Προς το περιεχόμενο

Τι παπί να πάρω ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, arisg90 είπε

Το Velos το ειδα πολυ λιγο απο κοντα παρκαρισμενο και μ εντυπωσιασε σαν εμφανισε.

Τεραστιο πλεονεκτημα οι 36 ατοκες αλλα αν αξιζει τα 400€ παραπανω απο τον σκυλo DY δεν το ξερω...

Το ίδιο μοτέρ έχουν και τα δύο, το μόνο που θα μου έκανε κλικ στο Velos είναι οι tubeless ζάντες του, 400 ευρώ παραπάνω είναι μάλλον λόγω του design και στο κοινό που στοχεύει, έχει πολλά κοινά πάντως με το DY, αν είσαι γύρω στα 35 παίρνεις το Velos, αν είσαι σαν κι εμένα στα 50 και θέλεις κάτι πιο συντηρητικό στην εμφάνιση παίρνεις το DY.

6 λεπτά πριν, antbyron είπε

Τελικά έχω καταλήξει στο daytona DY. Προβληματίζομαι όμως από που να το πάρω. Τα δώρα που δίνουν είναι καλά; Έχετε να προτείνεται κάτι;

Μάλλον χρειάζεται να κάνω μια γύρα για να δω τι προσφέρουν.

Τα δώρα είναι συνήθως καμιά κλειδαριά της κακιάς ώρας, ή κανα κράνος κινέζικο και καμιά νιτσεράδα για ψαράδες.

Στα 4 Daytona/SYM που έχω αλλάξει τα τελευταία 7 χρόνια τα έχω πάρει από τον Χαρίτο στη Λιοσίων, με ανταλλαγή χωρίς να ζητάω τα δώρα που έκανε παρά μόνο ένα συναγερμό και ένα βαλιτσάκι.

• Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, MadPax είπε

Το ίδιο μοτέρ έχουν και τα δύο, το μόνο που θα μου έκανε κλικ στο Velos είναι οι tubeless ζάντες του, 400 ευρώ παραπάνω είναι μάλλον λόγω του design και στο κοινό που στοχεύει, έχει πολλά κοινά πάντως με το DY, αν είσαι γύρω στα 35 παίρνεις το Velos, αν είσαι σαν κι εμένα στα 50 και θέλεις κάτι πιο συντηρητικό στην εμφάνιση παίρνεις το DY.

Τα δώρα είναι συνήθως καμιά κλειδαριά της κακιάς ώρας, ή κανα κράνος κινέζικο και καμιά νιτσεράδα για ψαράδες.

Στα 4 Daytona/SYM που έχω αλλάξει τα τελευταία 7 χρόνια τα έχω πάρει από τον Χαρίτο στη Λιοσίων, με ανταλλαγή χωρίς να ζητάω τα δώρα που έκανε παρά μόνο ένα συναγερμό και ένα βαλιτσάκι.

Και εμένα αυτά με ενδιαφέρουν, ο συναγερμός και το βαλιτσάκι. Είναι καλά; Από αυτόν σκέφτομαι και εγώ να το πάρω.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, antbyron είπε

Και εμένα αυτά με ενδιαφέρουν, ο συναγερμός και το βαλιτσάκι. Είναι καλά; Από αυτόν σκέφτομαι και εγώ να το πάρω.

Δεν είχα ποτέ κάποιο θέμα, ο τελευταίος συναγερμός που έβαλε είναι ένας Steel Mate που είναι εγνωσμένης αξίας και τους αντιπροσωπεύει ο Πατμανίδης, και για βαλιτσάκι μου έβαλε ένα κινέζικο της σειράς που είναι αποδεκτά καλό. Σ' αυτόν κάνω και τα σέρβις (όταν δεν τα κάνω μόνος μου εκτός εγγύησης) και έχει καλές τιμές, βλέπω ότι κάνει καλή δουλειά και έχω μια σχετική εμπιστοσύνη, δέχεται και αδιαμαρτύρητα πληρωμές με κάρτα...από κει και πέρα δεν είμαι φίλος του, πελάτης ευχαριστημένος είμαι, αν μου κάνει κάποια πουστιά θα πάω αλλού και θα με χάσει.

Δημοσ.

Δεν είχα ποτέ κάποιο θέμα, ο τελευταίος συναγερμός που έβαλε είναι ένας Steel Mate που είναι εγνωσμένης αξίας και τους αντιπροσωπεύει ο Πατμανίδης, και για βαλιτσάκι μου έβαλε ένα κινέζικο της σειράς που είναι αποδεκτά καλό. Σ' αυτόν κάνω και τα σέρβις (όταν δεν τα κάνω μόνος μου εκτός εγγύησης) και έχει καλές τιμές, βλέπω ότι κάνει καλή δουλειά και έχω μια σχετική εμπιστοσύνη, δέχεται και αδιαμαρτύρητα πληρωμές με κάρτα...από κει και πέρα δεν είμαι φίλος του, πελάτης ευχαριστημένος είμαι, αν μου κάνει κάποια πουστιά θα πάω αλλού και θα με χάσει.

Thanks για τις πληροφορίες

Thanks για τις πληροφορίες

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά παράγγειλα το daytona sprinter. Ελπίζω να βγει αξιόπιστο και να μην βγάλει τα προβλήματα που έβγαλε το καταραμένο innova. 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, antbyron είπε

Τελικά παράγγειλα το daytona sprinter. Ελπίζω να βγει αξιόπιστο και να μην βγάλει τα προβλήματα που έβγαλε το καταραμένο innova. 

Καλορίζικο . Πόσο σου βγήκε ;; Είχες δώρα έξτρα εξοπλισμό συναγερμό κτλπ;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, christopher0016 είπε

Καλορίζικο . Πόσο σου βγήκε ;; Είχες δώρα έξτρα εξοπλισμό συναγερμό κτλπ;

Ευχαριστώ. 1495 θα δώσω και το πήρα από τον χαριτο μοτος. Έχει δώρα συναγερμό, βαλίτσα, κλειδαριά δισκόφρενου και 2 πρώτες εργασίες σερβις δωρεάν. Απ 'ότι μίλησε με τον πωλητή τα δώρα δεν είναι και τα καλύτερα(αναμενόμενο). Τουλάχιστον ο συναγερμός θέλω να είναι λειτουργικός και η κλειδαριά δισκόφρενου να μην είναι της πλάκας. Βαλίτσα διάλεξα μία άλλη με +20 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, antbyron είπε

Ευχαριστώ. 1495 θα δώσω και το πήρα από τον χαριτο μοτος. Έχει δώρα συναγερμό, βαλίτσα, κλειδαριά δισκόφρενου και 2 πρώτες εργασίες σερβις δωρεάν. Απ 'ότι μίλησε με τον πωλητή τα δώρα δεν είναι και τα καλύτερα(αναμενόμενο). Τουλάχιστον ο συναγερμός θέλω να είναι λειτουργικός και η κλειδαριά δισκόφρενου να μην είναι της πλάκας. Βαλίτσα διάλεξα μία άλλη με +20 ευρώ.

Εγώ θα σου έλεγα να μη βάλεις συναγερμό σε παπί, δε ξέρω αν προσφέρει κάτι εκτός από μπλεξίματα ηλεκτρολογικής φύσης, πόσο μάλλον αν είναι συναγερμός της πλάκας 

Αντί για Κλειδαριά δισκοφρένου & συναγερμό θα σου έλεγα να του ζητήσεις μια καλή κουλούρα

Στο δικό μου παπί δε μπορούσα να βρω καλή κλειδαριά για το δισκόφρενο, λόγω του ότι δε χώραγε μεγάλος πείρος στη δισκόπλακα...

Δημοσ.

Καλό είναι να έχει και συναγερμό, αν σηκωθεί το παπί να βαράει. Κουλούρες και κουλούρια τα κόβουν αν θέλουν. 

Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να δημιουργήσει είναι να μικρύνει την ζωή της μπαταρίας, αλλά τα παπιά έχουν και μανιβέλα. 

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Καλό είναι να έχει και συναγερμό, αν σηκωθεί το παπί να βαράει. Κουλούρες και κουλούρια τα κόβουν αν θέλουν. 

Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να δημιουργήσει είναι να μικρύνει την ζωή της μπαταρίας, αλλά τα παπιά έχουν και μανιβέλα. 

Πόσους συναγερμούς ακούς κάθε βράδυ και δε δίνεις σημασία ; :P

Δημοσ.
8 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Όταν ακούω τον ήχο από το δικό μου δίνω σημασία 🙂

• Like 3
Δημοσ.
11 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Προσωπικά όταν ακούω συναγερμό βγαίνω στο μπαλκόνι να δω, κάποιες φορές ιδιαίτερα μεσημέρι δεν βγαίνω γιατί συνήθως είναι άκυροι συναγερμοί, από εξάτμιση ας πούμε. 

Αλλά όπως σου γράφει ο @christopher0016 όταν ακούσω το δικό μου θα βγω σίγουρα, δεν έχω απαιτήσει από τους γείτονες να σώσουν την περιουσία μου,  εδώ ο κόσμος αδιαφορεί για σημαντικότερα πράγματα. 

Οπότε καλύτερα να έχει παρά όχι συναγερμό ένα όχημα. 

Δημοσ.

Πάντως το sym vf185 με την τιμή που έχει σε προκαλεί να το πάρεις.Κοιταζα το gtr150,αλλά τα λεφτά που ζητάει δεν είναι για την τσέπη μου.Και από ότι έμαθα Μαλαισία έχουν την ίδια τιμή με το sym,εδώ ο αντιπρόσωπος βαζει καπέλο τρελό.Ισως την κανω την κίνηση για την sym.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...