Προς το περιεχόμενο

Τι παπί να πάρω ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 24/9/2018 στις 1:25 ΠΜ, Margaman13 είπε

Σωστός! Κι αν διαθέτεις και περισσότερα λεφτά παίρνεις ένα z50. ;)

Δεν έχεις διαβάσει το θέμα από την αρχή και λογικό είναι, είναι 10σελίδες.

Πήρα μπόμπο καινούριο Κούτα! την επόμενη μου το φάγανε όπως τρως ένα γαλακτομπούρεκο απο το Κοσμικόν. 

Δημοσ.

Κάτι διάβασα αλλά δε θυμάμαι τα πάντα. Οπότε ναι, δε πρόσεξα ότι ανέφερες για Μπόμπο. Αν ήταν γνήσιος πραγματικά κρίμα... Ο,τι και να πάρεις, αν δεν έχεις χώρο να το βάλεις είναι επικίνδυνο. Προφανώς θα μένεις σε διαμέρισμα. Αν έμενα σε διαμέρισμα θα έβρισκα τρόπο να το ανεβάζω στο σπίτι. Και μένα κάποτε μου έφαγαν ένα chally και δε το βρήκα ποτέ. Ένα glx που μου το έφαγαν ευτυχώς μπόρεσα και το βρήκα.

Δημοσ.

Επειδή είμαι άσχετος από δίτροχα, για ένα Kaze R 110 ή 115, κάπου του 2000 λογικά, με 65.000 χλμ. τι γνώμη έχετε;

Είναι ένα εδώ στη δουλειά που κάθεται και λέω μήπως το τσιμπήσω για πέρα-δώθε στη δουλειά και μικρές μετακινήσεις.

Δημοσ.

Θα πληρώσεις για αυτο; 

Αν ναι, δε θα στο πρότεινα. Αν ειναι να δωσεις ένα συμβολικό ποσό, πάρτο για μικρές μετακινήσεις ομως, οπως γράφεις,

Γενικά τα μηχανάκια που έχουν περάσει τα 60 χιλιάδες χιλιόμετρα ειναι σε μια φάση παρακμής. Αρχίζουν τα προβλήματα, το μοτέρ έχει "κουραστεί", μπορεί πολύ εύκολα να σου κολλήσει, όσο και αν το κάνεις τα service. 

Μιλάμε για εργαλείο 18 ετων. Και δεν ειναι τα γνωστά 50άρια της honda που θα στο προτεινα με κλειστά μάτια ακομα και αν ειχε 500 χιλιάδες.

Δημοσ.

Το μηχανάκι είναι των αφεντικών και κάθεται εδώ και χρόνια (έχει μετακινηθεί λίγο βέβαια και εκείνοι που το πήραν είπαν ότι πάει «χαρτί»). Δεν ξέρω αν είναι διατεθειμένοι να το πουλήσουν/παραχωρήσουν, απλά εγώ σκέφτομαι μήπως τους κάνω νύξη μιας και το σκέφτομαι να πάω σε ένα δίτροχο για μικρές μετακινήσεις (7+7 χλμ. το πήγαινε-έλα στη δουλειά, μια ευθεία).

Στο car είδα ότι παίζουν γύρω στα 600-800€.

Κάποιοι που ρώτησα μου είπαν ότι αυτά τα μοτέρ δε χαλάνε. Σαν τα Honda μπορεί να μην είναι, αλλά για πήγαινε να δεις πόσο τα δίνουν τα Honda. Και ότι δεν είναι σαν τα κινέζικα Lifan κ.λπ. που είναι κινέζικα με την κακή έννοια.

Δημοσ.

Προσωπικά δε θα έδινα πάνω απο 200 ευρω για παπί 18 ετών με 65 χιλιάδες. Η εκτιμησή μου ειναι οτι σύντομα θα χρειαστείς αλλαγή μοτέρ. Εννοείται πως χαλάνε τα μοτέρ. 

Αν το μηχανάκι γενικά ειναι καλό, αξιζει μετά μια επισκευή με ένα 300άρι (πιστονι, κύλινδρος) + 60-70 ευρω τα λάστιχα που θα χρειαστείς και ένα καλό σερβις περιπου στα 50 ευρω. 

Αν το πάρεις θα ξέρεις οτι συντομα θα έχεις ένα 300άρι επισκευη για καθημερινη τέτοια αποσταση.

7 χιλιόμετρα ειναι Λαδάδικα-Καλαμαριά (για εμάς τους Βόρειους). Δεν ειναι μικρή απόσταση. Εγω νομιζα οτι αναφερόσουν σε δουλίτσες της γειτονιάς.

Its your choice :-)

• Like 1
Δημοσ.

Δε μπορώ να συμφωνήσω (ούτε να διαφωνήσω) με το πρώτο, γιατί πολύ απλά δεν ξέρω τι παίζει στην αγορά. Το μόνο που ξέρω μέχρι στιγμής είναι ότι στο car τόσο τα δίνουν όλοι. 200€ δίνουν αυτά που έχουν ζημιά. Οπότε είτε όλοι αυτοί που πουλάνε έχουν βάλει τις τιμές στο θεό και δεν πρόκειται να τα αγοράσει κανείς, είτε τα αγοράζουν, άρα καλώς ή κακώς αυτές είναι οι τιμές που πιάνουν.

Γι' αυτό είπα να ρωτήσω εδώ, ώστε να μαζέψω απόψεις. Μπορεί να μην αξίζει ούτε 200€, μπορεί να αξίζει 500€ και να μη χρειάζεται επισκευή, μπορεί και να χρειάζεται επισκευή.

Σου φαίνεται μεγάλη αυτή η απόσταση για κάθε μέρα; Εμένα όχι να σου πω την αλήθεια. Η λοιπή χρήση θα είναι όντως δουλίτσες της γειτονιάς όπως λες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Σου φαίνεται μεγάλη αυτή η απόσταση για κάθε μέρα;

Για το συγκεκριμένο μηχανάκι τη θεωρω μεγάλη, φοβούμενος μη σε "αφήσει". Γενικά όχι δεν ειναι μεγάλη.

Εν πάσει περιπτώσει, ότι και αν αποφασίσεις προτείνω και οδική βοήθεια!

Δημοσ.
Στις 25/9/2018 στις 11:31 ΠΜ, phanispal είπε

Επειδή είμαι άσχετος από δίτροχα, για ένα Kaze R 110 ή 115, κάπου του 2000 λογικά, με 65.000 χλμ. τι γνώμη έχετε;

Είναι ένα εδώ στη δουλειά που κάθεται και λέω μήπως το τσιμπήσω για πέρα-δώθε στη δουλειά και μικρές μετακινήσεις.

Απ τα πιο αξιόπιστα παπιά. Αν είναι σε καλή κατάσταση και καλή τιμή το πείρες κι έφυγες.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω ένα crypton x, να το δώσω να πάρω το καινούργιο hondaki gtr 150, αξίζει λέτε;Βρήκα να δώσω το crypton 2000,αποψεις...

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, 26ska είπε

Έχω ένα crypton x, να το δώσω να πάρω το καινούργιο hondaki gtr 150, αξίζει λέτε;Βρήκα να δώσω το crypton 2000,αποψεις...

Ποσο το εχουν το Gtr 150 ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, villasg είπε

Ποσο το εχουν το Gtr 150 ?

3500 την τρέλα μου,πολλά λεφτά και έχει κ συμπλέκτη,αλλά είναι πανέμορφο και δεν είναι πια παπι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, 26ska είπε

Εγώ θα σου πω να πάρεις το sym vf άλλος θα σου πει κρατά το crypton αλλος πάρε το gtr μόνος σου θα αποφασίσεις τι θα κάνεις. Τα υπέρ εάν πάρεις το gtr είναι ότι θα έχεις πιο πολύ γκάζι, καλύτερο στήσιμο   ένα καινούργιο μηχανάκι με 0 χιλιόμετρα  με abs.

τα κατά ότι θα δώσεις 1500 ευρώ έχοντας δώσει το crypton τα ζυγίζεις και αποφασίζεις ;) ίσως στα κατά να είναι και το πιο ακριβό σέρβις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμα εισαι αθηνα το το Honda το εχει test drive ενας στην Αμφιθεας ( ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ ) και το Sym το εχει στην καλιθεα test drive ο Γκοργκολης στην Θησεως χαμηλα .
Τραβα καντα απο μια βολτα .
Παντως το Sym που δοκιμασα εγω ειναι αρκετα δυνατο και παιχνιδιαρικο

Επεξ/σία από villasg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...