AristidisZ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 55 λεπτά πριν, warlock9_0 είπε ας περάσω μια βόλτα από τον ασφαλιστή αύριο 😑 Πόσα δίνεις και για τι ποσόν ; Interamerican είσαι ; Υπόψην ότι είναι πολύ πιο ακριβή...
warlock9_0 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 aig, για 5000 και δίνω από ότι είδα 200 και κάτι ψιλά το εξάμηνο θα το τσεκάρω μήπως έχω βάλει και τίποτα άλλο και ανεβαίνει τόσο το ποσό αλλά νομίζω οτι είχα ζητήσει μόνο τα βασικά + κλοπή
AristidisZ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Πολλά νομίζω ότι είναι, ρίξτου μια ματιά Πάντως επειδή φέτος έκανα πρώτη φορά ετήσια, είχε αξιοσημείωτη διαφορά το 6μηνο από το 12μηνο
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Έχω κάνει διακανονιστής πριν 10 χρόνια στην Εθνική αλλά από τότε αλλάξανε πολλά όπως: Τότε καμία ασφαλιστική δεν δεχόταν ασφάλεια κλοπής μηχανής εκτός της Interamerican. Ο φίλος με το ασφαλιστήριο του έχει δηλώσει ως αξία οχήματος 9.446 € με απαλλαγή 2.367 € δηλαδή αν κλαπεί το όχημα θα παραλάβει σε δίγραμμη επιταγή το ποσό των 7.079 €. Αν βρεθεί οτιδήποτε (έστω το καρμπιρατέρ) στους 2 μήνες αναμονής τότε δεν πληρώνετε. Αν ζητήσει μηδενική απαλλαγή τότε μπορεί να αυξηθεί ασύμφορα το ασφαλιστήριο του. Το οποίο ήδη παρέχεται με έκπτωση λόγο του ότι είναι ετήσιο (5%-10% ανάλογα την ασφαλιστική) επιπλέον έκπτωση έχει επειδή έχει δηλώσει ως έδρα την Ερέτρια, έδρες εκτός Αθήνας- Θεσσαλονίκης παρέχουν 10% εως και 45% και πολλοί δεν το ξέρουν. Ο φίλος μπορεί να ρίξει το ποσό των ασφαλίστρων του κάθε χρόνο καθώς η αξία των οχημάτων μειώνετε. Ούτως η άλλως η αποζημίωση θα γίνει βάση αξίας ως μεταχειρισμένο την στιγμή που εκλάπη. Μην συγκρίνετε τα ασφαλιστήρια κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.
ParhsG Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Στις 3/8/2018 στις 11:22 ΜΜ, talibanakos είπε Εχει στραβωσει η ζαντα σου,εκτος και αν εχεις μπαγκαζιερα. Το δικο μου με 58.000 και πολλη διανομη δεν τριζει τιποτα. Απλα θελει ρυθμισμα. Γενικοτερα επειδη εχω οδηγησει πολλα παπια λογω επαγγελματος ειναι το καλυτερο στην κατηγορια του. Μονο τα νεα honda supra/grande δεν εχω οδηγησει. Αυτον τον καιρο που δουλευω παλι delivery εχω να πω οτι το Crypton X ειναι οτι καλυτερο εχω οδηγησει. Να εισαι σιγουρος οτι το δικο σου εχει τετοια θεματα και οχι γενικα το X. Εγω ας πουμε οδηγαω golf TSI,το οποιο πηραμε καινουργιο και εβγαζε καθε 6 μηνες σοβαρα προβληματα. Πριν τελειωσει η επεκταση εγγυησης αλλαξαμε μεχρι και σασμαν σε καινουργιο αμαξι!! Αυτο δε σημαινει οτι ολα τα golf ειναι μπουρδελ@,αλλα οτι εγω ημουν πολυ ατυχος. Μαλλον μιλαμε για αλλο εγω λεω για supra x
Villio1991 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Για μένα πάρε ένα Honda astrea grand m6 100 αθάνατο οίκονομικοτατο και πάνω από όλα σκυλί ανταλλακτικά πανφθυνα δε καεί τπτ και ότι παίζει παντού ανταλλακτικά 1
talibanakos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 53 λεπτά πριν, ParhsG είπε Μαλλον μιλαμε για αλλο εγω λεω για supra x Νομιζα οτι εισαι ενας που ελεγε οτι εχει το crypton X και οτι πανω απο τα 100 τρεμει ολο. Για τα προβληματα που ανεφερες ισχυουν οι απαντησεις μου παντως,ακομα και για διαφορετικο μηχανακι. 7 λεπτά πριν, Villio1991 είπε Για μένα πάρε ένα Honda astrea grand m6 100 αθάνατο οίκονομικοτατο και πάνω από όλα σκυλί ανταλλακτικά πανφθυνα δε καεί τπτ και ότι παίζει παντού ανταλλακτικά Μιλας για μηχανακι του 92 αν δεν κανω λαθος; Ελπιζω να τρολαρεις και να μην προτεινεις οντως κατι τετοιο.
ParhsG Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, talibanakos είπε Νομιζα οτι εισαι ενας που ελεγε οτι εχει το crypton X και οτι πανω απο τα 100 τρεμει ολο. Για τα προβληματα που ανεφερες ισχυουν οι απαντησεις μου παντως,ακομα και για διαφορετικο μηχανακι. Μιλας για μηχανακι του 92 αν δεν κανω λαθος; Ελπιζω να τρολαρεις και να μην προτεινεις οντως κατι τετοιο. Για το τρεμουλο μου εχουν πει 2 μαστορες και λαστιχας οτι ειναι στραβο λαστιχο πισω ενω οι ζαντες πενα αλλα δε νομιζουν οτι φταιει αυτο αλλα η γεωμετρια του. Λεω να αλλαξω λαστιχα να δω μπας και δω διαφορα μιας και ειναι 2.5 χρονων εξαλλου ειναι μικρο το κοστος
talibanakos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, ParhsG είπε Για το τρεμουλο μου εχουν πει 2 μαστορες και λαστιχας οτι ειναι στραβο λαστιχο πισω ενω οι ζαντες πενα αλλα δε νομιζουν οτι φταιει αυτο αλλα η γεωμετρια του. Λεω να αλλαξω λαστιχα να δω μπας και δω διαφορα μιας και ειναι 2.5 χρονων εξαλλου ειναι μικρο το κοστος Δεν εχει να κανει με τη γεωμετρια του. Ειναι δυνατον να βγηκε το μηχανακι ετσι; Μηπως εχεις μπαγκαζιερα πισω; Το εχεις παρει καινουργιο; Ετσι και αλλιως ειναι καιρος να αλλαξεις λαστιχα,οποτε δε χανεις κατι παντως. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2018 από talibanakos
mclein Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, talibanakos είπε Νομιζα οτι εισαι ενας που ελεγε οτι εχει το crypton X και οτι πανω απο τα 100 τρεμει ολο. μητσο, 4 μηχανακια εχουμε. 3 μαυρα του 16 & 1 λευκο του 17. απο τα 100+, 1 αναβατης με κρανος = το τιμονι δεν ειναι σταθερο. τι ζαντες αλλαξαμε, τι λαστιχα αλλαξαμε, τι ζαντες χωρις ακτινες βαλαμε...το ιδιο μπ@υρδελο παραμενει. βαλαμε και το παραμυθι της yamaha κατω στο πυρουνι, @@ παλι τα ιδια !!! ασε μας τωρα deliverix της μοναδικης γνωσης ! το καλυτερο παπι απο θεμα ισοροπιας, σταθεροτητας & θεσης οδηγησης ηταν μακραν το modenas xcite. επισης ειδες οτι ειμαι επιεικης και δεν ανεφερα οτι το μηχανακι απο νεκρα σε 1η ειναι ΤΑΦΟΣ. υγ - δε λεω για τα αστεια σου περι 150 χλμ με 1 γεμισμα / ουτε η yamaha δεν το προμοταρει ετσι... Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2018 από mclein
talibanakos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, mclein είπε μητσο, 4 μηχανακια εχουμε. 3 μαυρα του 16 & 1 λευκο του 17. απο τα 100+, 1 αναβατης με κρανος = το τιμονι δεν ειναι σταθερο. τι ζαντες αλλαξαμε, τι λαστιχα αλλαξαμε, τι ζαντες χωρις ακτινες βαλαμε...το ιδιο μπ@υρδελο παραμενει. βαλαμε και το παραμυθι της yamaha κατω στο πυρουνι, @@ παλι τα ιδια !!! ασε μας τωρα deliverix της μοναδικης γνωσης ! το καλυτερο παπι απο θεμα ισοροπιας, σταθεροτητας & θεσης οδηγησης ηταν μακραν το modenas xcite. επισης ειδες οτι ειμαι επιεικης και δεν ανεφερα οτι το μηχανακι απο νεκρα σε 1η ειναι ΤΑΦΟΣ. Μητσο για ποιο μηχανακι μιλαμε τελικα; Πανω απο τα 100 αν αφησεις το τιμονι ολα τα παπια θα τρεμουν,γιατι πολυ απλα δεν προοριζονται για τετοιες ταχυτητες. Εγω νομιζα οτι το κανει γενικοτερα. Καλο το xcite,το εχω δουλεψει και αυτο αλλα crypton X δεν ειναι. Deliverix,παγκοσμιο σχολιο!!! edit πω ρε μ@λ@κες με μπερδεψατε,νομιζα οτι μιλαω με τον Παρη!!! Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2018 από talibanakos
mclein Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, talibanakos είπε Μητσο για ποιο μηχανακι μιλαμε τελικα; Πανω απο τα 100 αν αφησεις το τιμονι ολα τα παπια θα τρεμουν,γιατι πολυ απλα δεν προοριζονται για τετοιες ταχυτητες. Εγω νομιζα οτι το κανει γενικοτερα. Καλο το xcite,το εχω δουλεψει και αυτο αλλα crypton X δεν ειναι. εγω ειχα γραψει οτι διαθετω crypton x ! προσθετω αλλα 3 crypton που υπαρχουν διαθεσιμα. εννοειται οτι δεν με αφορουν μ@λακιες χωρις χερια στα 100++ χλμ. οδηγουμε κανονικα και στα 100 - 115 νιωθεις το ελαφρυ τρεμουλο κ τραβηγμα παλι ελαφρως δεξια / αριστερα !!! το μηχανακι ειναι ευελικτο & πολυ γρηγορο αν καποιος οδηγει επιθετικα & με ψηλες στροφες αλλα α) δεν ειναι ανετο. β) δεν ειναι οικονομικο. γ) δεν ειναι για τιποτα παραπανω απο delivery, κλειδαρα κ λοιπα επαγγελματα που το χρειαζονται. εν ολιγοις : ενας πιτσιρικας θα το λατρεψει, ενας 40αρης οριακα και απο 45 και πανω, εχουμε προβλημα φιλικα & με αγαπη 1
Mesqal Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, Villio1991 είπε Για μένα πάρε ένα Honda astrea grand m6 100 αθάνατο οίκονομικοτατο και πάνω από όλα σκυλί ανταλλακτικά πανφθυνα δε καεί τπτ και ότι παίζει παντού ανταλλακτικά Το ειχα 15 χρονια απο καινουργιο, συμφωνω με αυτα που λες, σκυλι μαυρο και οικονομικο αλλά : πλαισιο βαρκα στο γυαλο, φρενα 0 (ευτηχως του ειχα βαλει δισκοφρενο μπρος) και φωτα μετρια. Με το innova που εχω τωρα ειμαι πολυ ποιο ευχαριστημενος (εχω αλλαξει μπιελα :P)
talibanakos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, mclein είπε ενας πιτσιρικας θα το λατρεψει, ενας 40αρης οριακα και απο 45 και πανω, εχουμε προβλημα Εγω παντως εχοντας οδηγησει πολλα μηχανακια και μηχανες λεω οτι ειναι το καλυτερο παπακι που εχω οδηγησει. Οταν εισαι 6 ωρες ( τουλαχιστον ) πανω σε ενα μηχανακι και κατεβαινεις πολυ πιο ξεκουραστος απο αλλα μηχανακια τοτε δεν εχει να κανει με πιτσιρικαδες και γουστα,αλλα με γεγονοτα. Για να ειμαι ομως δικαιος,η οδηγηση μου ειναι τουλαχιστον σπορ οταν δουλευω διανομη καφε. Στην κουριερ δεν το δοκιμασα με κουτι για να σου πω την αποψη μου σε πιο χαλαρη οδηγηση. Θα δοκιμασω να αφησω χερια απο περιεργεια πανω απο τα 100 αν το θυμηθω και θα ενημερωσω. ΥΓ ειμαι 34,δεν ειμαι πιτσιρικας και το εχω λατρεψει. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από talibanakos 1
mclein Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 9 ώρες πριν, talibanakos είπε Εγω παντως εχοντας οδηγησει πολλα μηχανακια και μηχανες λεω οτι ειναι το καλυτερο παπακι που εχω οδηγησει. Οταν εισαι 6 ωρες ( τουλαχιστον ) πανω σε ενα μηχανακι και κατεβαινεις πολυ πιο ξεκουραστος απο αλλα μηχανακια τοτε δεν εχει να κανει με πιτσιρικαδες και γουστα,αλλα με γεγονοτα. Για να ειμαι ομως δικαιος,η οδηγηση μου ειναι τουλαχιστον σπορ οταν δουλευω διανομη καφε. Στην κουριερ δεν το δοκιμασα με κουτι για να σου πω την αποψη μου σε πιο χαλαρη οδηγηση. Θα δοκιμασω να αφησω χερια απο περιεργεια πανω απο τα 100 αν το θυμηθω και θα ενημερωσω. ΥΓ ειμαι 34,δεν ειμαι πιτσιρικας και το εχω λατρεψει. ισχυει οτι ειναι απο τα καλυτερα μηχανακια overall ! εχει ομως μειονεκτηματα & ειναι 3-4 χτυπητα !!! δε χρειαζεται ν'αφησεις χερια. κρατα σφιχτα το τιμονι και οδηγησε εως τα 130 και θα δεις οτι εχω δικιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα