adi32 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Εχω ένα δισκο 40αρι με xp pro και 25 GB αρχεια που δεν θελω να σβησω Για να κανω clean installation τι προτεινετε? Σκεπτομαι με το partition magic να σπασω το δισκο στα 2 Μετα μπορω να τον ξαναενωσω σε 1 ή να τον αφησω ετσι?
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Ακριβως...Σπας το δισκο στα δυο με το προγραμμα μεταφερεις οτι θελεις στο αλλο partition κανεις καθαρη εγκατασταση στο ενα partition και μετα ξαναπας τα αρχεια εκει και ξαναενωνεις το δισκο (αν θελεις...).Ολα γινοντε πολυ ευκολα...
TeoNOKIA Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Αν ο δίσκος σου είναι σε fat32 μπορείς να ανοίξεις με δισκέτα και να κάνεις deltree τους φακέλους windows και program files. Βέβαια δεν θα είναι εντελώς "cleen install" αλλά θα είναι πιο γρήγορο από το partition magic. Πάντως αν ακούσεις τον Γιάννη, μετά το installation μην ενώσεις ξανά τον δίσκο σου. Άφησε τον χωρισμένο στα 2. Σε κάνα μήνα θα χρειαστεί να ξανακάνεις format...
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Κι εγω δεν ειπα οτι πρεπει οπωσδηποτε να ξαναενωσει το δισκο.Δεν καταλαβαινω ομως γιατι με τον τροπο που λεω οτι θα ξαναχρειαστει format σε ενα μηνα... :?: :?: :?:
TeoNOKIA Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Κι εγω δεν ειπα οτι πρεπει οπωσδηποτε να ξαναενωσει το δισκο.Δεν καταλαβαινω ομως γιατι με τον τροπο που λεω οτι θα ξαναχρειαστει format σε ενα μηνα... :?: :?: :?: Απλά του πρότινα να μην τον ξαναενώσει! Δεν φταιει ο τρόπος που λες για το ότι θα χρειαστεί format se ένα μήνα. Τα windows φταίνε που ανά μηνα, σχεδόν, τους χρειάζεται ένα format για να στρώσουν
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Κι εγω δεν ειπα οτι πρεπει οπωσδηποτε να ξαναενωσει το δισκο.Δεν καταλαβαινω ομως γιατι με τον τροπο που λεω οτι θα ξαναχρειαστει format σε ενα μηνα... :?: :?: :?: Απλά του πρότινα να μην τον ξαναενώσει! Δεν φταιει ο τρόπος που λες για το ότι θα χρειαστεί format se ένα μήνα. Τα windows φταίνε που ανά μηνα' date=' σχεδόν, τους χρειάζεται ένα format για να στρώσουν [/quote'] ΟΚ Φιλε μου.Παντα ενα δευτερο partition ειναι χρησιμο για backup.
adi32 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 eyxaristw paidia ta xp ta eixa apo tote pou prwtovgikan (2 xronia nomizw?) xwris provlimata to systhma ta epaikse molis arxisa na dokimazw kati regcleaners kai epanegatesthsa to easy cd 5 otan kanw to spasimo sta 2 mporw na valw px ton keno xwro (7giga arkoyn gia xp?) san c: kai ta ypoloipa arxeia san d: ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 otan kanw to spasimo sta 2 mporw na valw px ton keno xwro (7giga arkoyn gia xp?) san c: kai ta ypoloipa arxeia san d: ? Φυσικα και μπορεις....Οταν κανεις και αλλο partition αυτο αυτοματα θα ονομαστει d' date='e κλπ και τα win θα παραμεινουν στο c , οποτε με το format θα ξαναμπουν εκει. 7GB ειναι υπεραρκετα κατα τη γνωμη μου. [/color']
adi32 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 nai alla to partition pou ginei d: tha einai o kenos xwros pou tha einai to mikro komati px 10gb meta pws tha metaferw ta 25gb apo to c sto d?
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 nai alla to partition pou ginei d: tha einai o kenos xwros pou tha einai to mikro komati px 10gb meta pws tha metaferw ta 25gb apo to c sto d? Εννοειται πως το partition που θα φτιαξεις θα ειναι τουλαχιστον ισο με το μεγεθος των δεδομενων που θελεις να σωσεις.Αλοιως πως να χωρεσουν...Αλοιως αν εχεις dvdrw αρχισε να γραφεις δισκακια...Αν δεν εχεις ευκαιρεια να παρεις .Απο 80 ευρω ξεκινανε... Και τα δισκακια απο 0' date='76 ευρω [/color']
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.