Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v3

panagob
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 649
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Οχι παιρνει και συγκεκρημενους western digital αρκει να τους κανεις μια μοντα πρωτα.

Οσοι δισκοι πουλανε στο ebay συνηθως ειναι πειραγμενοι western digital δισκοι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι παιρνει και συγκεκρημενους western digital αρκει να τους κανεις μια μοντα πρωτα. Τι εννοείς, πώς γίνεται αυτό γιατί έχω ένα τέτοιο δίσκο.

Οχι παιρνει και συγκεκρημενους western digital αρκει να τους κανεις μια μοντα πρωτα.

πεσμου Εάν γνωρίζεις πώς γίνεται.

Γεια σε όλους, έκλεισα ένα μεταχειρισμένο phat λευκό x360 pro 60gb που θα έχω αύριο στην διάθεσή μου.

Δεν ξέρω ακόμα τι πλακέτα έχει ούτε τι dash. Αυτό θα το ανακαλύψω αύριο.

Έχω κάποιες αρχικές απορίες:

1. Στα phat το Jtag είναι σίγουρο ότι δουλεύει ή είναι ανάλογο με το dash; Παίζει όλα τα games;
  2. πόσο είναι ένα λογικό κόστος για να αναλλάβει τρίτος για j-tag ;ή RGH;
  3. αν είναι jtag-able σκέφτομαι μήπως τολμήσω να το προσπαθήσω μόνος μου. (από ότι ξέρω το rgh θέλει ακριβό εξοπλισμό και είναι πιο δύσκολο...)

Γεια σε όλους, έκλεισα ένα μεταχειρισμένο phat λευκό x360 pro 60gb που θα έχω αύριο στην διάθεσή μου.

Δεν ξέρω ακόμα τι πλακέτα έχει ούτε τι dash. Αυτό θα το ανακαλύψω αύριο.

Έχω κάποιες αρχικές απορίες:

1. Στα phat το Jtag είναι σίγουρο ότι δουλεύει ή είναι ανάλογο με το dash; Παίζει όλα τα games;
  2. πόσο είναι ένα λογικό κόστος για να αναλλάβει τρίτος για j-tag ;ή RGH;
  3. αν είναι jtag-able σκέφτομαι μήπως τολμήσω να το προσπαθήσω μόνος μου. (από ότι ξέρω το rgh θέλει ακριβό εξοπλισμό και είναι πιο δύσκολο...)

για να δεχτει jtag πρεπει να εχει ημερομηνια κατασκευης απο 18/6/2009 και πριν

και να εχει dashboard 7371 και κατω,μαλλον για rgh σε βλεπω...

λογικο κοστος ειναι απο 40-50 ευρω.

αν πιανουν τα χερια σου κ εισαι σιγουρος καντο.

για να δεχτει jtag πρεπει να εχει ημερομηνια κατασκευης απο 18/6/2009 και πριν

και να εχει dashboard 7371 και κατω,μαλλον για rgh σε βλεπω...

λογικο κοστος ειναι απο 40-50 ευρω.

αν πιανουν τα χερια σου κ εισαι σιγουρος καντο.

Θα δω τι dashboard έχει σήμερα και βλέπουμε.

Να ρωτήσω κάτι, είδα πως μπορώ να διαβάσω τη rom με μια μοντα μέσω lpt port, το θέμα είναι αν ο υπολογιστής δεν έχει lpt port τι γίνεται; υπάρχει κάποιος μετατροπέας;

Επίσης βασική ερώτηση, αν ένα xbox χωρίς εγγύηση και του οποίου το κουτί δεν έχει ανοιχτεί, και πάθει rrod και σταλεί Microsoft πόσο ζητάνε για την επισκευή; Αυτό για να δω αν αξίζει να κρατήσω την κονσόλα απείραχτη....

Θα δω τι dashboard έχει σήμερα και βλέπουμε.

Να ρωτήσω κάτι, είδα πως μπορώ να διαβάσω τη rom με μια μοντα μέσω lpt port, το θέμα είναι αν ο υπολογιστής δεν έχει lpt port τι γίνεται; υπάρχει κάποιος μετατροπέας;

Επίσης βασική ερώτηση, αν ένα xbox χωρίς εγγύηση και του οποίου το κουτί δεν έχει ανοιχτεί, και πάθει rrod και σταλεί Microsoft πόσο ζητάνε για την επισκευή; Αυτό για να δω αν αξίζει να κρατήσω την κονσόλα απείραχτη....

η επισκευη rrod κοστιζει 30 ευρω εκτος microsoft.

Λοιπόν:

Είναι ένα Phat pro edition με 60 gb hdd.

το Dashboard είναι 6717, πολύ παλιό αν δεν κάνω λάθος.

MFR date 2008-08-09

Το τροφοδοτικό είναι 175 watt

Στα 12 V βλέπω 14.2 A

Μπορώ να είμαι σίγουρος ότι είναι FALCON;

Με αυτό το Dashboard πόσο σίγουρο είναι ότι παίρνει JTAG;

Φαλκον ειναι και γινεται jtag.Προσοχη μη κανεις αναβαθμισει το dashboard γιατι θα χασεις το jtag.

Για το jtag εκτός από κολλητήρι και κάποιους πυκνωτές τι άλλο χρειάζομαι;

Για να διαβάσω τη NAND πρέπει να κάνω mod με lpt port σωστά;  Το θέμα είναι να βρω και υπολογιστή με lpt port. (εκτός και αν υπάρχει κάποια άλλη λύση).

Τέλος 2 βασικές ερωτήσεις:

1)Υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσω για jtag και να δούμε ότι στο τέλος δεν βγάινει; (κάτι τέτοιο κατάλαβα από έναν οδηγό).

2) αν γίνει jtag θα παίζει όλα τα games ή έχει πρόβλημα σε κάποια (π.χ. τα νεώτερα)

EDIT

Ο οδηγός είναι αυτός http://www.se7ensins.com/forums/threads/how-to-check-if-your-console-is-jtag-able.271521/

Αν καταλαβαίνω σωστά εμένα είναι αρκετά παλιό ώστε να μην υπάρχει καν λόγος να κάνω dump την ΝΑΝΔ για να τσεκάρω αν είναι exploitable;

EDIT 2

μια και δεν έχω υπολογιστή με lpt port μπορώ να χρησιμοποιήσω κάτι τέτοιο σωστά;

http://www.ebay.co.uk/itm/For-Modes-of-SPP-EPP-ECP-PCI-IEEE-1284-Parallel-Printer-LPT-Port-I-O-Card-EEP-/171659816043?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item27f7b8ec6b

EDIT 3

Είμαι υποχρεωμένος να διαβάσω /γράψω τη NAND για JTAG σωστά; δεν μπορώ να κάνω σκέτο το mod με τα μόλις 3 solder points...

EDIT 4 & τελευταίο

Που μπορώ να δω ποια game Μπορώ να παίξω χωρίς να μου κάνουν update to dash σε νεώτερο; Τι χρονολογίας είναι το 6717;

για οδηγο μπες http://www.360-gr.com/ κ οποιο κολλημα βρεις,

θα εχεις αμεση ανταποκριση.

παιχνιδια θα παιζεις τα παντα,δεν ειναι οπως στο ps3 που με ενα

update χανεις τα παντα.

στα games καλου-καλου αφαιρεις εναν φακελο περι update και τελος.

θα τα βρεις ολα στο site που ανεφερα.

καλησπερα μια απορια-εχω ενα xbox 360 rgh

ξερω οτι στα πειρατικα παιχνιδια αν δοκιμασω να παιξω ονλαιν σε βρισκουν και σε μπαναρουν.

αν ομως βρω ενα γνησιο και το παιζω μεσω του πλειερ και κανω ενα λογαριασμο θα υπαρχει καποιο θεμα???(επεσε στα χερια μου το xcom προσφατα και το ερωτευτηκα!!!)

Δεν παιζει απολυτως κανενα ρολο οτι και να παιξεις ακομα και καθολου δισκακι να μην βαλεις με το που μπει στο ιντερνετ(xbox live) μια rgh ή jtag κονσολα εχει μπαναριστει αυτομάτως.

• Like 1

εχω μια κονσολα απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας της λευκη με 20 gb δισκο . Σπασμενη για να παιζει αντιγραφα με DL δισκακια χωρις σκληρο δισκο (δεν ξερω πως λεγεται) . Ειχα 1 ετος συνδρομη κανονικα και επαιζα online σπασμενα παιχνιδια μεχρι πριν 2 χρονια . Αλλαξε κατι ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...