Προς το περιεχόμενο

Τι παπί να πάρω ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, talibanakos είπε

Εχει φανει εδω και πολλα ποστ οτι εισαι παντελως ασχετος απο διτροχα,οποτε δε μπορω να συνεχισω να σου απανταω.

την παροιμία που λέει -> είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα την ξέρεις φαντάζομαι

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, ziaba είπε

την παροιμία που λέει -> είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα την ξέρεις φαντάζομαι

Εδω  ρε φιλαρακι μου λες οτι σε συμφερει να παρεις κινεζικο και να αλλαζεις μοτερ καθε 2 χρονια,τι να μου πεις απο τη ζωη σου για διτροχα;

Αμφιβαλω αν ξερεις πως βαζουμε βενζινη σε ενα παπι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχει 2.780 και με την έκπτωση 2.610 €, είναι όχημα ΠΟΛΗΣ που σημαίνει ότι μπορεί να κινείτε μόνο μέσα στην πόλη και είναι οικονομικό σε όλα εν αντιθέση με μια μηχανή που στο τέλος θα την πληρώσεις επι 2 γιατί είναι ακριβότερα όλα όσα προείπα και το 1/10 αυτών που παίρνουν κάτι παραπάνω από παπί πάλι στην πόλη κινούνται, γιατί μάλλον την έχουν πάρει για να εντυπωσιάσουν τις κοπέλες που φτιάχνουν τους καφέδες όταν την παρκάρουν ακριβώς έξω από την καφετέρια, οπότε αν συμπεριλάβεις και τον καφέ (lol), έχω δώσει πολύ λιγότερα απ ότι φαίνεται και είναι του 2018 δηλαδή έχει και θα έχει καλή μεταπώληση.
Αν και ένα μεταχειρισμένο παπί με 500 € σε δυο χρόνια πάλι 500 θα πουληθεί. Όλα σχετικά είναι. 

Έχει λίγο εμφάνιση σκούτερ όπως είναι φουσκωμένα τα πλαστικά και το γκάζι του θυμίζει και λίγο σκούτερ. Γενικά πιστεύω όμως τώρα που έκανα τα 1000 χιλιόμετρα ότι είναι ευαίσθητο.Θα δείξει... Δεν έχω περάσει τα 80 χιλιόμετρα . ίσως επειδή δεν βρίσκω εύκολα δρόμο να το ανοίξω (πλάκα κάνω). Σκέφτομαι πολύ σοβαρά το καλοκαίρι να κάνω την απόσταση Αθήνα- Πάτρα αλλά είναι αερόψυκτο φοβάμαι μήπως μου δώσει το μοτέρ στο χέρι.

1.jpg

Δημοσ.
14 ώρες πριν, dooik είπε

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά το καλοκαίρι

Δεν το εχω οδηγησει ακομα,αλλα θα το παρω απο εναν συναδελφο.

Δεν εχω ακουσει τα καλυτερα γενικοτερα.

Δε θα δοκιμαζα τετοιο ταξιδι με παπι και μαλιστα καλοκαιρι.

Ειναι οχημα πολης,δεν ειναι για τετοια..

Εδω αν κανω 1-2 χιλιομετρα με το CryptonX με χαμηλη αλλα σταθερη ταχυτητα πιανονται τα χερια  μου απο την κακη θεση οδηγησης.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστα , πιτσιρικαδες πηγαιναμε δικαβαλο με τη διχρονιλα το yamaha mate 50 απο αθηνα για μπανιο ξυλοκαστρο , τιποτα δεν παθαινουν αυτα εσυ ομως ( ο κολος σου πιο καλα )  ......\

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, villasg είπε

Σωστα , πιτσιρικαδες πηγαιναμε δικαβαλο με τη διχρονιλα το yamaha mate 50 απο αθηνα για μπανιο ξυλοκαστρο , τιποτα δεν παθαινουν αυτα εσυ ομως ( ο κολος σου πιο καλα )  ......\

Ολοκληρος  θα παθεις,ρωτα και εμας που το κανουμε κατ επαγγελμα ποσο ζορι ειναι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα δεν λεει τιποτα αυτο,και οι παλιοι με τα zundapp πηγαιναν Γερμανια (που λεει ο λογος),τα παλια ηταν διαφορετικα.Εσυ φιλος που θες να πας Αθηνα-Πατρα μην πας,και για σενα και για το μηχανακι.Ιδεα δεν εχω απο την διαδρομη αλλα πατησα λιγο στο google και βγαζει 211 χιλιομετρα?Με ποσα χιλιομετρα να πηγαινεις σταθερα,με 80?Θα σου παρει κανενα 3ωρο.Αν κατσεις 3 ωρες πανω στο παπι να σου κανουμε αγαλμα.Περα απο την πλακα,δεν ξερω αν παθει κατι και τι θα παθει αλλα φιλος μου εφερε Crypton X 135 απο Αθηνα Καρδιτσα(καπου 270 χλμ) και εκτος του οτι εκανε μιση μερα(καθε 40 λεπτα σταματαγε γιατι δεν την παλευε),το παπι χτυπησε μπιελα.Αλλαξε στροφαλομπιελα,κυλινδροπιστονο και δεν ξερω ποσα αλλα που δεν μαρτυραει γιατι τον κοροιδευαμε ενα 6μηνο μετα απο αυτο.Πραγματικα δεν βρισκω ουτε ενα λογο να κανεις κατι τετοιο.

Επεξ/σία από LouCi4er
Δημοσ.
Στις 8/9/2018 στις 10:51 ΠΜ, villasg είπε

Και κατι πιτσιρικαδες εκαναν τον γυρο της Ελλαδος με ενα chally,αλλα δε σημαινει οτι δε γ@μηθηκ@ν :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα πετυχει εναν στη παραλιακή πήγαινε παρα πολυ καλά με crypton δε το πιστευα. Ειχε πιασει 120 και τα διατηρουσε και στις στροφές με το αυτοκινητο εκοβα αυτος δε μασαγε, εγω σε παπι μετα τα 100 νομιζω θα με παρει ο αερας δε ξερω πως τα καταφερνε.

Επεξ/σία από ParhsG
Δημοσ.
Στις 10/9/2018 στις 10:16 ΠΜ, ParhsG είπε

Ειχα πετυχει εναν στη παραλιακή πήγαινε παρα πολυ καλά με crypton δε το πιστευα. Ειχε πιασει 120 και τα διατηρουσε και στις στροφές με το αυτοκινητο εκοβα αυτος δε μασαγε, εγω σε παπι μετα τα 100 νομιζω θα με παρει ο αερας δε ξερω πως τα καταφερνε.

Θα είχε πάρει φόρα από την Ακρόπολη δεν εξηγείτε αλλιώς... Η αλήθεια και η πραγματικότητα είναι πως καλύτερα να έχεις ένα όχημα και να το μάθεις τέλεια, παρά να αλλάζεις συνέχεια.  Όταν ξέρεις το όχημα μπορείς να περνάς εύκολα δυνατότερους από εσένα. Και έχεις περισσότερη ασφάλεια γιατί ξέρεις τα όρια σου και το πως μπαίνει στις στροφές και συμπεριφέρεται.

Να πω κάτι άσχετο, όταν είχα ανοίξει αυτό το Θέμα συζήτησης και έψαχνα για παπί και πλέον καλύφθηκα γιατί αγόρασα σύμφωνα με τις συμβουλές σας, τώρα τι θα γίνει το θέμα θα μείνει ανοιχτό για πάντα? θα κλείσει ? θα διαγραφεί? θα απομνημονευτεί? Πρώτη φορά χρησιμοποίησα το insomnia αν και είμαι μέλος από το 2014, και δεν ξέρω τι παίζει. 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, dooik είπε

Να πω κάτι άσχετο, όταν είχα ανοίξει αυτό το Θέμα συζήτησης και έψαχνα για παπί και πλέον καλύφθηκα γιατί αγόρασα σύμφωνα με τις συμβουλές σας, τώρα τι θα γίνει το θέμα θα μείνει ανοιχτό για πάντα? θα κλείσει ? θα διαγραφεί? θα απομνημονευτεί?

Αυτα τα θεματα εφοσον εχουν ακομα ψωμι μενουν ανοιχτα,εκτος και αν το γ@Μησουν το θεμα τα γνωστα τρολ ή το ζητησει ο ts να κλειδωθει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Margaman13 είπε

Πάρε ένα chaly αν βρεις!

Σωστός 

Κι αν δεν έχεις πάρκινγκ, το βάζεις και στο μπαλκόνι άμα λάχει :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...