Προς το περιεχόμενο

Τι παπί να πάρω ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mesqal είπε

Αυτο διορθωνεται πολυ ευκολα, ξεβιδωνεις μια 10αρα βιδα, βγαζεις το λεβιε και τον ξαναβαζεις ενα κλικ ποιο κατω.

ωπα... αυτό γιατί δεν μου το έχει πει κανείς και έχω κάψει το παπί? αυτό θα κάνω... 

Στις 21/8/2018 στις 7:29 ΜΜ, talibanakos είπε
Στις 21/8/2018 στις 1:43 ΠΜ, dooik είπε

Αλλά παραμένει ένα αερόψυκτο παπί πόλης δεν κάνει τίποτα παραπάνω από ένα οποιοδήποτε άλλο παπί όπως για παράδειγμα ένα Daytona NovaR 2018

Μη συγκρινεις τα σκατα με την κολωνια ομως. 

Αν το λες καθαρά από αισθητικής άποψης ναι, δεν συγκρίνεται με τίποτα το supraX ειδικά σε λευκό χρώμα... 

Στις 21/8/2018 στις 9:44 ΠΜ, AristidisZ είπε

Καλοτάξιδο 

Αλλά ρε αδερφέ όχι και 500€ συναγερμό σε παπί... 

Εχω προϊστορία στις κλοπές είμαι ο μοναδικός στον κόσμο που μου διαρήξανε αμάξι και κλέψανε μηχανάκι την ίδια μέρα σε διαφορετικές περιοχές.  
Άστο... αν καείς με τον χυλό... φυσάς και το γιαούρτι...

• Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, dooik είπε

Αν το λες καθαρά από αισθητικής άποψης ναι, δεν συγκρίνεται με τίποτα το supraX ειδικά σε λευκό χρώμα... 

Στις 21/8/2018 στις 9:44 ΠΜ, AristidisZ είπε

Οχι φιλε,δεν το λεω ετσι,αλλα εδω δεν ξερεις οτι ο λεβιες των ταχυτητων ξεβιδωνει και αλλαζει θεση,οποτε βλεπεις μονο το αισθητικο κομματι.

Επεξ/σία από talibanakos
Δημοσ.
Στις 21/8/2018 στις 7:29 ΜΜ, talibanakos είπε

Υπαρχουν κλειδαριες για το τιμονι,που πιανουν στο αντιβαρο και πιανουν και το κρανος,δε χρειαζεσαι ολοκληρο χωρο κατω απο τη σελα για αυτο.

Μη συγκρινεις τα σκατα με την κολωνια ομως

τι το φοβερό κάνει το χοντα κοντά 3000€ που κάνει? με 3κ παίρνω ένα μτχ νοβα και του αλλάζω ανά 2-3 χρονιά μοτέρ για 30 χρονιά χωρίς να δίνω μια για σέρβις κλπ

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ziaba είπε

τι το φοβερό κάνει το χοντα κοντά 3000€ που κάνει? με 3κ παίρνω ένα μτχ νοβα και του αλλάζω ανά 2-3 χρονιά μοτέρ για 30 χρονιά χωρίς να δίνω μια για σέρβις κλπ

Σαν διανομεας και κουριερ πολλα χρονια μπορω να σου πω οτι το νοβα ουτε καινουργιο δεν αντεχει.

Συναδελφος το πηρε καινουργιο ( μτχ δεν το παιρνεις για κανενα λογο ), το δουλεψε 5 μερες τη βδομαδα με πολυ χαλαρη χρηση και  στα 2 χρονια που αρχισε  να ζηταει το πουλησε και πηρε το επομενο.

Αυτος εκανε αποσβεση αλλα στα 2 χρονια το μηχανακι επρεπε να φυγει.

Εγω 2 κινεζικα παπακια που οδηγησα ( ειμαι λιγο βιαιος ) τα εβγαλα με κουρεμενο σασμαν.

Μπορει εσυ να το παρεις και να κανεις 10 χλμ τη μερα,αλλα εγω ειδα για ποιο λογο πληρωνω το χοντα και το γιαμαχα παραπανω.

Αν εσενα σου φαινεται λογικο να αλλαζεις μοτερ καθε 2-3 χρονια με γεια σου με χαρα σου,αλλα μηχανακι δεν ειναι μονο το μοτερ.

Πληροφοριακα,ειχες ποτε παπακι στην κατοχη σου,και αν ναι τι μαρκα(ες) ;

Δημοσ.
Στις 9/7/2018 στις 1:51 ΠΜ, bigoulas είπε

Daytona στα παπιά είναι εγγύηση. Είναι τα κινέζικα Dayang, που κατασκεύαζε παπιά για λογαριασμό της Honda. Προσοχή όμως η Daytona παίρνει πέρα από την Dayang και από άλλους Κινέζους κατασκευαστές μοτοσυκλετάκια, με αμφίβολη ποιότητα.

Δημοσ.
Στις 9/7/2018 στις 1:51 ΠΜ, bigoulas είπε

Είναι τα κινέζικα Dayang, που κατασκεύαζε παπιά για λογαριασμό της Honda.

Τοτε ηταν οντως ποιοτικα,τωρα δεν εχουν καμια σχεση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, talibanakos είπε

Τοτε ηταν οντως ποιοτικα,τωρα δεν εχουν καμια σχεση.

Έχουν σχέση τα παπιά των μεγάλων εταιρειών, με τα παπιά που έβγαζαν παλιά; Από άποψη ποιότητας.Εγώ πάντως αν σήμερα αγόραζα καινούργιο παπί θα έπαιρνα daytona dy125. Το θεωρό το απόλυτο VFM.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, bigoulas είπε

Έχουν σχέση τα παπιά των μεγάλων εταιρειών, με τα παπιά που έβγαζαν παλιά; Από άποψη ποιότητας.Εγώ πάντως αν σήμερα αγόραζα καινούργιο παπί θα έπαιρνα daytona dy125. Το θεωρό το απόλυτο VFM.

Αλλα τοτε ναι,τα Dayang ηταν αρκετα κοντα στην ποιοτητα των honda astrea/supra,στην ουσια δεν τα ξεχωριζες.

Ακομα και το Dy που ειχαν βγαλει ηταν πολυ καλο για κινεζικο.

Δικα σου λεφτα,καντα οτι θες,αλλα εχεις μπερδεψει την εννοια του vfm.

Επεξ/σία από talibanakos
Δημοσ.
18 ώρες πριν, talibanakos είπε

Πληροφοριακα,ειχες ποτε παπακι στην κατοχη σου,και αν ναι τι μαρκα(ες) ;

μάλλον είσαι απ αυτούς που νομίζουν ότι μόνο εκείνοι έχουν παπάκι και κανένας άλλος ... και ότι το δικό τους είναι το καλύτερο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, ziaba είπε

μάλλον είσαι απ αυτούς που νομίζουν ότι μόνο εκείνοι έχουν παπάκι και κανένας άλλος ... και ότι το δικό τους είναι το καλύτερο

Η ερωτηση μου ηταν καθαρα πληροφοριακη,εσενα απλα ενοχλητικη και τιγκα στο κομπλεξ.

Θα σου απαντησω ομως,για να ηρεμησεις.

Ειχα πολλα περισσοτερα διτροχα απο το μεσο οδηγο,ειτε παπακια,ειτε μηχανες,οποτε ξερω 5 πραματα παραπανω.

Και σε πιστες μπαινω,και απο ασφαλεια ξερω,και απο ποιοτητα.

Και ναι,το CryptonX ειναι λιγο καλυτερο απο το vfm daytona 125.

Επεξ/σία από talibanakos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, talibanakos είπε

Η ερωτηση μου ηταν καθαρα πληροφοριακη,εσενα απλα ενοχλητικη και τιγκα στο κομπλεξ.

Ειχα πολλα περισσοτερα διτροχα απο το μεσο οδηγο,ειτε παπακια,ειτε μηχανες,οποτε ξερω 5 πραματα παραπανω.

Μου θυμιζεις ενα φιλο μου που τα ξερει ολα και οποτε καθομαι με παρεα εξω και τον βλεπουμε να ερχεται,κανουμε ολοι ωχ,οχι ρε πουστη,ποιος τον πηρε τηλεφωνο και τετοια.😁Πλακα κανω.(ισχυει για τον φιλο μου ομως).

Αυτο που λες παραπανω οτι πηρες δυο κινεζικα και κουρεψες τα σαζμαν συγνωμη αλλα εμενα μου δειχνει σιδεροφαγο.Τι εννοεις κουρεψες τα σαζμαν,κουρεψες τα δοντια απο τα γραναζια?Δλδ αν σε ενα αυτοκινητο το κακομεταχειριστω οσο δεν παει και σπασω το σαζμαν σημαινει οτι δεν ηταν αξιοπιστο?Δεν νομιζω οτι τα σημερινα Honda και Yamaha εχουν τα σαζμαν που ειχαν καποτε τα Supra και τα F1 ή τα 125Z.Γενικα τα σημερινα επωνυμα παπια καμια σχεση δεν εχουν με το παρελθον.Τεσπα να μην τα πολυλογω,εγω ευτυχως ή δυστυχως με τα σημερινα παπια(απο το 2010 και μετα δλδ) δεν εχω και πολυ σχεση.Ειχα πιτσιρικας Supra 100 που το ειχα πιει το αιμα(ολο 56mm και κοντρες,ζητημα να ειχε κατσει μανατο κανενα μηνα) και το μοτερ δεν εσπαγε με τιποτα,σκυλι.Ειχα 125Z,ενα F1 ενος κολλητου που και αυτο το ειχαμε πιει το αιμα στις κοντρες και ηταν σκυλος,δεν νομιζω οτι θα αντεχαν τετοια κακομεταχειρηση τα σημερινα.Αυτος ο φιλος μου με το F1 πηρε τωρα ενα Crypton X 135,το καβαλησα και το μονο που μου εμεινε ειναι οτι καβαλησα ενα παπι και τιποτε αλλο.Βεβαια δεν ειμαι και ο πλεον καταλληλος κριτης γιατι κατεβαινω απο το 640 και το Superduke και μπαινω στο παπι και οσο να 'ναι εχω καποιες απαιτησεις.Λιγο καλυτερο οπως λες μπορει να ειναι το Crypton X απο ενα Daytona πχ αλλα οταν το ενα εχει 1200€ και το αλλο 3000€ πως να το κανουμε,μεγαλη διαφορα.

Επεξ/σία από LouCi4er
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LouCi4er είπε

Μου θυμιζεις ενα φιλο μου που τα ξερει ολα και οποτε καθομαι με παρεα εξω και τον βλεπουμε να ερχεται,κανουμε ολοι ωχ,οχι ρε πουστη,ποιος τον πηρε τηλεφωνο και τετοια.😁Πλακα κανω.(ισχυει για τον φιλο μου ομως).

:P

3 λεπτά πριν, LouCi4er είπε

Αυτο που λες παραπανω οτι πηρες δυο κινεζικα και κουρεψες τα σαζμαν συγνωμη αλλα εμενα μου δειχνει σιδεροφαγο.Τι εννοεις κουρεψες τα σαζμαν,κουρεψες τα δοντια απο τα γραναζια?

Κανω λιγο ζορικη οδηγηση,ντριφτ με κατεβασματα και τετοια,για αυτο κουρεψα τα γραναζια.

Μπορει να εσπασε κιολας ενα απο τα δυο,γιατι μετα δεν επαιρνε καμια ταχυτητα,οχι απλα δλδ οτι κουρεψε τη 2α.

Στα 3 crypton που ειχα δεν ειχα κανενα θεμα περαν των αναλωσιμων.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, talibanakos είπε

Κανω λιγο ζορικη οδηγηση,ντριφτ με κατεβασματα και τετοια,για αυτο κουρεψα τα γραναζια.

Αν κάποιος με ρώταγε τι καινούργιο παπί να πάρω, θα του έλεγα daytona.Αλλά για νορμάλ χρήση.Αν θες καγκουριλίκια πάρε ένα astrea,kaze r ή το πρώτο crypton. Βρες τα σε μαμά μορφή, συμαζεψέτα και παίξε. To crypton x δεν είναι λίγο καλύτερο από το daytona. Είναι πολύ καλύτερο και έχει πουλήσει και καλά. Αλλά παραμένει παπί. Σε αυτά τα λεφτά μπορείς να έχεις ΜΗΧΑΝΑΡΕΣ!!! Έτσι είναι αυτά. Άλλοι το βλέπουν πως είναι πεταμένα λεφτά 3,000 για παπί και για άλλους είναι όνειρο ζωής. Δεν νομίζω πως υπάρχει σωστό και λάθος εδώ. Όπως το βλέπει ο καθένας. Τα τελευταία χρόνια (9) έχω ένα κινέζικο shineray 125. Είναι από τα χειρότερα κινέζικα που μπορείς να πάρεις. Εγώ το είχα μια χαρά. Το έδωσα στον ανιψιό μου λίγους μήνες και το ξαναπήρα....ποδήλατο.(φώτο 1)Ούτε πατάκι δεν είχε αριστερά. Φτιάξιμο όλο απ την αρχή και στα χέρια μου παραμένει στην κατάσταση της φώτο 2. Έχει να κάνει λοιπόν και με το πως οδηγάς και πόσο σιδεροφάγος είσαι!!!

WP_ΦΩTO 1_Pro.jpg

WP_ΦΩΤΟ 2_Pro.jpg

• Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, talibanakos είπε

10 ώρες πριν, talibanakos είπε

Μπορει να εσπασε κιολας ενα απο τα δυο,γιατι μετα δεν επαιρνε καμια ταχυτητα,οχι απλα δλδ οτι κουρεψε τη 2α.

Στα 3 crypton που ειχα δεν ειχα κανενα θεμα περαν των αναλωσιμων.

φαίνεται το πόσο γνώστης είσαι για να τα κάνεις όλα με παπάκι κιόλας

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, ziaba είπε

φαίνεται το πόσο γνώστης είσαι για να τα κάνεις όλα με παπάκι κιόλας

Δεν ξερω τι να σου απαντησω σε αυτο,με ξεπερασες.

Εχει φανει εδω και πολλα ποστ οτι εισαι παντελως ασχετος απο διτροχα,οποτε δε μπορω να συνεχισω να σου απανταω.

12 ώρες πριν, bigoulas είπε

Άλλοι το βλέπουν πως είναι πεταμένα λεφτά 3,000 για παπί και για άλλους είναι όνειρο ζωής.

Πεταμενα λεφτα ειναι 3.000 για παπι,για αυτο αλλωστε υπαρχουν και τα μεταχειρισμενα.

12 ώρες πριν, bigoulas είπε

Σε αυτά τα λεφτά μπορείς να έχεις ΜΗΧΑΝΑΡΕΣ!!!

Μπορεις,αλλα μιλαμε για διαφορετικο πραμα εδω.

Επισης με 3.000 μπορεις να παρεις πολυ καλο φουρνο,αλλα παραμενει ασχετο με το θεμα.

Για αλλους λογους παιρνουμε παπακια και για αλλους παιρνουμε μηχανες.

Επεξ/σία από talibanakos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...