bromiaris Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Παιδια την συμβουλη σας.Αγορα απο κινα αξιας 35 δολλαρια,( 17 δολαρια +18 τα μεταφορικα) το εστειλε ο κινεζος με dhl.Η παραδοση εχει προγραματιστει για τις 26/11.Μεχρι στιγμης δεν εχω ενημερωθει για χρεωσεις τελωνειου κλπ.Οποιος γνωριζει, η dhl τι χρεωσεις εχει σε αξια δεματος 35 δολαρια.? Και αν το κοστος του τελωνειου ειναι μεγαλο,τι μπορω να κανω, τι επιλογες εχω ? Ετοιμάσου για ξύρισμα χωρίς αφρό και με στομωμένο, σκουριασμένο ξυράφι... Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από bromiaris 2
postfire Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, bromiaris είπε Ετοιμάσου για ξύρισμα χωρίς αφρό και με στομωμένο, σκουριασμένο ξυράφι... δεν μπορει να μην παραλαβει και να κανει dispute?
NikosKallithea Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, postfire είπε δεν μπορει να μην παραλαβει και να κανει dispute? Dispute που να λεει τι, δεν εχω να πληρωσω το τελωνείο Δεν υπαρχει dispute για τελωνειακές χρεώσεις Η dhl ειναι η χειρότερη ολων παει για τριπλάσια χρέωση απο την αγορά
Salvation81 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Παιδια την συμβουλη σας.Αγορα απο κινα αξιας 35 δολλαρια,( 17 δολαρια +18 τα μεταφορικα) το εστειλε ο κινεζος με dhl.Η παραδοση εχει προγραματιστει για τις 26/11.Μεχρι στιγμης δεν εχω ενημερωθει για χρεωσεις τελωνειου κλπ.Οποιος γνωριζει, η dhl τι χρεωσεις εχει σε αξια δεματος 35 δολαρια.? Και αν το κοστος του τελωνειου ειναι μεγαλο,τι μπορω να κανω, τι επιλογες εχω ? 95ε εξοδα DHL + ΦΠΑ στα 35 δολλαρια.
Mr_Terror Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δεν μου εχει βγαλει ακομα το κουστουμι η dhl, θα ενημερωσω μολις εχω νεα.
george1551 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση για αγορές από Gearbest Bangood το eu priority έχει ατέλεια αυτήν την περίοδο και απο τα δυο αυτά καταστήματα ? ή είναι ότι κάτσει και αν σου κάτσει, ευχαριστώ .
tobindax Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Για το "στείλτε μας απόδειξη αγοράς" αρκεί ένα screenshot της σελίδας παραγγελίας του Aliexpress; Φοβάμαι μήπως θέλουν κάτι παραπάνω και μετά δεν ενημερώσουν. Τους έστειλα μια υψηλής ποιότητας PNG εικόνα όλης της σελίδας.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, tobindax είπε Για το "στείλτε μας απόδειξη αγοράς" αρκεί ένα screenshot της σελίδας παραγγελίας του Aliexpress; Φοβάμαι μήπως θέλουν κάτι παραπάνω και μετά δεν ενημερώσουν. Τους έστειλα μια υψηλής ποιότητας PNG εικόνα όλης της σελίδας. Νομίζω ότι αρκεί άμα ξεμπλοκάρει θα το δεις συνήθως σε μία μέρα το ελευθερώνουν και στέλνουν @
gatos_spirounatos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Γειά σας παιδιά! Παρήγγειλα ένα κινητό στο banggood με PDM... Σήμερα είδα στο tracking ότι έρχεται μέσω Γερμανίας με Deutsche Post-DHL...έχει αλλάξει κάτι; Παίζει να πάει τελωνείο;
Elnta Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Ρε παιδιά υπάρχει τρόπος να μάθω το ελληνικό tracking number ; Η παραγγελία λέει έχει φτάσει Ελλάδα αλλά το site των ΕΛΤΑ δεν αναγνωρίζει τον αριθμό. Στο τηλέφωνο που πήρα τα ίδια.
Phoenix7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 2/12/2019 στις 11:09 ΠΜ, tobindax είπε Για το "στείλτε μας απόδειξη αγοράς" αρκεί ένα screenshot της σελίδας παραγγελίας του Aliexpress; Φοβάμαι μήπως θέλουν κάτι παραπάνω και μετά δεν ενημερώσουν. Τους έστειλα μια υψηλής ποιότητας PNG εικόνα όλης της σελίδας. Θυμάσαι το e-mail που το στέλνουμε; Edit: νομίζω το [email protected] είναι από όσο βρήκα στο internet Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από Phoenix7
lara_gr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Γεια σας παιδιά. Θέλω να πάρω πακέτο από Iherb αξίας, 24.45 usd, με το xe.com βγαίνουν 22.02 ευρώ. Θα πληρώσω τελωνείο? Επίσης επειδή είναι συμπληρώματα θα χρειαστεί και κάποια άλλη διαδικασία κι επιπλέον έξοδα?
Salvation81 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, lara_gr είπε Γεια σας παιδιά. Θέλω να πάρω πακέτο από Iherb αξίας, 24.45 usd, με το xe.com βγαίνουν 22.02 ευρώ. Θα πληρώσω τελωνείο? Επίσης επειδή είναι συμπληρώματα θα χρειαστεί και κάποια άλλη διαδικασία κι επιπλέον έξοδα? Μπορει να χρειαστεις εγκριση απο τον ΕΟΦ. Οσο για το τελωνειο αν πεσεις σε ψειρα ακομα και για 2 λεπτα μπορει να σε φορολογησει (βεβαια τα 2 λεπτα ειναι σημερα, αυριο μπορει να ειναι περισσοτερα η λιγοτερα).
skoulas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Τα τελευταία χρόνια ψωνίζω από ebay,banggood,Ali κτλ χωρίς να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα ποτέ...πλέον όμως ζω στη Γερμανία και θα ήθελα να μάθω αν ισχύουν τα ίδια με Ελλάδα... μέχρι 22euro παιρνάνε και από εκει και πάνω μπαίνουν τελωνείο; Δεν ξέρω και Γερμανικά οπότε και να μυ στείλουν κανένα χαρτί για εκτελωνισμό θα πρέπει να είμαι με google τtranslate στο χέρι για να βγάλω άκρη..Ευχαριστώ προκαταβολικά..
bromiaris Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, skoulas είπε Τα τελευταία χρόνια ψωνίζω από ebay,banggood,Ali κτλ χωρίς να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα ποτέ...πλέον όμως ζω στη Γερμανία και θα ήθελα να μάθω αν ισχύουν τα ίδια με Ελλάδα... μέχρι 22euro παιρνάνε και από εκει και πάνω μπαίνουν τελωνείο; Δεν ξέρω και Γερμανικά οπότε και να μυ στείλουν κανένα χαρτί για εκτελωνισμό θα πρέπει να είμαι με google τtranslate στο χέρι για να βγάλω άκρη..Ευχαριστώ προκαταβολικά.. Ότι ισχύει στην Ελλάδα ισχύει και σε κάθε χώρα μέλος της ΕΕ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα