talibanakos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ParhsG είπε Το τιμονι τρεμει αν το αφησεις και σε σταθεροτητα ειναι απλα οκ αλλα μετριο. Εχει στραβωσει η ζαντα σου,εκτος και αν εχεις μπαγκαζιερα. 1 ώρα πριν, ParhsG είπε Και τριζει γενικα πολυ στα πλαστικα. Το δικο μου με 58.000 και πολλη διανομη δεν τριζει τιποτα. 1 ώρα πριν, ParhsG είπε Στο ρελαντι παροτι εχει injection ειναι μαπα με αρρυθμιες αν δεν εχει ζεσταθει. Απλα θελει ρυθμισμα. Γενικοτερα επειδη εχω οδηγησει πολλα παπια λογω επαγγελματος ειναι το καλυτερο στην κατηγορια του. Μονο τα νεα honda supra/grande δεν εχω οδηγησει. Αυτον τον καιρο που δουλευω παλι delivery εχω να πω οτι το Crypton X ειναι οτι καλυτερο εχω οδηγησει. Να εισαι σιγουρος οτι το δικο σου εχει τετοια θεματα και οχι γενικα το X. Εγω ας πουμε οδηγαω golf TSI,το οποιο πηραμε καινουργιο και εβγαζε καθε 6 μηνες σοβαρα προβληματα. Πριν τελειωσει η επεκταση εγγυησης αλλαξαμε μεχρι και σασμαν σε καινουργιο αμαξι!! Αυτο δε σημαινει οτι ολα τα golf ειναι μπουρδελ@,αλλα οτι εγω ημουν πολυ ατυχος. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2018 από talibanakos
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Πολύ καλό μηχανάκι όλα τα λεφτά το κράνος κάτω από την σέλα εκεί που απομακρύνεσαι λες: πότε μου φάγανε το κράνος? Ξεκούραστη οδήγηση, άνετη... γέμισα το μηχανάκι με 9,36 € και μου έβαλε 5 λίτρα (κατοστάρα έβαλα δεν το ξανακάνω). Για να δούμε πόσα χιλιόμετρα θα δείξει με 2,1 κατανάλωση... θα κάνω update... Τα κλειδιά το μαγαζί τα είχε χύμα μαζί με όλα τα κλειδιά των μηχανών σε έναν τενεκέ και έκανε 10 ώρες για να τα βρει. Δεν είναι ωραίο για τον πελάτη να βλέπει τα κλειδιά του διαθέσιμα σε όποιον μπαίνει μέσα στο μαγαζί... μπορούσα να πάρω όποιο κλειδί ήθελα να πεταχτώ να βγάλω αντικλείδι και να επιστρέψω... τες πα... michelin λάστιχα από το εργοστάσιο... θετικό... άρχισε να μου λέει για προμήθειες κάρτας 8-9% και ότι θα πρέπει να του πληρώσω 120 € επιπλέον αλλά έπεσε σε γνώστη καθώς η προμήθεια είναι μόλις 0,9 % με αποτέλεσμα να μου ζητήσει εν τέλη 12 € ... πίσω όμως από ένα μικρό ψέμα κρύβεται ένας μεγάλος απατεώνας... (δικό μου το ρητό) Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης
ParhsG Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, dooik είπε Πολύ καλό μηχανάκι όλα τα λεφτά το κράνος κάτω από την σέλα εκεί που απομακρύνεσαι λες: πότε μου φάγανε το κράνος? Ξεκούραστη οδήγηση, άνετη... γέμισα το μηχανάκι με 9,36 € και μου έβαλε 5 λίτρα (κατοστάρα έβαλα δεν το ξανακάνω). Για να δούμε πόσα χιλιόμετρα θα δείξει με 2,1 κατανάλωση... θα κάνω update... Τα κλειδιά το μαγαζί τα είχε χύμα μαζί με όλα τα κλειδιά των μηχανών σε έναν τενεκέ και έκανε 10 ώρες για να τα βρει. Δεν είναι ωραίο για τον πελάτη να βλέπει τα κλειδιά του διαθέσιμα σε όποιον μπαίνει μέσα στο μαγαζί... μπορούσα να πάρω όποιο κλειδί ήθελα να πεταχτώ να βγάλω αντικλείδι και να επιστρέψω... τες πα... michelin λάστιχα από το εργοστάσιο... θετικό... άρχισε να μου λέει για προμήθειες κάρτας 8-9% και ότι θα πρέπει να του πληρώσω 120 € επιπλέον αλλά έπεσε σε γνώστη καθώς η προμήθεια είναι μόλις 0,9 % με αποτέλεσμα να μου ζητήσει εν τέλη 12 € ... πίσω όμως από ένα μικρό ψέμα κρύβεται ένας μεγάλος απατεώνας... (δικό μου το ρητό) Δεν έχω καθόλου καλή διαίσθηση . Ούτε να κοιμηθώ δεν μπορώ, τουλάχιστον μέχρι να μπει συναγερμός από Δευτέρα γιατί είναι Σαββατοκύριακο... προς το παρών ούτε κόκαλο... παρατήρησα τύπο να κάνει κύκλους το τετράγωνο. όσο προκατηλημένος και να είμαι ο τύπος έκανε έναν κύκλο το τετράγωνο με πολύ βιαστικό βήμα χωρίς κανένα νόημα τον ακολούθησα από μακριά... πρώτη φορά είδα άνθρωπο να βιάζεται να κάνει κύκλο γύρο από τετράγωνο... μου κίνησε την υποψία γιατίόταν με είδε έδειχνε να τα χάνει. γύρω στα 25 χρονών, πιτσιρικάς. Βαλε και αλυσιδα καλη πολλες φορες δε θα ασχοληθουν. Το καλυτερο ειναι να ειναι καπου που δε φαινεται. Ετσι την ειχα πατησει παλαια το ειχα στο κηπο μπροστα και οσοι delivery , περαστικοι περνουσαν το βαζαν στο ματι. Ετσι ενας deliveras το εκλεψε μια μερα μεχρι που τον βρηκανε καινπηγε φυλακη κατι μηνες Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2018 από ParhsG
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 6 ώρες πριν, dooik είπε Πολύ καλό μηχανάκι όλα τα λεφτά το κράνος κάτω από την σέλα εκεί που απομακρύνεσαι λες: πότε μου φάγανε το κράνος? Ξεκούραστη οδήγηση, άνετη... γέμισα το μηχανάκι με 9,36 € και μου έβαλε 5 λίτρα (κατοστάρα έβαλα δεν το ξανακάνω). Για να δούμε πόσα χιλιόμετρα θα δείξει με 2,1 κατανάλωση... θα κάνω update... Τα κλειδιά το μαγαζί τα είχε χύμα μαζί με όλα τα κλειδιά των μηχανών σε έναν τενεκέ και έκανε 10 ώρες για να τα βρει. Δεν είναι ωραίο για τον πελάτη να βλέπει τα κλειδιά του διαθέσιμα σε όποιον μπαίνει μέσα στο μαγαζί... μπορούσα να πάρω όποιο κλειδί ήθελα να πεταχτώ να βγάλω αντικλείδι και να επιστρέψω... τες πα... michelin λάστιχα από το εργοστάσιο... θετικό... άρχισε να μου λέει για προμήθειες κάρτας 8-9% και ότι θα πρέπει να του πληρώσω 120 € επιπλέον αλλά έπεσε σε γνώστη καθώς η προμήθεια είναι μόλις 0,9 % με αποτέλεσμα να μου ζητήσει εν τέλη 12 € ... πίσω όμως από ένα μικρό ψέμα κρύβεται ένας μεγάλος απατεώνας... (δικό μου το ρητό) Δεν έχω καθόλου καλή διαίσθηση . Ούτε να κοιμηθώ δεν μπορώ, τουλάχιστον μέχρι να μπει συναγερμός από Δευτέρα γιατί είναι Σαββατοκύριακο... προς το παρών ούτε κόκαλο... παρατήρησα τύπο να κάνει κύκλους το τετράγωνο. όσο προκατηλημένος και να είμαι ο τύπος έκανε έναν κύκλο το τετράγωνο με πολύ βιαστικό βήμα χωρίς κανένα νόημα τον ακολούθησα από μακριά... πρώτη φορά είδα άνθρωπο να βιάζεται να κάνει κύκλο γύρο από τετράγωνο... μου κίνησε την υποψία γιατίόταν με είδε έδειχνε να τα χάνει. γύρω στα 25 χρονών, πιτσιρικάς. Μου θυμίζεις γνωστό μου.Αγόρασε αυτοκίνητο και κάθε φορά που χτύπαγε ο συναγερμός κατέβαινε κάτω στο γκαράζ(κλειστό) για να τσεκάρει χαχα Πάρε μια αλυσίδα.Καλοτάξιδο. Βάζε φάρμακο κάθε τρίτη vpower με προσφορά και πληρωμή με Πειραιώς για yellows.Κατέβασε κ την εφαρμογή για τα πρατήρια με τις καλύτερες κριτικές.
AristidisZ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 15 ώρες πριν, villasg είπε Γιατι ? Tmax 530 του 2016 ασφαλιζομενο ποσο 9500€ , ετησιο 332€ Σε παπιά δεν κάνουν
villasg Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Σε παπιά δεν κάνουν Βασικα δεν λεει πουθενα παπι . Ειναι μοτοσυκλετα ανω των 50cc μιλα με ενα ασφαλιστη να σου πει
AristidisZ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, villasg είπε Βασικα δεν λεει πουθενα παπι . Ειναι μοτοσυκλετα ανω των 50cc μιλα με ενα ασφαλιστη να σου πει Και σου ξαναλέω ότι δε κάνουν (τουλάχιστον π.χ. στο wave που έχω εγώ)
warlock9_0 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, villasg είπε Γιατι ? Tmax 530 του 2016 ασφαλιζομενο ποσο 9500€ , ετησιο 332€ πως γίνεται να είναι τόσο χαμηλά τα ίδια ακριβώς, πριν βάλω την πρόσθετη ασφάλεια κλοπής, μου βγαίνουν 182 το εξάμηνο wtf Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2018 από warlock9_0
villasg Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Εχω κατι μειων λογω επαρχιας . Επισης σαν ετησια θα ειναι λιγο πιο κατω . Αμα δεις η κλοπη τα ασφαλιστρα ειναι 110€ ετησιο
talibanakos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 20 ώρες πριν, dooik είπε κατοστάρα έβαλα δεν το ξανακάνω Γιατι οχι;Τελικα ποιο πηρες; Τσεκαρισμενα η 100ρα συμφερει στα χιλιομετρα,εκτος και αν δουλευεις πολυ ρελαντι και φαναρια. Τονιζω το τσεκαρισμενα,στη δουλεια μονο γραφω χαλαρα 150χλμ τη μερα και το εχω δοκιμασει και σε ταξιδια με μηχανες και αυτοκινητα. 11 ώρες πριν, villasg είπε Ειναι μοτοσυκλετα ανω των 50cc μιλα με ενα ασφαλιστη να σου πει Ισχυει αυτο. ΠΑρ'ολα αυτα απο καποια κυβικα και κατω δεν ασφαλιζουν. Αμα ειναι ετσι θα ασφαλισω και το crypton R που εχει βαρεσει μοτερ και θα το "κλεψω" μετα.
AristidisZ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 13 ώρες πριν, villasg είπε Εχω κατι μειων λογω επαρχιας . Επισης σαν ετησια θα ειναι λιγο πιο κατω . Αμα δεις η κλοπη τα ασφαλιστρα ειναι 110€ ετησιο AIG ετήσια με 3000 ασφαλιζόμενο ποσό εμένα μου πάει 293€, με φουλ εκπτώσεις... (Αθήνα βέβαια)
warlock9_0 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 ας περάσω μια βόλτα από τον ασφαλιστή αύριο 😑
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα