demolutioner Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα!! θέλω να αγοράσω ένα κινητό από gearbest,κ μού έχει Netherlands registered και EU fast line,ποιά από τις δύο μεθόδους να διαλέξω για να γλιτώσω το τελωνείο? Το Netherlands registered δεν υποτίθεται ότι έρχεται μέσω Ολλανδίας? Η οποία ανήκει ευρωπαϊκή ένωση οπότε δεν θα περάσει τελωνείο σωστά? Αλλά επειδή έχω δει κ κάποιους που προτείνουν priority line,αλλά εμένα στο priority line μού βγάζει αυτές τις δύο επιλογές,οπότε τι να διαλέξω για αποφυγή τελωνείου? Netherlands registered ή EU Fast Line?? Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2020 από demolutioner
grfurby Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Nα σας ενημερωσω οτι μετα τα 15ευρα επανήλθαν τα 3ευρα.
studiokristo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 14 ώρες πριν, grfurby είπε Nα σας ενημερωσω οτι μετα τα 15ευρα επανήλθαν τα 3ευρα. Σε τί πακέτο; Αξία; Μέγεθος;
kosutasu22 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Αν ειναι δεμα και οχι επιστολικο ταχυδρομειο, ναι ισχυει το 3ευρο.
grfurby Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 53 λεπτά πριν, studiokristo είπε Σε τί πακέτο; Αξία; Μέγεθος; 5 ευρω, απο Αυστραλία συστημενο μικρο πακέτο. Στο τελωνείο δεν έκατσε πολυ. Μαλλον του χτυπήσαν το 3ευρω και το έδιωξαν. Βλεπω να πέφτουν κατα ριπας τα 3ευρα. Εγω νόμιζα οτι ειχαν καταργηθεί.
kosutasu22 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Το 3ευρο ισχυει για δεματα και αντικειμενα EMS Μηπως ηταν με EMS? Αν οχι, δε θα επρεπε να εχεις οποιαδηποτε χρεωση. Το μικρο πακετο επισης θελει διευκρινηση. Αν εχει αποσταλλει ως δεμα (parcel) εχει 3ευρο, αν ειναι letter/small packet τοτε επρεπε να περασει χωρις χρεωση.
grfurby Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, kosutasu22 είπε Το 3ευρο ισχυει για δεματα και αντικειμενα EMS Μηπως ηταν με EMS? Αν οχι, δε θα επρεπε να εχεις οποιαδηποτε χρεωση. Το μικρο πακετο επισης θελει διευκρινηση. Αν εχει αποσταλλει ως δεμα (parcel) εχει 3ευρο, αν ειναι letter/small packet τοτε επρεπε να περασει χωρις χρεωση. καταρχας θυμαμαι οτι το 3ευρω ειχε καταργηθει οταν ανακοινωθηκε το τιμολογιο των ΕΛΤΑ, που ξερουμε οτι ισχυει ως σημερα Το πακετο ειναι με αυστραλιανο ταχυδρομειο το οποιο μαλιστα με ενημερωνε με τακτικα μαιλ για την εξελιξη της αποστολης. το πακετο εχει διαστασεις περιπου 25 Χ 15 και βαρος καμια 50αρια γραμμαρια
mixschino Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Ξερετε κατι για απεργια υπαλληλων ΕΛΤΑ; Πηρα σημερα να ρωτησω για ενα δεμα που βρισκεται απο τις 2 του μηνα στο Κ.Δ. Αττικης (καθαρα δευτερα, δεν ξερω πως, τελος παντων) και μου ειπαν οτι δεν ξερουν ποτε θα κινηθει λογω μιας απεργιας.
omokas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Εγω περιμενω απο 12 Ιανουαριου ενα ανταλλακτικο για κολλητηρι και εχει κολλησει απο 5 Φεβρουαριου στο τελωνειο με το κλασικο μηνυμα "ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ". Γιατι τοση καθυστερηση? Καλεσα την εξυπηρετηση των ΕΛΤΑ την προηγουμενη Παρασκευη και οι τυποι ειναι τραγικοι, μου ειπε ο εκπροσωπος οτι το τελωνειο δεν μπορει να το κρατησει παραπανω απο Τριτη 3 Μαρτιου και πως θα προωθηθει, δεν υπηρχε καμια κινηση στις 3 του μηνα οποτε λεω θα καλεσω σημερα. Σημερα λενε πως δεν ξερουν αν εχει μπει Ελλαδα καν και να πω στον Κινεζο να ξεκινησει ερευνα απο το ταχυδρομειο της χωρας αποστολης 🤣
kosutasu22 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, grfurby είπε καταρχας θυμαμαι οτι το 3ευρω ειχε καταργηθει οταν ανακοινωθηκε το τιμολογιο των ΕΛΤΑ, που ξερουμε οτι ισχυει ως σημερα Το πακετο ειναι με αυστραλιανο ταχυδρομειο το οποιο μαλιστα με ενημερωνε με τακτικα μαιλ για την εξελιξη της αποστολης. το πακετο εχει διαστασεις περιπου 25 Χ 15 και βαρος καμια 50αρια γραμμαρια Αχα περιεργο Με οσα ξερω, δε θα επρεπε να χρεωθεις τιποτα. Εχω δυο πραγματακια που ομως ψιλοαργουν να φτασουν αλλα οσα παρελαβα στον Φεβρουαριο δεν ειχαν καμια χρεωση.
omokas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, mixschino είπε Ξερετε κατι για απεργια υπαλληλων ΕΛΤΑ; Πηρα σημερα να ρωτησω για ενα δεμα που βρισκεται απο τις 2 του μηνα στο Κ.Δ. Αττικης (καθαρα δευτερα, δεν ξερω πως, τελος παντων) και μου ειπαν οτι δεν ξερουν ποτε θα κινηθει λογω μιας απεργιας. Κατι ακουγεται για απεργια στα ΚΔ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7983550#post7983550 1
mixschino Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 21 λεπτά πριν, omokas είπε Κατι ακουγεται για απεργια στα ΚΔ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7983550#post7983550 Πω ρε φιλε, με το ενα και με τ αλλο, μεχρι να παραλαβω το mi pad 4 απο τελος Νοεμβρη που το παρηγγειλα, θα εχει βγει το 5 1
bromiaris Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 28 λεπτά πριν, mixschino είπε Πω ρε φιλε, με το ενα και με τ αλλο, μεχρι να παραλαβω το mi pad 4 απο τελος Νοεμβρη που το παρηγγειλα, θα εχει βγει το 5 Δεν τα πήρες πίσω τα χρήματα για αυτο;
mixschino Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 16 ώρες πριν, bromiaris είπε Δεν τα πήρες πίσω τα χρήματα για αυτο; Τα πηρα αλλα επικοινωνησα με BG και τα ξαναεστειλα αφου το δεμα εμφανιστηκε, το ταμπλετ το χρειαζομαι ακομη και δε θα βρω κατι καλυτερο σε αυτη την τιμη
Lnk Hlk Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Εγώ στη θέση σου θα περίμενα να παραλάβω και να ξαναστείλω τα χρήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα