Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα μην  ακουσω σχολια γιατι κατεβαζεις πειρατικα και τέτοια. το 80% του νετφλιξ ειναι σκουπιδια οποτε ας προσεχει λιγο.

• Like 2
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πειτε την αληθεια, οι μισοι + δεν ξερατε καν πως παιζουν γραπτα review, ενω σχεδον κανεις δεν εχει καταχωρησει ο ιδιος καποιο.

• Like 22
  • Thanks 2
Δημοσ.

Αφού οι περισσότεροι μπαίνουν για να γκρινιάξουν και δημιουργούν μια άσχημη εικόνα . Καλά κάνει κατά την γνώμη μου εξάλλου υπάρχει και το IMDb για reviews . 

• Like 1
Δημοσ.

Παραπάνω από 2 μήνες δεν το άφησα πάντως, το ακύρωσα.

Αλλά αφού παίζει μπάλα μόνο του ας κάνει ο,τι θέλει αφού όλοι το netfkix ξέρουν και προμοταρουν wind fiber κτλπ...

• Like 1
Δημοσ.

Σαν συνδρομητής του λεω ότι εδώ κάνει λάθος. Άσχετα αν υπάρχουν αλλες πηγές για reviews, έπρεπε να το αφήσει. Ισως η γιγάντωση του, φούσκωσε τα μυαλά των ιδιοκτητών του. Αν αλλάξει τιμή ή περιεχόμενο προς το χειροτερο, έφυγα.

Δημοσ.

Καλως η κακως, καποιοι επηρεαζονται.. Πολλες φορες δεν ειδα ταινια επειδη ειχε χαμηλη βαθμολογια στο Imdb η ασχημα σχολια στο youtube.. Εχω δει τις ταινιες του Steve Austin κ τους εβαλα 8αρια, ενω στο Imdb οι βαθμολογιες του ειναι απο 3-4..

Επισκέπτης
Δημοσ.

πολυ καλα κανουν γιατι στα δεκα άτομα που θα δουν μια ταινια μονο οσοι δεν τους αρεσε θα μπουν να γραψουν κριτική, κλασσικο φαινόμενο τσαντισμενου πελάτη που τουν φαγαν τα λεφτά του και το χρονο του ενω πριν μια χαρα κατέβαζε απο τορεντ και εβλεπε και ταινιες ακομα και χωρις τα σπεσιαλ εφέ, αρκει που ηταν τσάμπα. 

Εγω προσωπικά δεν ασχολουμε με βαθμολογίες, βλέπω και πράγματα που μου έχουν πει ότι είναι χάλια μονο και μονο για να εχω προσωπική αποψη. Ολα τα αλλα ειναι το πείραμα με τις μαϊμούδες και τη μπανάνα. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όπως υπάρχουν φόρουμ που μπαίνουν τρολλάκια τηλεοπτικών παρόχων και δυσφημίζουν το netflix έτσι συμβαίνει και στις κριτικές . Πάντα θα υπάρχει ο ανταγωνιστής που θα θάβει...

Παλιά που δεν υπήρχαν κριτικές πώς έβγαινε άκρη;

Δημοσ.

Ακομη μια αχρηστη λειτουργεια εξαλειφεται.

Και οσοι λενε οτι δεν εχει να δεις τιποτα στο νετφλιξ απλα στον καιαδα.Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο.

Δημοσ.

Πρέπει να είσαι χαζός για να βάλεις NetFlix... έσβησε τις κριτικές γιατί μάλλον δεν τον συμφέρει να τις έχει και θα κάνει μαλακίες από δω και πέρα από οτι φαίνεται...

Δημοσ.

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με την αφαίρεση σχολίων και κριτικών αλλά σε γενικότερο επίπεδο δεν έπρεπε. Πρέπει να σεβεσαι τον πελάτη σου που σε πληρώνει για να βλέπει άρα και να έχει το δικαίωμα να κρίνει γραπτώς. Νομίζω όμως ότι όντως τα μυαλά των ιδιοκτητών πρέπει να έχουν πάρει αέρα κυρίως λόγω της επικείμενης αύξησης της συνδρομής αλλά και του τελευταίου γεγονότος με την αφαίρεση των γραπτών σχολίων

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Talepwros είπε

πολυ καλα κανουν γιατι στα δεκα άτομα που θα δουν μια ταινια μονο οσοι δεν τους αρεσε θα μπουν να γραψουν κριτική, κλασσικο φαινόμενο τσαντισμενου πελάτη που τουν φαγαν τα λεφτά του και το χρονο του ενω πριν μια χαρα κατέβαζε απο τορεντ και εβλεπε και ταινιες ακομα και χωρις τα σπεσιαλ εφέ, αρκει που ηταν τσάμπα. 

Εγω προσωπικά δεν ασχολουμε με βαθμολογίες, βλέπω και πράγματα που μου έχουν πει ότι είναι χάλια μονο και μονο για να εχω προσωπική αποψη. Ολα τα αλλα ειναι το πείραμα με τις μαϊμούδες και τη μπανάνα. 

Καθολου. Στα περισσοτερα σαιτ γραφουν κ απο τις δυο "πλευρες". Καθολου δεν ειναι οπως λες. Δεν χρειαζεται να παμε μακρυα. Κοιτα εδω μεσα (σου βαζω απο κατω).

4 ώρες πριν, aspirini είπε

Ακομη μια αχρηστη λειτουργεια εξαλειφεται.

Και οσοι λενε οτι δεν εχει να δεις τιποτα στο νετφλιξ απλα στον καιαδα.Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο.

45 λεπτά πριν, blackdeagle είπε

Πρέπει να είσαι χαζός για να βάλεις NetFlix... έσβησε τις κριτικές γιατί μάλλον δεν τον συμφέρει να τις έχει και θα κάνει μαλακίες από δω και πέρα από οτι φαίνεται...

Δεν προλαβες να τελειωσεις το spelling σου κ ηδη υπαρχουν κ τα δυο ακριβως εδω-  φαντασου για ταινιες που ειναι κ θεμα γουστου. 

---------

13 ώρες πριν, bahamut_zero είπε

πειτε την αληθεια, οι μισοι + δεν ξερατε καν πως παιζουν γραπτα review, ενω σχεδον κανεις δεν εχει καταχωρησει ο ιδιος καποιο.

Αν ενα σαιτ δεν εχει σχολια, ουτε που το χρησιμοποιω. Γιατι να κατσω να δω μια ηλιθιοτητα (αλλη μια !!! ΞΑΝΑ!!!) που εκθειαζεται απο τα πληρωμενα ζομπι των σαιτ κριτικης, αν δεν δω ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ να λενε την γνωμη τους πρωτα??? 

Ποτε μην βλεπετε ταινιες επειδη καποιο καλολαδωμενο μαριονετακι του industry ειπε καποιο ομορφο σχολιο. Αυτος τα πηρε τα λεφτα του. Εσας τον χρονο σας ποιος σας τον δινει πισω? Εδω ειναι κ η χρησιμοτητα του σχολιασμου απο το κανονικο κοινο στο οποιο η ταινια απευθυνεται.

Το Νetflix ειναι προπυργιο της PC προπαγανδας. Τι προπυργιο δλδ... καταπελτης ασταματητης αποβλακωσης επρεπε να πω... Ερωτω λοιπον-> ποιος "κανονικος" κριτικος ταινιων θα ρισκαρε ποτε την δουλεια του να μας υποδειξει την πολιτικη γραμμη που περνα ο καθε σκηνοθετης/ παραγωγος σε καθε ταινια? Μονο το ακροατηριο κανει τετοια σχολια (λολ- αυτονοητο) !! Οποτε κατανοητη κ η απαγορευση user reviews (δεν εξηγειται αλλοιως οταν ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα αλλα σαιτ το διαθετουν /επιτρεπουν). Πληρωνε, τρωγε-καταπινε κ μη μιλας.

Αυτο δεν ειναι κ κοτζαμ θεμα. Η δικτατορια καλα κρατει παντου- το netflix μας μαρανε... Φυσικα φανταστειται οτι μολις εχουμε ξεκινησει καμια 20αρια χρονια... Εχουμε ακομα να δουμε...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...