Hal9000 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μετά την αμφιλεγόμενη δοκιμή που πραγματοποιεί ενός πιο ακριβού συνδρομητικού πακέτου, ένα από τα χαρακτηριστικά του Netflix που θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν είναι οι γραπτές κριτικές για ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Αν και η δημοφιλής video streaming υπηρεσία υιοθέτησε τη μέθοδο του thumbs up/down στις αρχές του προηγούμενου χρόνου, αφήνοντας πίσω της τη μέθοδο αξιολόγησης περιεχομένου με 5 αστέρια, οι συνδρομητές μπορούσαν μέχρι σήμερα να αφήνουν γραπτές κριτικές αλλά μόνο στις desktop εκδόσεις. Ο λόγος που το Netflix προχωρά στην αφαίρεση του τρόπου αυτού αξιολόγησης έχει να κάνει με τη «μειωμένη συμμετοχή» όμως ο ισχυρισμός αυτός του Netflix τίθεται υπό αμφισβήτηση από τους ίδιους τους χρήστες αφού όπως υποστηρίζουν είναι λογικό αποτέλεσμα των τελευταίων αλλαγών που έχει προχωρήσει η υπηρεσία. Ακόμα, αν και η εμφάνιση τους είναι εξαιρετικά περιορισμένη, εντούτοις ακόμα και νέο περιεχόμενο που έχει ανέβει στην υπηρεσία, έχει εκατοντάδες σχόλια. Μια ματιά στα σχόλια ίσως φανερώνει έναν άλλο λόγο που βρίσκεται πίσω από την απόφαση του Netflix, αφού αρκετά από αυτά ίσως να μην είναι αρεστά ειδικά όταν το Netflix ξοδεύει δισεκατομμύρια για παραγωγές ετησίως ενώ για μια εταιρεία που είναι γνωστή για τη μη παροχή στατιστικών στοιχείων για τη δημοφιλία κάθε σειράς ή ταινίας, τα σχόλια ίσως έδιναν μια σχετική εικόνα. Σύμφωνα με το CNET, το Netflix θα σταματήσει να δέχεται νέες γραπτές κριτικές στις 30 Ιουλίου, και όσες υπάρχουν ήδη, θα εμφανίζονται μέχρι τα μέσα Αυγούστου. Engadget Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Αυτοί είμαστε κι αν σας αρέσει με λίγα λόγια.. 4
sbartsa Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Αυτοί είμαστε κι αν σας αρέσει με λίγα λόγια.. Η πολύ απλά αποφασίζουμε και διαταζουμε. Έχει αρχίσει να με εκνευρίζει η συμπεριφορά τους και ου επιλογές τους τελευταια... (άποψη μου πάντα ετζι..?) 3
Δημοφιλής ανάρτηση Έλεος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Καλή κίνηση απο το Netflix! Όταν το 98% του content σου είναι για τα σκουπίδια είναι ότι πιο σοφό να αφαιρέσεις τις γνώμες του κοινού. 35 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Κακά τα ψέματα "εμάς" δεν μας πιάνει. Έτσι κι αλλιως κοιτάγαμε άλλα sites για κριτικές/βαθμολογίες σειρών/ταινιών... Αρνητικό θα είναι γι' αυτούς πχ που βλέπουν αποκλειστικά από την TV (app) και δεν έχουν επαφή με το Internet... Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από ThReSh 4
christospvl Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Προφανως..οταν παιρνεις 13.5 ευρω και εισαι για τα μπαζα αυτο κανεις.. Ουτε σειρες εχει ουτε τιποτα..μπηκα να δω arrow και ειχε μεινει στην 3η σεζον νομιζω..καλα που δεν εμεινε στο Pilot επεισοδιο! Δε ξερω πραγματικα πως εχει επιβιωσει στην Ελλαδα PIRATEBAY μεχρι να σβησει ο ηλιος! ARGH! 8
XPHSTOS_ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Καλά κάνει... Τα γούστα είναι υποκειμενικά. Αν εγώ δω το μάτριξ και το θάψω... 1) Θα πρέπει να πέσει φωτιά να με κάψει 2) Θα σημαίνει ότι είναι κακή ταινία? Διαβάζουμε την περιγραφή που έχουν δώσει οι δημιουργοί, βλέπουμε το trailer και αποφασίζουμε αν θα δούμε την ταινία ή όχι. Ξέρετε πόσες ταινίες και anime έχουν θάψει τα IMDB και AnimePlanet και όταν εν τέλη τα είδα μου άρεσαν αρκετά...? Πολλά, και με κρατούσαν πολλές φορές πίσω οι χλιαρές και κακές κριτικές που μπορεί να είχαν. Πλέον έχω σταματήσει να διαβάζω τις κριτικές ή να κοιτώ τα νούμερα... Αν μου αρέσει το plot και το trailer το βλέπω. 20
Theos_Gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 δεν νομιζω οτι το 10ευρω για 2 οθονες δεν αξιζει αυτα που βλεπουμε στο νετφλιξ.εγω προσωπικα ειμαι καταευχαριστημενος.και οτι μου αρεσει το βλεπω 9
AtiX Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Από την στιγμή που θα υπάρχει το thumbs up/down γιατί κάνουμε σαν κακομαθημένα??? 2
txcellas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Το χρησιμοποιώ κανα 3 μηνο και οι 9/10 ήταν σάπιες ταινίες.. το thumps down είναι μόνιμα πατημένο. 1
dadfever Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 ειμαι συνδρομητης 4 μηνες περιπου μια χαρα εχει υλικο για ολα τα γουστα και τουλαχιστον την ωρα που το θες το εχεις!!Τωρα τα σχολια και οι κριτικες ειναι σχετικες για τον καθενα! 4
ELMastas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Σαφώς πολύ Φάουλ κίνηση αφού δείχνει πως δεν ενδιαφέρεται κατ ουσία για την γνώμη των τηλεθεατών και αφαιρεί μια σημαντική λειτουργία και ελευθερία αυτή της κριτικής και το δικαίωμα της,που θα έπρεπε να υπάρχει παντού και πάντα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα