσης (ανά αντικείμενο και ανά ημέρα) Υπολογίζεται μετά την 4η ημέρα από την ημερομηνία έκδοσης του ειδοποιητηρίου. 0,20 € /ημέρα"

Προκειται για δεματα (μαλλον λογω βαρους/ογκου), στο επιστολικο δε νομιζω να ισχυει.

Εντωμεταξυ ο τιμοκαταλογος του επιστολικου εχει εξαφανιστει και στη θεση του βγαινει το διαφημιστικο.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kosutasu22 είπε

Υποθετω πως μιλας για αυτο

"Τέλη Αποθήκευσης (ανά αντικείμενο και ανά ημέρα) Υπολογίζεται μετά την 4η ημέρα από την ημερομηνία έκδοσης του ειδοποιητηρίου. 0,20 € /ημέρα"

Προκειται για δεματα (μαλλον λογω βαρους/ογκου), στο επιστολικο δε νομιζω να ισχυει.

Εντωμεταξυ ο τιμοκαταλογος του επιστολικου εχει εξαφανιστει και στη θεση του βγαινει το διαφημιστικο.

Λογικο το βρισκω, δεν μπορείς να παράτας το δεμα εκει πανω απο 4 μερες

Δημοσ.

Eγω τους ειπα να μου το γυρίσουν πισω χωρις να περιμένουν το περιθώριο των δυο εβδομάδων  και συμφωνησαν.

Δημοσ.

Ενα δικό μου, αγορά από aliexpress στις 1-1-2020, που ήταν και καλά από τις 19-2-2020 σε αναμονή για τελωνείο (στις 21-2-2020 εμφανίστηκε στο tracking), ξεκόλλησε σήμερα και μάλιστα χωρίς ΦΠΑ και τέλη εκτελωνισμού ΕΛΤΑ, αφού δεν πήγε προς εκτελωνισμό  με τιμή αγοράς € 60,35 άνευ μεταφορικών.

Κωδικός Αντικειμένου: RV123456789CN
Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση
6/3/2020, 12:43:23 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ)
6/3/2020, 10:22:09 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ
19/2/2020, 10:12:40 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ
4/1/2020, 11:28:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
4/1/2020, 08:01:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
3/1/2020, 18:21:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, studiokristo είπε

Εμένα ήρθε σήμερα θήκη κινητού από Κίνα, παραγγελία 12 Δεκεμβρίου, 2019! Χωρίς τελωνείο βέβαια 2,8 ευρώ.

Τη χρειαζεσαι ακομα η αλλαξες κινητο; 😅

Περα απ την πλακα, εληξε η απεργια των διανομεων;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mixschino είπε

Τη χρειαζεσαι ακομα η αλλαξες κινητο; 😅

Περα απ την πλακα, εληξε η απεργια των διανομεων;

Δεν ξέρω, δεν είμαι ΑΘήνα και δεν ήταν και συστημένο. Και έλεγα να κάνω ή να μην κάνω dispute.... 😛

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, studiokristo είπε

Δεν ξέρω, δεν είμαι ΑΘήνα και δεν ήταν και συστημένο. Και έλεγα να κάνω ή να μην κάνω dispute.... 😛

Αντε καλοφορετη!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...