Konstantin77 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.giveawayoftheday.com/power-user/ Για 10 ώρες ακόμη. Άργησα να το ποστάρω, γιατί μόλις το δοκίμασα και μου φάνηκε οκ. Τίποτα φοβερό, αλλά σου δίνει έτοιμα κάποια πράγματα, δίνοντας περισσότερες επιλογές από το κλασσικό power Point. Αν κατάλαβα καλά είναι για 1 χρόνο μόνο (δείτε παρακάτω). Όποιος δε θέλει να βάλει το μειλ του (και καλά θα κάνει), μπορεί να βάλει ένα 10min mail (με τη δεύτερη δοκιμή το δέχτηκε). Το license key που μου έδωσε είναι το 2991C32F-7613-2E2B-BDF9-AD36D1785C46 και μου λέει ότι μπορώ να το μοιραστώ με άλλους. Κυρίως για όσους δεν προλάβουν. Βασικά εμένα δε μου το ζήτησε, ίσως μόνο άμα το κατεβάσεις από άλλη πηγή και στο ζητήσει? Από τους αυτούς που ανέπτυξαν το λογισμικό: "After a year the software goes back to a limited version with only a few features. However all the slides created with it remain accessible and fully editable. You can then renew your license, keep only the limited features, or remove the software." The limited version is the "free download" version. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από Konstantin77 1 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα