Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι πρεπει να κανω για να παιξω το phantom pain σε jatg ΜΟΝΟ με εξωτερικο σκληρο?????

Εχω δοκιμασει 30 τροπους και παντα μου βγαζει προβλημα ''χρεαζεται ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ σκληρο xbox360''

Tι χανω???

• Απαντ. 649
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι πρεπει να κανω για να παιξω το phantom pain σε jatg ΜΟΝΟ με εξωτερικο σκληρο?????

Εχω δοκιμασει 30 τροπους και παντα μου βγαζει προβλημα ''χρεαζεται ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ σκληρο xbox360''

Tι χανω???

χρειαζεσαι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ εσωτερικο σκληρο για να παιξεις το παιχνιδι.

και δεν ειναι μονο αυτο το παιχνιδι,τα περισσοτερα το ζητανε διοτι εχουν installation.

http://www.xpgamesaves.com/topic/131634-how-to-install-metal-gear-solid-v-the-phantom-paininstall-guide/

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι με κανενα αλλο παιχνιδι δεν ειχα τετοιο θεμα,μια χαρα τα περναγα.Υποτιθεται οτι αν εχεις μονο εξωτερικο τον ''σπας'' σε 2 μερη,ενα μερος για save κ.τ.λ δηλαδη ουσιαστικα τον κανεις εσωτερικο και ενα μερος για να περνας τα παιχνιδια.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχει σκαλωσει ετσι το metal gear.Ολοκληρο gta το χα περασει με την μια.

Δημοσ.

Αν το δισκακι ειναι κοπια με το προγραμμα imgburn πας mode-read και στο περναει στον σκληρο δισκο σε iso μορφη.

Αν ειναι αυθεντικο θες ειδικο dvdrom που μπορει να διαβασει τα αυθεντικα δισκακια.

Δημοσ.

Ενα η 2 αρχεια κατεβηκαν? Το dvd αρχειο ειναι για να γραψει σωστα το layer για να το γραψεις σε δισκακι.Δεν αφορα εσενα.

Πρεπει να υπαρχει αλλο ενα αρχειο που ειναι το iso.Με καποιο εργαλειο πχ το Exiso μετατρεπεις το iso για να παιξει σε rgh.

Δες πιο αρχειο ειναι 8,13gb.(η 7,29 αν ειναι xgd2).

Αυτο ενα το iso.Μετα κανεις την διαδικασια που πρεπει για rgh κονσολες.

• Like 1
Δημοσ.

μετα απο hdd compat fixer, εχασα το boot σε fsd.

αναγκαστικα το ανοιγω απ το xex menu.

πως θα το κανω default να μπουταρει στον fsd?

απο το launch.ini βαλτο στο pc ανοιξε το με Notepad και φτιαξε το path

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...