Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v3

panagob
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν έχω φτιάξει μια λίστα με το τι θα χρειαστώ για το jtag:

Hardware

1)Πλακέτα Nand X 

2)Κολλητήρι (20w σταθερής θερμοκρασίας 320 βαθμών κελσίου) & κολληση κασσιτέρου 60 / μολύβδου 40

3) 2χ 10Κ ohm resistors (εδώ θέλω 1/2 watt ή1/4  watt ; )

4)2x 2N3904 transistor

5)Καλώδια

6) μια κενή σύριγγα για απορόφηση των κολήσεων αν χρειαστεί.

Software

1) Drivers Nand -X (έχει κανείς Link το site τους έχει πέσει)

2) J-runner (λινκ; )

3)NandPro (λινκ; )

4)Xell (λινκ; )

5)XEXMenu (λινκ; )

6)Freestyle Dash

Εάν μου ξεφεύγει τίποτα ενημερώστε με. Επίσης αν κανείς έχει λινκ με τα software tools ας βοηθήσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 649
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

καλησπερα παιδια, εσβυσα κατα λαθος τον φακελο content και σβυστηκαν τα xbla παιχνιδια που ειχα, οχι ομως και τα εξωφυλα τους απο τον σχετικο φακελο στο freestyle.τα ξανακατεβασα και οταν πηγα να περασω τα εξωφυλα, μου τα βγαζει διπλά δηλ. μια φορα για το παιχνιδι που ειχα πριν το σβυσω και μια για το ιδιο παιχνιδι που ξανακατεβασα. Η ερωτηση μου ειναι πως μπορω να σβησω τα παλια εξωφυλα γιατι πατωντας το delete game μου σβυνει ολο τον φακελο content (ετσι την πατησα και εσβυσα ολα τα παιχνιδια). ευχαριστω.

καλησπερα παιδια, εσβυσα κατα λαθος τον φακελο content και σβυστηκαν τα xbla παιχνιδια που ειχα, οχι ομως και τα εξωφυλα τους απο τον σχετικο φακελο στο freestyle.τα ξανακατεβασα και οταν πηγα να περασω τα εξωφυλα, μου τα βγαζει διπλά δηλ. μια φορα για το παιχνιδι που ειχα πριν το σβυσω και μια για το ιδιο παιχνιδι που ξανακατεβασα. Η ερωτηση μου ειναι πως μπορω να σβησω τα παλια εξωφυλα γιατι πατωντας το delete game μου σβυνει ολο τον φακελο content (ετσι την πατησα και εσβυσα ολα τα παιχνιδια). ευχαριστω.

Υπαρχει επιλογη στον FSD που λεγεται CLEAR DATA.

θα περιμενεις αρκετη ωρα μεχρι να τα σβησει,και μετα θα στα ξαναπερασει σωστα...

• 4 εβδομάδες αργότερα...

ποιο disc χρειαζεται για να παιζουν τα παρακατω παιχνιδια;

batman arkham knight, call of duty advansed warfare, gta v. ολα ειναι με 2 discs.

αυτη τη  στιγμη εχω και τα 2 στον δισκο. μπορω να διαγραψω το ενα, με σκοπο να ελευθερωσω χωρο; (πχ στο forza 4 εχω μονο το disc 1 και παιζει κανονικα)

θενξ!

Κανενα παιχνιδι της κονσολας δεν χρειαζεται να εγκαθιστας το δισκακι στο δισκο για να παιξει.

Αυτο το κανουν πολυ λιγα παιχνιδια οπως π.χ. το gta 5 που θελει εγκατεστημενο μονο το 2 δισκακι για να παιξει.

Οποια αλλα παιχνιδια χρειαζωνται να ειναι εγκατεστημενα στο δισκο καποια απο τα δισκακια τους απλα οταν βαλεις το 1 δισκακι στη κονσολα θα σου πει ποιο δισκακι να βαλεις για να το κανει εγκατασταση.

ποιο disc χρειαζεται για να παιζουν τα παρακατω παιχνιδια;

batman arkham knight, call of duty advansed warfare, gta v. ολα ειναι με 2 discs.

αυτη τη  στιγμη εχω και τα 2 στον δισκο. μπορω να διαγραψω το ενα, με σκοπο να ελευθερωσω χωρο; (πχ στο forza 4 εχω μονο το disc 1 και παιζει κανονικα)

θενξ!

1.batman http://www.xpgamesaves.com/topic/88962-tutorial-loading-batman-arkham-origins-with-fsd/

2.cod aw http://www.xpgamesaves.com/topic/113160-tutorial-call-of-duty-advanced-warfare-installation/

3.gta v  http://www.se7ensins.com/forums/threads/how-to-install-gta-v-on-jtag.984199/

και εδω απο εμενα...http://www.360-gr.com/t21052-topic

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Γεια παιδια,θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να παιξω ονλινε με xbox360 rgh(κοινος τσιπαρισμενη) οχι με το live αλλα με καποιον αλλο τροπο...υπαρχει;;

Γεια παιδια,θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να παιξω ονλινε με xbox360 rgh(κοινος τσιπαρισμενη) οχι με το live αλλα με καποιον αλλο τροπο...υπαρχει;;

googlare "system link rgh" αλλα δεν εχει κ πολυ κοσμο...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
εχω το  freestyle 3 rev 775,ολα δουλευουν κομπλε

αγορασα ενα κινεκτ το εβαλα και μου αναφερει οτι πρεπει να γινει update

εψαξα στο νετ και βρηκα ενα οδηγο(περιληπτικα αναφερει οτι κατεβαζεις το αρχειο του κινεκτ το περνας σε ενα φακελο σε usb ανοιγεις κανεις απντειτ και τελος)

το εκανα και δεν μου αναγνωριζει το update,βεβαια αναφερει (το ειδα μετα)οτι ειναι για την εκδοση freestyle 2

αρα που μπορω να βρω το kinect update του freestyle 3 rev 775???

εχω το  freestyle 3 rev 775,ολα δουλευουν κομπλε

αγορασα ενα κινεκτ το εβαλα και μου αναφερει οτι πρεπει να γινει update

εψαξα στο νετ και βρηκα ενα οδηγο(περιληπτικα αναφερει οτι κατεβαζεις το αρχειο του κινεκτ το περνας σε ενα φακελο σε usb ανοιγεις κανεις απντειτ και τελος)

το εκανα και δεν μου αναγνωριζει το update,βεβαια αναφερει (το ειδα μετα)οτι ειναι για την εκδοση freestyle 2

αρα που μπορω να βρω το kinect update του freestyle 3 rev 775???

τα εχεις μπερδεψει.

ο freestyle δεν εχει σχεση με το kinect

πρεπει να κανεις το kinect update για το kernel(firmware) που εχεις.

ενα σχετικο tutorial .........http://www.realmodscene.com/index.php?/topic/347-how-to-install-avatar-kinect-data-on-a-jtagrgh-console/

τσεκαρε ποιο kernel εχεις και κανε το απαιτουμενο update.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...