Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την AMD Radeon R7 200 series της MSI 2GB και ανεβάζει πολύ θερμοκρασία γενικά μέχρι 83 έχω δει να φτάνει μπορεί και πιο πολύ...

Είναι παλιά κάρτα σχετικά σκεφτομουν αν κάνει δουλειά κάποιο gpu cooler καμία ιδέα?? γιατί ψάχνω και δε μπορώ να βρω για το αντίστοιχο μοντέλο και ποιο θα ταιριάζει..

Ανέβασα και φώτο τις κάρτας αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων!!

57c.jpg

Δημοσ.

Κατ αρχας βγαλε την ψηκτρα της καθαρισε τη σκονη και βαλε φρεσκια παστα,

επειτα μπορεις να ρυθμισεις και τις στροφες του ανεμιστηρα απο το afterburner,

δε νομιζω ν αξιζει ν αγορασεις cooler για αυτη τη καρτα

• Like 2
Δημοσ.

Καθάρισε την κάρτα από την σκόνη με στεγνό πανάκι και μια οδοντογλυφίδα ανάμεσα στο κενό. Έπειτα κατέβασε το afterburner και ρύθμισε τον ανεμιστήρα στο φουλ. Το πιο πιθανό είναι το κουτί σου να μην έχει καλή ψύξη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά την είχα καθαρίσει γενικά το κουτί μου όντως νομίζω δεν βοηθάει.. αν βάλω φουλ στροφές στον ανεμιστήρα κάνει πολύ θόρυβο πάντως.. αν και θα το δοκιμάσω και θα την καθαρίσω ξανά!

με κανα 30αρι δεν συμφέρει το cooler?? βρήκα από την artic έχει κάτι ωραίες!

Επεξ/σία από kostaslio
Δημοσ.
23 ώρες πριν, kostaslio είπε

Παιδιά την είχα καθαρίσει γενικά το κουτί μου όντως νομίζω δεν βοηθάει.. αν βάλω φουλ στροφές στον ανεμιστήρα κάνει πολύ θόρυβο πάντως.. αν και θα το δοκιμάσω και θα την καθαρίσω ξανά!

με κανα 30αρι δεν συμφέρει το cooler?? βρήκα από την artic έχει κάτι ωραίες!

Δεν αξίζει να δαπανήσεις χρήματα για αλλαγή cooler. Πιο πολύ θα δείς διαφορά γιατί το καινούριο θα είναι καθαρό παρα λόγω της αλλαγής cooler.

Δημοσ.

Οπως στα λενε πιο πανω... Αν δεν εχεις αλλαξει παστουλα, λυσε την και αλλαξε... Και στο λυσιμο θα κανεις και πραγματικο καθαρισμα γιατι μεσα στις γριλιες το πιο πιθανο ειναι να υπαρχει σκονη-κουβερτουλα  που μπλοκαρει τον αερα..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...