aces Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, asilver είπε Καλημέρα παιδιά, στις 9/8 έκανα μια παραγγελία από Κίνα αξίας 70ε, στο tracking σήμερα λέει ότι το δέμα παραδόθηκε....εγώ δεν παρέλαβα τίποτε, ούτε βρήκα κανένα σημείωμα -sms από Ελτα τι μπορεί να παίζει Είτε σου έχουν δώσει λανθασμένο τρακινγκ είτε κάποιος αλλος παρέλαβε είτε απλά είναι σφάλμα συστηματος Α) Κάνε 1 τηλ σε ΕΛΤΑ να κάνουν ανίχνευση από την αρχη/εκ νέου Τηλεφωνικό κέντρο Από σταθερό : 800-11-82000 Από κινητό : 212-0000-800 Β) Δοκιμασε κ στο https://parcelsapp.com/ μήπως βγάζει next tracking number κ δεν φαίνεται Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου από aces 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asilver Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, aces είπε Είτε σου έχουν δώσει λανθασμένο τρακινγκ είτε κάποιος αλλος παρέλαβε είτε απλά είναι σφάλμα συστηματος Α) Κάνε 1 τηλ σε ΕΛΤΑ να κάνουν ανίχνευση από την αρχη/εκ νέου Τηλεφωνικό κέντρο Από σταθερό : 800-11-82000 Από κινητό : 212-0000-800 Β) Δοκιμασε κ στο https://parcelsapp.com/ μήπως βγάζει next tracking number κ δεν φαίνεται ευχαριστώ 12 λεπτά πριν, asilver είπε ευχαριστώ Μάλλον την πάτησα κατά 90%, και είναι face αγορά (απάτη δλδ) η πρώτη μετά από πολλές , γιατί το tracking number δεν τρέχει πουθενά αλλού παρά μόνο στο 17, στον ελτα με είπανε ότι δεν είναι δικό τους, emails που τους έστειλα δεν έχουν παραλήπτη, είχα την προνοητικότητα από τις 10/8 (την επομένη της παραγγελίας) να κάνω Αμφισβητήσεις Συναλλαγών Καρτών στην τράπεζα, τους έχω στείλει όλες τις λεπτομέρειες και αναμένω, είναι αλήθεια, χωρίς πολύ αισιοδοξία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, asilver είπε ευχαριστώ Μάλλον την πάτησα κατά 90%, και είναι face αγορά (απάτη δλδ) η πρώτη μετά από πολλές , γιατί το tracking number δεν τρέχει πουθενά αλλού παρά μόνο στο 17, στον ελτα με είπανε ότι δεν είναι δικό τους, emails που τους έστειλα δεν έχουν παραλήπτη, είχα την προνοητικότητα από τις 10/8 (την επομένη της παραγγελίας) να κάνω Αμφισβητήσεις Συναλλαγών Καρτών στην τράπεζα, τους έχω στείλει όλες τις λεπτομέρειες και αναμένω, είναι αλήθεια, χωρίς πολύ αισιοδοξία Αυτό θα σου έλεγα και εγώ πιο πιθανόν έπεσες θύμα απάτης. Λογικά θα πάρεις τα χρήματα σου πίσω από την τράπεζα αλλά σε 1 με 2 μήνες. Για safe αγορές από Κίνα χωρίς τελωνειο (μεχρι τα 186€) και ασφάλεια αγορών το Aliexpress ειναι μονόδρομος κατά 99% θα υπήρχε αυτό που ήθελες να πάρεις. Αν δεν εχεις ξανά ψωνίσει αυτός ο οδηγός θα σε βοηθήσει https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/?do=findComment&comment=60122907 Αν εχεις καποια απορία μπορεις να ρωτήσεις στο αντίστοιχο θέμα. Επισης και το Banggood ειναι full safe χωρίς τελωνειο και για δέματα πάνω από τα 186€. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Έχω αγοράσει κάτι (300€) από gshopper (αποθήκη Χονγκ Κονγκ) και το tracking number ενώ κάθε μέρα σχεδόν από τη μέρα που ξεκίνησε από Κίνα είχε ενημερώσεις, έχει κολλήσει εδώ και 3 μέρες στο "Clarence processing complete-Import" στο Μιλάνο (ενδιάμεση στάση μάλλον). Έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο μαγαζί και τις αποστολές; του; Υ.Γ. Από ότι ξέρω στέλνει χωρίς επιπλέον χρεώσεις τελωνείου, με τριγωνική αποστολή, κάτι σαν το BANGGOOD δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, Nnoutas είπε Έχω αγοράσει κάτι (300€) από gshopper (αποθήκη Χονγκ Κονγκ) και το tracking number ενώ κάθε μέρα σχεδόν από τη μέρα που ξεκίνησε από Κίνα είχε ενημερώσεις, έχει κολλήσει εδώ και 3 μέρες στο "Clarence processing complete-Import" στο Μιλάνο (ενδιάμεση στάση μάλλον). Έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο μαγαζί και τις αποστολές; του; Υ.Γ. Από ότι ξέρω στέλνει χωρίς επιπλέον χρεώσεις τελωνείου, με τριγωνική αποστολή, κάτι σαν το BANGGOOD δηλαδή. Το πιθανοτερο Ιταλια να ειναι οντως ο ενδιαμεσος σταθμος κ γινεται εκει εκτελωνισμος οποτε δειχνει να ειναι τριγωνικη αποστολη με ολα τα γνωστα πλεονεκτηματα οπως κανει και το Banggood στα περισσοτερα. Δες μηπως αλλαζει και το tracking στην Ιταλία στο https://parcelsapp.com/ κ ερχεται Ελλαδα με νεο αριθμο αποστολης/track κ απλα δεν κολλησε απλα συνεχιζει με αλλο track η αποστολη προς τον προορισμο της. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από aces 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 9 λεπτά πριν, aces είπε Το πιθανοτερο Ιταλια να ειναι οντως ο ενδιαμεσος σταθμος κ γινεται εκει εκτελωνισμος οποτε δειχνει να ειναι τριγωνικη αποστολη με ολα τα γνωστα πλεονεκτηματα. Δες μηπως αλλαζει και το tracking στην Ιταλία στο https://parcelsapp.com/ κ ερχεται Ελλαδα με νεο αριθμο αποστολης/track κ απλα δεν κολλησε απλα συνεχιζει με αλλο track η αποστολη προς τον προορισμο της. Στο Parcelapp το παρακολουθώ. Έχει κολλήσει ακόμη εκεί που αναφέρω. Να και η πορεία του. Από 10/09 είναι στην Ιταλία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Θέλω να αγοράσω ένα βιβλίο που δυστυχώς δεν υπάρχει διαθέσιμο στην Ελλάδα, οπότε η αγορά από εξωτερικό είναι μονόδορομος. Από το site του εκδότη καινούργιο κοστίζει 30$ και τα μεταφορικά για Ελλάδα είναι άλλα 18$, οπότε σύνολο πάει στα 48$ η αξία του (περίπου 43€ με τη μετατροπή). Μιας και ο εκδότης θα στείλει το βιβλίο από τις ΗΠΑ, ξέρω οτι σίγουρα θα ανέβει το τελικό κόστος με τη διαδικασία του εκτελωνισμού. Απλά δε ξέρω πόσο παραπάνω θα ανέβει. Ξέρω οτι ο ΦΠΑ για βιβλία στην Ελλάδα είναι 6% (δε ξέρω όμως αν ο ΦΠΑ εφαρμόζεται μόνο στην αξία του προϊόντος ή στη συνολική αξία του πακέτου, μαζί με τα μεταφορικά δλδ). Επίσης, δε γνωρίζω τι πλαφόν χρεώσεις εφαρμόζονται για τον εκτελωνισμό, χώρια από την αξία του ΦΠΑ που θα πληρώσω. Επομένως δε μπορώ να υπολογίσω πόσο θα κοστίσει τελικά η αγορά. Εναλλακτικά, μπορώ να αγοράσω το βιβλίο από το Ευρωπαϊκό Amazon και με αποστολή εντός Ε.Ε. (οπότε χωρίς εμπλοκή τελεωνείου) με τελικό κόστος γύρω στα 57€, αλλά μεταχειρισμένο και από μεταπωλητή του Amazon (με οτι συνεπάγεται αυτό). Γνωρίζει κανείς να μου πει, έστω και στο περίπου, πόσο θα είναι το κόστος του εκτελωνισμού αν αγοράσω το βιβλίο απευθείας από τον εκδότη, για να δω ποια επιλογή με συμφέρει? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, thomason993 είπε Θέλω να αγοράσω ένα βιβλίο που δυστυχώς δεν υπάρχει διαθέσιμο στην Ελλάδα, οπότε η αγορά από εξωτερικό είναι μονόδορομος. Από το site του εκδότη καινούργιο κοστίζει 30$ και τα μεταφορικά για Ελλάδα είναι άλλα 18$, οπότε σύνολο πάει στα 48$ η αξία του (περίπου 43€ με τη μετατροπή). Μιας και ο εκδότης θα στείλει το βιβλίο από τις ΗΠΑ, ξέρω οτι σίγουρα θα ανέβει το τελικό κόστος με τη διαδικασία του εκτελωνισμού. Απλά δε ξέρω πόσο παραπάνω θα ανέβει. Ξέρω οτι ο ΦΠΑ για βιβλία στην Ελλάδα είναι 6% (δε ξέρω όμως αν ο ΦΠΑ εφαρμόζεται μόνο στην αξία του προϊόντος ή στη συνολική αξία του πακέτου, μαζί με τα μεταφορικά δλδ). Επίσης, δε γνωρίζω τι πλαφόν χρεώσεις εφαρμόζονται για τον εκτελωνισμό, χώρια από την αξία του ΦΠΑ που θα πληρώσω. Επομένως δε μπορώ να υπολογίσω πόσο θα κοστίσει τελικά η αγορά. Εναλλακτικά, μπορώ να αγοράσω το βιβλίο από το Ευρωπαϊκό Amazon και με αποστολή εντός Ε.Ε. (οπότε χωρίς εμπλοκή τελεωνείου) με τελικό κόστος γύρω στα 57€, αλλά μεταχειρισμένο και από μεταπωλητή του Amazon (με οτι συνεπάγεται αυτό). Γνωρίζει κανείς να μου πει, έστω και στο περίπου, πόσο θα είναι το κόστος του εκτελωνισμού αν αγοράσω το βιβλίο απευθείας από τον εκδότη, για να δω ποια επιλογή με συμφέρει? Ευχαριστώ Για να συμφέρει πρέπει οπωσδήποτε να έρθει με την USPS (United States Postal Service) Ταχυδρομική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, έτσι τον εκτελωνισμό θα το κάνει τα ΕΛΤΑ. Αν η τιμή στο κατάστημα ειναι με Φ.Π.Α. (Vat Included) λογικά θα το δεις στο checkout) Τότε στα ΕΛΤΑ θα πληρωσεις μόνο τέλη εκτελωνισμού που ειναι 7,5€ για δέματα αξίας άνω των 30€ έως και 50€ https://mediaeltaportal.dev.ibserver.gr/images/0/0/idiwtes/4_idika_teli_ektelonismou_gr_07_2021_2_1.pdf Αν δεν ειναι Vat included θα πληρωσεις τον Φ.Π.Α. + τα τέλη εκτελωνισμού. Ο Φ.Π.Α. εφαρμόζεται στη συνολική αξία του πακέτο. Κανονικά θα πρέπει αλλά δεν ξέρω να σου πω αν σε χρεώσουν 6% για το βιβλίο και 24% για τα μεταφορικά. Αν ειναι Vat Included υπάρχουν και πολύ λίγες πιθανότητες αν το κατάστημα τα έχει κάνει όλα σωστά (απόδοση Φ.Π.Α. μέσω της πλατφόρμας IOSS) και τα ΕΛΤΑ κάνουν την δουλειά τους σωστά όπως προβλέπεται από το νόμο να μη πληρωσεις τπτ. Αν έρθει με ιδιωτικό courier τύπου fedex, ups κτλ. το κόστος εκτελωνισμού θα ειναι περίπου 45€ με 60€ (Χωρίς τον Φ.Π.Α. αν δεν ειναι στη τιμή) Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου από sakisgri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
L-Griever Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα σας. Είχα παραγγείλει πριν μήνες κάτι το οποίο από ότι κατάλαβα ήρθε από Αμερική μιας και επέλεξα να έρθει από Αμερική αντί Ασία αν και λογικά ήταν η ίδια μεταφορική. Κατά την ολοκλήρωση παραγγελίας, το συνολικό ποσό μαζί με το κουπόνι βγήκε κάτω από 150 ευρώ και μέσα συμπεριλάμβανε και το φπα. Το θέμα είναι το εξής. Ήρθε το δέμα πριν 2 μήνες μέσω Fedex (μάλλον Express) και δεν με είπαν εκείνη τη στιγμή ούτε έδειχνε στο tracking number ούτε με πήραν τηλέφωνο για τα τελειωνιακά έξοδα. Μου έστειλαν εντελώς απροειδοποίητα ένα φάκελο το οποίο μου ζητούσαν να πληρώσω κάπου 23 κάτι ευρώ για το φόρο εισαγωγής. Δεν υπήρχε δυνατότητα να διαλέξω μεταφορική πέρα από το να έρθει από Ασία ή Αμερική. Πήρα λοιπόν τηλέφωνο τη Fedex και μου είπαν ότι ο πωλητής δεν δήλωσε ότι πλήρωσα το φπα μέσω IOSS ενώ στο φάκελο μέσα υπάρχει το χαρτί από το μαγαζί με το IOSS και απλά κάνουν ότι δεν υπάρχει ή δεν ξέρουν.. Τέλος πάντων μου είπαν να στείλω στο email το IOSS και έτσι και το έκανα. Από τότε δεν έχω λάβει καμία ενημέρωση και απλά με αγνόησαν εντελώς ενώ τους είπα ότι αν χρειαστούν επιπλέον στοιχεία να μου το πουν. Έλα όμως που προχθές πήρα ένα ακόμη φάκελο το οποίο λένε ότι δεν έχω πληρώσει και ότι έχω περιθώριο 7 μέρες διαφορετικά θα αναλάβουν μέτρα και έτσι με απειλούν. Ενημέρωσα το μαγαζί και μου είπαν απλά να τους προωθήσω την απόδειξη κτλ που μου έδωσαν. Και τώρα έχω ερωτήσεις εδώ.. Ι) Το μαγαζί έκανε βλακεία και δεν το δήλωσε; Σε όλα τα πακέτα πάντα θέμα είχα από αυτούς γιατί πλήρωνα έξοδα τελωνείου όπως στα ΕΛΤΑ. Ένα μόνο δεν είχε περάσει αλλά στα υπόλοιπα όλα. ΙΙ) Αν δεν τα πληρώσω, θα κάνει όντως κάτι η Fedex; Είμαι αναγκασμένος να τα πληρώσω; Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να πληρώσω και άλλα για διπλό vat ή ότι άλλο ενώ τα έχω ήδη πληρώσει. Θα δεχόμουν να πληρώσω εφόσον δεν το είχα πληρώσει από πριν. ΙΙΙ) Το ότι η Fedex δεν ενημέρωσε από πριν και απλά σου στέλνουν μετά από ένα μήνα απροειδοποίητα δεν είναι παράνομο ενώ δεν σου δίνουν τη δυνατότητα να δεχτείς ή όχι; Περιμένω νέα από τον πωλητή... Αύριο θα στείλω ακόμη μια φορά στο email τους τα στοιχεία, αποδείξεις κτλ και θα πάρω τηλέφωνο. Η Fedex τώρα απλά προσπαθεί να προσπαθεί να πάρει λεφτά ή απλά μας κοροϊδεύει; Από ebay μια δυο φορές που πήρα και ήρθε με fedex, δεν πλήρωσα κάτι και ούτε από άλλα μαγαζιά εκτός EU.. Στο συγκεκριμένο για εντελώς άγνωστο λόγο όλα πηγαίνουν στο τελωνείο.. Μήπως κάτι δεν κάνει σωστά και ο πωλητής και απλά με κοροϊδεύει; Κάπου αλλού στην ομαδική συζήτηση ένα άλλο μέλος έπαθε το ίδιο με μένα από τον ίδιο πωλητή.. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω και σόρρυ για το μεγάλο κείμενο... Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ή να συμβουλέψει κτλ, θα το εκτιμούσα πολύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, sakisgri είπε Για να συμφέρει πρέπει οπωσδήποτε να έρθει με την USPS (United States Postal Service) Ταχυδρομική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, έτσι τον εκτελωνισμό θα το κάνει τα ΕΛΤΑ. Αν η τιμή στο κατάστημα ειναι με Φ.Π.Α. (Vat Included) λογικά θα το δεις στο checkout) Τότε στα ΕΛΤΑ θα πληρωσεις μόνο τέλη εκτελωνισμού που ειναι 7,5€ για δέματα αξίας άνω των 30€ έως και 50€ https://mediaeltaportal.dev.ibserver.gr/images/0/0/idiwtes/4_idika_teli_ektelonismou_gr_07_2021_2_1.pdf Αν δεν ειναι Vat included θα πληρωσεις τον Φ.Π.Α. + τα τέλη εκτελωνισμού. Ο Φ.Π.Α. εφαρμόζεται στη συνολική αξία του πακέτο. Κανονικά θα πρέπει αλλά δεν ξέρω να σου πω αν σε χρεώσουν 6% για το βιβλίο και 24% για τα μεταφορικά. Αν ειναι Vat Included υπάρχουν και πολύ λίγες πιθανότητες αν το κατάστημα τα έχει κάνει όλα σωστά (απόδοση Φ.Π.Α. μέσω της πλατφόρμας IOSS) και τα ΕΛΤΑ κάνουν την δουλειά τους σωστά όπως προβλέπεται από το νόμο να μη πληρωσεις τπτ. Αν έρθει με ιδιωτικό courier τύπου fedex, ups κτλ. το κόστος εκτελωνισμού θα ειναι περίπου 45€ με 60€ (Χωρίς τον Φ.Π.Α. αν δεν ειναι στη τιμή) Ήσουν κατατοπιστικότατος. Άρα θα πρέπει να συνεννοηθώ με τον πωλητή, και να τον ρωτήσω (ή να του ζητήσω) να στειλει το πακέτο με USPS, για να γλιτώσω το φουσκωμένο τέλος εκτελωνισμού. Ευχαριστώ πολύ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asilver Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Στις 12/9/2024 στις 4:36 ΜΜ, sakisgri είπε Αυτό θα σου έλεγα και εγώ πιο πιθανόν έπεσες θύμα απάτης. Λογικά θα πάρεις τα χρήματα σου πίσω από την τράπεζα αλλά σε 1 με 2 μήνες. Για safe αγορές από Κίνα χωρίς τελωνειο (μεχρι τα 186€) και ασφάλεια αγορών το Aliexpress ειναι μονόδρομος κατά 99% θα υπήρχε αυτό που ήθελες να πάρεις. Αν δεν εχεις ξανά ψωνίσει αυτός ο οδηγός θα σε βοηθήσει https://www.insomnia.gr/forums/topic/657816-αγορες-απο-aliexpress-τελωνειο/?do=findComment&comment=60122907 Αν εχεις καποια απορία μπορεις να ρωτήσεις στο αντίστοιχο θέμα. Επισης και το Banggood ειναι full safe χωρίς τελωνειο και για δέματα πάνω από τα 186€. Σήμερα 24/9, δώδεκα μέρες μετά την δήθεν παραλαβή, βρήκα στον γραμματοκιβώτιο έναν μικρό φάκελο με μία απομίμηση ενός μικρού διαμαντιού μηδενικής αξίας στην θέση του δέματος με το μπουφάν τα δύο ζευγάρια παπούτσια, τα γάντια και το προστατευτικό πλάτης που είχα παραγγείλει και πληρώσει στους Κινέζους απατεώνες, επισυνάπτω φωτογραφία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, asilver είπε Σήμερα 24/9, δώδεκα μέρες μετά την δήθεν παραλαβή, βρήκα στον γραμματοκιβώτιο έναν μικρό φάκελο με μία απομίμηση ενός μικρού διαμαντιού μηδενικής αξίας στην θέση του δέματος με το μπουφάν τα δύο ζευγάρια παπούτσια, τα γάντια και το προστατευτικό πλάτης που είχα παραγγείλει και πληρώσει στους Κινέζους απατεώνες, επισυνάπτω φωτογραφία Στείλε και αυτά στη τράπεζα μαζί με φώτο από την ετικέτα που θα φαινεται το tracking number και το βάρος του δέματος. Είναι απίθανο με το βάρος που θα αναγράφει η ετικέτα να είχε το δέμα μέσα μπουφάν, 2 ζευγάρια παπούτσια, γάντια και το προστατευτικό πλάτης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asilver Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 21 λεπτά πριν, sakisgri είπε Στείλε και αυτά στη τράπεζα μαζί με φώτο από την ετικέτα που θα φαινεται το tracking number και το βάρος του δέματος. Είναι απίθανο με το βάρος που θα αναγράφει η ετικέτα να είχε το δέμα μέσα μπουφάν, 2 ζευγάρια παπούτσια, γάντια και το προστατευτικό πλάτης. τα έχω στείλει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannischr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 12/9/2024 στις 7:48 ΜΜ, Nnoutas είπε Έχω αγοράσει κάτι (300€) από gshopper (αποθήκη Χονγκ Κονγκ) και το tracking number ενώ κάθε μέρα σχεδόν από τη μέρα που ξεκίνησε από Κίνα είχε ενημερώσεις, έχει κολλήσει εδώ και 3 μέρες στο "Clarence processing complete-Import" στο Μιλάνο (ενδιάμεση στάση μάλλον). Έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο μαγαζί και τις αποστολές; του; Υ.Γ. Από ότι ξέρω στέλνει χωρίς επιπλέον χρεώσεις τελωνείου, με τριγωνική αποστολή, κάτι σαν το BANGGOOD δηλαδή. μια χαρα βρισκεται στο μιλανο απο κει ερχονται συνηθως μην ανησυχεις θα παραλαβεις το πακετακι σου με acs σε λιγες μερες Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από ioannischr τωρα ειδα την ημερομηνια οποτε θαχεις παραλαβει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 39 λεπτά πριν, ioannischr είπε μια χαρα βρισκεται στο μιλανο απο κει ερχονται συνηθως μην ανησυχεις θα παραλαβεις το πακετακι σου με acs σε λιγες μερες Ευχαριστώ Ναι, παρέλαβα πριν λίγες ημέρες αλλά όχι με acs αλλά με ΕΛΤΑ COURIER 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα