Προς το περιεχόμενο

Τι παπί να πάρω ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι βρε και μενα η μηχανη 11000 και το σκουτερ 7000 , απλα εφιστω την προσοχη του να το ψαξει καλα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους, κατέληξα στο τι θα πάρω και κέρδισε το υπερκοστολογημένο αλλά τι να κάνουμε τώρα έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα... 

HONDA SUPRA X125 HELMIN 2016, 2017 ή 2018 μοντέλο!
για δείτε αυτό: https://www.car.gr/14477129-honda-supra-x-cbs

Χωράει το κράνος κάτω από την σέλα έχει 5,6 L. ρεζερβουάρ βγάζει δηλαδή 250 χιλιόμετρα το λιγότερο, 
Δεν θα περιμένω να πέσει η τιμή για το μοντέλο του 2018 γιατί θέλω μέχρι την άλλη Δευτέρα να το έχω πάρει. 
Το πολύ πολύ να πάω σε μοντέλο του 2016 ή 2017 !

Το μόνο κακό είναι ότι έχει EURO 3 κινητήρα του 2016 ίσως και του 2017 απο την στιγμή που το Daytona καινούριο έχει 1.250 € και διαθέτει Euro 4 ένα είναι σίγουρο ότι μας κοροϊδεύουν, όποιος θέλει να πάρει παπί να πάρει DAYTONA 1250 € καινούργιο και τον βγάζει 25 χρόνια ακόμα και μεταχειρισμένο με 750 € δεν θέλει ο άνθρωπος κάτι παραπάνω, παπί πόλης είναι τίποτα παραπάνω.   

Ευχαριστώ, έμαθα πολλά και με βοηθήσατε αρκετά.     

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dooik είπε

όποιος θέλει να πάρει παπί να πάρει DAYTONA 1250 € καινούργιο και τον βγάζει 25 χρόνια ακόμα  3 χρονια ακομα.

Μην αγοραζετε κινεζικα. Απιστευτο να βλεπω στο ιδιο ποστ για honda supra και για daytona.

Στις 9/7/2018 στις 2:31 ΜΜ, mp123 είπε

Απορω τι καλο βρισκετε στα παπια..

Παλι τα ιδια ;;;;

Δε θυμαμαι,ειχες ποτε παπι;

Επεξ/σία από talibanakos
Δημοσ.
4 ώρες πριν, talibanakos είπε

Δε θυμαμαι,ειχες ποτε παπι;

Ειχα φαει τα μουτρα μου πολλες φορες .Ουτε λαστιχα ειχα αλλαξει ποτε φρενα δεν το συζητω ουτε ηξερα τι ειναι λαδια τι ειναι αυτο   😂

Δεν ξερω.δεν τα πολυσυμπαθω αλλα οκ αμα λετε οτι ειναι καλα για μεσα στην πολη ξερετε καλυτερα.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, mp123 είπε

Ειχα φαει τα μουτρα μου πολλες φορες .Ουτε λαστιχα ειχα αλλαξει ποτε φρενα δεν το συζητω ουτε ηξερα τι ειναι λαδια τι ειναι αυτο   😂

Δεν ξερω.δεν τα πολυσυμπαθω αλλα οκ αμα λετε οτι ειναι καλα για μεσα στην πολη ξερετε καλυτερα.

Καθενα εχει τη χρηση και χρησιμοτητα του..

Καλα για τον παιχτη που λεει οτι πανω απο τα 100 το X τρεμει δε θα σχολιασω για πολλους λογους.
Αμα βγαζεις αχρηστο το καλυτερο παπι της αγορας τι να πω..

Δημοσ.

Έχω κουράσει, το ξέρω, & εμένα με κουράσανε οι ιδιώτες έτσι αποφάσισα να το πάρω καινούριο στο κουτί του (HONDA SUPRAX 125) special edition (άσπρο χρώμα) να τελειώνω πήγα στον Σαρακάκη και απογοητεύτηκα ήταν μέσα ένας που θύμισε δημόσιο υπάλληλο διορισμένο επί Τσοχατζόπουλου και μου είπε θα το παραγγείλει και από τον Σεπτέμβρη θα το πάρω (αν είμαι τυχερός) στην τιμή 2780€ +50 € τα έξοδα πινακίδας 2.830 € !    

Πήγα σε ένα μικρό μαγαζάκι (Οχι Μιχαλακοπούλου πιο κάτω) και είχε τρία special edition ετοιμοπαράδοτα με 2 χρόνια εγγύηση και τελική τιμή 2.600 € περίπου και είμαστε ακόμα στα παζάρια! Δεν θα τον ταλαιπωρήσω θα το πάρω γιατί είναι τίμιος.

Καινούριο λοιπόν και τέλος, δείτε τις παρακάτω εικόνες πιστεύω είναι το ιδανικό. 

https://www.car.gr/14454808-honda-supra-x-125-cbs-special-colour  

αντί για 14 δώρα θα μπορούσαν να κάνουν ένα και καλό δώρο, μια καραμπίνα για τους κλέφτες, θα κοιτάξω να δω αν υπάρχει ασφάλιση κλοπής για μηχανάκι...
Κατ εμέ ένας είναι ο συναγερμός για μηχανές και αμάξια: PANDORA αυτόν θα βάλω. 

Ευχαριστώ!  

Δημοσ.
8 ώρες πριν, dooik είπε

Έχω κουράσει, το ξέρω, & εμένα με κουράσανε οι ιδιώτες έτσι αποφάσισα να το πάρω καινούριο στο κουτί του (HONDA SUPRAX 125) special edition (άσπρο χρώμα) να τελειώνω πήγα στον Σαρακάκη και απογοητεύτηκα ήταν μέσα ένας που θύμισε δημόσιο υπάλληλο διορισμένο επί Τσοχατζόπουλου και μου είπε θα το παραγγείλει και από τον Σεπτέμβρη θα το πάρω (αν είμαι τυχερός) στην τιμή 2780€ +50 € τα έξοδα πινακίδας 2.830 € !    

Πήγα σε ένα μικρό μαγαζάκι (Οχι Μιχαλακοπούλου πιο κάτω) και είχε τρία special edition ετοιμοπαράδοτα με 2 χρόνια εγγύηση και τελική τιμή 2.600 € περίπου και είμαστε ακόμα στα παζάρια! Δεν θα τον ταλαιπωρήσω θα το πάρω γιατί είναι τίμιος.

Καινούριο λοιπόν και τέλος, δείτε τις παρακάτω εικόνες πιστεύω είναι το ιδανικό. 

https://www.car.gr/14454808-honda-supra-x-125-cbs-special-colour  

αντί για 14 δώρα θα μπορούσαν να κάνουν ένα και καλό δώρο, μια καραμπίνα για τους κλέφτες, θα κοιτάξω να δω αν υπάρχει ασφάλιση κλοπής για μηχανάκι...
Κατ εμέ ένας είναι ο συναγερμός για μηχανές και αμάξια: PANDORA αυτόν θα βάλω. 

Ευχαριστώ!  

Πες αν γινετε το μαγαζι να παρω προσφορα για μια μηχανη που θελω να αγορασω αφου βλεπω οτι σου κανει καλη εκπτωση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp123 είπε

Πες αν γινετε το μαγαζι να παρω προσφορα για μια μηχανη που θελω να αγορασω αφου βλεπω οτι σου κανει καλη εκπτωση.

οταν πηρα πριν 2 1/2 χρονια το Tmax 530 την πιο καλη προσφορα την πηρα απο Factory moto στην μιχαλακοπουλου

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, mp123 είπε

σου στέλνω σε προσωπικό τα στοιχεία του για να μην κάνω διαφήμιση 

14 ώρες πριν, villasg είπε

οταν πηρα πριν 2 1/2 χρονια το Tmax 530 την πιο καλη προσφορα την πηρα απο Factory moto στην μιχαλακοπουλου

καλό είναι να ξέρουμε τους τίμιους, πρέπει να γίνει ένα φορουμ αξιολόγησης  και δεν το λέω μόνο απο οικονομικής άποψης... 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, talibanakos είπε

Θα απογοητευθεις. 

Γιατι ?
Tmax 530 του 2016 ασφαλιζομενο ποσο 9500€ , ετησιο 332€

z1dZkJb.png

Δημοσ.
Στις 30/7/2018 στις 5:46 ΜΜ, talibanakos είπε

Καθενα εχει τη χρηση και χρησιμοτητα του..

Καλα για τον παιχτη που λεει οτι πανω απο τα 100 το X τρεμει δε θα σχολιασω για πολλους λογους.
Αμα βγαζεις αχρηστο το καλυτερο παπι της αγορας τι να πω..

Εγω το εχω αλλα οκ δεν θα ελεγα οτι ειναι και το καλυτερο. Σε 5.000km χαλασε στη καδενα κατι στο τεντωτηρα και λογω εγγυησης το καλυψε. Ολα τα service ειχαν γινει σε επισημο. Το τιμονι τρεμει αν το αφησεις και σε σταθεροτητα ειναι απλα οκ αλλα μετριο. Τα πλαστικα οχι τοσο ποιοτητικα πχ μαπα βερνικι σε μερικα και τα μαυρα σε 1 χρονο ξεβαψαν. Το πλυσιμο παντα σε σωστο σαμπουαν ειδικο. Και τριζει γενικα πολυ στα πλαστικα. Στο ρελαντι παροτι εχει injection ειναι μαπα με αρρυθμιες αν δεν εχει ζεσταθει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...