Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v3

panagob
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω rgh με εξωτερικο δισκο, χωρις να εχει προηγηθει κατι, ξαφνικα οταν πηγα να κανω save ενα παιχνιδι σε αυτον, ειδα στην επιλογη για να το σωσω στον εσωτερικο ή στον εξωτερικο oti ο εξωτερικος μου ζηταει να γινει configure, τελικα εκανα configure καποια mb χωρο, με αποτελεσμα τωρα να βλεπει για saves τον εσωτερικο και τον χωρο που αφησα εγω στον εξωτερικο. Γιατι συνεβει αυτο μπορει καποιος να μου πει? (υποψη οτι ολα τα gameς παιζουν κανονικα και πριν το configure υπηρχε χωρος περιπου 2 gb στον εξωτερικο)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 649
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

γιατι τον εκανες format .....

οχι, οχι διαβασα οτι αν τον κανω configure ολα τα αρχεια θα διαγραφτουν, μου εδωσε την επιλογη να "δεσμευσω" καποια mb για τα saves (256 μβ το λιγοτερο -αν θυμαμαι καλα) και αυτο εκανα, δεν υπαρχει καποιο προβλημα τωρα , απλα ρωταω γιατι εγινε αυτο, πριν τον "εβλεπε" ολκληρο τον εξωτερικο για να κανω τα svaes μου, δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος...

Εχεις RGH οχι official system καλο ειναι να  σωζεις στον εσωτερικο δισκο.Ο εξωτερικος δισκος ειχε ενα A format συνηθως fat 32 . Εσυ εκανες ενα κομματι format σε Β (νομιζω κλειδωμενο official xbox ntfs).Τωρα βλεπεις Α - Β απο το PC(λεμε τωρα :-D )  και  Β δηλαδη 256  μβ το λιγοτερο διαθεσιμο χωρο για save μεσα απο το official xbox dashboard .

• Like 1

τα saves υποχρεωτικα πανε στον εσωτερικο.

οσο για τον εξωτερικο πρεπει να τον κανεις fat32 απο το pc

η μισο-μισο με ntfs και οχι με τον τροπο που το εκανες.

• Like 1

τα saves υποχρεωτικα πανε στον εσωτερικο.

οσο για τον εξωτερικο πρεπει να τον κανεις fat32 απο το pc

η μισο-μισο με ntfs και οχι με τον τροπο που το εκανες.

.....τα saves υποχρεωτικα πανε στον εσωτερικο.....

μα τα saves καθε παιχνιδι σου δινει επιλογη αν θα γινουν ston εσωτερικo ή εξωτερικo, ετσι δεν ειναι?

.....οσο για τον εξωτερικο πρεπει να τον κανεις fat32 απο το pc.....

ο εξωτερικος σκληρος παραμενει fat 32

ο προβληματισμος μου mikele 13 ειναι γιατι ξαφνικα σταματησε να μου  "δινει" τον εξωτερικο σκληρο για saves και αναγκαστηκα να του ορισω εγω χωρο ζητωντας μου configure, υπ οψη παλι οτι πριν εβλεπε ολο τα gb που υπηρχαν ελευθερα στον εξωτερικο για να κανω saves 

.....τα saves υποχρεωτικα πανε στον εσωτερικο.....

μα τα saves καθε παιχνιδι σου δινει επιλογη αν θα γινουν ston εσωτερικo ή εξωτερικo, ετσι δεν ειναι?

.....οσο για τον εξωτερικο πρεπει να τον κανεις fat32 απο το pc.....

ο εξωτερικος σκληρος παραμενει fat 32

ο προβληματισμος μου mikele 13 ειναι γιατι ξαφνικα σταματησε να μου  "δινει" τον εξωτερικο σκληρο για saves και αναγκαστηκα να του ορισω εγω χωρο ζητωντας μου configure, υπ οψη παλι οτι πριν εβλεπε ολο τα gb που υπηρχαν ελευθερα στον εξωτερικο για να κανω saves 

τα saves θα τα βαζεις στον Hdd οπωσδηποτε κ ας σου βγαζει επιλογες.

σταματησε να σου δειχνει ολον τον εξωτερικο,διοτι για να δει κ να δουλεψουν τα saves πρεπει να τον φορμαρεις 

συμφωνα με το λειτουργικο του xbox 360 κ ετσι σου "δεσμευει" καποια gb για να τα βαλεις εκει.

εσυ ομως,ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ παλι,τα saves MONO στον εσωτερικο πανε.

οποτε φορμαρεις τον εξωτερικο σε fat32 για τα παιχνιδια σου κ εισαι κομπλε.

• Like 1

οκ κατανοητο, αν ηθελε φορμαρισμα ομως δεν θα σταματουσε να δειχνει και να παιζει τα παιχνιδια που βρισκονται στον εξωτερικο (ο οποιoς επαναλαμβανω ειναι σε fat 32)? ή να σταματησει να μπαινει fsd ή οτιδηποτε αλλο αφοσον ο δισκος ειναι αφορμαριστος?

και τελος αν φορμαρω τον εξωτερικο δεν θα χαθουν ολα τα αρχεια που υπαρχουν μεσα? και αν δεν υπαρχει τετοιο θεμα πως μπορω να τον φορμαρω συμφωνα με το λειτουργικο του 360 οπως προανεφερεςστο μνμ σου

οκ κατανοητο, αν ηθελε φορμαρισμα ομως δεν θα σταματουσε να δειχνει και να παιζει τα παιχνιδια που βρισκονται στον εξωτερικο (ο οποιoς επαναλαμβανω ειναι σε fat 32)? ή να σταματησει να μπαινει fsd ή οτιδηποτε αλλο αφοσον ο δισκος ειναι αφορμαριστος?

και τελος αν φορμαρω τον εξωτερικο δεν θα χαθουν ολα τα αρχεια που υπαρχουν μεσα? και αν δεν υπαρχει τετοιο θεμα πως μπορω να τον φορμαρω συμφωνα με το λειτουργικο του 360 οπως προανεφερεςστο μνμ σου

αν θυμαμαι καλα κ δεν κανω λαθος,με το configure δεν γινετε format,με το customize γινετε αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

o fsd μηπως ειναι στον εσωτερικο?συνηθως εκει μπαινει για να μην εχει κ κολληματα.

βαλε τον εξωτερικο στο pc σου και τσεκαρε τον να δεις τι partitions εχει.

αν δεν εχεις πολυ υλικο καντα backup και ξεκινα format τον εξωτερικο.

(δεν χρειαζεται να τον κανεις configure καθολου,δεν υπαρχει λογος..)

Λεω να τον αφησω οπως ειναι με τα 256 mb που βλεπει πλεον ως χωρο για τα saves( σαν storage device μου τον αναφερει) με δεδομενο οτι τα saves μου τα αποθηκευω μονο στον εσωτερικο.

format δεν βλεπω τον λογο να του κανω γιατι ετσι κ αλλιως ειναι τιγκα στα αρχεια κ δεν μου δημιουργει καποιο αλλο προβλημα.

Απλα η απορια μου θα παραμενει γιατι σταματησε ξαφνικα να μου τον δειχνει ολοκληρο τον εξωτερικο σαν επιλογη για saves και ζητησε configure και πλεον βλεπει μονο τα mb που ορισα εγω. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

αν καποιος εχει να προτεινει λυση για να μπαινω στον fsd απευθειας ας πει :P ακομη δεν τα καταφερα

επισης τι διαφορες εχει το xexmenu 1.1 απο το 1.2? (εχω το 1.1)

ιδια ερωτηση ισχυει και το dashlaunch

• 3 εβδομάδες αργότερα...

βγηκε νεο dash_launch_v3.16.Καλο εναι να σεταρεις απο την αρχη την κονσολα.

Περνα το τελευταιο kernel 17.489, βαλε και το dash launch v3.16.Λογικα θα στρωσει η κονσολα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...