Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, dadfever said:

καλα ποτε προλαβε να δει το ολες τις σειρες και να βγαλει...και ποσοστα???Μαλλον για αστειο το γραφει η να τρολαρει!!

Δε νομίζω. Απλά έπεσε πάνω σε μια σειρά που δεν του άρεσε και έβγαλε συμπεράσματα για όλες. :)

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 ώρες πριν, AtiX είπε

Πόσο άκυρο ποστ ρε φίλε μου... πόσο άκυρο...

Πόσο άκυρη απάντηση φίλε μου... πόσο άκυρο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, CableCity είπε

Πόσο άκυρη απάντηση φίλε μου... πόσο άκυρο...

Κάποια απόδειξη δεν βλέπω στα λεγόμενα σου... ας πούμε μια λίστα με το 90% από σειρές που αφορούν στο σεξ, συνήθως στο sex μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου ή kinky sex ή προβληματικό sex, sex γενικώς...

Έτσι για να μιλάμε με εγκυρότητα...

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.

Για να μην αρχίζω να απαντώ σε έναν-έναν, φυσικά και δεν πρόλαβα να δω όλες τις σειρές, ούτε και θέλω, ούτε και προλαβαίνω. Όταν εργάζεσαι, η τηλεόραση είναι υπόθεση ξεκούρασης και χαλάρωσης συγκεκριμένες ώρες. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

Το Netflix είναι απλά μια υπηρεσία μιας εταιρίας. Δεν βρίσκω κανέναν λόγο ούτε να την υποστηρίξω ούτε να την κατακρίνω. Δεν είμαι fanboy κανενός.
Θα πω τη γνώμη μου, απλά τη γνώμη μου. Θα πω για αυτά που μου αρέσουν και γα αυτά που ΔΕΝ μου αρέσουν.

Δεν είπα πως δεν έχει καλές παραγωγές. Φυσικά και έχει. Πολλές. Ανέφερα και το θέμα της εξαιρετικής ποιότητας εικόνας.

Δεν χαρακτηρίζω επίσης τη γνώμη κανενός άλλου. Δεν υπάρχει λόγος να αντιπαρατεθώ στην πρώτη διαφωνία όπως πολλοί κάνουν. Δεν θα το κάνω ούτε τώρα. Δεν γνωρίζω κανέναν, δεν με γνωρίζει κανένας από αυτούς που αντιδρούν επιθετικά σε σχόλια που δεν τους αρέσουν.

Αυτά τα λίγα, χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης με κανέναν. Είναι αστείο άλλωστε. Για ποιον να το κάνω; Για μια εταιρία;

Δημοσ.
Στις 9/7/2018 στις 10:02 ΜΜ, AtiX είπε

Δικαίωμα του να επιλέξει να δει ότι θέλει ο καθένας... Αλλά όταν υπάρχει το stranger things, dark, mindhunter, black mirror... μου κάνει εντύπωση να μένει στο sense8...

Πόσο ήθελα να δω αυτή την σειρά και μου άρεσε και αρκετά μάλιστα (σαν story κτλ)! Αλλά δεν κατάφερα να αντέξω πολλά eps..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...