VaggD Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Όπως και να το κάνουμε ενα παραπάνω ABS σύστημα και μια LED λάμπα δεν δικαιολογούν τα 3400. Επίσης η Honda έφερε το μοντέλο του 2016-17 και όχι το GTR 2019(ξεφτίλα)!
naokc Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια για παπι. Σκέφτομαι για το Daytona velos 125
Nickokin Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Στις 18/5/2019 στις 1:38 ΠΜ, 26ska είπε Πάντως το sym vf185 με την τιμή που έχει σε προκαλεί να το πάρεις.Κοιταζα το gtr150,αλλά τα λεφτά που ζητάει δεν είναι για την τσέπη μου.Και από ότι έμαθα Μαλαισία έχουν την ίδια τιμή με το sym,εδώ ο αντιπρόσωπος βαζει καπέλο τρελό.Ισως την κανω την κίνηση για την sym. Τελικά τι πήρες;
26ska Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, Nickokin είπε Τελικά τι πήρες; Τίποτα προς το παρόν και δεν με βλέπω,θα μείνω με το crypton X μου.
XarhsFX1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Σκέφτομαι να πάρω ένα Suzuki Fx από το car.gr, όλοι γράφουν ότι είναι καλά μοτερικα και άψογα χωρίς προβλήματα. Αλλά αυτά τα μηχανάκια είναι από το 2000 και με 30-50χιλιαδες χιλιόμετρα, είναι παλιά και φοβάμαι μήπως βγάλουν προβλήματα μετά. Ποιος ξέρεί να απαντήσει σε αυτό?. Εκτός και δεν χαλάνε αυτά τα παπια και ας είναι 20 χρόνια παλιά.Να το πάρω άφοβα ή να κοιτάξω για άλλο?? Παρακαλώ όποιος ξέρει ας απαντήσει για να ξέρω τι να πάρω! Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από XarhsFX1
ALMPANIS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, XarhsFX1 είπε Καλησπέρα. Σκέφτομαι να πάρω ένα Suzuki Fx από το car.gr, όλοι γράφουν ότι είναι καλά μοτερικα και άψογα χωρίς προβλήματα. Αλλά αυτά τα μηχανάκια είναι από το 2000 και με 30-50χιλιαδες χιλιόμετρα, είναι παλιά και φοβάμαι μήπως βγάλουν προβλήματα μετά. Ποιος ξέρεί να απαντήσει σε αυτό?. Εκτός και δεν χαλάνε αυτά τα παπια και ας είναι 20 χρόνια παλιά.Να το πάρω άφοβα ή να κοιτάξω για άλλο?? Παρακαλώ όποιος ξέρει ας απαντήσει για να ξέρω τι να πάρω! Ποσα χρηματα διαθετεις
XarhsFX1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, ALMPANIS είπε Ποσα χρηματα διαθετεις Εχω μεχρι 1600 όλοι τα πουλάνε κάτω από 1600 αλλά θέλω να ξέρω αν είναι καλά γιατί είναι πολύ παλιά μηχανάκια και αν αξίζουν και έχουν και πολλά χιλιόμετρα που ξεκινάνε από 30-50χιλ που έχω δει
Mesqal Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, XarhsFX1 είπε Καλησπέρα. Σκέφτομαι να πάρω ένα Suzuki Fx Αν και ειναι απο το καλυτερα παπια που εχουν βγει το FX, γνωμη μου δεν αξιζει πλεον για αγορα, ειδικα αν γραφεις και πολλα χιλιομετρα καθημερινα. Καλυτερα παρε το δοκιμασμενο cryptonX, που βρισκεις ανταλλακτικα ακομη και στα περιπτερα.
pano Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, XarhsFX1 είπε .Να το πάρω άφοβα ή να κοιτάξω για άλλο?? Να κοιτάξεις για άλλο.
mclein² Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, XarhsFX1 είπε Καλησπέρα. Σκέφτομαι να πάρω ένα Suzuki Fx από το car.gr, όλοι γράφουν ότι είναι καλά μοτερικα και άψογα χωρίς προβλήματα. Αλλά αυτά τα μηχανάκια είναι από το 2000 και με 30-50χιλιαδες χιλιόμετρα, είναι παλιά και φοβάμαι μήπως βγάλουν προβλήματα μετά. Ποιος ξέρεί να απαντήσει σε αυτό?. Εκτός και δεν χαλάνε αυτά τα παπια και ας είναι 20 χρόνια παλιά.Να το πάρω άφοβα ή να κοιτάξω για άλλο?? Παρακαλώ όποιος ξέρει ας απαντήσει για να ξέρω τι να πάρω! σε 20 χρονια, εχουν γραψει 30 ~ 50 χιλιαδες χιλιομετρα ;;; αυτο μπορει να ισχυει για ενα παπι που ειναι παρκαρισμενο σε καμια αυλη... ενας ανθρωπος που αγορασε παπι, γραφει χιλιομετρα.. θεωρητικα τα μηχανακια που κοιταζεις ειναι κοντα στα 70-90, για να μη σου πω παραπανω + οτι εχουν 3-4 διαφορετικα χερια κατ'ελαχιστο..(με οτι συνεπαγεται απο πτωσεις).
XarhsFX1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Ξέρεις κανένα καλό παπι 125cc ? Γιατί ψάχνω και εγώ και δεν έχω αποφασίσει αν ξέρεις πες το. 2 ώρες πριν, pano είπε Να κοιτάξεις για άλλο. Ξέρεις κανένα αλλά παπι 125cc? Κοιτάζω και εγώ αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα να ξερεις πες το
XarhsFX1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 9/7/2018 στις 2:31 ΜΜ, mp123 είπε Απορω τι καλο βρισκετε στα παπια.. αντε να εχουν 1lt/100km. μεσα στην πολη ποιος θελει ταχυτητες. παρε ενα σκουτερακι που εχει abs με 2000 2200 ευρω να βρεις την ησυχια σου με τις ταχυτητες.το σερβις δεν ειναι κατι τραγικο να αλλαξεις ιμαντα .ουτε στο πακισταν τοσα παπια. Στο θεμα μας τωρα παρε οτι πιο φτηνο καινουργιο βρεις π.χ το daytona που εχει 1400 ευρω γιατι με την τυχη που εχεις η' θα στο ξανακλεψουν η' θα στο χαλασουν παλι. Φίλε το παπι ειναι ένα μηχανάκι οικονομικό για να κάνεις την δουλειά σου και βολικό για όποιον δεν έχει γεμάτη τσέπη και με λίγα χρήματα αλλάζεις πολλά πράγματα, και είναι γούστα αυτά ότι αρέσει στον καθένα .Το ότι δεν σου αρέσει εσένα δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αρέσει σε κανέναν
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Εγώ που ψαχνω μάτι μέχρι 900 ευρώ τι να πάρω innova 125 η sym symphony 150 Ο σημαντικότερος λόγος που το θέλω είναι για να παρκάρω λίγο το αμάξι. Η χρήση του θα είναι για ψώνια για να με μεταφέρει ως το Μέτρο άντε και σε κάνα φίλο για καφέ. Δηλαδή με το ζόρι 300 χιλιόμετρα την εβδομάδα. Μερικές φορές θα χρειαστεί να βάλω πάνω την γυναίκα μου να πάμε για ψώνια η κάπου αλλού εδώ γύρω Περιστέρι αλλά είμαστε χοντρούληδες κάπου στα 230 κιλά παρέα.
tony81 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Εγώ που ψαχνω μάτι μέχρι 900 ευρώ τι να πάρω innova 125 η sym symphony 150 Ο σημαντικότερος λόγος που το θέλω είναι για να παρκάρω λίγο το αμάξι. Η χρήση του θα είναι για ψώνια για να με μεταφέρει ως το Μέτρο άντε και σε κάνα φίλο για καφέ. Δηλαδή με το ζόρι 300 χιλιόμετρα την εβδομάδα. Μερικές φορές θα χρειαστεί να βάλω πάνω την γυναίκα μου να πάμε για ψώνια η κάπου αλλού εδώ γύρω Περιστέρι αλλά είμαστε χοντρούληδες κάπου στα 230 κιλά παρέα. Ας προτείνω ένα daytona καινούριο
mp123 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Εγώ που ψαχνω μάτι μέχρι 900 ευρώ τι να πάρω innova 125 η sym symphony 150 Ο σημαντικότερος λόγος που το θέλω είναι για να παρκάρω λίγο το αμάξι. Η χρήση του θα είναι για ψώνια για να με μεταφέρει ως το Μέτρο άντε και σε κάνα φίλο για καφέ. Δηλαδή με το ζόρι 300 χιλιόμετρα την εβδομάδα. Μερικές φορές θα χρειαστεί να βάλω πάνω την γυναίκα μου να πάμε για ψώνια η κάπου αλλού εδώ γύρω Περιστέρι αλλά είμαστε χοντρούληδες κάπου στα 230 κιλά παρέα. Συγνώμη αλλά με 900 ευρώ για την χρήση που το θες δεν υπάρχει κάτι. Παρε μια κάρτα απεριορίστων διαδρομών ( ούτε ξέρω ποσό έχει , έχω να μπω σε μμμ παααααρα πολλά χρόνια.) σίγουρα θα σου κοστίσει πολυ φθηνότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα