Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v3

panagob
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όχι γιατί πρώτον τώρα που είναι φθηνά τα παιχνίδια δεν υπάρχει λόγος. Δεύτερον online δεν θα παίζεις γιατί αν μπεις τρως ban άμεσα και τρίτον χαλάει το lazer και θα πρέπει να την επισκευάσεις. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 649
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

μπορεις να κανεις dual boot και να παιζεις τα οριτζιναλ που λες στο live

και απο σκληρο δισκο offline

μπορεις και φλασαρισμα και να παιζεις τα παντα με δισκακια 

Έχω πάρει το battlefield 4. Όταν το βάζω στην κονσόλα του Xbox 360, μού ρωτάει σε ποια μνήμη θέλω να το κάνω εγκατάσταση. Το πρόβλημα είναι εδώ, είτε κάνω επιλογή τον σκληρό της κονσόλας, είτε τον εξωτερικό πού έχω δεν τις δέχεται. Το μήνυμα που μου βγάζει είναι ότι το παιχνίδι επιτρέπει μόνο αρχεία HD στον σκληρό δίσκο του Xbox 360. Τι συμβαίνει και δεν μπορώ να το φορτώσει, Βοήθεια παιδιά, ευχαριστώ.Ά ξεχασα να αναφέρω το παιχνίδι απαιτεί 2gb μνήμη και έχω ελεύθερη 2.4gb.

Έχω πάρει το battlefield 4. Όταν το βάζω στην κονσόλα του Xbox 360, μού ρωτάει σε ποια μνήμη θέλω να το κάνω εγκατάσταση. Το πρόβλημα είναι εδώ, είτε κάνω επιλογή τον σκληρό της κονσόλας, είτε τον εξωτερικό πού έχω δεν τις δέχεται. Το μήνυμα που μου βγάζει είναι ότι το παιχνίδι επιτρέπει μόνο αρχεία HD στον σκληρό δίσκο του Xbox 360. Τι συμβαίνει και δεν μπορώ να το φορτώσει, Βοήθεια παιδιά, ευχαριστώ.Ά ξεχασα να αναφέρω το παιχνίδι απαιτεί 2gb μνήμη και έχω ελεύθερη 2.4gb.

http://help.ea.com/en/article/battlefield-4-xbox-360-install-guide/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σε όλους.

Σκέφτομαι να αγοράσω xbox 360 για να παίξω κάποια κλασικά games (gears of war, halo κλπ) και έχω κάποιες ερωτήσεις:

1) Αν πάρω slim Με 4gb μπορώ να του προσθέσω οποιοδήποτε εσωτερικό σκληρό (σαν το ps3 );

2) To RGH περνάει σε όλα τα 360; Θέλει εξειδικευμένο εξοπλισμό; 

3) αν περάσω RGH και έχω την έκδοση με τα 4gbμπορεί να διαβάζει τα games από εξωτερικό σκληρό;

Επεξ/σία από savakis

Γεια σε όλους.

Σκέφτομαι να αγοράσω xbox 360 για να παίξω κάποια κλασικά games (gears of war, halo κλπ) και έχω κάποιες ερωτήσεις:

1) Αν πάρω slim Με 4gb μπορώ να του προσθέσω οποιοδήποτε εσωτερικό σκληρό (σαν το ps3 );

2) To RGH περνάει σε όλα τα 360; Θέλει εξειδικευμένο εξοπλισμό; 

3) αν περάσω RGH και έχω την έκδοση με τα 4gbμπορεί να διαβάζει τα games από εξωτερικό σκληρό;

1.ναι μπορεις,αγοραζεις την θηκη μονο που χρειαζεται για να κουμπωσει στην κονσολα.

2.σε ολα εκτος απο τα Ε 500GB (τελευταια εκδοση).απαιτουνται κολλησεις κ hardware υλικο.

3.ναι τα διαβαζει,καλο θα ηταν να ειχες τουλαχιστον εναν 20gb εσωτερικο διοτι τα 4gb

δεν φτανουν για τα saves και το installation που απαιτουνται απο ορισμενα παιχνιδια.

Σε κονσολα με RGH ποιο φακελο παιρνω που εχει τα achievment/save στο σκληρο για να κρατησω backup σε στικακι

αν θυμαμαι καλα στην διαδρομη Content/16 μηδενικα/υπαρχει φακελος που 

ξεκιναει απο Εxxxxxxxxx οπου ειναι το προφιλ σου κ μεσα εχει τα saves.

βεβαια,μπορεις και απο το κανονικο μενου settings/storage και τα μεταφερεις 

Υπ'οψιν το προφιλ σου μπορεις ΜΟΝΟ να το κανεις move και οχι COPY

Μονο οταν η κονσολα ειναι rgh μπορεις να βαλεις για εσωτερικο δισκο εναν οποιοδηποτε 2μισαρη σκληρο δισκο.

Αν δεν ειναι rgh η κονσολα, δεχεται μονο τους συγκεκριμενους που πουλαει η ms.

Δηλαδη μπορεις να κανεις εναν δισκο 2tb και να ειναι και τα 2tb σαν memory card για τη κονσολα?

Γιατι τα 32gb ηταν μεχρι προτεινως σε οποιοδηποτε δισκο ή φλασακι εβαζες στην κονσολα ακομα και αν ητανε 1tb μεχρι 32gb μπορουσες να κανεις memory card του xbox360.

Παιδιά έβγαλα ένα σκληρό δίσκο απο ένα λάπτοπ, το έβαλα στην θέση που μπαίνει ο σκληρός στο Xbox και τίποτε. Δεν τον βλέπει καθόλου, μήπως παίρνει μόνο τον δικό του; Δηλαδή της Microsoft που είναι για το Xbox;

Παιδιά έβγαλα ένα σκληρό δίσκο απο ένα λάπτοπ, το έβαλα στην θέση που μπαίνει ο σκληρός στο Xbox και τίποτε. Δεν τον βλέπει καθόλου, μήπως παίρνει μόνο τον δικό του; Δηλαδή της Microsoft που είναι για το Xbox;

Μονο οταν η κονσολα ειναι rgh μπορεις να βαλεις για εσωτερικο δισκο εναν οποιοδηποτε 2μισαρη σκληρο δισκο.

Αν δεν ειναι rgh η κονσολα, δεχεται μονο τους συγκεκριμενους που πουλαει η ms.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...