Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχίσαμε πάλι τις θεωρίες συνομωσίας.....

Κατάργηση κριτικών (πολλές από αυτές γραμμένες από τον Μπάμπη τον σουγιά άρα εξ ορισμού αξιόπιστες ή με ανώτερη αισθητική).

Οποιος έχει Netflix και διαφωνεί σταματά την συνδρομή του,  End of story.

Όλα τα υπόλοιπα από μη συμδρομητές παραπέμπουν αλλού....

Επεξ/σία από Jiakometi
  • Like 1
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ακριβως. υπαρχει τον τελευταιο καιρο μια προσπαθεια απο εταιρειες παροχης περιεχομενου  να περιοριζουν την εκφραση αποψεων των πελατων τους η την προσβαση τους σε πληροφοριες που αφορουν την ποιοτητα των προιοντων τους που αγοραζουν. πχ το amazon εκλεισε τα φορα του imdb με την προφαση της τοξικοτητας. επισης εκλεισε το boxofficemojo για να το ξανανοιξει μετα απο εντονες αντιδρασεις. το steam αλλαξε το API μεσω του οποιου βγαινανε στατιστικα για τα παιχνιδια (αριθμος πωλησεων, αριθμος παικτων κτλ). 

προφανως θελουν οσο μπορουν να φιλτραρουν το τι περναει στον τελικο χρηστη-πελατη οσο αφορα τα προιοντα τους, με σκοπο να μην σχηματισει μια αρνητικη αποψη και να μην πληρωσει. αυτη η κατασταση θα χειροτερεψει και αλλο. 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ξεκινήσει συνδρομή εδώ και περίπου 1 χρόνο. Σε γενικές γραμμές πάντα έχω κάτι να δω. Σπάνια θα λιώσω. Και επειδή δεν είμαι άνθρωπος που έχω παρακολουθήσει τα πάντα, είμαι ευχαριστημένος από το περιεχόμενο. Αν η συνδρομή αυξηθεί (είμαι στις 4 οθόνες 12 ευρώ) στα 16 ή 17 που λέγεται, μπορεί να το διακόψω. Επίσης, δεν έχω Nova/Cosmote etc και δεν παρακολουθώ αθλητικά. Οπότε ίσως κάποια χρήματα που σε άλλη περίπτωση θα τα έδινα για Euroleague πχ τα δίνω στο Netflix. Αυτά για το πως αντιλαμβάνομαι εγώ το Netflix.

Όσο αφορά τα σχόλια (κάποιος το έγραψε εδώ πέρα) δεν ήξερα καν ότι μπορείς να αφήσεις σχόλιο. Πέρα δηλαδή από το thumbs up/down. Οπότε δεν με πειράζει. Δεν τα διάβαζα ούτε πριν. Πάντως, το θεωρώ λογοκρισία να μην μπορεί κάποιος να θάψει μία ταινία. Είναι δικαίωμά του εφόσον το πληρώνει.

Ίσως όμως υπάρχει και άλλος λόγος. Ενδεχομένως εκτός από τις "κακές" κριτικές να είχαν να αντιμετωπίσουν και τεράστιο όγκο moderation. Οπότε χωρίς σχόλια (το πρακτικό κομμάτι δηλαδή) να στρέψουν αλλού την προσοχή τους.

• Like 3
Δημοσ.
54 minutes ago, KilliK said:

το steam αλλαξε το API μεσω του οποιου βγαινανε στατιστικα για τα παιχνιδια (αριθμος πωλησεων, αριθμος παικτων κτλ)

προφανως θελουν οσο μπορουν να φιλτραρουν το τι περναει στον τελικο χρηστη-πελατη οσο αφορα τα προιοντα τους, με σκοπο να μην σχηματισει μια αρνητικη αποψη και να μην πληρωσει. αυτη η κατασταση θα χειροτερεψει και αλλο. 

https://www.pcgamesn.com/steam-spy-alternative 

• Like 1
Δημοσ.

Η πρώτη σκέψη που έκανα διαβάζοντας το άρθρο ήταν "φάτε τα σκουπίδια μας". Δεν είναι αντικειμενική η άποψή μου μιας και δεν είμαι συνδρομητής netflix ούτε καν δοκιμαστικά δεν το έχω δει.

Όμως διαβάζω σχετικά άρθρα λόγο της δημοτικότητας που έχει και ακούω διάφορα κατά καιρούς απο γνωστούς θετικά και αρνητικά. Μάλιστα ένας φίλος έχει και οτε tv και nova και netflix. Όμως το να αφαιρείς την δυνατότητα να εκφράσει κάποιος την άποψή του ακούγεται κάπως. ειδικά όταν πληρώνεις για αυτό.

Δημοσ.
Στις 7/7/2018 στις 11:14 ΜΜ, christospvl είπε

Δε ξερω πραγματικα πως εχει επιβιωσει στην Ελλαδα

PIRATEBAY μεχρι να σβησει ο ηλιος! ARGH!

απλη η απαντηση, 12 ε τον μηνα δια του 4 =3 ε τον μηνα ,για 4κ και hd εστω και λιγο περιορισμενο περιεχομενο δεν το κανεις με τιποτα κακο,ενας καφες τον μηνα στην καντινα

• Like 1
Δημοσ.

Με το ζόρι σας βάζουν να πληρώνετε συνδρομή;; Σιγά μη μας ρωτήσουν κιόλας πώς θα κάνουν κουμάντο. Όποιος θέλει βλέπει, όποιος δεν θέλει δεν βλέπει. 

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά υπέρ ευχαριστημένος από την υπηρεσία. 4 οθόνες και 4Κ εκεί που μπορεί να δείξει με σειρές πολλές και καλές. Έχω μοιράσει τον λογαριασμό μου με έναν φίλο και πληρώνω 6 ευρώ το μηνα. Από όταν το έβαλα δεν ξαναείδα ελληνικη τηλεόραση. Φυσικά το torrent downloading δεν το έχω σταματήσει αλλά έχει πέσει τουλάχιστον στο 30% στην μετά Netflix εποχή. Για εμένα αξίζει μέχρι και το τελευταίο ευρώ. 

• Like 2
Δημοσ.

Και εγώ συνδρομιτής netflix κάνα 4μηνο τώρα και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος! Συνδρομή 12€ διά 4 φίλους, δλδ 3€/μήνα, εξαιρετική εικόνα και ένα τεράστιο υλικό που ακόμα και το 70% να είναι κακό όπως πολλοί λένε, το 30% που μένει αρκεί για να βλέπεις για μπόλικα χρόνια! Ταινίες δεν έχει πολλές, σειρές όμως που είναι 10-12 επεισόδια και παρακολουθούνται γρήγορα και ευχάριστα έχει και μάλιστα πολλές, καλές και για όλα τα γούστα! Έχω ξεκινήσει ή ολοκληρώσει τουλάχιστον 8-10 σειρές και έχω μείνει από όλες πολύ ικανοποιημένος. Συν αρκετά υπέροχα ντοκιμαντέρ. Πραγματικά έχω ξεχάσει τι θα πει ελληνική τηλεόραση (ευτυχώς!).

Για τα σχόλια δεν ήξερα καν ότι υπήρχε η δυνατότητα να γράφεις/διαβάζεις, η αλήθεια είναι ότι αυτό που μου έλειψε και είχα σαν απορία από την πρώτη μέρα είναι τουλάχιστον μια αξιολόγηση με αστεράκια. Εξάλλου ούτε ο ΟΤΕ/Nova έχει δυνατότητα για σχόλια, αλλά δεν βλέπω να γκρινιάζει κανείς!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 90% των σειρών που έχει αφορούν στο σεξ, συνήθως στο sex μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου ή kinky sex ή προβληματικό sex, sex γενικώς...

Οι ταινίες παραγωγής Netflix έχουν μεν πρώτα ονόματα του Hollywood, αλλά όλα τελειώνουν εκεί. Οι παραγωγές φαίνονται και με το παραπάνω πως είναι για την τηλεόραση, με ελάχιστα εφέ, κακή σκηνοθεσία και φωτογραφία. Τα λεφτά στους ηθοποιούς για κράχτες και μετά μηδέν ή κοντά στο μηδέν...

Οι εξαιρέσεις ελάχιστες που δεν αρκούν για να αλλάξω τη γνώμη μου.

Έχει βέβαια την καλύτερη εικόνα που έχεις δει σε ταινία ή σειρά, άψογο από την άποψη αυτή, το 4Κ είναι κορυφαίο!

Κατά τη δικιά μου γνώμη, είναι εντυπωσιακό για 1-2 εβδομάδες. Μετά απλά έχει ελάχιστα να δεις....

Επεξ/σία από CableCity
Δημοσ.
2 ώρες πριν, CableCity είπε

Το 90% των σειρών που έχει αφορούν στο σεξ, συνήθως στο sex μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου ή kinky sex ή προβληματικό sex, sex γενικώς...

Οι ταινίες παραγωγής Netflix έχουν μεν πρώτα ονόματα του Hollywood, αλλά όλα τελειώνουν εκεί. Οι παραγωγές φαίνονται και με το παραπάνω πως είναι για την τηλεόραση, με ελάχιστα εφέ, κακή σκηνοθεσία και φωτογραφία. Τα λεφτά στους ηθοποιούς για κράχτες και μετά μηδέν ή κοντά στο μηδέν...

Οι εξαιρέσεις ελάχιστες που δεν αρκούν για να αλλάξω τη γνώμη μου.

Έχει βέβαια την καλύτερη εικόνα που έχεις δει σε ταινία ή σειρά, άψογο από την άποψη αυτή, το 4Κ είναι κορυφαίο!

Κατά τη δικιά μου γνώμη, είναι εντυπωσιακό για 1-2 εβδομάδες. Μετά απλά έχει ελάχιστα να δεις....

Πόσο άκυρο ποστ ρε φίλε μου... πόσο άκυρο...

• Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ.
18 minutes ago, AtiX said:

Πόσο άκυρο ποστ ρε φίλε μου... πόσο άκυρο...

Αν κάποιος "σκανδαλίζεται", δεν υπάρχει απολυτως κανένας λόγος να ανέχεται μια τέτοια υπηρεσία. Ελευθερη αγορά έχουμε.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

Αν κάποιος "σκανδαλίζεται", δεν υπάρχει απολυτως κανένας λόγος να ανέχεται μια τέτοια υπηρεσία. Ελευθερη αγορά έχουμε.

Δικαίωμα του να επιλέξει να δει ότι θέλει ο καθένας... Αλλά όταν υπάρχει το stranger things, dark, mindhunter, black mirror... μου κάνει εντύπωση να μένει στο sense8...

Δημοσ.
8 ώρες πριν, CableCity είπε

Απο τις 15 σειρες που εχω δει,ουτε μια δεν ειναι ετσι

• Like 1
Δημοσ.

καλα ποτε προλαβε να δει το ολες τις σειρες και να βγαλει...και ποσοστα???Μαλλον για αστειο το γραφει η να τρολαρει!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...