Προς το περιεχόμενο

Τι παπί να πάρω ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα σας, έχω την ευκαιρία μετά από πάρα πολλά χρόνια ταλαιπωρίας, να πάρω παπί για να μετακινούμε στην καρδιά της Κόλασης (Αθήνα) έως 3.000 € τα δίνω, δηλαδή καλύπτω όλη την γκάμα των παπιών.

Βλέπω το HONDA X 125cc 2018 να το έχουν στα 2.800 € με 14 ΣΟΥΠΕΡ δώρα από την αντιπροσωπεία που δεν τα χρειάζομαι (και να κοστίζει στην Ινδονησία 1.080 €) ενώ το είχαν 2.200 (2.400 με 14 δώρα ή έκπτωση στα 2.200) και πίσω να μου έχει δυο αμορτισέρ των 10 € και δισκόφρενο λες και θα πάρει το παπί κάποιος για να πιάσει τα 280... αλλά σε χτυπάει χαμηλά λόγω του ότι χωράει το κράνος κάτω από την σέλα....

H Yamaha κάνει καλή δουλειά που έχει μονό αμορτισέρ πίσω και έχει κινητήρα 135cc (που προτιμώ 135cc)

Ακόμα και το παπί Yamaha exciter 150 cc στο Βιετνάμ έχει 1.750 € ευτυχώς που δεν ήρθε Ελλάδα θα το είχανε 4-5 χιλιάρικα από το 2015 το περιμένουμε ακόμα.  

Από την άλλη η υπεραξιόπιστη MODENAS βρίσκω το GT 135cc στα 1500 € μεταχειρισμένο (μοντέλο 2015) +++ ότι χωράει και κράνος (το ανοιγόμενο που ειναι μικρό) κάτω από την σέλα. 

Δεν λέω να βάλουν τιμή Βιετνάμ, ας βάλουν 2.000 €, για την πόλη είναι δεν κάνει ταξίδι, παπί είναι. 

Ή μήπως να τους ρίξω μαύρο θα πάρω DAYTONA nova R με 1.200 € που είχα για δυο χρόνια ένα χρέπι nova r 110 που το είχα πάρει 50 € απο τα κατασχεμένα του ΟΔΔΥ και με έβγαλε θεό δε ζήτησε τίποτα και πήγαινα απο Σαλαμίνα Κηφισιά λες και είχα κάτι καινούριο.  Και θα εξοικονομήσω 1.600 € να τα φάω στις διακοπές. Ή να περιμένω το HONDA supra 150 cc να έρθει... (όπως ήρθε το Yamaha exciter 150cc .. L O L ..)

Ξέρω ότι κούρασα αλλά τόσα χρόνια με τα πόδια μου κλέψαν ένα παπί 1500 € σε μια εβδομάδα, παίρνω άλλο 2.600 € το δίνω σε έναν φίλο μου μια εξυπηρέτηση το βγάζει ολική καταστροφή, παίρνω τρίτο (το nova R) μου το ξανακλέβουν, το βρίσκω, περνάει ένας κόκκινο μου το βγάζει ολική. Την πατάω και με άλλα τρία αμάξια, το ένα το πήρα 5.000 € σε 12 μήνες το έδωσα 500 € απο τα προβλήματα ε, άνθρωπος είμαι και εγώ πόσο να αντέξω? 

1) Modenas 135
2) Daytona nova R ή κάποιο άλλο της DAYTONA παπί
3) Yamaha 135
4) HONDA X 125 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δες αυτο πχ..  <ειναι κοντουλικο> γιατι στα παπια γλιστρει το σωμα στη σελα  και εχουν λεπτα λαστιχα και ειναι κουραστικα  στο πατημα στο δρομο ...τα μοτοσυγκλετακια <εχουν πιο πολυ γκαζι πχ ανηφορα με 70-75 οπως αυτο> εχουν πιο φαρδια λαστιχα  <ξεκουραστο πατημα > και δενει το σωμα στη μηχανη δεν εισαι σαν ερμαιο πανω του....  http://www.daytonamotors.gr/model/hercules-125/

Επεξ/σία από bilios40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένας φίλος που το έψαξε πήρε Daytona λόγω τιμής και αξιοπιστίας,τα καινούρια μοντέλα είναι με ψεκασμό. Έχουν κινητήρα αντιγραφή από κάποιο αξιόπιστο, νομίζω astra. Επίσης καλύτερα με ποδιά, γιατί αν και εμφανισιακά υποδεέστερα, βολεύουν στην βροχή. Εξάλλου με την ατυχία που περιγράφεις συμβαδίζει καλύτερα το οικονομικό παπί.

Είδα και αυτό το hercules που λέει  ο bilios και τις άλλες μικρές μηχανές της daytona πχ το hobby και δείχνουν ωραίες στις φωτογραφίες, αν είναι αξιόπιστες και σωστές σε μέγεθος, θα ήταν μία εναλλακτική (αν και με τα νερά θα ήταν πάντα χειρότερο)

Επεξ/σία από techartware
Δημοσ.

Εγω θα σου προτεινα αν μπορεις να περιμενεις μεχρι σεπτεμβρη για να παρεις το honda supra x 150.Απο τα χαρακτηριστικα φαινεται το καλυτερο ολων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αδιανοητα ποσα για παπια. παρε ενα innova μεταχειρισμενο να κανεις την δουλεια σου

Επεξ/σία από nipoa
  • Like 4
Δημοσ.

man εχει χιλιοαναλυθει το θεμα

γενικα χοντα καβασακι γιαμαχα ειναι ενα επιππεδο πανω απο τα υπολοιπα σε αξιοπιστια/αντοχη στο χρονο-ειναι πανακριβα λογω συγχρονου ελλαδισταν/παπι=σκυλι με χαμηλη καταναλωση αρα το μονο που απομενει σε μια τοσο συμφερουσα αγορα για την κυβερνηση ειναι να παει την αρχικη τιμη στο θεο

απο κει και περα τα υπολοιπα modenas/daytona/keeway κτλ ειναι εκτος japan κορεοταιβανοταιλανδης παραγωγης που φορανε μηχανες κινεζικες lifan(Αυτο φενεται στον κωδικο μηχανης) και εχουν βεβαια καποια  εξτρα καλυτερα, πριν μια δεκαετια καποιος εμπορος ονομασε τα ονομασε ετσι  και τα εφερε στην ελλαδα

σε καμια περιπτωση ομως δεν το αναφερω σαν αρνητικο οτι ειναι κινεζικα,γιατι ειναι η φυση του συγκεκριμενου οχηματος τετοια που ακομη και τα Lifan ειναι σκυλια και επισης εχουν παμφθηνα ανταλλακτικα

αν πας σε μτχ απλα να αποφυγεις απο πακετα

Δημοσ.

@di maria kun πιστεύεις ότι τα honda,yamaha,kawasaki φτιάχνονται στην ιαπωνία?? αν ναι να ξέρεις ότι δεν ισχύει φίλε.

όλα σχεδόν φτιάχνονται ή κίνα ή Ταΐλάνδη ή ινδονησία. όπως και τα γνήσια ανταλλακτικά όλα εκεί φτιάχνονται. τα γνήσια γιαπωνέζικα έχουν και άλλη τιμή που αν σου την πούνε δεν θα αγοράσεις :)

το keeway έχει κινητήρα αντιγραφή του innova. πάντα θα έχεις ανταλλακτικά και φθηνά. από εκεί και πέρα είναι θέμα καθαρά γούστου και τσέπης. γιατί άλλη τιμή το keeway και άλλη τιμή το honda, yamaha

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπορεί να κάνω υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβρη για το Honda Supra 150cc, αλλά και πάλι τι παραπάνω θα κάνει από τα υπόλοιπα παπιά μέσα στην πόλη?
Ανάλογα την τιμή θα το σκεφτώ μόνο μην το δω να έχει κάνα τεσσάρι χιλιάρικα, γιατί και η τιμή του HONDA X θα αρχίσει να πέφτει...

Όσο για το Daytona Hercules σίγουρα θα το προχωρήσω, σαν δεύτερο για να το έχω Ναύπακτο που κάθομαι 3-4 μήνες τον χρόνο μάλιστα σε χρώμα χακί αν δεν το έχετε δει παραθέτω εικόνα: http://prntscr.com/k3xajs τέλος του χρόνου θα γίνει αυτό. Φοβερά χαρακτηριστικά 12,5 L το ντεπόζιτο δηλαδή πάνω από 300 χιλιόμετρα με ένα ντεπόζιτο! ! 10 hp 125 cc και 1.400 €. 

Ξενέρωσα άσχημα με το MODENAS GT 135 που έχει κινέζικο κινητήρα... ξέρει κανείς αν είναι αξιόπιστο?

Πολύ ωραίο το keeway target πρώτη φορά το βλέπω γιατί δεν ξέρω πολλά από παπιά. Και τα Κινέζικα πλέων να ξέρετε τηρούν απίστευτα τα certifications από ένα σημείο και μετά όσο αφορά το γενικότερο εμπόριο κινέζικων προϊόντων. 

Και κάτι ακόμα τα DAYTONA έχουν euro4 κινητήρα ότι δηλαδή και τα υπόλοιπα υπερεκτιμημένα παπιά, δεν καταλαβαίνω το τόσο μεγάλο χάσμα στην τιμή +1.500 € 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρωτον και σημαντικοτερον.Σε τι περιοχη μενεις και αν εχεις κλειστο παρκινγκ.Γιατι αν παρεις ιαπωνικο παπι σε μια βδομαδα στο κλεψανε αν το αφηνεις εξω.

Το να δωσεις 2300-2.800 που κανουν τα Honda Yamaha,για παπι το θεωρω εγκλημα.

Επειδη θα κινεισαι κεντρο οπου υπαρχουν πολλα κλεφτρονια,θα σου προτεινα να παρεις ενα μεταχειρισμενο 10-15ετιας στα 700-800€.

Eχω κινεζο (Lifan Buddy 125cc η αλλιως Evomoto Sonic) εδω και 6 χρονια και για απλη χρηση (οχι ντελιβερι) εχω μεινει ευχαριστημενος για τα 1090€ που κοστισε.Τα μοτερ Lifan (220€ κοστος καινουριου) ειναι σκυλια.

Οποτε απο καινουρια θα σου προτεινα το Peugeot Vox 110c στα 1300€.Η το Keeway που προαναφερθηκε.

Τελος το Sym Magic φαινεται ενδιαφερον.

Το 150αρι χοντα ειναι με συμπλεκτη οποτε ξεχασε το για κεντρο.Τσαμπα ταλαιπωρια.Και οταν ερθει θα κοστιζει αρκετα πανω απο 3000€.

Επεξ/σία από arisg90
Επισκέπτης
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, arisg90 είπε

Πρωτον και σημαντικοτερον.Σε τι περιοχη μενεις και αν εχεις κλειστο παρκινγκ.Γιατι αν παρεις ιαπωνικο παπι σε μια βδομαδα στο κλεψανε αν το αφηνεις εξω.
Το να δωσεις 2300-2.800 που κανουν τα Honda Yamaha,για παπι το θεωρω εγκλημα.
 Επειδη θα κινεισαι κεντρο οπου υπαρχουν πολλα κλεφτρονια,θα σου προτεινα να παρεις ενα μεταχειρισμενο 10-15ετιας στα 700-800€.
Eχω κινεζο (Lifan Buddy 125cc η αλλιως Evomoto Sonic) εδω και 6 χρονια και για απλη χρηση (οχι ντελιβερι) εχω μεινει ευχαριστημενος για τα 1090€ που κοστισε.Τα μοτερ Lifan (220€ κοστος καινουριου) ειναι σκυλια.

Οποτε απο καινουρια θα σου προτεινα το Peugeot Vox 110c στα 1300€.Η το Keeway που προαναφερθηκε.
Τελος το Sym Magic φαινεται ενδιαφερον.
 Το 150αρι χοντα ειναι με συμπλεκτη οποτε ξεχασε το για κεντρο.Τσαμπα ταλαιπωρια.Και οταν ερθει θα κοστιζει αρκετα πανω απο 3000€.

Με συμπλέκτη το Honda 150cc ? Άκυρο τότε... 

Δε φοβάμαι μην μου το κλέψουν εκεί που μένω έχει δεκάδες κάμερες και 24ωρη φύλαξη από περιπολικά και οπκε λόγω αμερικάνικης πρεσβείας στα 15 μέτρα (μην νομίζετε το daytona μου το φάγανε όταν το είχα παρκάρει ένα στενό πίσω απο την Αμ. Πρεσβεία είχε πάρτι ο πρέσβης και απαγορευόταν η στάθμευση) Το θέμα είναι ότι θα με περιμένουν να το πάρω από εκεί να με ακολουθήσουν όταν κατέβω Ομόνοια ή πάω για καφέ και να μου το φάνε.
Δεν φοβάμαι τους κλέφτες πιο πολύ αλλά την αντιπροσωπεία που θα το αγοράσω .... 

Άλλωστε η δουλειά μου είναι κέντρο. Θα έχω πρόβλημα. Έχω δει έναν Ρώσικο συναγερμό με anti-jamming λέγεται PANDORA smart moto dxl 1200L το οποίο κοστίζει 380 € (+80 € η εγκατάσταση) δηλαδή μισό παπί ακόμα

Μάλλον όπως το βλέπω θα καταλήξω σε ένα απο τα απλά DAYTONA, Sym magic, modenas, keyway με επικρατέστερο το modenas GT 135 cc. 

Είμαι μπερδεμένος αλλά θα ξεμπερδεύομαι σιγά σιγά... 

Δημοσ.

Daytona απο εμενα για φτηνο καινουργιο με τα χιλια. Για τα λεφτα του ειναι πολυ καλη επιλογη. Αλλιως αν πας σε μεταχειρισμενο με λιγα παραπανω και εισαι τυχερος να βρεις και κατι καλο πανε σε yamaha crypton x 135. Πολυ καλυτερο.
ΥΓ : Μην μπλεξεις με παλια μεταχειρισμενα οπως astrea εκτος αν βρεις κανενα διαμαντι. Για modenas δεν εχω αποψη, αδιαφορα μου ηταν απο ανεκαθεν.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, malmsteen1984 είπε

@di maria kun πιστεύεις ότι τα honda,yamaha,kawasaki φτιάχνονται στην ιαπωνία?? αν ναι να ξέρεις ότι δεν ισχύει φίλε.

όλα σχεδόν φτιάχνονται ή κίνα ή Ταΐλάνδη ή ινδονησία. όπως και τα γνήσια ανταλλακτικά όλα εκεί φτιάχνονται. τα γνήσια γιαπωνέζικα έχουν και άλλη τιμή που αν σου την πούνε δεν θα αγοράσεις :)

το keeway έχει κινητήρα αντιγραφή του innova. πάντα θα έχεις ανταλλακτικά και φθηνά. από εκεί και πέρα είναι θέμα καθαρά γούστου και τσέπης. γιατί άλλη τιμή το keeway και άλλη τιμή το honda, yamaha

man εννοειται αυτο δεν εχει καμια σχεση η χωρα παραγωγης με την χωρα σχεδιασμου

αυτο ισχυει σε οτιδηποτε απο παπακια ως αυτοκινητα η κινητα-για λογους εφοριας πηγαινουν σε τετοιες χωρες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...