zopo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημερα σε ολους!Την βοηθεια σας αν καποιος γνωριζει.....Εχω ενα κιν. Xiaomi Mi A1 εδω και 9 μηνες περιπου.Πριν 3 μερες κι αφου μου εβγαλε την ειδοποιηση (λογικο)για χαμηλη σταθμη μπαταριας,το εβαλα αφου το απενεργοποιησα για φορτιση.Μετα απο 1 ωρα περιπου που το ανοιξα δεν μπορω να συνδεθω στον παροχο δικτυο μου.Την επομενη μερα παρολο που το εκανα επανεκκινησεις(αμετρητες),εβαλα-εβγαλα την καρτα αλλες το κιν. δεν δουλευε.Εβγαλα την sim απο το δικο μου,την τοτποθετησα σε αλλο κιν. και καταλαβα οτι δεν φταιει η sim διοτι δουλευε και ειχε σημα κανονικα,αντιθετως οταν τοποθετησα την αλλη sim απο το αλλο κιν. στο δικο μου,το προβλημα παρεμενε.Αναγκαστηκα να κανω επαναφ. εργοστασιακων ρυθμισεων προχθες το βραδυ.Εστρωσε μεχρι που το εκανα επανεκκινηση για να βεβαιωθω οτι λειτουργει κανονικα κι αποκατασταθηκε το προβλημα και το αποτελεσμα ηταν να μην μπορω και παλι να εχω σημα.Για να μην σας τα πολυλογωμεχρι κι αυτη την στιγμηδεν εχω σημα.Υπαρχει καποιος που μπορει να με βοηθησει η να με κατευθυνει ωστε να επιλυθει το ροβλημα μου?Ευχαριστω εκ των προτερων.Η βοηθεια σας θα ηταν σημαντικη. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από zopo
saruman123 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Από ότι κατάλαβα έχει πρόβλημα η υποδοχή τις sim. Θα σου συνιστούσα να το πας να το κοιτάξουν. Ενδέχεται να χρειαστεί πλακέτα. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από saruman123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα