Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες.Μου χαρισανε προσφατα ενα xbox360 hackarismeno.Ειναι το phat και δεν ειχε απο μονο του σκληρο δισκο παρα μονο μια memory card 256MB.Εγω θελω να ρωτησω πως μπορω να δω ti HACK εχω? ανδ ειναι 

rgh / jtag .Και αν ειναι συμβατο να βαλω το xexmenu και σε δικο μ σκληρο games.Eαν καποιος γνωριζει help appriciated! :D  

λογικα φλασαρισμενο θα ειναι σου εδωσαν και δισκακια μαζι?

αν παιζει αντιγραφα απο το drive δεν ειναι rgh

που αν ηταν λογικα θα ειχε και σκληρο μαζι

μεχρι να βγαλεις ακρη παντως μην κανεις καμια αναβαθμιση

• Απαντ. 649
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γεια σε όλους.

Βρήκα ένα falcon με jtagable dash και αποφάσισα να προχωρήσω χρησιμοποιώντας την μέθοδο Boxxdr.

Χρησιμοποιώντας έναν Matrix spi flasher έκανα τα εξής

1) τράβηξα 6 dumps της original nand

2) έκανα patch Jtag + aud clamp με J-runner v0.3

3)άνοιξε κανονικά το Xell menu και πήρα το CPU key

4)πέρασα το CPU key στο jrunner και χρησιμοποιώντας την στοκ nand δημιούργησα την νέα. Αυτή μου την έσωσε όχι στο output folder αλλά ένα νέο folder με όνομα μια σειρά αριθμών.

5) έβαλα αυτό το upflush.bin σε fat32 στικακι και άφησα το μηχάνημα να κάνει την δουλειά του.

6) Συναρμολόγησα το xbox και bootaρισα. ERROR 79.

7) Αποσυναρμολόγισα το xbox και οι κολλήσεις φαίνονται οκ, δεν βλέπ κάτι να έχει χαλάσει/να μην είναι σταθερό.

Ποια βήματα προτείνετε να ακολουθήσω τώρα;

Δημοσ.

Ναι μου δωσανε καμια 20αρια παιχνιδια.Οταν bootarei και ανοιγει μ γραφει στην οθονη xbox 360 μα ασπροπρασινη μπαλα με  πρασινες γραμμες απο κατω και μετα μ βγαζει το μενου του xbox

Δημοσ.

Αντίγραφα ειναι τα παιχνίδια? Αν ναι, φλασαρισμενο είναι και παίζεις μονο απο δισκάκια.

Αν είναι rgh, παίζεις απο δισκο

Δημοσ.

Δηλαδη δεν μπορω να εχω rgh / jtag εγω? για να χρησιμοποιώ το xex menu  για να κατεβαζω και να τα φορτωνω σε εξωτερικο σκληρο η στικακι?

Δημοσ.

Δηλαδη δεν μπορω να εχω rgh / jtag εγω? για να χρησιμοποιώ το xex menu  για να κατεβαζω και να τα φορτωνω σε εξωτερικο σκληρο η στικακι?

στειλε pm στον panbil πιο πανω να το κανονισετε κ να σε σενιαρει.

Δημοσ.

Γεια σε όλους.

Βρήκα ένα falcon με jtagable dash και αποφάσισα να προχωρήσω χρησιμοποιώντας την μέθοδο Boxxdr.

Χρησιμοποιώντας έναν Matrix spi flasher έκανα τα εξής

1) τράβηξα 6 dumps της original nand

2) έκανα patch Jtag + aud clamp με J-runner v0.3

3)άνοιξε κανονικά το Xell menu και πήρα το CPU key

4)πέρασα το CPU key στο jrunner και χρησιμοποιώντας την στοκ nand δημιούργησα την νέα. Αυτή μου την έσωσε όχι στο output folder αλλά ένα νέο folder με όνομα μια σειρά αριθμών.

5) έβαλα αυτό το upflush.bin σε fat32 στικακι και άφησα το μηχάνημα να κάνει την δουλειά του.

6) Συναρμολόγησα το xbox και bootaρισα. ERROR 79.

7) Αποσυναρμολόγισα το xbox και οι κολλήσεις φαίνονται οκ, δεν βλέπ κάτι να έχει χαλάσει/να μην είναι σταθερό.

Ποια βήματα προτείνετε να ακολουθήσω τώρα;

aud clamp γιατι το επελεξες εβαλες αντιστασεις και τρανσιστορ?

ανεβασε καμια φωτο να δουμε

Δημοσ.

Καλημέρα και ευχαριστώ για την βοήθεια.

Ακολούθησα κατά γράμμα τον οδηγό του http://www.se7ensins.com/forums/threads/jtag-rgh-r-jtag-xbox-360-ultimate-exploit-guide.804054/#post-5931856

έβαλα 2 τρανσίστορ και δύο αντιστάσεις 10kohm @ 1/2 watt. Το aud clamp το ένωσα διότι το έγραφε ο οδηγός.

ακολουθούν φωτογραφίες. Δυστυχώς η μονοτική εμποδίζει λίγο.

post-218148-0-58676600-1452162234_thumb.jpg

post-218148-0-53306300-1452162400_thumb.jpg

post-218148-0-67841300-1452162551_thumb.jpg

post-218148-0-35974200-1452162699_thumb.jpg

post-218148-0-99431600-1452163143_thumb.jpg

post-218148-0-36127600-1452163843_thumb.jpg

Δημοσ.

παιδια καλησπερα.εκανα αγορα ενα xbox360 500gb αυτο που πουλανε τα μαγαζια τωρα.πως μπορω να παιζω παιχνιδια απο usb?χρειαζεται να το τσιπαρο?

Δημοσ.

ναι χρειαζεατι τσιπαρισμα αλλα δες πρωτα ημερομηνια παραγωγης αν ειναι απο αυγουστο 2014 και μετα δεν γινεται

αν και αυγουστου μου εχουν τυχει κανα δυο που δεν ειχαν αλλαξει επεξεργαστη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...