geioannou Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 και οι του τελωνιου, πως ξερουν την τιμη αγορας του πακετου ?
xampa Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 παιδια ηταν να παρω απο ebay κινα σκελετο ποδηλατου (300 ευρω), ροδες (110 ευρω), και περιφεριακα (260 ευρω) απο ξεχωριστα μαγαζια αλλα βλεπω οτι μαλλον ονειρευομουν γιατι απο οτι βλεπω θα φαω τρελο τελωνειο. δεν εχω παρει ποτε κατι ακριβο απο κινα μονο μικροπραγματα, ξερει κανεις τι ισχυει?
spartak1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 36 λεπτά πριν, xampa είπε παιδια ηταν να παρω απο ebay κινα σκελετο ποδηλατου (300 ευρω), ροδες (110 ευρω), και περιφεριακα (260 ευρω) απο ξεχωριστα μαγαζια αλλα βλεπω οτι μαλλον ονειρευομουν γιατι απο οτι βλεπω θα φαω τρελο τελωνειο. δεν εχω παρει ποτε κατι ακριβο απο κινα μονο μικροπραγματα, ξερει κανεις τι ισχυει? Θα φας τρελό τελωνείο
isay Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 7 ώρες πριν, xampa είπε παιδια ηταν να παρω απο ebay κινα σκελετο ποδηλατου (300 ευρω), ροδες (110 ευρω), και περιφεριακα (260 ευρω) απο ξεχωριστα μαγαζια αλλα βλεπω οτι μαλλον ονειρευομουν γιατι απο οτι βλεπω θα φαω τρελο τελωνειο. δεν εχω παρει ποτε κατι ακριβο απο κινα μονο μικροπραγματα, ξερει κανεις τι ισχυει? Εδω είσαι. Μαζεμένη γνώση -> https://www.insomnia.gr/wiki/internet/αγορές-από-το-εξωτερικό-r409/
xampa Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, isay είπε Εδω είσαι. Μαζεμένη γνώση -> https://www.insomnia.gr/wiki/internet/αγορές-από-το-εξωτερικό-r409/ χιλια μπραβο στο παιδι που το εγραψε το αρθρο... κριμα γιατι ειχα γουσταρει τερμα, το ποδηλατο που θα εφτιαχνα θα ηταν φοβερο σε σχεση με το τι παιζει στην ευρωπαικη αγορα, θα το εκανα με 700 ευρω και θελεις 1,5+ χιλιαριο συντηριτικα για να παρεις αναλογης ποιοτητας ποδηλατο απο εδω. αναρωτιομουν μαλιστα πως γινεται να μην το κανουν ολοι τοσο καιρο, τωρα εμαθα, αν ειναι να μπλεξεις με τελωνεια κλαφτα δεν βγαινει Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2019 από xampa
adok13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ακυρο Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2019 από adok13
bill_viper Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Έχω ψωνίσει εκατοντάδες φορές εκτός Ε.Ε., περιμένω ένα συστημένο από Κίνα τ' οποίο έγινε μεταφόρτωση μέσω Ολλανδικού ταχυδρομείου. Πρώτη φορά μου τυχαίνει να έχει κολλήσει 9 μέρες στο αεροδρόμιο (είναι μικρής αξίας 5-10€ και μικρό σε μέγεθος, μάλλον φάκελος). Μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών στα ΕΛΤΑ και μου είπαν απλά να περιμένω. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο ή θα τον φάμε τον μισό μήνα μέσα στο Βενιζέλος;
spartak1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, bill_viper είπε Έχω ψωνίσει εκατοντάδες φορές εκτός Ε.Ε., περιμένω ένα συστημένο από Κίνα τ' οποίο έγινε μεταφόρτωση μέσω Ολλανδικού ταχυδρομείου. Πρώτη φορά μου τυχαίνει να έχει κολλήσει 9 μέρες στο αεροδρόμιο (είναι μικρής αξίας 5-10€ και μικρό σε μέγεθος, μάλλον φάκελος). Μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών στα ΕΛΤΑ και μου είπαν απλά να περιμένω. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο ή θα τον φάμε τον μισό μήνα μέσα στο Βενιζέλος; θα πρέπει απλά να περιμένεις. Δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο
vasilis_g Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά δέμα από Ελβετία 10kg και 1500€ κόστος πάει τελωνείο ε; Θα σταλθεί με DDP Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2019 από vasilis_g
donstefano Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμπλεξα και εγω με ενα Μ*****Α απο κινα.Το πακετο(μικρο) εχει αξια 23,10Ε και του λεω στειλτο unregistered να αποφυγουμε τελωνειο και ο ανοητος το στειλε registered.....Βεβαια το χει δηλωσει μικροτερη αξια αλλα τι σημασια εχει... Εντωμεταξυ ειναι κριμα γιατι για 1,10 παραπανω θα πρεπει να πληρωσω 15+5,5=20,5 ευρω ..........Ακομα δεν εχει φτασει Ελλαδα φυσικα.Λογικα θα αρνηθω να το παραλαβω και θα ζητησω να το στειλουν πισω...... Οτι ειναι θα ενημερωσω.... Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2019 από donstefano
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, donstefano είπε Εμπλεξα και εγω με ενα Μ*****Α απο κινα.Το πακετο(μικρο) εχει αξια 23,10Ε και του λεω στειλτο unregistered να αποφυγουμε τελωνειο και ο ανοητος το στειλε registered.....Βεβαια το χει δηλωσει μικροτερη αξια αλλα τι σημασια εχει... Εντωμεταξυ ειναι κριμα γιατι για 1,10 παραπανω θα πρεπει να πληρωσω 15+5,5=20,5 ευρω ..........Ακομα δεν εχει φτασει Ελλαδα φυσικα.Λογικα θα αρνηθω να το παραλαβω και θα ζητησω να το στειλουν πισω...... Οτι ειναι θα ενημερωσω.... Δεν έχει σημασία, αν δεν είναι κουριερ έχει τις ίδιες πιθανότητες να περάσει τελωνείο. Υπάρχει όμως η πιθανότητα στα unregistered να εξαφανιστούν στο τελωνείο με κάποιον μαγικό τρόπο.
donstefano Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, Mingas είπε Δεν έχει σημασία, αν δεν είναι κουριερ έχει τις ίδιες πιθανότητες να περάσει τελωνείο. Υπάρχει όμως η πιθανότητα στα unregistered να εξαφανιστούν στο τελωνείο με κάποιον μαγικό τρόπο. Οχι κουριερ δεν ειναι.China post ειναι.Υπαρχει ο κινδυνος οπως λες να χαθει το unregistered αλλα τα registered τα ψαχνουν γτ ειναι λιγοτερα. Θα δειξει...Απλα αν πει να περασει ειναι κριμα για 1 ευρω να πληρωσω ενα 20αρικο καπελο......Για τη χαζομαρα του κινεζου.....
Salvation81 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, donstefano είπε Οχι κουριερ δεν ειναι.China post ειναι.Υπαρχει ο κινδυνος οπως λες να χαθει το unregistered αλλα τα registered τα ψαχνουν γτ ειναι λιγοτερα. Θα δειξει...Απλα αν πει να περασει ειναι κριμα για 1 ευρω να πληρωσω ενα 20αρικο καπελο......Για τη χαζομαρα του κινεζου..... Για να καταλαβω, αν η τιμη ειναι ηδη μειωμενη (απο οτι ειπες εστω) με λιγα λογια ηθελες να παρεις κατι που κοστιζει πχ 50ε (αν οχι παραπανω) χωρις να πληρωσεις καν τελωνειο, και σου φταιει ο κινεζος αλλα οχι η κουτοπονηρια του Ελληνα
donstefano Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Για να καταλαβω, αν η τιμη ειναι ηδη μειωμενη (απο οτι ειπες εστω) με λιγα λογια ηθελες να παρεις κατι που κοστιζει πχ 50ε (αν οχι παραπανω) χωρις να πληρωσεις καν τελωνειο, και σου φταιει ο κινεζος αλλα οχι η κουτοπονηρια του Ελληνα 23 ειναι το πραγματικο κοστος φιλε μου......αυτος το δηλωσε κατω απο 22...καταλαβες? Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2019 από donstefano
Salvation81 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 32 λεπτά πριν, donstefano είπε 23 ειναι το πραγματικο κοστος φιλε μου......αυτος το δηλωσε κατω απο 22...καταλαβες? Αν το δηλωσε κατω απο 22 δεν πληρωνεις τιποτα οποτε δεν μπορω να καταλαβω τι γραφεις περι τελωνειου και πως δεν θα το δεχτεις. Εκτος αν στο κοστος δεν συμπεριλαμβανεις μεταφορικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα