26ska Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, villasg είπε Αμα εισαι αθηνα το το Honda το εχει test drive ενας στην Αμφιθεας ( ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ ) και το Sym το εχει στην καλιθεα test drive ο Γκοργκολης στην Θησεως χαμηλα . Τραβα καντα απο μια βολτα . Παντως το Sym που δοκιμασα εγω ειναι αρκετα δυνατο και παιχνιδιαρικο Σου άρεσε οδηγικά το sym ε; Εμφανισιακά δεν μου αρέσει καθόλου,αν και η τιμή του είναι πολύ δελεαστική.Στα μείον και των δύο νέων παπιών ο συμπλέκτης.Να υπάρχει τρόπος να καταργηθεί άραγε;
christopher0016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Το sym είναι vfm όσο και αν δεν αρέσει στους χοντακιδες. Όποιος δεν μπορεί να δει κάτι καλό και κολλάει σε σηματακια δικό του πρόβλημα. 3
villasg Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 11 ώρες πριν, 26ska είπε Σου άρεσε οδηγικά το sym ε; Ναι αλλα σαν μοτοισυκλετα και οχι σαν παπι . 11 ώρες πριν, 26ska είπε Στα μείον και των δύο νέων παπιών ο συμπλέκτης.Να υπάρχει τρόπος να καταργηθεί άραγε; Μα αυτο ειναι το μεγαλο ατου τους , κατι δεν εχεις καταλαβει σωστα 10 ώρες πριν, christopher0016 είπε Το sym είναι vfm +10000 , και απο αντιπροσώπευση και καλυψη ανταλλακτικων ( και φτηνα )
26ska Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 20 λεπτά πριν, villasg είπε Ναι αλλα σαν μοτοισυκλετα και οχι σαν παπι . Μα αυτο ειναι το μεγαλο ατου τους , κατι δεν εχεις καταλαβει σωστα +10000 , και απο αντιπροσώπευση και καλυψη ανταλλακτικων ( και φτηνα ) Μεγάλο ατού σε τι ακριβώς;
26ska Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Νομίζω θα μείνω με το crypton,άχρηστο θα μου είναι το gtr. Σπίτι, δουλειά είμαι, πάνε τα χρόνια που έτρεχα παντού με το παπί, μεγάλωσα, έχω οικογένεια, μόνο για τον εαυτό μου το χρησιμοποιώ το μηχανάκι. Απλά το είδα και με εντυπωσίασε και ξύπνησε ο πιτσιρικάς μέσα μου. 1
alexinhogr Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 2,500-3.600 για πάπιες με συμπλέκτη, κατάντια. Πάρτε μοτοσυκλέτες έλεος με σασί μια σωλήνα και τιμονιερα με μια βίδα αχαχαχα 1
EmpYristis Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Ενδιαφέρομαι κι εγώ για δίκυκλο για χρήση στο κέντρο. Πρεπει για την δουλειά να πηγαινω 6 φορές την εβδομάδα, 10 χλμ πήγαινε ελα απο Πατησιων, Ομονοια, Σταδιου, Συγγρού. Οπως κι ο νηματοθετης προσανατολιζομαι σε οικονομικό παπί, μεταχειρω γιαπωνέζικο ή καινούριο Daytona. Ως εναλλακτική εχω την επιλογή μεσαίου σκούτερ 125-200 κυβικά, ωστε να ειναι αρκετά ευέλικτο και με χαμηλα παγια κοστη (καταναλωση, σέρβις, λαστιχα, ανταλλακτικά). Προσανατολιζομαι σε Sym, Kymco γιατί με το πολύ 2000 πρέπει να παρω πακετο μηχανακι, κρανος, κλειδαριές και πιθανότατα μπαγκαζιερα. Σκέφτομαι να κάνω την υπέρβαση για καινούριο Sym 125 ή 200 λόγω κυριως του ABS. Το cbs το εχουν τα νεα παπιά/scooter στανταρ αλλά μόνο Sym/Kymco ειδα μοντελα με ABS σε τιμή κατω απο 2.000€. Υπόψιν οτι εχω υψος σχεδόν 1,90 και 95 κιλά.Προτάσεις;
antbyron Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Και εγώ στην ίδια φάση είμαι. Περιμένω να δώσω για δίπλωμα ώστε να πάρω το sym symphony 200. Έχω απέλπιστει όμως με το δίπλωμα και σκέφτομαι μήπως χτυπήσω κάνα daytona παπί που είναι πάμφηνα. Το innova που είχα στο παρελθόν με έκαψε. Δύο φορές μπιέλα και τρεις φορές ανορθωτή. Το χρυσοπλήρωσα το ρημάδι.
christopher0016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, EmpYristis είπε Ενδιαφέρομαι κι εγώ για δίκυκλο για χρήση στο κέντρο. Πρεπει για την δουλειά να πηγαινω 6 φορές την εβδομάδα, 10 χλμ πήγαινε ελα απο Πατησιων, Ομονοια, Σταδιου, Συγγρού. Οπως κι ο νηματοθετης προσανατολιζομαι σε οικονομικό παπί, μεταχειρω γιαπωνέζικο ή καινούριο Daytona. Ως εναλλακτική εχω την επιλογή μεσαίου σκούτερ 125-200 κυβικά, ωστε να ειναι αρκετά ευέλικτο και με χαμηλα παγια κοστη (καταναλωση, σέρβις, λαστιχα, ανταλλακτικά). Προσανατολιζομαι σε Sym, Kymco γιατί με το πολύ 2000 πρέπει να παρω πακετο μηχανακι, κρανος, κλειδαριές και πιθανότατα μπαγκαζιερα. Σκέφτομαι να κάνω την υπέρβαση για καινούριο Sym 125 ή 200 λόγω κυριως του ABS. Το cbs το εχουν τα νεα παπιά/scooter στανταρ αλλά μόνο Sym/Kymco ειδα μοντελα με ABS σε τιμή κατω απο 2.000€. Υπόψιν οτι εχω υψος σχεδόν 1,90 και 95 κιλά.Προτάσεις; Daytona sprinter καινούριο έχει βγεί πολύ καλό το μοτέρ του είναι οικονομικό. θα σου μείνουν λεφτά για εξοπλισμό ασφάλεια κτλπ Επεξ/σία 12 Μαΐου 2019 από christopher0016 1
EmpYristis Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στα τεχνικά χαρακτηριστικά μηχανής και τα τρια Daytona παπιά (DY125RS, SPRINTER 125, VELOS R 125I) εχουν πανομοιότυπα χαρακτηριστικά. Μονο η εμφάνιση, καντραν, εξάτμιση και ενδεχομενως η ποιότητα πλαστικών αλλάζει. EFI, Euro4, CBS, ιπποδύναμη. Το DY ειναι λιγο πιο ...παππουδίστικο στην εμφανιση, τα άλλα δύο ειναι πιο μοντέρνα, ιδιως το καινούριο Velos. Φρένα τουλάχιστον στα DY, Sprinter φαίνονται πανομοιότυπα επίσης. Το DY σε σχέση με τα αλλα δύο εχει σχάρα. Καμία άλλη διαφορά; Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από EmpYristis
bigoulas Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, EmpYristis είπε Στα τεχνικά χαρακτηριστικά μηχανής και τα τρια Daytona παπιά (DY125RS, SPRINTER 125, VELOS R 125I) εχουν πανομοιότυπα χαρακτηριστικά. Μονο η εμφάνιση, καντραν, εξάτμιση και ενδεχομενως η ποιότητα πλαστικών αλλάζει. EFI, Euro4, CBS, ιπποδύναμη. Το DY ειναι λιγο πιο ...παππουδίστικο στην εμφανιση, τα άλλα δύο ειναι πιο μοντέρνα, ιδιως το καινούριο Velos. Φρένα τουλάχιστον στα DY, Sprinter φαίνονται πανομοιότυπα επίσης. Το DY σε σχέση με τα αλλα δύο εχει σχάρα. Καμία άλλη διαφορά; Το VELOS έχει καλύτερα φρένα και ακούγεται πως έχει βελτιωμένα πλαστικά σε σχέση με τα παλιότερα. Ο κινητήρας είναι ο ίδιος που έχουν και τα άλλα δύο και έχει αποδειχτεί αξιόπιστος. Το μεγαλύτερο προσόν του VELOS είναι 36 μήνες άτοκα. Δίνεις 50€ το μήνα και παίρνεις και ρέστα!!! 1
ziaba Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Στις 13/5/2019 στις 9:02 ΠΜ, EmpYristis είπε Στα τεχνικά χαρακτηριστικά μηχανής και τα τρια Daytona παπιά (DY125RS, SPRINTER 125, VELOS R 125I) εχουν πανομοιότυπα χαρακτηριστικά. Μονο η εμφάνιση, καντραν, εξάτμιση και ενδεχομενως η ποιότητα πλαστικών αλλάζει. EFI, Euro4, CBS, ιπποδύναμη. Το DY ειναι λιγο πιο ...παππουδίστικο στην εμφανιση, τα άλλα δύο ειναι πιο μοντέρνα, ιδιως το καινούριο Velos. Φρένα τουλάχιστον στα DY, Sprinter φαίνονται πανομοιότυπα επίσης. Το DY σε σχέση με τα αλλα δύο εχει σχάρα. Καμία άλλη διαφορά; dy μπορεί να μην έχει επιθετική εμφάνιση (έτσι και αλλιώς τι να την κάνεις σε ένα τέτοιο παπί;) όμως θα βρείς και θα βρίσκεις για χρόνια ανταλλακτικά μέχρι και στο περίπτερο μιας και σχεδόν τα πάντα όλα ταιριάζουν από supra επίσης έχει πουλήσει τρέλα ειδικά σε σχέση με το το velos 1
Mesqal Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Πολυ ωραιο το VELOS, εδω βιντεακι απο τους The 2 Motorheads
arisg90 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Το Velos το ειδα πολυ λιγο απο κοντα παρκαρισμενο και μ εντυπωσιασε σαν εμφανισε. Τεραστιο πλεονεκτημα οι 36 ατοκες αλλα αν αξιζει τα 400€ παραπανω απο τον σκυλo DY δεν το ξερω...
antbyron Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Τελικά έχω καταλήξει στο daytona DY. Προβληματίζομαι όμως από που να το πάρω. Τα δώρα που δίνουν είναι καλά; Έχετε να προτείνεται κάτι; Μάλλον χρειάζεται να κάνω μια γύρα για να δω τι προσφέρουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα